Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери
ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ
ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
С ваучер за подарък на стойност трудният избор става лесен, а подаръкът ни ще е най-желаният.

Понякога е много трудно да преценим, какъв подарък да направим, а дори и да сме сигурни, че той е напълно подходящ, винаги има малка вероятност, неговият получател тайничко да си мечтае за малко по-различно приключение. "Ваучер за подарък на стойност" Ви дава възможност да подарите на свой близък или любим човек възможността сам да избере своето мечтано приключение.

"Ваучер за подарък на стойност" дава право на неговия притежател да използва продукт/ти от предлаганите на www.skyvision.bg, до размера на неговата парична стойност или такива с по-голяма стойност, срещу доплащане.
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
КАК РАБОТИ?
КУПУВАЧЪТ:
  1. Избира пожелана услуга, за която да бъде издаден Ваучер с характер на депозит.

    Преживяването, което е избрал, може да се промени при желание на ползвателя. Ползвателят може да използва сумата, за да избере всяко друго преживяване в SkyVision и, при нужда, само да доплати разлика в цената.
  2. Оформя подаръчен Ваучер с пожелание или го оставя за себе си.

    Ваучерът може да се ползва от друг човек, без да е необходимо да се преиздава или променя. Достатъчно е по време на резервация в поле „Име на ползвателя“ да се впишат имената на човека, който ще ползва услугата.
ПОЛЗВАТЕЛЯТ:
  1. Резервира пожеланата или друга услуга онлайн през бутон МОЯТ ВАУЧЕР.

    Ползвателят може да резервира пожеланата услуга без доплащане през целия 12-месечен период на валидност на Ваучера, дори ако цената й се е повишила, или да използва депозита, за да заплати напълно или частично друга услуга.
  2. Избира дата и час от календара на съответната услуга.

    Ваучерът може да бъде използван до срока на неговата валидност или да бъде удължен до един месец след изтичането му. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК НА СТОЙНОСТ

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК НА СТОЙНОСТ
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери