ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
Идеален подарък за тези от Вас, които усещат една специална връзка с морето и мечтаят да се научат да плават сред сините вълни.

Капитанският курс 40бт включва теоретично обучение в София и практическо обучение на яз. Искър. По време на теоретичната подготовка ще Ви предоставят цялата необходима информация, а докато трае практическата част, ще Ви покажат нагледно и как се случва всичко. Ще научите всички морски термини, имената на оборудването и въжетата на борда. В курса е отделено и време за запознаване и връзване на всички необходими възли. При успешно преминаване на курса и изпита след него, ще получите международно признат сертификат, който Ви дава право да управлявате и наемате яхти до 40БТ.

Предлагаме Ви и онлайн теоретичен курс на RYA (кралската яхтена асоциация на Великобритания) - Essential Navigation, с който да се подготвите с английската яхтена терминология за плаване в международни води! Курсът е подходящ за начинаещи капитани, които искат да затвърдят знанията си по навигация и да ги разширят с научаването на морската терминология на английски език. Обхващат се основните теми в корабоводенето като устройство на яхтата, планиране на маршрута на плаване по морска карта, определяне мястото на кораба с два и повече пеленга, международни правила за предпазване от сблъкване на море, сигнали за бедствие на борда и други.

Усвоете нови знания и в RYA VHF радио курс за оператор на морска радиостанция с единствения лицензиран от RYA морски учебен център в България! Ще се запознаете в детайли с морската радиостанция, за да я използвате уверено в ежедневието на борда, както и при спешни случаи! По време на курса ще се запознаете също с правилата в радиокомуникацията на море, честотата и най-използваните радиоканали и термини, боравене с корабна радиостанция Standart Horizon, пускане на сигнал за бедствие и структура на позивните за бедствие и спешни случаи на канал 16. Оттам нататък, всичко, което Ви е нужно е попътен вятър и приятна компания, с която да споделите едно незабравимо плаване.
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
Важно: Само за пълнолетни лица със завършено основно образование!
КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?
Kапитански курс 40бт включва:
 • Теоретични занимания с продължителност 4 седмици. Занятията разглеждат: навигация и лоция, картография, хидрография и метеорология, морско дело и международни правила за предпазване от сблъскване.
 • Практическа част на яз. Искър с продължителност 1 ден. Всеки обучаем плава с 12 метрова яхта в група от 4 – 5 човека и практикува морски възли на брега. Тази част от курса подготвя кандидат‑капитана с основните дейности на борда: приставане и снемане от кей, маневриране, основни правила и рутинни проверки, морски възли и други.
Радиокурс на RYA за оператор на морска УКВ радиостанция включва:
 • Квалифициран инструктор и изпитващ от RYA.
 • Онлайн теория с продължителност  3 часа – учебник и дистанционна форма на обучение за теоретичната част.
 • Практика с морска корабна радиостанция в тренировъчен учебен център с продължителност 3 часа.
 • След успешно положен изпит в края на курса – доживотен сертификат.
Онлайн английски капитански курс Essential Navigation включва:
 • Едногодишен достъп до английска онлайн платформа за теорията “Основи на навигацията”. Курсът е изцяло на английски, за което се изисква добро ниво на владеене на езика.
 • Пакет учебни материали (учебник, морски карти и навигационни прибори).
КОГА И КЪДЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА?
Kапитански курс 40бт:
 • Курсът се провежда целогодишно, ежемесечно, като всеки нов курс стартира през първата седмица от месеца по график. Последният курс за годината стартира на 29.11.2022 г. 
 • Теория: провежда се два дни в седмицата ‑ вторник и четвъртък от 19 до 21 часа в зала в гр. София.
 • Практика: изпълнява се на яз. Искър в един от уикендите през месеца спрямо прогнозата за времето и е с продължителност 1 ден.
 • Курсовете се организират при минимум 6-ма записани за дата.
Радиокурс на RYA за оператор на морска УКВ радиостанция:
 • Теоретичната част се провежда целогодишно онлайн.
 • Практиката се провежда в съботни или неделни дни присъствено в зала в София. Датата за практическите занятия се уточнява допълнително в хода на провеждане на теоретичната част.
 • Теоретичната и практическата част се провеждат на български или английски език, а изпитът – само на английски.
 • Практическите занятия се провеждат в група при записани минимум 4 и максимум 12 участници.
Онлайн английски капитански курс Essential Navigation се провежда:
 • Курсът е дистанционен: работи се онлайн в английска платформа, за която след резервация получавате достъп за период от една година. Така може да планирате учебния процес в удобно за Вас време, от уюта на собствения си дом и от всяка точка на света, стига да имате компютър и интернет. Курсът е интерактивен и се провежда изцяло на английски език, с много видеоклипчета и визуализации за по-лесното възприятие на материала.
 • Преди началото на курса чрез куриер получавате и пакет учебни материали. Куриерските разходи по изпращане на учебните материали са за сметка на клиента.
Как работи? За избраното от Вас преживяване ще бъде издаден Ваучер, който има характер на депозит и може да бъде ползван за всяка една публикувана на сайта услуга. Виж повече
За да използвате услугата е необходимо да направите резервация през бутон МОЯТ ВАУЧЕР със серийния номер на ваучера. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
Онлайн английски капитански курс Essential Navigation
500 лв.
 • Едногодишен достъп до английска онлайн платформа за теорията "Основи на навигацията";
 • Пакет учебни материали (учебник, морски карти и навигационни прибори).

