За Нас | Skyvision

Нашият Екип

Хайде да ПРИКЛЮЧЕНСТВАМЕ заедно 🙂
[q_team team_social_icon_1=”” team_social_icon_2=”” team_social_icon_3=”” team_social_icon_4=”” team_social_icon_5=”” team_name=”Пламена” team_position=”Мениджър Екип Контактен център” team_de!?!>

36 Коментара
 • Димитър Петков
  Публикувано на Reply

  Благодаря за възможността да прибавя към незабравимите си спомени едно невероятно изживяване, каквото бе полета с парапланер. Всичко бе прекрасно и зареждащо. Специални благодарности на пилота Румен, който изключително приятен човек и абсолютен професионалист. Благодаря на целия екип на Скай вижън за перфектната работа която вършите. И разбира се на най-прекрасната жена на света, която ми подари това изживяване.

  .
 • Виолина Тодорова
  Публикувано на Reply

  Специални благодарности на парапланериста Румен Жеков 🙂 Имах панорамен полет с парапланер на 05.10.2019г. в Сопот. След като се качихме с лифта до старта, се разстла много гъста мъгла, аз дори мислех, че няма да се осъществи полета. Пилотът, както и другите там пилоти поддържаха врзъка с базата и търпеливо изчакахме. И дойде подходящият момент……Е, беше велико! Осъществихме страхотен полет. Много съм благодарна и щастлива от изживяното. Дерзайте целият екип и пилотите!

  .
 • Димитър Алексов
  Публикувано на Reply

  Благодарности за екипа на Skyvision за съдействието при резервиране на полера и за коректното отношение.
  Благодарности и на пилота Румен Младенов, с който искрено се забавлявах по време на учебния полет.

  .
 • Павлин Васков
  Публикувано на Reply

  Прекарах едни НЕВЕРОЯТНИ 30 минути, осъществявайки своя отдавнашна мечта – да прелетя над южното крайбрежие на Черно море. Специални благодарности на Скай Вижън и в частност на Пламена, която направи всичко необходимо това да се случи. В качеството си на изключително доволен клиент горещо препоръчвам услугите на фирмата на всички бъдещи търсачи на по-нестандартни преживявания.

  .
 • Стойно Стойнов
  Публикувано на Reply

  Здравейте дами и господа от SkyVision!

  Искам да изкажа моите, на съпругата ми и дъщеря ми благодарности на вашата колежка Пламена. Благодарение на нейния професионализъм и всеотдайност, ние изживяхме един изпълнен с хубави емоции полет с балон на 30.05.2019 г. в района на Карлово.
  При толкова променливи метеорологични условия, Пламена до последно поддържаше връзка с пилотите, заедно с които намериха така необходимата пролука във времето, с отговарящи на изискванията условия. С нейно съдействие бяха уредени всички формалности около полета и сутринта на 30.05.2019 г. бяхме в полето до с. Соколица. Изненадата за моите най-близки хора беше зашеметяваща.
  Пилотите се оказаха двама прекрасни младежи. Полетът в слънчевата пролетна утрин беше чудесен. Балонът ту се издигаше, ту се снишаваше. Вятърът ни пренесе през карловското поле. Под нас в розовите градини вървеше беритбата на розите. След повече от час кацнахме.
  Този прекрасен спомен ще бъде винаги с нас.

  С благодарност: Людмила – виновничката за полета, Маша и Стойно
  03.06.2019 г.

  .
 • Радка Скендерова
  Публикувано на Reply

  професионалисти, възхитена съм от гъвкавата политика на пазара от тази фирма. Без никакъв проблем с цената на притеснение от моя страна, екипа ми съдейства да върна закупен от мен ваучер, разбира се по правилата в посочения възможен 30-дневен срок. Не вярвах, че това може дда се случи в България, но ето че и ние сме хора, стига да съблюдаваш условията и правилата на играта. Благодаря Ви, оценявам високо вашата доброномареност и приемам тази възможност за висок професионалноморален жест. Ще продължа да бъда ваш клиент.

