ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
Тактическа игра, която насърчава работата в екип и всъщност те превръща в едно голямо хлапе. Изключително забавно изживяване, подходящо за мъже и за жени, за малки и големи! Изберете - София или Калофер!

В София пейнтболът се осъществява на открито през летните месеци или целогодишно на закрито, по Ваш избор. Теренът на закрито представлява просторно хале с разнообразни декори, укрития, звукови ефекти.  Играта се провежда при минимум 10 участници, които разполагат с общо 1500 бр. пейнтбол топчета. За по-големи групи, можете при покупката да добавите и още участници (до 10 човека, така че в играта да участват общо до 20 човека). Всеки следващ добавен участник след първоначалните 10 играчи разполага с по 150 бр. пейнтбол топчета.

В района на Калофер играта се провежда на открит горски терен от април до ноември при липса на валежи, като можете да изберете от различни регламенти (всеки срещу всеки; разделяне на два отбора с две знамена; състезание за едно знаме; само обстрелване). Мероприятието не е обвързано с време: играта приключва след изстрелване на последния изстрел и изчерпване на топчетата. Продължителността може да бъде от 5 минути до 2 часа в зависимост от броя на участниците, стратегията им на игра, избрания регламент и темпото, с което стрелят.
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
Важно: За непълнолетни лица се изисква съгласие от родител, като за района на Калофер е необходимо знанието и изричното съгласие на място на родител. Минимална възраст: 10 г. за Калофер, 12 г. за София.
КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?
  • Пълна екипировка – дрехи, протектори, пейнтбол маски за 10 участници за София / Шлем, ръкавици, гащеризон, пейнтбол маркери за всеки участник – за Калофер;
  • 1500 бр. пейнтбол топчета за 10 участници за София / Първоначален заряд от 100 бр. топчета за всеки участник – за Калофер;
  • Инструктаж по безопасност от квалифициран инструктор.
КОГА СЕ ИЗПЪЛНЯВА?
  • София: целогодишно всеки ден – на закрито; през летните месеци всеки ден – на открито. Изпълнява се при минимум 10 и максимум 20 участници.
  • В района на Калофер: от април до ноември на открито, събота и неделя. Изпълнява се при минимум 6 и максимум 16 участници.
Как работи? За избраното от Вас преживяване ще бъде издаден Ваучер, който има характер на депозит и може да бъде ползван за всяка една публикувана на сайта услуга. Виж повече
За да използвате услугата е необходимо да направите резервация през бутон МОЯТ ВАУЧЕР със серийния номер на ваучера. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
Калофер
192 лв.
  • За 6 души. За повече участници (до 16), моля, изберете от допълнителни опции.оценка5.00
София
300 лв.
  • За до 10 души.
  • За повече участници изберете от Допълнителни опцииПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ
Изненадайте с ОРИГИНАЛЕН ВАУЧЕР с красиво изписано пожелание и стилен восъчен печат.

Вижте нашата ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА
ПОЛУЧАВАТЕ ВЕДНАГА електронните ваучери, дори в почивен ден.

Научете повече за УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА
ПОДОБНИ ПОДАРЪЦИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

5 Светлана Търнева

Прекрасно изживяване? Много се забавляваме и с удоволствие ще повторим! Благодарим!
Публикувано на 30 Ноември 2022
5 Таня Трифонова

Беше супер! Преживяването беше много забавно!
Публикувано на 30 Октомври 2022
5 Лазар Атанасов

Изключително съм доволен от условията които предложиха момчетата от пвйнтбола. С групата изживяхме невероятни емоции. Благодарим и задължително ще го посетим отново!
Публикувано на 18 Май 2021

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1351
Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

5 Светлана Търнева
Прекрасно изживяване? Много се забавляваме и с удоволствие ще повторим! Благодарим!
5 Таня Трифонова
Беше супер! Преживяването беше много забавно!
5 Лазар Атанасов
Изключително съм доволен от условията които предложиха момчетата от пвйнтбола. С групата изживяхме невероятни емоции. Благодарим и задължително ще го посетим отново!

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

blank

Изненадай с приключение за Свети Валентин. Вземи го в периода 1-14 февруари с безплатна тематична опаковка със скреч карт с предизвикателство за вас като двойка*. Изтрийте я заедно и вижте кое от нашите предложения за споделено приключение ще ви се падне. Готови ли сте да го изпълните заедно?

*Предизвикателството е изцяло с пожелателен характер и само идея за ново приключение, което да пробвате заедно.

blank

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

blank

blank

blank

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
ПЕЙНТБОЛ
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери