Инструкции за покупка на ваучер | Избор на оригинален подарък | SkyVision

Как да купя

Здравейте приятели,

 

Тази страница с инструкции има за цел да направи процеса по закупуване и резервиране на ваучер възможно най-бърз и лесен.

За пример взимаме продукта “MTO SPORT

 

Ако не можете да видите снимката добре просто кликнете на нея и тя ще се уголеми.

 

1. Начална страница

1.1. Първото нещо, което трябва да направите е да влезете на страницата ни: https://www.skyvision.bg/

1.2. Когато влезете на главната страница ще видите бутон “Избери Подарък”. След като сложите мишката си на него, ще се покаже дроп меню, от което може да изберете желаната от Вас категория подаръци (например “Адреналин”, “Приключения”), или просто да кликнете на “Всички”.

blank

 

2. Избор на продукт

2.1. Когато стигнете до страницата с продуктите (https://www.skyvision.bg/поръчай-подарък/ ) и изберете своя фаворит, може да го отворите, като кликнете върху името му или на бутона “Разгледай”, който се появява, след като посочите с мишката си върху снимката.

blank

2.2. Когато отворите страничката за Вашия фаворит, ще намерите снимки, видео и детайлна информация, свързани с продукта. На тази страница можете да се запознаете с особеностите на продукта и да прецените дали той е подходящ за човека, който ще го ползва.

 

3. Поръчка на ваучер

3.1. Поръчката на ваучер за разглеждания от Вас продукт се прави, като кликнете на зеления бутон КУПИ горе вдясно на екрана Ви (ако поръчвате през компютър) или по-надолу на екрана Ви (ако поръчвате през телефон).

 

(1) Ако желаете, преди да кликнете на бутон КУПИ, можете първо да разгледате допълнителните опции, предвидени за този продукт, за да прецените дали да добавите някоя. Това става, като кликнете на сивия бутон “+ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ”. 

(2) След като кликнете на бутона за Допълнителните опции, в зависимост от конкретния продукт, към който сте се насочили, ще видите специфични за продукта опции (изброени в падащо меню, например продължителност на полета при полетите, брой нощувки при пакетите с настаняване) и общи допълнителни опции (валидни за повечето наши продукти, например за удължена валидност или видео заснемане. Избирате някоя от тези опции, като кликате върху квадратчето й). Пример: за продукта MTO SPORT, след като кликнете на бутона “Допълнителни опции”, можете да изберете дали полетът да продължи 20 или 30 минути (продължителността се избира от падащото меню), дали да има видеозаснемане (добавяте го, като кликнете в квадратчето “видео заснемане”) или удължена валидност (добавяте я, като кликнете в квадратчето “удължена валидност”).

(3) За Ваше улеснение, докато оформяте продукта, над бутон КУПИ можете да видите общата цена на поръчвания от Вас основен продукт + допълнителни опции, както и периода на валидност на ваучера.

 

blank

 

3.2. След като кликнете на бутон КУПИ, ще Ви се отвори страничка с Вашата кошница, в която можете да оформите ваучера:

(1) Ако ваучерът е за Вас и Вие ще го ползвате, в този случай трябва да кликнете в квадратчето “КУПУВАМ ЗА СЕБЕ СИ

(2) Ако ваучерът е за друг човек, е нeoбходимо да попълните името и фамилията на човека, който ще ползва ваучера. Във ваучера можете да напишете и поздрав към ползвателя. Поздравът може да е Ваш текст или текст от предложенията ни, които можете да видите като идея, като кликнете на бутона КРУШКА. Възможно е също да изберете някой текст от нашите предложения и да го промените спрямо конкретния повод и човек, за когото купувате ваучера.

 

blank

 

3.3. Финализиране на оформянето на ваучера

След като попълните имената и поздрава по ваучера, можете да преминете към приключване на поръчката с бутон “ГОТОВО – ПРОДЪЛЖИ КЪМ ПЛАЩАНЕ”. Така ще отидете на финална страница, на която са опциите за плащане и доставка.

3.3.1. Ако желаете да продължите с пазаруването и да добавите допълнителен ваучер във Вашата кошница, вместо бутон “ГОТОВО – ПРОДЪЛЖИ КЪМ ПЛАЩАНЕ”, е необходимо да кликнете върху бутон “ГОТОВО  – ДОБАВИ ОЩЕ ВАУЧЕРИ”.  

(1) В една кошница можете да добавите до 5 ваучера. 

(2) Общият брой на поръчаните от Вас ваучери можете да видите, като кликнете на зеления бутон най-горе на сайта ни: картинка с кошница и брой ваучери, както и ако кликнете на зеления бутон КОШНИЦА най-долу на сайта. 

(3) За Ваше улеснение, в Кошницата можете да видите и общата цена на поръчаните от Вас услуги: на ред ОБЩО.

(4) След като добавите броя ваучери, които желаете, можете да преминете към приключване на поръчката, като кликнете на линка “Продължи към плащане” във Вашата кошница. Така ще отидете на финална страница, на която са опциите за плащане и доставка.