  .
 • Мария Веселинска
  Публикувано на Reply

  Много съм щастлива, че отново имам удоволствието да се доверя на прекрасните емоции, осигурени от екипа на SkyVision! Благодаря за професионализма на всички Ви, за разбирането, търпението и замаха, с който работите! За пореден път искам да изкажа своята дълбока благодарност! Бъдете здрави и ни радвайте с още много различни преживяния дълги години!
  Мария Веселинска, 18.03.2019г

  .
 • Евтим Евтимов
  Публикувано на Reply

  Благодаря на целия екип на Sky Vision за професионалното отношение! За мен и за човека, за когото направих подарък, беше удоволствие. Със сигурност ще използвам в бъдеше Вашите услуги! Огромно Благодаря

  .
 • Даниела Соколова
  Публикувано на Reply

  Здравейте, SkyVision,
  Хората, които са настроени авантюристично и ползват вашите услуги са своенравни, разсеяни, спонтанни и неорганизирани и с много приятна изненада вчера установих, че вие отлично знаете това 🙂 И им давате точно това обслужване, от което имат нужда – спокойно, адекватно и светкавично, за да изживеят приключението си без забавяне и без излишни "земни" емоции 🙂
  Благодаря!

  .
 • Събка Синапова
  Публикувано на Reply

  Здравейте Skyvison.bg,
  Уважаема Пламена,

  Още веднъж огромно благодаря, че уважихте молбата ми за замяна на ваучерите и за оказаното съдействие по замяната- много търпеливо и с усмивка.
  Изключително съм впечатлена от професионалното Ви отношение !
  Спечелихте ме и с радост отново ще използвам услугите Ви, като ще Ви препоръчам и на приятели.
  Уважавам усмихнатите и успешни хора и Ви желая усмихнати и успешни дни !

  .
 • Нели Бориславова
  Публикувано на Reply

  Изключително професионално отношение! Благодаря на Пламена за помощта и търпението! Горещо препоръчвам услугата ви! Освен това ядох най-вкусните сладоледи на курса с ваучера 🙂

  .
 • Ирина
  Публикувано на Reply

  Здравейте!
  Бих искала да благодаря специално на Пламена за чудесните съвети, навигацията, търпението и времето, което отдели за да можем да допълним вече закупен ваучер.
  Усети се желанието и усмивката, с която ми съдейства и искрената загриженост да доведем нещата до желания завършек.
  Благодаря и Успех!

  .
 • Стефка Александрова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision!
  На 18 май получих безценен подарък – ваучер за полет по избор. Избрах да се възползвам от паръка си през лятото, за да си подаря панорамен полет над морето. Лесно, удобно и акуратно резервирах дата и час за полет. С наближаване на уговорената дата се свързах с препоръчаният ми телефон за връзка с пилота на полета. За мое притеснение метрологичното време не позволяваше да се осъществи полета. В продължение на няколко дни отговорния и вежлив екип поддържаше с мен ежедневна връзка, за да могат да ми предложат най- добрия начин за осъществяване на моето желание. На 17 август с помощта на блестящият екип на SkyVision преживях незабравими въздушни моменти над прекрасното ни Черноморие.
  Искам да изкажа Благодарностите си към тези, които ми подариха този ваучер – учениците от последния ми клас. Искам да изкажа преживените си Благодарности на прекрасният екип пилоти от SkyVision – и най – вече на Малина.
  Запазете професионализма, адреналина, живота, удовлетвореността – за вас и Всички ваши клиенти.
  Пожелавам бъдеще!

  .
 • Alexander Zaykov
  Публикувано на Reply

  Всичко беше страхотно и съм много благодарен и на пилота, той беше супер пич!!

  .
 • Велко Пенев
  Публикувано на Reply

  Здравейте на всички!
  Силно препоръчвам SkyVision.bg – изключително коректни, точни и с отношение!
  Благодаря Ви!

