За Нас | Skyvision

Нашият Екип

Хайде да ПРИКЛЮЧЕНСТВАМЕ заедно 🙂

Обичам да се грижа за хората и да виждам щастието в очите им.
Денят ми започва с усмивка, чаша горещо кафе и очакването за всичко хубаво, което предстои да се случи.
Харесва ми да пътувам и да общувам с хора от различни държави и култури.

Пламена

Мениджър Екип Контактен център

Обичам динамичния начин на живот,срещите с нови ,интресни и позитивни хора! Skyvision е мястото, което съчетава в себе си всичко това! Свободното си време харесвам да прекарвам на походи в гората с приятели, да пробвам нови хобита и да пътувам до нови места.

Иво

Сътрудник Връзка с клиенти

Жана

Счетоводител

Дамян

Дигитален Маркетинг

Алекс

Програмист

Янко

Програмист

Обичам да пътувам и спортувам, екстремна личност съм! Ценя миговете в приятна компания, искрен смях и вкусна храна. А защо не и с ароматна червена роза? 🙂

Мануела

Продажби и Логистика

Обичам да изпълнявам мечтите си със Skyvision, те са емоции и адреналин.

Нина

Сътрудник Връзка с клиенти

Милена

Маркетинг

Иво

Софтуерен Архитект

Винаги усихнат и позитивен. Обича да се шегува, да лети, да се забавлява с приятели и да си създава нови такива.

Никола

Инструктор парапланерист

Инструктор парапланерист. Инжинер по образование и Лудетина по призвание.
Винаги отворен към нови преживявания. Обича да лети, да се гмурка, да плава с лодки и яхти, да лови риба. С него винаги сте в сигурни ръце 🙂

Румбата

Инструктор парапланерист

Най-страхотният и мил домакин. Изключително фин и деликатен човек. Безкомпромисна в качеството и чистотата. Обича ездата, йогата и красотата на Деветашко плато. От престоя при нея всеки си тръгва предоволен и с усмивка.

Вени

Собственик на комплекс Онгъл

Единствената жена, която заснема планински дрифт видеа - нейна запазена марка. Първата жена, участвала в дисциплините “ тайм атак” и “ дрифтинг” в България.

Ива

Автомобилен състезател
24 Коментара
 • Събка Синапова
  Публикувано на Reply

  Здравейте Skyvison.bg,
  Уважаема Пламена,

  Още веднъж огромно благодаря, че уважихте молбата ми за замяна на ваучерите и за оказаното съдействие по замяната- много търпеливо и с усмивка.
  Изключително съм впечатлена от професионалното Ви отношение !
  Спечелихте ме и с радост отново ще използвам услугите Ви, като ще Ви препоръчам и на приятели.
  Уважавам усмихнатите и успешни хора и Ви желая усмихнати и успешни дни !

 • Нели Бориславова
  Публикувано на Reply

  Изключително професионално отношение! Благодаря на Пламена за помощта и търпението! Горещо препоръчвам услугата ви! Освен това ядох най-вкусните сладоледи на курса с ваучера 🙂

 • Ирина
  Публикувано на Reply

  Здравейте!
  Бих искала да благодаря специално на Пламена за чудесните съвети, навигацията, търпението и времето, което отдели за да можем да допълним вече закупен ваучер.
  Усети се желанието и усмивката, с която ми съдейства и искрената загриженост да доведем нещата до желания завършек.
  Благодаря и Успех!

 • Стефка Александрова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision!
  На 18 май получих безценен подарък – ваучер за полет по избор. Избрах да се възползвам от паръка си през лятото, за да си подаря панорамен полет над морето. Лесно, удобно и акуратно резервирах дата и час за полет. С наближаване на уговорената дата се свързах с препоръчаният ми телефон за връзка с пилота на полета. За мое притеснение метрологичното време не позволяваше да се осъществи полета. В продължение на няколко дни отговорния и вежлив екип поддържаше с мен ежедневна връзка, за да могат да ми предложат най- добрия начин за осъществяване на моето желание. На 17 август с помощта на блестящият екип на SkyVision преживях незабравими въздушни моменти над прекрасното ни Черноморие.
  Искам да изкажа Благодарностите си към тези, които ми подариха този ваучер – учениците от последния ми клас. Искам да изкажа преживените си Благодарности на прекрасният екип пилоти от SkyVision – и най – вече на Малина.
  Запазете професионализма, адреналина, живота, удовлетвореността – за вас и Всички ваши клиенти.
  Пожелавам бъдеще!

