Оригинален подарък | Емоционално преживяване | SkyVision

SkyVision – Кои сме ние и какво предлагаме?

blank

08 Jun SkyVision – Кои сме ние и какво предлагаме?

Какво всъщност е SkyVision?

 

blank

Здравейте и добре дошли в нашия нов седмичен блог. От днес тук ще можете да намерите както полезна информация за SkyVision и нашите приключения, така и други интересни статии на най-разнообразни теми. Но преди да започнем да обсъждаме нещата, които предлагаме, на първо място има една много важна стъпка. А именно да се представим.

Екипът на SkyVision се състои от 5 джедаи, 4 песнопойни славея, 3 нинджи, 2ма сенсея и 1 счетоводител. Вече 10 години предоставяме на хората възможността да се гмурнат във вълнуващи преживявания чрез нашите ваучери и нямаме намерението да спираме да го правим още дълго време.

Ще попитате защо преживявания? Защо вълнуващи? Та най-вълнуващият подарък е една скъпа вещ, нали? С уважение към всички хора, които са на това мнение, ние вярваме в друго.

Осъзнаваме, че перфектният подарък вещ съществува и Ви поощряваме да го потърсите. Ще бъде страхотно, ако успеете да намерите камъчето, което намерихте и обсъждахте на плажа с половинката си на вашата първа среща  преди 4 години. Топката, която си подавахте с вашия най-добър приятел, когато бяхте деца, също би бил невероятен подарък. За съжаление има голям шанс тези вещи да са далеч загубени във времето. Това, което остава, е споменът.

Този спомен и позитивните емоции, създадени от него, са това, което ни кара да продължаваме да се борим с всяка трудност, която се изпречи на пътя ни. Направете си един експеримент. Помислете си за последния път, в който опитахте нещо ново и се почувствахте наистина живи. Обзалагаме се, че позитивната емоция от този спомен Ви е заредила с нова енергия и сте готови да се справите с всичко.

Звучи банално, но мисията на SkyVision е да направи света по-щастливо място.

Как смятаме да го направим? Както се досещате и сами, всеки човек е различен. Вариациите в това какво ни прави щастливи са практически безброй. Е, нашите предложения не са безброй, но работим върху това да се увеличават с всеки изминал ден, за да може да има по нещо за всеки. Това, в което можем да Ви уверим е, че имаме преживявания за всеки повод и настроение.

За уравновесените сред вас

 

blank

Въпреки че ние самите сме почитатели на адреналина и екстремното, можем да се похвалим и с преживявания, които имат за цел да се почувствате релаксирани и отпочинали. Какъв по-перфектен подарък за приятелите Ви от спокоен и най-вече дълъг спа ден, а защо не и уикенд. Без значение дали близките Ви са фенове на топлите или студени басейни, сауната, парната баня или джакузито ще имат възможността да им се насладят с нашите подаръчни ваучери. Ще имат пълната свобода да планират и изживеят своя ден по начина, по който те изберат.

 

 

 

 

blank

Но не се притеснявайте. Ако не са фенове на високите спа температури и басейните, имаме и други релаксиращи предложения. Предлагаме преживявания, специално подбрани за феновете на готварството. Кулинарните ни курсове  за домашна паста и за френски макарони биха подхождали идеално на приятелите Ви, които искат да впечатлят и зарадват близките си с нещо сладко и вкусно. Ако пък те са хора, които искат да хапнат нещо сладко и вкусно, дегустация на шоколад или пък кафе и чай би било страхотен подарък. В крайна сметка хората са казали, че пътят към сърцето минава през стомаха.

 

 

blankАко пък приятелите Ви са от хората, които имат нужда от микс между спокойствие и движение, не бива да се тревожите. И тук имаме по нещо за всеки вкус. Предложенията ни включват различни видове туризъм, стаи със загадки, голф изживявания и други интересни активности. Вариацията в натоварването Ви дава възможност да изберете точно колко мързеливо искате да е прекарването.

 

 

 

За почитателите на екстремното

 

blank

Но да оставим настрана спокойствието и релакса и да се насочим към неща, които са малко по-екстремни. А именно екстремните преживявания могат да накарат близките Ви да се събудят от дълбокия сън, в който са попаднали заради натовареното си ежедневие. Тук преживяванията започват да стават все повече и повече, тъй като в SkyVision вярваме, че хората имат нужда точно от тази доза вълнение. Каякинг, флайборд, рафтинг, които предлагаме са само част от преживяванията, които са перфектният подарък за начинаещи приключенци.

 

 

 

blank

Разбира се, имаме предложения и за най-смелите Ви приятели. За тези, които са готови да се гмурнат или да скочат в непознатото в преносен и буквален смисъл. За хората, в чиито вени тече адреналин. За безстрашните. Предложенията ни за тях включват водолазни курсове, скок с бънджи от различни дестинации, speed boat екстремен тур, урок по пилотиране с жирокоптер, както и други преживявания, които ще накарат кръвта им да кипне. Това в сигурен начин да ги накарате да се почувстват наистина живи.

 

 

 

За най-дивите

 

blankТук идва и моментът, в който трябва да поговорим и за преживяването, което не може да бъде сравнено с нищо друго. Това, което много хора искат да направят, но малцина имат куража. Подарете им най-върховното чувство – свобода. Както вече сте се досетили, става въпрос за скок с парашут. Качете приятелите си на 3500 метра височина и ги накарайте да направят обратното на това, което логиката диктува, накарайте ги да скочат. Гарантираме, че това е нещо, което няма да бъде забравено лесно.

 

 

 

 

blankАко пък не сте сигурни какво ще зарадва приятелите Ви, винаги може да закупите ваучер за преживяване на различна стойност. Оставете ги да вземат решение сами. Те най-добре знаят от какво имат нужда.

 

 

 

 

Заредете се с позитивна емоция

 

Всеки човек е уникален. Единственото, което винаги съвпада е копнежа към щастието. А най-близкият път към него е позитивната емоция. Тя се оказва също толкова важна, колкото въздуха, който дишаме и храната, която приемаме. Без значение какво е приключението, от което вашите приятели имат нужда, SkyVision е насреща, за да предложи решение. Подарете емоция и спомени за цял живот. В днешния материален свят бъдете различни и запомнящи се.

Няма Коментари

Остави коментар