  .
 • Петко Петков
  Публикувано на Reply

  Здравейте !
  На 12.07.18 г. имах възможност да се възползвам от гмуркане с акваланг в Никити Гърция. Искам да изкажа моята огромна благодарност на инструкторите Димитър Сапаревски и Иванка Чуковска, който направиха възможно това приключение.( дано да не бъркам имената ) Изключително професионално отношение , спокойствие и респект. Това са млади хора който държат на това което правят и го правят отлично. Без тяхното умело ръководство щях да се откажа още в самото начало. Отново благодаря и дано всички ваши колеги са така отзивчиви , търпеливи и професионалисти в работата си.
  С уважение : Петко Петков

  .
 • ГАНЧО ГАНЧЕВ
  Публикувано на Reply

  Вече изпратих похвални слова относно съвършената организация на Sky Vision, но понеже след полета ми на 10 юни 2018 разгледахме и снимките и клиповете, не мога да се въздържа да не ги допълня.
  Първо считам, че в Сливница всичко си беше добре организирано, както и факта, че от София се отива за 45 минути по ненатоварен път. Нямаше никакво чакане, а особено важно е, че месността от въздуха е много интересна.
  Пилотът Румен Младенов след кратък инструктаж ми предаде управлението, и макар че преди много години съм бил само безмоторен летец, успях да направя една голяма обиколка в района на Сливница.
  Накратко: този ваучер за полет беше подарък за рождения ми ден на 31 декември и след половин година си го получих.

  .
 • Чакърова
  Публикувано на Reply

  На 26.май успяхме да използваме ваучера на летище Бохот.Искам да изкажа специални благодарности от цялото семейство на пилота Антон Георгиев.Изключително любезен и добронамерен човек!Благодарение на това съпругът ми остана страшно доволен от изживяването.
  Бих желала да посъветвам Вашите бъдещи клиенти от София да не залагат на летището до Сливница и да си спестят напрежението от чакането.Ако имате възможност просто изберете друга локация!

  .
 • Сергей Георгиев
  Публикувано на Reply

  Изключително съм доволен от полета с
  Парапланер от гр. Сопот. Едно невероятно изживяване. Пилотът ( Румен Жеков) беше страшен професионалист и нямаше и миг на страх. Много благодаря, Очарован съм !!!!

  .
 • Мария Ганчева
  Публикувано на Reply

  Благодарности на екипа и специално на Нина, която търпеливо и вежливо се погрижи да осъществим още едно прекрасно изживяване за нашата компания с услугите на SkyVision!
  Определено ще започнем да обмисляме следващото си изживяване с Вас! 🙂

  .
 • Мария Петрова
  Публикувано на Reply

  Предлагате наистина интересни идеи за подарък.
  Доволна съм от изключително бързото и коректно обслужване!
  Благодаря!

  .
 • Атанас Стефанов
  Публикувано на Reply

  Здравейте!
  Сърдечно благодаря за професионализма и отдадеността, с която ни помагате да сбъдваме мечти.
  Продължавайте все така!

  .
 • Емилия Костова
  Публикувано на Reply

  Здравейте! Бих искала да изразя своята благодарност за професионалното и мило обслужване! За мен е огромно удоволствие да съм ваш клиент и да радвам близките си чрез прекрасните подаръци-преживявания, които предлагате! Страхотен продукт, страхонто обслужване, екип от мили хора и професионалисти! Продължавайте все така!

  .
 • Тотка Делийска
  Публикувано на Reply

  Здравейте , Sky Vision !
  За четвърти път се доверих на вас за подарък-изненада, защото още от първата си поръчка разбрах , че съм попаднала на професионален екип с креативни и сърцати хора.
  За пореден път заедно доставихме радост, вълнения и положителни емоции. Точното място, в точното време , ефектно доставено.
  Радвам се , че ви открих.Благодаря , че ви има!
  Бъдете всички здрави и щастливи!

  .
 • Мадлен
  Публикувано на Reply

  Страхотно обслужване, прекрасен и отзивчив екип.
  Задължително ще използвам услугите на Sky Vision отново!