 • Alexander Zaykov
  Публикувано на Reply

  Всичко беше страхотно и съм много благодарен и на пилота, той беше супер пич!!

 • Велко Пенев
  Публикувано на Reply

  Здравейте на всички!
  Силно препоръчвам SkyVision.bg – изключително коректни, точни и с отношение!
  Благодаря Ви!

 • Петко Петков
  Публикувано на Reply

  Здравейте !
  На 12.07.18 г. имах възможност да се възползвам от гмуркане с акваланг в Никити Гърция. Искам да изкажа моята огромна благодарност на инструкторите Димитър Сапаревски и Иванка Чуковска, който направиха възможно това приключение.( дано да не бъркам имената ) Изключително професионално отношение , спокойствие и респект. Това са млади хора който държат на това което правят и го правят отлично. Без тяхното умело ръководство щях да се откажа още в самото начало. Отново благодаря и дано всички ваши колеги са така отзивчиви , търпеливи и професионалисти в работата си.
  С уважение : Петко Петков

 • ГАНЧО ГАНЧЕВ
  Публикувано на Reply

  Вече изпратих похвални слова относно съвършената организация на Sky Vision, но понеже след полета ми на 10 юни 2018 разгледахме и снимките и клиповете, не мога да се въздържа да не ги допълня.
  Първо считам, че в Сливница всичко си беше добре организирано, както и факта, че от София се отива за 45 минути по ненатоварен път. Нямаше никакво чакане, а особено важно е, че месността от въздуха е много интересна.
  Пилотът Румен Младенов след кратък инструктаж ми предаде управлението, и макар че преди много години съм бил само безмоторен летец, успях да направя една голяма обиколка в района на Сливница.
  Накратко: този ваучер за полет беше подарък за рождения ми ден на 31 декември и след половин година си го получих.

 • Чакърова
  Публикувано на Reply

  На 26.май успяхме да използваме ваучера на летище Бохот.Искам да изкажа специални благодарности от цялото семейство на пилота Антон Георгиев.Изключително любезен и добронамерен човек!Благодарение на това съпругът ми остана страшно доволен от изживяването.
  Бих желала да посъветвам Вашите бъдещи клиенти от София да не залагат на летището до Сливница и да си спестят напрежението от чакането.Ако имате възможност просто изберете друга локация!

 • Мария Ганчева
  Публикувано на Reply

  Благодарности на екипа и специално на Нина, която търпеливо и вежливо се погрижи да осъществим още едно прекрасно изживяване за нашата компания с услугите на SkyVision!
  Определено ще започнем да обмисляме следващото си изживяване с Вас! 🙂

 • Атанас Стефанов
  Публикувано на Reply

  Здравейте!
  Сърдечно благодаря за професионализма и отдадеността, с която ни помагате да сбъдваме мечти.
  Продължавайте все така!

 • Емилия Костова
  Публикувано на Reply

  Здравейте! Бих искала да изразя своята благодарност за професионалното и мило обслужване! За мен е огромно удоволствие да съм ваш клиент и да радвам близките си чрез прекрасните подаръци-преживявания, които предлагате! Страхотен продукт, страхонто обслужване, екип от мили хора и професионалисти! Продължавайте все така!

 • Тотка Делийска
  Публикувано на Reply

  Здравейте , Sky Vision !
  За четвърти път се доверих на вас за подарък-изненада, защото още от първата си поръчка разбрах , че съм попаднала на професионален екип с креативни и сърцати хора.
  За пореден път заедно доставихме радост, вълнения и положителни емоции. Точното място, в точното време , ефектно доставено.
  Радвам се , че ви открих.Благодаря , че ви има!
  Бъдете всички здрави и щастливи!