Радиокурс на RYA за оператор на морска УКВ радиостанция
500 лв.
 • Квалифициран инструктор и изпитващ от RYA;
 • Учебник и дистанционна форма на обучение за теоретичната част;
 • Практика с морска корабна радиостанция в тренировъчен учебен център.
 • След успешно положен изпит в края на курса - доживотен сертификат.

оценка5.00
Kапитански курс 40бт
700 лв.
 • Теоретични занимания в София с продължителност 4 седмици;
 • Практическа част на яз. Искър с продължителност 1 ден.

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ
Изненадайте с ОРИГИНАЛЕН ВАУЧЕР с красиво изписано пожелание и стилен восъчен печат.

Вижте нашата ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА
ПОЛУЧАВАТЕ ВЕДНАГА електронните ваучери, дори в почивен ден.

Научете повече за УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА
ПОДОБНИ ПОДАРЪЦИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

5 Атанас Русев

Курсът на Sailing.bg е определено страхотен! Преподавателите имат много голям международен опит, и с желание го споделят. Освен задължителните неща ни обучават и за радиокомуникация, сигурност, изисквания за плаване в международни води и много други. Препоръчвам с 2 ръце, а също и имам желание да се запиша на някои от допълнителните им курсове в областта на плаването. Страхотни са :) !
Публикувано на 21 Февруари 2022

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1351
Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1351
Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

5 Атанас Русев
Курсът на Sailing.bg е определено страхотен! Преподавателите имат много голям международен опит, и с желание го споделят. Освен задължителните неща ни обучават и за радиокомуникация, сигурност, изисквания за плаване в международни води и много други. Препоръчвам с 2 ръце, а също и имам желание да се запиша на някои от допълнителните им курсове в областта на плаването. Страхотни са :) !

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

blank

Изненадай с приключение за Свети Валентин. Вземи го в периода 1-14 февруари с безплатна тематична опаковка със скреч карт с предизвикателство за вас като двойка*. Изтрийте я заедно и вижте кое от нашите предложения за споделено приключение ще ви се падне. Готови ли сте да го изпълните заедно?

*Предизвикателството е изцяло с пожелателен характер и само идея за ново приключение, което да пробвате заедно.

blank

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

blank

blank

blank

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
КАПИТАНСКИ КУРС
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери