За Нас | Skyvision

Нашият Екип

Хайде да ПРИКЛЮЧЕНСТВАМЕ заедно 🙂

Обичам да се грижа за хората и да виждам щастието в очите им.
Денят ми започва с усмивка, чаша горещо кафе и очакването за всичко хубаво, което предстои да се случи.
Харесва ми да пътувам и да общувам с хора от различни държави и култури.

Пламена

Мениджър Екип Контактен център

Обичам динамичния начин на живот,срещите с нови ,интресни и позитивни хора! Skyvision е мястото, което съчетава в себе си всичко това! Свободното си време харесвам да прекарвам на походи в гората с приятели, да пробвам нови хобита и да пътувам до нови места.

Иво

Сътрудник Връзка с клиенти

Обичам да изпълнявам мечтите си със Skyvision, те са емоции и адреналин.

Нина

Сътрудник Връзка с клиенти

Винаги усихнат и позитивен. Обича да се шегува, да лети, да се забавлява с приятели и да си създава нови такива.

Никола

Инструктор парапланерист

Инструктор парапланерист. Инжинер по образование и Лудетина по призвание.
Винаги отворен към нови преживявания. Обича да лети, да се гмурка, да плава с лодки и яхти, да лови риба. С него винаги сте в сигурни ръце 🙂

Румбата

Инструктор парапланерист

Видео оператор , ветроходен инструктор, квалифициран водолаз и ски инструктор. Обича да ветроходства, да се гмурка, да обикаля по гори и планини с раница на гръб и камера в ръка.

Вовата

Видео оператор

Лети безмоторно с парапланер и тандемно с паратрайк.

Наско

Инструктор парапланерист

Единствената жена, която заснема планински дрифт видеа - нейна запазена марка. Първата жена, участвала в дисциплините “ тайм атак” и “ дрифтинг” в България.

Ива

Автомобилен състезател

Най-страхотният и мил домакин. Изключително фин и деликатен човек. Безкомпромисна в качеството и чистотата. Обича ездата, йогата и красотата на Деветашко плато. От престоя при нея всеки си тръгва предоволен и с усмивка.

Вени

Собственик на комплекс Онгъл
14 Коментара
 • Атанас Стефанов
  Публикувано на Reply

  Здравейте!
  Сърдечно благодаря за професионализма и отдадеността, с която ни помагате да сбъдваме мечти.
  Продължавайте все така!

 • Емилия Костова
  Публикувано на Reply

  Здравейте! Бих искала да изразя своята благодарност за професионалното и мило обслужване! За мен е огромно удоволствие да съм ваш клиент и да радвам близките си чрез прекрасните подаръци-преживявания, които предлагате! Страхотен продукт, страхонто обслужване, екип от мили хора и професионалисти! Продължавайте все така!

 • Тотка Делийска
  Публикувано на Reply

  Здравейте , Sky Vision !
  За четвърти път се доверих на вас за подарък-изненада, защото още от първата си поръчка разбрах , че съм попаднала на професионален екип с креативни и сърцати хора.
  За пореден път заедно доставихме радост, вълнения и положителни емоции. Точното място, в точното време , ефектно доставено.
  Радвам се , че ви открих.Благодаря , че ви има!
  Бъдете всички здрави и щастливи!

 • Милена Горанова
  Публикувано на Reply

  На страхотния екип – БЛАГОДАРЯ! Със сигурност ще се доверя отново на SkyVision.bg, за следващите дози адреналин!
  Изживяването на тази емоция – да полетиш, свободен от страхове, напук на гравитацията, въпреки неизвестното – е като наркотик! Готова съм за още лудории с вас !

 • Айсен Кременлиева
  Публикувано на Reply

  Изключително благодаря на екипа на SkyVision.
  Благодаря Ви за вниманието и доброто обслужване.
  🙂

 • Мая Виденова
  Публикувано на Reply

  Здравейте, вие от Sky Vision,
  изключително съм впечатлена от професионализма ви и отношението ви към мен като клиент. През цялото време бях спокойна и сигурна, че ще спазите обещанието си и ще доставите поръчката ни в краткия срок, който е извън вашите правила, но ситуацията налагаше.

  С удоволствие ще продължавам да препоръчвам фирмата ви, защото правите нещата близко до съвършенството.

 • Симеон Дуков
  Публикувано на Reply

  Преди няколко седмици аз и приятелката ми бяхме на море за 2 дни в созопол. Решихме, че искаме да пробваме какво е усещането да се гмурнеш с акваланг. За жалост разбрах, че трябва да си запазиш час седмица по-рано. Свързвайки се със контактният център за обслужване на клиенти на skyvision.bg момичето беше уникално отзивчиво и направи невъзможното! Приеха въпроса ми напълно персонално и се свързаха с мен отново 20 минути по-късно уведомявайки ме, че са успели да уредят 2 места още за следващият ден! Имах проблеми с плащането след това и за този проблем също бяха супер отзивчиви и успяхме да уредим всичко в рамките на 1 час!

  Благодаря ви от сърце!

 • Георги Бонев
  Публикувано на Reply

  Страхотни сте! Бъдете все така любезни и отзивчиви и дано всичко ви върви по мед и масло! Пожелавам ви много късмет и продължавайте да сбъдвате мечти! Успех!

 • Александрина Божилова
  Публикувано на Reply

  Благодаря Ви за това, че предоставяте подобни възможности за създаване на моменти и емоции. Платформата работи безотказно, а клиентското обсулжване е бързо и точно.

 • МАРИНА
  Публикувано на Reply

  СТРАХОТНИ,ТОЧНИ,БЪРЗИ,ЛЮБЕЗНИ И ОТЗИВЧИВИ. 10 ТОЧКИ ЗА ВАС СТРАХОТНО РАЗЛИЧНИ И УНИКАЛНИ ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ ! БЛАГОДАРЯ ВИ!

 • Мартина Ташкова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Искам да изкажа благодарност на екипа Ви за работа с кленти. Имах проблем на който беше обърнато незабавно внимане и към мен беше подходено с голяма компетентност, бързина , качество и добро отношение. Затова искам всичките Ви клиенти за знаят, че сте страхотни и на Вашият професионализъм може да се разчита. Благодаря още веднъж и Ви пожелавам много професионалини успехи.

 • Анелия Пейкова
  Публикувано на Reply

  Здравейте екстремисти, изкарах един страхотен, изпълнен с много емоции ден! Групата беше невероятна, инструкторите се погрижиха за доброто настроение и бяха неотлъчно до нас. Разнообразието от екстремни преживявания, вдига адреналинът всяка минута и благодарение на професионализмът ви, всички преминахме безпрепятствено и с усмивки на лицата. Препоръчвам на всеки, който има желание, да не се колебае, а да избере веднага! Сърдечни поздрави от Бургас и до скоро!

 • Моника Москова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Благодаря Ви за невероятната бързина и точност, с която обслужвате клиентите си. Вие сте рядко срещани професионалисти : )

  Със сигурност предизвикахте усмивки и прекрасно настроение.

 • Моника Москова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Благодаря Ви за невероятната бързина и точност, с която обслужвате клиентите си. Вие сте рядко срещани професионалисти : )

  Със сигурност предизвикахте усмивки и прекрасно настроение.

Остави коментар