 • Милена Горанова
  Публикувано на Reply

  На страхотния екип – БЛАГОДАРЯ! Със сигурност ще се доверя отново на SkyVision.bg, за следващите дози адреналин!
  Изживяването на тази емоция – да полетиш, свободен от страхове, напук на гравитацията, въпреки неизвестното – е като наркотик! Готова съм за още лудории с вас !

 • Айсен Кременлиева
  Публикувано на Reply

  Изключително благодаря на екипа на SkyVision.
  Благодаря Ви за вниманието и доброто обслужване.
  🙂

 • Мая Виденова
  Публикувано на Reply

  Здравейте, вие от Sky Vision,
  изключително съм впечатлена от професионализма ви и отношението ви към мен като клиент. През цялото време бях спокойна и сигурна, че ще спазите обещанието си и ще доставите поръчката ни в краткия срок, който е извън вашите правила, но ситуацията налагаше.

  С удоволствие ще продължавам да препоръчвам фирмата ви, защото правите нещата близко до съвършенството.

 • Симеон Дуков
  Публикувано на Reply

  Преди няколко седмици аз и приятелката ми бяхме на море за 2 дни в созопол. Решихме, че искаме да пробваме какво е усещането да се гмурнеш с акваланг. За жалост разбрах, че трябва да си запазиш час седмица по-рано. Свързвайки се със контактният център за обслужване на клиенти на skyvision.bg момичето беше уникално отзивчиво и направи невъзможното! Приеха въпроса ми напълно персонално и се свързаха с мен отново 20 минути по-късно уведомявайки ме, че са успели да уредят 2 места още за следващият ден! Имах проблеми с плащането след това и за този проблем също бяха супер отзивчиви и успяхме да уредим всичко в рамките на 1 час!

  Благодаря ви от сърце!

 • Георги Бонев
  Публикувано на Reply

  Страхотни сте! Бъдете все така любезни и отзивчиви и дано всичко ви върви по мед и масло! Пожелавам ви много късмет и продължавайте да сбъдвате мечти! Успех!

 • Александрина Божилова
  Публикувано на Reply

  Благодаря Ви за това, че предоставяте подобни възможности за създаване на моменти и емоции. Платформата работи безотказно, а клиентското обсулжване е бързо и точно.

 • МАРИНА
  Публикувано на Reply

  СТРАХОТНИ,ТОЧНИ,БЪРЗИ,ЛЮБЕЗНИ И ОТЗИВЧИВИ. 10 ТОЧКИ ЗА ВАС СТРАХОТНО РАЗЛИЧНИ И УНИКАЛНИ ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ ! БЛАГОДАРЯ ВИ!

 • Мартина Ташкова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Искам да изкажа благодарност на екипа Ви за работа с кленти. Имах проблем на който беше обърнато незабавно внимане и към мен беше подходено с голяма компетентност, бързина , качество и добро отношение. Затова искам всичките Ви клиенти за знаят, че сте страхотни и на Вашият професионализъм може да се разчита. Благодаря още веднъж и Ви пожелавам много професионалини успехи.

 • Анелия Пейкова
  Публикувано на Reply

  Здравейте екстремисти, изкарах един страхотен, изпълнен с много емоции ден! Групата беше невероятна, инструкторите се погрижиха за доброто настроение и бяха неотлъчно до нас. Разнообразието от екстремни преживявания, вдига адреналинът всяка минута и благодарение на професионализмът ви, всички преминахме безпрепятствено и с усмивки на лицата. Препоръчвам на всеки, който има желание, да не се колебае, а да избере веднага! Сърдечни поздрави от Бургас и до скоро!

 • Моника Москова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Благодаря Ви за невероятната бързина и точност, с която обслужвате клиентите си. Вие сте рядко срещани професионалисти : )

  Със сигурност предизвикахте усмивки и прекрасно настроение.

 • Моника Москова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Благодаря Ви за невероятната бързина и точност, с която обслужвате клиентите си. Вие сте рядко срещани професионалисти : )

  Със сигурност предизвикахте усмивки и прекрасно настроение.

Остави коментар