3.3.2. Ако желаете да разгледате и промените някой от поръчаните от Вас ваучери в кошницата, можете да кликнете на зеления бутон най-горе на сайта ни: картинка с кошница и брой ваучери или на бутон КОШНИЦА най-долу на сайта ни. Така ще Ви се отвори Вашата кошница, в която ще видите всички заявени от Вас до момента ваучери. 

В КОШНИЦА можете да направите следните промени:

(1) Да премахнете някой от ваучерите – като кликнете на червения бутон ПРЕМАХНИ Х

(2) Да редактирате поздрава и името във ваучера – като кликнете на зеления бутон РЕДАКТИРАНЕ

 

blank

 

3.4. Избор на доставка и плащане

След като кликнете на бутон “Готово – продължи към плащане”, ще Ви се отвори финална страничка, на която е необходимо да изберете вида на ваучера, начина на доставка и начина на плащане. На нея ще трябва да попълните информацията за плащането и получаването на ваучера.

Ако вече имате код за отстъпка (това може да бъде Ваш код за лоялен клиент или код от Ваучер на стойност), е необходимо да го въведете в поле КОД ЗА ОТСТЪПКА. За една поръчка може да се ползва само един вид код: или за лоялен клиент, или от ваучер на стойност.

(1) Въвеждате Вашите лични имена, телефон, email и населено място (като поръчител по ваучера).

(2) Въвеждате данните за доставка и мястото, където искате да получите ваучера.

(3) Избирате метода на доставка. Ако изберете “От офиса на SkyVision” или “Електронен сертификат”, полетата под “Данни за доставка” ще изчезнат, тъй като няма да са нужни.

(4) Избирате по какъв начин да заплатите направената поръчка.

(5) Въпреки че не е задължително, ще бъдем много благодарни, ако попълните от къде сте научили за нас.

(6) За да продължите напред, ще трябва да се съгласите с Общите условия на SkyVision.

(7) И накрая ще трябва да кликнете на бутон “Приключи”, което ще завърши процеса по поръчването на ваучера.

 

3.5. Потвърждение за успешна поръчка

Когато завършите процеса на поръчката с бутон “Приключи”, ще получите потвърдителен email, в който ще има всички данни, които сте попълнили, както и серийният номер на вашия ваучер.

 

4. Резервация за преживяване

4.1. След като плащането е преминало трябва да влезете и да направите резервация, за да може да ползвате избраната услуга.

4.2. Отново отивате на https://www.skyvision.bg/ , където кликате на бутон “Моят Ваучер”.

blank

 

4.3. Попадате на страницата “Моят Ваучер”(https://www.skyvision.bg/моят-ваучер/), където изписвате номера на ваучера, който сте получили по-рано в потвърдителния email(Или ако са Ви подарили ваучер, взимате кода директно от него).
ВАЖНО – БУКВИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПИСВАТ С ЛАТИНСКИ СИМВОЛИ И БУКВАТА “О” НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДИН ВАУЧЕР. АКО ИМА ПОДОБЕН СИМВОЛ, ТО ТОВА Е ЦИФРАТА “0”.
blank

 

 

4.4. Ако всичко е наред ще видите следващата страница, на която трябва да кликнете на бутона “Резервация”

blank

 

4.5. Следващата страница е объркваща за много хора.
Четете внимателно.

blank

(1)Тук записвате името на човека, ТАКА, КАКТО Е НАПИСАНО ВЪВ ВАУЧЕРА.
(2)Тук записвате телефонен номер за контакт.
(3)ВНИМАНИЕ Тук записвате email, на който ще дойде потвърждението за резервацията. Ако искате да изненадате някой и правите резервация вместо него/нея, не пишете техния email, а запишете своя, като преди това се уверите, че този човек ще може да използва услугата. Не забравяйте, че след закупуването на ваучера имате 30 дена да замените услугата, ползвателя или да си вземете парите обратно.

 

4.6. Следва и последната стъпка в процеса.blank
(1) Тук, в случая, избирате дестинацията, на която да се проведе услугата.(Приморско)
(2) Тук избирате датата и часа(23ти август, 08.00 часа)
(3) Тук записвате всички допълнителни данни, които може да потрябват(в случая с жирокоптера това са килограми), както и всякакви Ваши забележки.
(4) И накрая, когато сте попълнили всичко, кликнете на бутона “Резервирай”

 

4.7. Ще се покаже поле, което ще Ви попита дали искате да потвърдите заявката. Кликнете на бутона “Да”.blank

 

4.8. Веднага след това би трябвало да получите потвърдителен email с всичката необходима информация.

blank

 

Много е важно да ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКАТА ИНФОРМАЦИЯ, която е предоставена в този email. 

 

И това са е целият процес и всички необходими инструкции по закупуване на ваучер и резервиране на час и дата за използването му. Както написахме и в началото, ако имате затруднения с други части от процеса, пишете ни коментар тук или на някое от другите посочени места за връзка. Ние ще се постараем да допълним инструкциите възможно най-бързо.