КАТЕГОРИЯ: СКОК С БЪНДЖИ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ В КАТЕГОРИЯТА:
ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО

Застанете на ръба и съберете смелост да скочите, гравитацията ще свърши останалото!

Скочете сам или споделете преживяването с любим човек, като скочите заедно в тандем (в прегръдка). В тандемен скок с бънджи може да участват и лица над 12 години заедно с възрастен.

А можете да комбинирате две в едно със скок с бънджи от коша на топловъздушен балон. Издигате се на около 100 метра и политате обратно към земята с лудешка скорост. Емоция, която всеки трябва да опита поне веднъж в живота! В коша на балона присъстват и други участници, като броят им варира според общото тегло на пасажерите.

Със своята височина Аспаруховият мост  (52 м) и Дунав мост 2 – Видин (50 м) са подходящ избор за първия Ви бънджи скок и единствените места в България, на които се предоставя възможността при скок с бънджи да бъде докосната водата и дори да се потопите до кръста.

Скок с бънджи е екстремен спорт, който се изразява в скачане от висока точка, като мост, кран или скала, като за целта се ползва специален ластик, закрепен от единия край към тялото на скачащия, а от другия - към мястото от където се скача. При бънджи скокът се изпитва мощна доза адреналин, а свободното падане дава усещане за пълна свобода. Това е единственият екстремен спорт, който дава възможност на всеки непрофесионалист, да изживее свободното падане и този силен прилив на адреналин без участието на инструктор. Само Вие решавате кога да скочите и да се оставите на гравитацията и невероятното усещане. Можете да споделите емоциите с любим човек или скъп приятел, като вземете ваучер за подарък за скок с бънджи в тандем и да полетите заедно в прегръдка към земята.

Подарете си този уникален опит или изненадайте специален за вас човек, с подарък за рожден ден, имен ден или друг повод. Ние можем да ви предоставим красиво опакован подаръчен ваучер, който да поднесете за изненада.

Скок с бънджи е уникален подарък за празник, който искате да отбележите по различен начин. Подарък, който със сигурност ще се помни цял живот!

КАК РАБОТИ?
КУПУВАЧЪТ:
  1. Избира пожелана услуга, за която да бъде издаден Ваучер с характер на депозит.

    Преживяването, което е избрал, може да се промени при желание на ползвателя. Ползвателят може да използва сумата, за да избере всяко друго преживяване в SkyVision и, при нужда, само да доплати разлика в цената.
  2. Оформя подаръчен Ваучер с пожелание или го оставя за себе си.

    Ваучерът може да се ползва от друг човек, без да е необходимо да се преиздава или променя. Достатъчно е по време на резервация в поле „Име на ползвателя“ да се впишат имената на човека, който ще ползва услугата.
ПОЛЗВАТЕЛЯТ:
  1. Резервира пожеланата или друга услуга онлайн през бутон МОЯТ ВАУЧЕР.

    Ползвателят може да резервира пожеланата услуга без доплащане през целия 12-месечен период на валидност на Ваучера, дори ако цената й се е повишила, или да използва депозита, за да заплати напълно или частично друга услуга.
  2. Избира дата и час от календара на съответната услуга.

    Ваучерът може да бъде използван до срока на неговата валидност или да бъде удължен до един месец след изтичането му. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

5 Моника Павлова

Публикувано на 17 Януари 2024
5 Явор Попов

Задължително всеки трябва да пробва!!!
Публикувано на 06 Декември 2023
4 Георги Иванов

Супер беше!
Публикувано на 22 Ноември 2023
5 Хари Поптрайков

Уникално преживяване и добро отношение от целия екип. Абсолютно си заслужава!
Публикувано на 15 Ноември 2023
5 Захари Пеевски

Невероятен екип от професионалисти, уникално изживяване!
Публикувано на 14 Ноември 2023
4 Мартина Ралчева

Публикувано на 11 Ноември 2023
5 Крум Иванов

Истинско удоволствие беше това преживяване, с истински професионалисти, които се грижеха за всеки един детайл! Благодаря Ви за всичко!
Публикувано на 08 Ноември 2023
5 Крум Иванов

Истинско удоволствие беше това преживяване, с истински професионалисти, които се грижеха за всеки един детайл! Благодаря Ви за всичко!
Публикувано на 08 Ноември 2023
5 Невена Желязкова

Здравейте! Преживяването беше неописуемо! Екипът, който бе на пещера "Проходна" е уникален, подкрепящ, с чувство за хумор, много щур и готин! Помогнаха ми да сбъдна една мечта и да преодолея страховете си! Бъдете здрави и все така подкрепящи!
Публикувано на 03 Ноември 2023
5 Василена Тодорова

Публикувано на 02 Ноември 2023
3 Йорданка Стоянова

Публикувано на 02 Ноември 2023
3 Йорданка Стоянова

Публикувано на 02 Ноември 2023
2 Сияна Тодорова

Публикувано на 02 Ноември 2023
5 Станислав Павлов

Страхотно изживяване, бих повторим.
Публикувано на 29 Октомври 2023
5 Благовеста Георгиева

Публикувано на 27 Октомври 2023
4 Владимир Барев

Преживяванията, които предлагате са уникални и незабравими. Много ми хареса и скоро пак ще бъда ваш клиент.
Публикувано на 27 Октомври 2023
5 Валентина Никова

Едно от най-великите преживявания! А хората, които работят там са изключително любезни. Определено се зароди нова страст в мен. Взимайте своя ваучер и скачайте смело!
Публикувано на 26 Октомври 2023
5 Мануела Михалева

