Условия по кампания "Ново от SkyVision! Гърция – гмуркане – на оферта!" | Skyvision

Условия по кампания “Ново от SkyVision! Гърция – гмуркане – на оферта!”

ПРАВИЛНИК на кампанията „Ново от SkyVision! Гърция – гмуркане – на оферта!“

 

В периода от 12:00 ч. на 05.06.2017 г. до 16:00 ч. на 15.06.2017 г. Хилстарт ЕООД ще проведе на сайта www.skyvision.bg кампанията „Ново от SkyVision! Гърция – гмуркане – на оферта!“.

 

Кампанията дава възможност за закупуване на ваучер за Гмуркане с акваланг във водите на Никити (Гърция), с отстъпка в размер на 20 лв. от стойността на направената поръчка.

 

Отстъпката се калкулира по време на поръчката на ваучера, чрез въвеждане на специален промоционален код за отстъпка в поле „Код за отстъпка“ и потвърждаване на кода с бутон „Използвай“.

 

1. Промоционалният код важи за всички клиенти, които са го получили по имейл и са го въвели по време на поръчка на ваучер за Гмуркане с акваланг в района на Никити, Гърция, в електронния магазин www.skyvision.bg в указания период на валидност на кампанията.

 

2. Стойността на поръчката се намалява с 20 лв., само ако по време на поръчката е въведен код NIKITI20 в поле „Код за отстъпка“ и клиентът е кликнал на бутон „Използвай“, за да приложи кода.

 

3. Отстъпката от 20 лв. намалява общата стойност на направената поръчка, т.е. общата стойност в Кошница.

 

4. Отстъпката е в размер на 20 лв., независимо от броя ползватели във всеки от закупените ваучери или броя поръчани ваучери в една поръчка.

 

5. Кодът NIKITI20 може да се ползва за неограничен брой поръчки. Когато кодът се ползва за повече от една поръчка, за всяка следваща също ще намалява стойността на поръчката с 20 лв.

 

При поръчка на този промоционален пакет не могат да бъдат използвани други кодове за отстъпки.

 

Всички клаузи от общите условия за ползване на онлайн магазина www.skyvision.bg ще са приложими и по време на кампанията, доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.

 

SkyVision.bg си запазва правото да прекрати, промени и разшири по всяко време гореописаната кампания.