Нещо Ново През 2019 | Избор на оригинален подарък | SkyVision
blank

15 Jan Нещо ново през 2019

Нещо ново през 2019

Наскоро казахме сбогом на старата 2018 и здравей на 2019. За добро или за лошо времето продължава да лети със страшна сила и никой не може да промени този факт.

Въпреки че тези 365 дни просто бележат една обиколка на земята около слънцето ние, хората, сме преценили, че това е добър момент да рестартираме всичко. Момент, в който да направим равносметка, какво сме свършили в последно време, да забравим всичко лошо и най-вече да се впуснем в нови приключения и да придобием нови уменя.

Първите две ще трябва да свършите сами, но за третото може да разчитате на нас. Днес сме извадили няколко предложения, които ще Ви предизвикат да се сблъскате с нещо ново и вълнуващо и да получите нови знания в процеса.

Кулинарен курс по избор
blank
Започваме с нещо простичко, но изключително важно и полезно – Кулинарен курс по избор , където ще придобиете умението да готвите страхотни вкусотийки. Нещо, което смятаме е абсолютно задължително, а понякога и силно впечатляващо. Без значение дали искате да изненадате любим човек с вкусна гозба, да спечелите непознат с виртуозен деликатес, или просто да задоволите собствените си капризи, готвенето е отговорът. Този курс може да е началото на кулинарната Ви кариера и да Ви отвори безброй врати, като придобитите знания да се окажат решителни в момент, в който най-малко очаквате. Не пропускайте възможността да Ви забележат!


Конна езда
blank

Продължаваме със завръщане към едни по-приятни времена. Времена, в които технологията не е властвала и сме били по-близо до природата и всичките и обитатели. Тогава, когато приятелството не е било само между хора. В тези времена бързината на придвижване е зависела, както от уменията в ездата, така и от връзката между ездача и животното. Каним Ви да се завърнете към миналото заедно с нас и нашия курс по конна езда и да си припомните, или пък да се запознаете с красотата и изяществото на това забравено умение.


Pole Dance
blank

Връщаме се обратно в настоящето и се срещаме с един модерен вид тренировки, който набира все повече популярност и има защо. Можем да кажем много за Танците на пилон(Pole dance), но може би едно от най-важните неща е, че те комбинират изключително добра тренировка с прелестни движения и красота. За разлика от други активности, тук натрупването на опит няма да улесни процеса. Напротив, с напредването в материала, ще се запознавате с по-трудни и сложни движения, които изискват повече концентрация, сила и желание, за да са успешни. С други думи – няма да скучаете в нито един момент.


Голф Клас
blank

Имаме нещо и за по-спокойните сред Вас. Ако сте сред хората, които мерят 10 пъти и режат 1 и сте фенове на спортове, в които се набляга повече на силна концентрация и по-малко на физика, то тогава нашето предложение за голф клас е перфектно за Вас. Усъвършенствайте стойката, замаха и всичко останало в играта си и се насочете към необятните зелени поляни. Стигнете ли веднъж до там, остава само да се освободите от всичко, да се съсредоточите и да демонстрирате наученото. Няма значение дали сте на 6 или 60 години, тук уменията са определящи.


Курс по спортно шофиране на писта с Lotus Elise
blank

Стигаме и до любимата ни графа – екстремни! Първото ни екстремно предложение е за курс по спортно шофиране на писта с Lotus Elise. Едно преживяване, което ще накара кръвта Ви да закипи още в момента, в който седнете на шофьорската седалка и чуете шума на двигателя. Има огромна вероятност това да е най-бързият и мощен автомобил, на който сте се качвали. През цялото време до Вас ще седи квалифициран инструктор, който ще се грижи за безопасността Ви. Към пакета има и включени демонстративни обиколки от опитен пилот. Перфектно място да усъвършенствате шофьорските си умения без излишен риск.


Водолазен курс
blank

И накрая, но не на последно място, нашият водолазен курс. В него ще бъдете запознати с цялата необходима екипировка, като часовете са разделени на теория и практика. Ще прекарате поне 80 минути в приказния подводен свят, където цари тишина и спокойствие. При завършване на курса, ще получите международно признат сертификат, който ще Ви даде право да се гмуркате да разглеждате морското дъно, където и когато пожелаете. Това е перфектното умение за тези от Вас, които са отегчени от сивия и скучен свят и искат да избягат и да изследват ново място, което не принадлежи на хората, и където властват различни закони.


Което и от предложенията да изберете може да сте сигурни, че наученото ще Ви обогати и ще Ви донесе множество позитивни емоции, както по време на курса, така и след него.

И най-важното – продължавайте да учите нови неща и да се впускате в нови приключения. Живейте!

Няма Коментари

Остави коментар