Условия по кампания " ПОЛЕТИ С ЖИРОКОПТЕР И ВЗЕМИ СВОЯ ПОДАРЪК МАЙ 2018" | Skyvision

Условия по кампания ” ПОЛЕТИ С ЖИРОКОПТЕР И ВЗЕМИ СВОЯ ПОДАРЪК МАЙ 2018″

ПРАВИЛНИК на кампанията „ПОЛЕТИ С ЖИРОКОПТЕР И ВЗЕМИ СВОЯ ПОДАРЪК “

 

В периода от 10:00 ч. на 15.03.19 до 00:00 ч. на 10.06.19 г. Хилстарт ЕООД ще проведе на сайта www.skyvision.bg кампанията „ПОЛЕТИ С ЖИРОКОПТЕР И ВЗЕМИ СВОЯ ПОДАРЪК 2019″.

 

Кампанията дава възможност за закупуване на ваучер за полет с жирокоптер, като участникът получава подарък безплатно яхтинг приключение на яз. Искър. за един човек в група с продължителност 2 часа.

 

Подаръкът се калкулира с нулева стойност по време на поръчката на ваучера за полет с жирикоптер. Тъй като ваучерът важи и за двете услуги, той трябва да бъде съхраняван от ползвателя след използването на първата услуга, за да може да бъде валиден документ и да бъде представен при ползването на втората услуга. Услугите към ваучери с изтекла валидност не се изпълняват.

 

1. Промоционалното предложение важи за всички клиенти, които са го получили по имейл или са кликнали на рекламната ни кампания във фейсбук и са направили поръчка на продуктовта рекламна страница в електронния магазин www.skyvision.bg в указания период на валидност на кампанията.

 

2. Подаръкът ветроходна разходка се калкулира с нулева стойност по време на поръчката на ваучера за полет с жирикоптер.

 

3. Общата стойност на покупката се оформя на база заявени брой поръчки за полет с жирокоптер. За всеки закупен ваучер, клиентът получава един подарък ветроходна разходка за един човек в група с продължителност 2 часа.

 

При поръчка на този промоционален пакет не могат да бъдат използвани други кодове за отстъпки.

 

Всички клаузи от общите условия за ползване на онлайн магазина www.skyvision.bg ще са приложими и по време на кампанията, доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.

 

SkyVision.bg си запазва правото да прекрати, промени и разшири по всяко време гореописаната кампания.