Оригинален подарък | Чудно лято със SkyVision | SkyVision

Чудно лято със SkyVision

blank

02 Jul Чудно лято със SkyVision

Когато лятото беше преживяване само по себе си..

Лято е, градусите се покачват все повече и повече.

 

В миналото водните забавления са били доста семпли. Започвайки с най-логичното нещо – да отидеш на плаж и да се метнеш във водата. Това само по себе си беше достатъчно за много от нас. Но дори и да не е било, измисляхме всевъзможни игри и щуротии, в които да се впуснем. Гмуркане, стойки на ръце, мятане във вълните бяха само част от активностите, които ни доставяха необходимата позитивна емоция. В много редки случаи се намираше някоя и друга водоустойчива топка или пък фризби, които да спомогнат за доброто ни настроение. Накратко, възможностите не са били твърде разнообразни.

 

В днешно време нещата не стоят точно така. Въпреки че обикновените занимания, изброени горе, все още съществуват и се практикуват, има доста нови възможности, които са меко казано вълнуващи. Както навсякъде другаде, и тук навлизат нови технологии, които променят нещата коренно. Машините и устройствата, които се предлагат дори по българското черноморие са като изобретения донесени от бъдещето. Без значение дали искате да плувате, да се возите, дали искате да сте над или под водата, гарантираме, че има нещо за Вас. Не ни вярвате? Днес ще Ви запознаем с някои от тях и ще можете да се убедите сами.

Подобрени и достъпни за всички

 

blank

Да започнем с нещо, което съществува от много време, но днес има страхотно развитие, и като цена, и като качество. Естествено, става въпрос за добре познатия джет. Модерните джетове имат възможност да развиват скорости, които биха задоволили и най-лудите глави. Управлението им е максимално улеснено , за да може да се насладите истински на всичко, което джетът може да предложи. Ще можете да се убедите в това благодарение на нашите предложения за управление на джет и за джет сафари. Заповядайте на множеството ни дестинации по морето, както и близо до София.

 

 

blank

Друго изживяване, за което със сигурност сте чували, но не сте имали възможност да изпробвате е гмуркането с акваланг. Докато в миналото то е било достъпно ексклузивно за професионалисти, днес всеки може да стане любител водолаз. Ще имате възможността да станете свидетели на един по-различен свят, в който цари тишина и спокойствие. Кой знае, ако имате късмет може да намерите потънало пиратско съкровище или да срещнете красива русалка. Но един съвет от нас – стойте далеч от русалките, те хапят.. Ако пък прецените, че гмуркането Ви харесва и Ви се отдава, можете да закупите ваучер за водолазен курс, като в неговия край ще получите международно признат сертификат.

 

 

 

Модерни и меко казано развлекателни

 

 

blankВече сте били на дъното на морето? Не Ви харесва? Веднага Ви пращаме на обратния полюс. Тук вече започваме да се доближаваме и към модерните технологии, за които споменахме. Предложението ни за парасейлинг ще Ви качи на 150 метра височина, от която ще можете да разгледате целия залив. Парашутът, който Ви държи във въздуха се тегли от специализиран плавателен съд, наречен паракрафт. Едно от най-хубавите неща свързани с това преживяване е факта, че можете да го споделите с до двама от своите най-добри приятели. Обратно на гмуркането, тук ще полетите като гларуси над морето и ще можете да се насладите на красивата гледка и чувството за свобода.

 

 

 

 

blank

Колебаем се дали трябва да добавим следващото преживяване към модерните или към класическите. Става въпрос за водните ски и уейкборда, познат още и като сърф дъска. Реално погледнато, това е една от първоначалните идеи, които са хрумнали на хората. “Да пренесем две от нещата, които могат да се правят в планината във водата.” Всичко, което е било нужно са две дъски и превозно средство, което да те дърпа. Историята познава и случаи, в които това превозно средство дори не е било водно. Но, въпреки че това е едно от оригиналните хрумвания, то е зависимо от технологиите. Колкото по-мощни стават модерните джетове и лодки, толкова по-бързо и вълнуващо става и самото преживяване. Това, което не се променя е това, че дали ще паднете или не зависи изцяло от вас и вашето желание да покорите дъските, върху които стоите.

 

 

blankСледващата атракция в списъка ни е Speed Boat Екстремен Тур. И тук, както в много от другите опции скоростта носи голяма част от адреналина. Допринасят и пръските морска вода, резките завои и маневриране, както и писъците на хората около Вас. Може би най-хубавото на това преживяване е възможността да го споделите с близките си хора. Вие и 5 от вашите най-близки приятели и роднини може да се качите и да проверите кой е най-смел. Разходката е 10 километра, които ще Ви се сторят като 1 миг или като цяла вечност в зависимост от това колко сте храбри.

 

И такива донесени от бъдещето..

 

blank

Идва и моментът, в който предложението, което отправяме към Вас е като излязло от научнофантастичен филм за бъдещето. Разбира се, става въпрос за Флайборд. Ако не знаете какво точно е флайборд, спокойно, не сте сами. Може би най-простото обяснение е, че флайбордът прилича на реактивни ботуши. С малката разлика, че засмукват вода, която след това изстрелват под високо налягане и Ви издигат във въздуха на височина от 10 метра. Разбира се, това е доста опростено обяснение , но нищо, важното е да разберете каква е идеята. Този уред от бъдещето Ви дава възможността да кръжите напред назад като супер герой, да се гмуркате, и ако сте достатъчно добри, да правите всевъзможни лупинги, салта и какво ли още не. Въпреки че опитът помага, няма нужда от специфични умения. Всичко, от което имате нужда е жажда за забавления и добро настроение.

 

 

blank

Сърфирането е голяма част от морските забавления, но се нуждае от специфични условия. Условия, които са рядкост в България, а и доста други страни. Е, както се досещате, това само е дало допълнителна мотивация на хората да измислят устройство, с което може да се сърфира без вълни. След създаването на флайборда е било само въпрос на време да се появи неговият нов роднина, който да наподобява сърф и сноуборд. Така се е родил Ховърбордът. За разлика от флайборда, ховърбордът изтрелва засмуканата вода назад, което не дава тяга нагоре, а напред. По този начин Ви задвижва по водата и на практика Вие сърфирате с до 40 км/ч. Когато овладеете сърфирането ще можете да правите и по-специфични движения, като например да се изстрелвате на 5 метра височина над водата, да се превъртате, да сядате на ховърборда и всичко друго, което Ви идва на ум. Ограничени сте само от въображението си.

 

 

 

blankПоследната атракция, която ще Ви представим е изключително интересна. Интересна е защото позволява на хората да се превърнат в един от най-страховитите морски хищници. Става въпрос за машината за гмуркане Seabreacher, която е с формата на акула. Тази полу-подводница се движи по повърхността на водата със скорост над 90 км/ч и предлага огромно разнообразие от акробатични движения и завъртания. Гвоздеят в програмата е отскок от водата на височина 5 метра. Ако сте готови да усетите какво е да си един истински морски звяр това е перфектното предложение за Вас.

 

Както обещахме, има по нещичко за всеки. През този слънчев сезон се отърсете от всичко негативно и се заредете с позитивни емоции. Те ще ви дават сила да се справите с всички трудности през цялата година. Ако не сте сигурни кое е най-доброто предложение за вас, SkyVision е насреща, за да Ви помогне с избора.

Няма Коментари

Остави коментар