SkyVision предизвиква абитуриентите от цялата страна:

СЪЗДАЙТЕ СПОМЕН ЗА КЛАСНАТА ИЛИ ЛЮБИМ УЧИТЕЛ!

Как да участваш в инициативата?

1
Създай клип със суъчениците си

Ако тази година си абитуриент, покани съучениците си (или поне някои от тях) да създадете заедно клип, с който да оставите спомен за класния си ръководител или друг любим учител. Може да благодарите, да пожелаете нещо, да разкажете красив спомен, най-добрия урок, който сте получили или друго, каквото вие решите. Колкото по-креативно - толкова по-добре. Единственото ни условие е видеото да бъде позитивно и да не уронва престижа на учителя. Не забравяйте да споменете вашия клас и училище, както и името на учителя, за който искате да спечелите наградата.

2
Публикувай дует в нашия ТикТок канал

Качете видеото като дует на следния клип в нашия ТикТок канал, не по-късно от 23:59ч. на 30 април 2024г. Към видеото за участие в кампанията

3
Следи за решението на журито

В първата седмица на месец май нашето жури в състав: Филип Атанасов, Биляна Тодорова и Асен Кукушев; ще избере тримата победители. Победителят с най-много харесвания на клипа (от тримата избрани) ще получи голямата ни награда - ваучер за преживяване на стойност 500лв., а другите двама - по един ваучер на стойност 250лв., с които да зарадвате вашия любим учител. Успех!

За въпроси, свързани с инициативата, можете да позвъните на телефон: 0879536438.