ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
Елате в студиото, грабнете любимия си музикален инструмент и влезте в образа на своя музикален идол. Ще можете да изберете от множеството варианти, включващи 4 вида китари, барабани, пиано, саксофон и много други. Има по нещичко за всеки. Професионален музикален учител ще Ви преподаде необходимите начални знания и техники.

Перфектен подарък за талантливите хора около Вас, които се притесняват да направят първата крачка.

Трите урока може да се ползват в различни дни и с различни инструменти.
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
Важно: За уроци по гайда е необходим личен инструмент.
КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?
  • Три индивидуални музикални урока с инструмент по избор между – електрическа, акустична, класическа и бас китара, барабани, пеене, пиано, цигулка, тежки вокали, студийна работа, домашно студио, родопска гайда, музикална теория, саксофон, флейта, акордеон.
  • Професионален преподавател.
  • Инструментите са предоставени от школата. Може и с личен при желание.
КОГА И КЪДЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА?
  • Провежда се в гр. София, целогодишно, всеки ден от седмицата от 10 до 21 ч.
  • Трите урока може да се ползват в различни дни и с различни инструменти.
За да използвате услугата е необходимо да направите резервация, като следвате инструкциите, предоставени на ваучера. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
3 МУЗИКАЛНИ УРОКА ПО ИЗБОР
Намалено от 86 лв.
60 лв.
  • Три индивидуални музикални урока с инструмент по избор между - електрическа, акустична, класическа и бас китара, барабани, пеене, пиано, цигулка, тежки вокали, студийна работа, домашно студио, родопска гайда, музикална теория, саксофон, флейта, акордеон.
  • Професионален преподавател.
  • Трите урока може да се ползват в различни дни и с различни инструменти до 22.10.2023 г. 
  • Провеждат се в гр. София.