  .
 • Милена Горанова
  Публикувано на Reply

  На страхотния екип – БЛАГОДАРЯ! Със сигурност ще се доверя отново на SkyVision.bg, за следващите дози адреналин!
  Изживяването на тази емоция – да полетиш, свободен от страхове, напук на гравитацията, въпреки неизвестното – е като наркотик! Готова съм за още лудории с вас !

  .
 • Айсен Кременлиева
  Публикувано на Reply

  Изключително благодаря на екипа на SkyVision.
  Благодаря Ви за вниманието и доброто обслужване.
  🙂

  .
 • Мая Виденова
  Публикувано на Reply

  Здравейте, вие от Sky Vision,
  изключително съм впечатлена от професионализма ви и отношението ви към мен като клиент. През цялото време бях спокойна и сигурна, че ще спазите обещанието си и ще доставите поръчката ни в краткия срок, който е извън вашите правила, но ситуацията налагаше.

  С удоволствие ще продължавам да препоръчвам фирмата ви, защото правите нещата близко до съвършенството.

  .
 • Симеон Дуков
  Публикувано на Reply

  Преди няколко седмици аз и приятелката ми бяхме на море за 2 дни в созопол. Решихме, че искаме да пробваме какво е усещането да се гмурнеш с акваланг. За жалост разбрах, че трябва да си запазиш час седмица по-рано. Свързвайки се със контактният център за обслужване на клиенти на skyvision.bg момичето беше уникално отзивчиво и направи невъзможното! Приеха въпроса ми напълно персонално и се свързаха с мен отново 20 минути по-късно уведомявайки ме, че са успели да уредят 2 места още за следващият ден! Имах проблеми с плащането след това и за този проблем също бяха супер отзивчиви и успяхме да уредим всичко в рамките на 1 час!

  Благодаря ви от сърце!

  .
 • Георги Бонев
  Публикувано на Reply

  Страхотни сте! Бъдете все така любезни и отзивчиви и дано всичко ви върви по мед и масло! Пожелавам ви много късмет и продължавайте да сбъдвате мечти! Успех!

  .
 • Александрина Божилова
  Публикувано на Reply

  Благодаря Ви за това, че предоставяте подобни възможности за създаване на моменти и емоции. Платформата работи безотказно, а клиентското обсулжване е бързо и точно.

  .
 • МАРИНА
  Публикувано на Reply

  СТРАХОТНИ,ТОЧНИ,БЪРЗИ,ЛЮБЕЗНИ И ОТЗИВЧИВИ. 10 ТОЧКИ ЗА ВАС СТРАХОТНО РАЗЛИЧНИ И УНИКАЛНИ ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ ! БЛАГОДАРЯ ВИ!

  .
 • Мартина Ташкова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Искам да изкажа благодарност на екипа Ви за работа с кленти. Имах проблем на който беше обърнато незабавно внимане и към мен беше подходено с голяма компетентност, бързина , качество и добро отношение. Затова искам всичките Ви клиенти за знаят, че сте страхотни и на Вашият професионализъм може да се разчита. Благодаря още веднъж и Ви пожелавам много професионалини успехи.

  .
 • Анелия Пейкова
  Публикувано на Reply

  Здравейте екстремисти, изкарах един страхотен, изпълнен с много емоции ден! Групата беше невероятна, инструкторите се погрижиха за доброто настроение и бяха неотлъчно до нас. Разнообразието от екстремни преживявания, вдига адреналинът всяка минута и благодарение на професионализмът ви, всички преминахме безпрепятствено и с усмивки на лицата. Препоръчвам на всеки, който има желание, да не се колебае, а да избере веднага! Сърдечни поздрави от Бургас и до скоро!

  .
 • Моника Москова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Благодаря Ви за невероятната бързина и точност, с която обслужвате клиентите си. Вие сте рядко срещани професионалисти : )

  Със сигурност предизвикахте усмивки и прекрасно настроение.

  .
 • Моника Москова
  Публикувано на Reply

  Здравейте SkyVision.bg,

  Благодаря Ви за невероятната бързина и точност, с която обслужвате клиентите си. Вие сте рядко срещани професионалисти : )

  Със сигурност предизвикахте усмивки и прекрасно настроение.

  .

Остави коментар