Публикувано на 26 Октомври 2023
5 Василена Боюклиева

Публикувано на 26 Октомври 2023
5 Николета Атанасова

Публикувано на 26 Октомври 2023
5 Ивелина Христова

Екипа беше страхотен,много позитивен и благодарение на тях и преживяването беше една сбъдната мечта на топ ниво!❤️❤️❤️
Публикувано на 26 Октомври 2023
5 Любослав Стоянов

Всичко беше невероятно!!! Добро и вежливп отношение от всички.
Публикувано на 26 Октомври 2023
5 Светлин Цонев

Беше страхотно, вече мислим за втори скок!
Публикувано на 20 Октомври 2023
5 Десислава Драганова

Беше невероятно изживяване. Ще се видим отново😁.
Публикувано на 19 Октомври 2023
5 Десислава Атанасова

Уникално изживяване! Истинско предизвикателство, което си заслужава да се повтори! Благодаря на страхотния екип! Ще се видим отново!
Публикувано на 17 Октомври 2023
5 Димитър Николов

Уникално преживяване всеки трябва да го изпита..
Публикувано на 17 Октомври 2023
5 Петя

Беше изключително преживяване , което бих повторила отново и отново ! Усещането е невероятно и бих казала на всеки , който иска да опита , но се страхува да не го мисли , а да скача на 3 , защото няма да съжалява !
Публикувано на 17 Октомври 2023
5 Веселина Алинска

Незабравимо преживяване!
Публикувано на 17 Октомври 2023
5 Алекс Терзийски

Страхотно преживяване
Публикувано на 15 Октомври 2023
4 Йордан Иванов

Беше много добре, За съжаление ме беше страх явно доста защото не скочих както ми беше обяснено но все пак си беше невероятно изживяване... Очаквам видеото... О и мислех че ще е с каска заснемането дано и с камерата която държах да се е получило
Публикувано на 13 Октомври 2023
5 Гергана Цекова

🥳🤩
Публикувано на 11 Октомври 2023
5 Христия Илиева

Публикувано на 06 Октомври 2023
5 Рени Христова

Много добра организация, чудесен екип, отлично отношение!
Публикувано на 06 Октомври 2023
5 Сем. Овчарови

Публикувано на 06 Октомври 2023
2 Тони Чепилов

Публикувано на 05 Октомври 2023
5 Денислав Андреев

Публикувано на 05 Октомври 2023
5 Лозетина Дойчинова

Публикувано на 05 Октомври 2023
5 Димитър Димитров

Беше супер, екипа които отговаряше за всичко беше на ниво. Топ!!!
Публикувано на 05 Октомври 2023
5 Стела Гешева

Преживяването е един път! Всеки любител на адреналина трябва да се пусне в това незабравимо приключение. Умрях от кеф, беше супер яко... 🤪 П.С Екъпът е сформиран от страшно готини, забавни и енергични хора!
Публикувано на 05 Октомври 2023
5 Кристина Павлова

Невероятно преживяване
Публикувано на 03 Октомври 2023
1 Denislav Vladimirov

Организацията трагична, екипът меко казано противен, на никого не му се работеше. Цялото преживяване беше загуба на време и средства. Целта беше да ни претупат набързо всички и буквално да ни пуснат и да се приключва. Със сигурност няма да препоръчам или да ползвам други услуги. Имайки предвид, че аз не съм от оплакващите се клиенти. Благодаря.
Публикувано на 30 Септември 2023
4 Вероника Вълкова

Изживяването беше неописуемо! Инструктура беше супер готин човек! Но все още не сме получили видеото и снимките, които платихме..
Публикувано на 28 Септември 2023
4 Емил Найденов

Изживяването беше неописуемо! Инструктура е супер горин човек и професионалист! Единственото ми оплакване е, че заплатихме видео и снимки от фотограф, но така и не сме ги получили все още..
Публикувано на 28 Септември 2023
5 Вероника Първанова

Преживяването е невероятно, въпреки притеснението и страха от неизвестното, адреналина беше на ниво, а екипът много свеж, зареждащ и отзивчив! Благодарна съм на приятелите си за този подарък и с радост бих повторила това уникално усещане за свобода!
Публикувано на 27 Септември 2023
5 Ралица Маринова

Уникално преживяване, много ви благодаря за адреналина и физическия и психическия спомен след това!
Публикувано на 26 Септември 2023
5 Поли Младенова

Публикувано на 26 Септември 2023
5 Моника Балабанова

Преживяното не може да се опише с думи, трябва да се изпита. Благодарности на целият екип за цялостната организация. Всички бяха много мили, позитивни и търпеливи.
Публикувано на 26 Септември 2023
5 Жени Банева

Едно уникално изживяване с подкрепата на прекрасен екип! От дълго време исках да скоча с бънджи и приятели ми подариха ваучер за скок от Клисура. Всички притеснения и страхове отминаха още когато едното момиче от екипа започна да ми слага екипировката. Всички бяха в страхотно настроение, отзивчиви, усмихнати, готови да отговорят на всеки (дори глупав) въпрос. С леки шеги, готина музика и много усм...
Публикувано на 24 Септември 2023
5 Жени Банева

Едно уникално изживяване с подкрепата на прекрасен екип! От дълго време исках да скоча с бънджи и приятели ми подариха ваучер за скок от Клисура. Всички притеснения и страхове отминаха още когато едното момиче от екипа започна да ми слага екипировката. Всички бяха в страхотно настроение, отзивчиви, усмихнати, готови да отговорят на всеки (дори глупав) въпрос. С леки шеги, готина музика и много усм...
Публикувано на 24 Септември 2023
5 Даниел Въгленов

Супер е!
Публикувано на 23 Септември 2023

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

 

voucher

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат.

Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

voucher

voucher

voucher

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?


Изненадайте с Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат.

voucher

Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

voucher

voucher

voucher

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
СКОК С БЪНДЖИ
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери