Градски предложения | Избор на оригинален подарък | SkyVision

Градски предложения

blank

07 Sep Градски предложения

Градски предложения

 

Времето лети и сезоните се менят неусетно. За поредна година лятото сякаш се изсипа през пръстите ни, също както прави и пясъкът по любимите ни плажове. Доста от нас вече са се завърнали или се завръщат към градския живот.

И, въпреки че най-топлият сезон си отива, това далеч не значи, че позитивните емоции си отиват с него. SkyVision разполага с разнообразие от градски предложения, в които да се впуснете с близките си хора.

В тази статия сме извадили едни от най-популярните опции. Подбрани са така, че да има за всекиго по нещо, без значение дали предпочитате нещо по-спокойно или по-динамично.

Кулинарен курс по избор

blank С този готварски курс се ще се превърнете в истински шеф и ще овладеете умението да приготвяте домашна паста, сладолед, занаятчийски хляб, френски макарони или баница, точно както я правеше баба. Вие избирате с какво точно да впечатлите приятелите и близките си. Но бъдете внимателни, след като се насладят на вкусотиите, които ще им предложите, няма да искат да Ви оставят на мира. Ще се връщат при Вас с молби за още и още.

 

Дегустация на шоколад за двама

blankКакво по-хубаво от това да си хапнете вкусен шоколад в компанията на близък човек? Все пак лятото почти приключи и няма нужда да следим толкова стриктно какво ядем. Въпреки че всички сме го опитвали и си мислим, че знаем точно какво да очакваме, излиза че съществуват такива вкусови комбинации, които ще взривят сетивата ни по неочаквано добър начин. С нашия ваучер ще можете да се насладите не на един, не на два, а на цели шест вида първокласен шоколад, събрани от цял свят, специално подбрани до съвършенство. Ще получите и чаша качествено вино или минерална вода, с които да разнообразите от сладкия вкус. Ако съберете компания над шест човека, ще можете да резервирате и специална дата, която е удобна за Вас и приятелите Ви.

 

Урок по стрелба

blankПо филмите изглежда толкова лесно. Просто грабваш най-близкото оръжие, насочваш го и поразяваш целта. Сега имате възможността да проверите дали това е реалистично. Изберете своя пакет от оръжия и брой патрони и се съсредоточете. С Вас ще има квалифициран инструктор по стрелба, който ще Ви въведе в този нов свят и ще Ви инструктира как точно се случва всичко. Стрелбището разполага с шест коридора с дължина 25 метра, с възможност за движение и стрелба напред и встрани. Ще можете и да изберете  мишената, по която да стреляте, като различните мишени представляват различна трудност. След като изразходите мунициите си, ще получите сертификат за проведено обучение за стрелба с огнестрелни оръжия и покана за лека почерпка с кафе, безалкохолно, бира или друго питие.

 

Пейнтбол

blankПерфектен подарък за цялата Ви компания, както и за тийм билдинг. В тази стратегическа игра ще трябва да работите в екип с отбора си, за да достигнете до победата. Обмислете добре всеки ход и измислете тактика, с която да поставите противника на колене. Или пък просто се втурнете диво и безразсъдно напред в битката и разчитайте на елемента на изненадата. Без значение как решите да действате, ще се забавлявате и ще видите съотборниците си в една различна среда. Това гарантирано ще Ви сплоти и сближи още повече.

 

Виртуална Реалност

blankНовите технологии навлизат в нашия свят все повече и повече, а с тях и нови възможности. Докато преди няколко години виртуалната реалност беше по-скоро научна фантастика, то сега тя е факт. Имате две опции, от които да избирате. В първата ще се потопите в един нов свят, в който ще се борите за оцеляването си на космическа станция. За да се спасите ще трябва да демонстрирате съобразителност, изобретателност и най-вече работа в екип. Ако пък изберете втория вариант ще се изправите срещу злодей, който държи в плен дете. Имате един час да му помогнете преди да е станало твърде късно.

 

Терапия за тяло

blankАко имате нужда от релакс и разпускане, това е продуктът за Вас. Ще усетите как стресът напуска тялото Ви и се освобождавате от всичко токсично и неприятно. Ще забравите за болежките, предизвикани от седенето на бюро, спорт или просто от лошото време. Отпуснете тялото си до краен предел и посрещнете хармонията с отворени обятия. Изберете си от голямото разнообразие предлагани пакети , които могат да Ви помогнат по различен начин. Какъвто и да е изборът Ви, след завършването на масажа, ще се чувствате отпочинали и заредени с нова енергия.

 

Стаи със Загадки

blank

Имате 60 минути да намерите всички ключове, да отворите всички врати и да откриете изхода. Помнете, че в стаята, в която влизате, не всичко е такова, каквото изглежда. Очакват Ви главоблъсканици, загадки и множество мистерии, които ще спъват бягството Ви. Огледайте внимателно всичко около Вас , съберете всичката налична информация и най-важното – споделете я със съотборниците си. Често пъти точно различната перспектива помага най-много с разгадаването на пъзелите, пред които сте изправени.

Няма Коментари

Остави коментар