ПОДАРЪК ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН | Skyvision

Подарете си един приключенски св. Валентин!

ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ ОТ SKYVISION!

  • Ако търсите нещо повече от вечеря на свещи - на правилното място сте!

    Какво по-романтично от това заедно да се впуснете в приключение? Ние от Skyvision ще се погрижим да Ви предложим разнообразни емоции за двама. На Вас оставяме да изберете най-вълнуващото изживяване за Вашата двойка.

    С нас изборът на подарък е бърз, лесен и достъпен, а емоцията от изненадата – гарантирана.

  •  Подарете емоция и създайте спомени
  •  Безплатна подаръчна опаковка
  •  Изненадайте с необикновен подарък
РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

Отзиви от нашите приключенци

Вижте нашите предложения!

ПОЛЕТ НАД РИЛСКИ ЕЗЕРА

Подарете си за св. Валентин един незабравим полет!
Насладете се с любимия човек на божествената красота, разкриваща се от високо, особено в такъв приказен сезон, какъвто е Зимата.

СКОК С БЪНДЖИ В ТАНДЕМ

Ако сте настроени за екстремни преживявания, скокът с бънджи е за Вас.
Какво по-романтично от това сърцата Ви да бият заедно, все едно че ще изхвръкнат, докато сте се прегърнали, както никога досега. Не само от любов, а защото наистина няма друго, за което да се задържите.

ЛУКСОЗЕН ЕЗДОВИ УИКЕНД ЗА ДВАМА

За двойките, които обичат природата.
Подарете си възможността да опознаете едни от най-грациозните животни: конете.
Спокойствие, уют и отдих в красивия район на Крушунските водопади, съчетани с конна езда и незабравими емоции.

ВИНЕН ТУРИЗЪМ

За ценителите на качественото българско вино предлагаме посещение на един истински замък в провансалски стил с ВИНО от собствена изба, награждавано многократно за качествата си.
Лукс и впечатляващ дизайн, гурме ресторант, топъл басейн и модерен спа център - всичко необходимо за незабравим св. Валентин!

Разгледайте още приключения!


КРАСИВ ВАУЧЕР
В БЕЗПЛАТНА ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА

Луксозният ваучер ще бъде опакован в красив плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание ще бъде красиво изписано в горната част на ваучера, предвидена специално за това. Поздравът ще е първото нещо, което получателят на подаръка ще види след разпечатване. Подробната информация на гърба на ваучера ще запознае получателя му с необходимото. Електронният ваучер ще бъде подготвен и изпратен в PDF формат по имейл, готов за разпечатване. Вие ще трябва да се погрижите за опаковката.

ИЗБЕРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ

ИЗБЕРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Богат избор от подбрани приключения за всеки вкус, желание и джоб. Екстремни, релаксиращи, забавни и приключенски. Забавления из цялата страна.
ПОДАРИ ГО С ВАУЧЕР

ПОДАРИ ГО С ВАУЧЕР

Готов за подаряване – Безплатна луксозна опаковка при доставка с куриер. ИЛИ Денонощно електронен ваучер по имейл – разпечатвате и подарявате.
РЕШИ КЪДЕ И КАК

РЕШИ КЪДЕ И КАК

Получателите на подаръци сами избират кога, къде и как да ги ползват. Елате с тях, за да споделите мига и да създадете общи спомени!
СБЪДНИ МЕЧТА

СБЪДНИ МЕЧТА

Екип от опитни професионалисти в своята област ще Ви чака на място, за да се погрижи за изпълнението. Носете само ваучерът и доброто си настроение 🙂