виж всички оферти от ПРИКЛЮЧЕНСКИ ПЕТЪК Общи условия за провеждане на кампанията

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

##E#
7 Чавдар Закев
Интересно преживяване беше виртуалната реалност. Определено е нещо различно. В нашия случай с темата космос- има риск да ви стане лошо. Аз съм по- чувствителна и така ми подейства. Мъжа ми си прекара много добре! Гида ни в цялото приключение можеше да е малко по- мила. Не ни остави приятно впечатление, но като идея за ново преживяване е чудесна идея.
10 Иван Иванов
Заслужава си да се посети. Мястото и персоналът бяха на ниво. Винената дегустация и информацията от гида бяха много интересни. Препоръчвам.
10 Диляна Хаджиматева
10 Мартин Василев
Беше страхотно!!!
9 Ися Фелетиев
Уникално и незабравимо приключение..
10 Татяна Лепоева
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА     УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР, Във връзка с писма на МОН с вх. №РУО1-42082/29.11.2022 г. и с вх. №РУО1-42158/30.11.2022 г. относно получен информационен бюлетин за месец декември 2022 година от Европейския център за съвременни езици към Съвета на Европа в гр. Грац, приложено Ви изпращам линк към информационния бюлетин ...
10 Христо Крумов
5 Милен Маринов
Имах по-големи очаквания за това какво е самолетен симулатор. Реално преживяването не е много по-различно от това да си купиш джойстик и да си пуснеш Microsoft Flight Simulator вкъщи.Отделно инструкторът би могъл да се постарае повече, вместо да си цъка в телефона през повечето време.
10 Светлана Търнева
Прекрасно изживяване🙂 Много се забавляваме и с удоволствие ще повторим! Благодарим!
10 Цветелин Бояджиев
10 Димитър Иванов
Много сме доволни от преживяването! Екипът е страхотен, със страхотно чувство за хумор, предразполагат всички да се чувстват добре. Препоръчваме с две ръце. Пак бихме повторили. Ние избрахме тандемен скок с бънджи от балон.
10 Ваня Китанова
10 Габриела Калоянова
Невероятно преживяване! Със сигурност отново бих се възползвала от вашите услуги.
10 явор александров караджов
Посещението ни в Мидалидаре естейт и прекараното време беше прекрасно. Хубава храна, спокойна атмосфера, любезен персонал, всичко беше чудесно. Със сигурност бихме се върнали отново!
10 Христо Великов
Рисуването беше подадарък за моя брат. Върна се много щастлив и каза, че ще отиде отново да рисува😀
10 Цветелина Иванова
Професионално обслужване. Много релаксиращо преживяване
10 Теменуга Стефанова
9 Десислав Андреев Андреев
Село Кърпачево наистина ни изненада! И като локация, и като нови възможности: язденето на коне (еквитерапия с школа "Април") беше неочаквано по хубав и незабравим начин. Грънчарството също беше със страхотни учители и много се забавлявахме. Единствено бихме се радвали да има и изпичане на съдове, не само изработка. Самият хотел е тих, неангажиращ, със страхотен персонал и чудесна храна. Силно преп...
9 Виктория Данкова- Петкова
Останахме изключително доволни от хотела, ресторанта и обслужването на персонала към самия хотел. Със сигурност ще посетим отново, но не бихме се възползвали от услугите на масажиста отново. По- скоро бихме избрали друг пакет без масаж.
10 Емилия Георгиева
Невероятен масаж!
10 Виолина Кръстева
За мен беше страхотно изживяване, творческа терапия, благодаря Ви
6 Илия Босовски
Бяхме на конна езда (поход до пещерата Стълбицта) в село Кърпачево. С мястото за престой нямахме никакъв проблем. Вечерта, когато вечеряхме беше установено че инструктора по езда не може да се свърже с мен, защото имало грешка в телефонния номер. Дадох го на сервитьорката отново и тя не го предостави на треньора, съответно до началото на похода, който стартира в 9:00ч., не можа да се свърже с мен....
9 Йордан Коджебашев
Изключително дружелюбни и отзивчиви хора.Имахме курс по езда и грънчарство и останахме очаровани от отношението.Храната беше много вкусна.Препоръчвам да опитате и крафт бирата.Има много места за разходка-Крушунските водопади ,Деветашката Пещера ,гледка към Деветашкото плато.
10 Мила Кръстева
Страхотно преживяване!
10 Ина Енеева
10 Александър Найденов
10 Диан Борисов Георгиев
10 Гален Георгиев
10 Димитър Тодоров
Здравейте, преживяването във Вила Синтика беше неповторимо. Много приятна обстановка, вкусна храна, изключително любезен персонал, много добра организация. На много малко места в България можеш да се насладиш така на почивката си, благодарение на професионализма и желанието на целият персонал, клиентите да се чувстват добре. Със сигурност ще ги посетим отново! За съжаление не мога да кажа същото ...
10 Тончо Чавдаров
10 Vladimir Marinov
10 Десислава Костова
10 Цветелина Сотирова
Много притна разходка! Добри и опитни водачи!
10 Георги Петков
Трябва да го изживеете. Няма думи с които да се опише.
10 Yoan Dimov
Отлично! Невероятни гледки и природа. Шофьорът беше изключително добре подготовен, мил и с две торби истории за живота. Силно препоръчвам!
10 Петър Плачков
Невероятно!
10 Николай Куцаров
Страхотно изживяване
10 Дора Николова Тодорова
Отлична и точна организация. Много любезен и внимателен пилот, който обясняваше по време на полета както уредите и управлението в пилотската кабина, така и красивите и разнообразни гледки от самолета. Невероятно и прекрасно изживяване! Благодаря и горещо препоръчвам!
10 Петър Трупчев
Страхотно преживяване, препоръчвам! Летете с Румен "Змея" на летище Сливница.
10 Константин Диков
9 Агница Костова
Всичко беше много добре организирано. Полетът беше едно невероятно изживяване за мен. Бих летяла отново.
10 Ивелина Крушкова
Ет
10 Валентин Минев
Много приятно изживяване. Благодарим на Ани от конна база Арбанаси за вниманието, професионалното отношение и проятните емоции, които преживяхме. До нови срещи🙂
10 ivo tsvetanov
Страхотно!
10 Станислав Иванов
Невероятно изживяване! Препоръчвам на всеки запалянко на тема автомобили.
10 Nikola Parapunov
СБЪДНАТИ МЕЧТИ, ДРУГО НЯМА КАКВО ДА КАЖА!!!!!
10 Хелиана Дундарова
Релаксиращо занимание.
10 Magdalena Chervenyakova
Изживяването беше страхотно! Екипът в конната база беше приветлив, любезен и подходът им към новаци като мен е чудесен. Маршрутът бе изключително красив и силно препоръчвам есенно време да се отиде.
10 Мария-Магдалена Стоилкова
8 Пламен атанасов
10 Стефания Коцева
Прекрасно творческо занимание, много топло отношение, доволна и заредена си тръгнах.
10 Деница Събева
10 Любомир Величков
Инструкторът е страхотен и спомага изключително много за доброто преживяване като балансира между преподаване, шеги и свобода. Кончетата им са вълшебни. Пак ще идем и ще подарявам по поводи също! Благодаря ви.
3 Мария Иванова
Видеото, което уж е в пакета не беше изпратено
10 Иво Немцов
Беше страхотно изживяване,много различно.
10 Даниел Драганов
Изживяването беше страхотно. Екипа са общителни и забавни.
10 Александър Найденов
9 джихан гур
Hello, I enjoyed every moment of the simulator. I would like to suggest some improvements of course. First of all, idea is amazing. Experience is really nice. When I sit, joystick was touching my legs and by time, it start to hurt. It can be adjustable. Experience can be increased by closer curve monitor and side monitors. The feeling can be increased by wearing helmet and entering the chair like...
10 Красимира Банкова
Изключително преживяване. Екипът на Monet Art & Wine е много мил и отзивчив, а обстановката - уютна и предразполагаща. Прекарах една прекрасна вечер, от която ми остана и хубав спомен за дома.
10 Соня Бонева
10 Явор Бозаджиев
Беше супер. Препоръчвам го на всички, които имат възможност.
10 Велина Ковачка
Най-уникалното преживяване с най-прекрасния екип, благодаря им с цялото си сърце. ❤
9 Мартин Гошев
10 Леандра Друмева
10 Ивайло Градишки
Бънджи скокът беше страхотен! Определено бих повторил.
10 Виктор Андонов
10 Nadezhda Cheban
10 Олег Тодоров
10 Димитър Терзиев
10 Цветелина Иванова
Прекрасно изживяване! Изключително добре подготвен пилот, както с технически, така и с географски и исторически познания. Приятелска и забавна атмосфера.
10 Иван Калинов
Уникално изживяване! Това беше една сбъдната детска мечта. мисля, че ще го повторим. Благодаря за емоцията!
10 Георги Джигошев
Невероятно преживяване!
10 Александър Ветов
Чудесно преживяване е да полетиш над гърлото на пещерата и чудесната природа наоколо! Страшното е докато скочиш, след това е страхотен кеф!
10 Илиян Иванов
10 Калоян Калинов Ботев
Беше страхотно, вдигащо адреналина преживяване на много красиво място! Със сигурност ще повторя!
10 Петя Кеменаджиева
Най-прекрасния ден, страхотен екип, изключително приятелско отношение, нямам търпение за следващия път с екипа!
10 Кристиян Лазаров
10 Тодор Тодоров
Всичко беше ок, предвид това, че използвах последната възможна дата от ваучера. Няма как полет със самолет, да не е вълнуващо преживяване. До нови срещи :-)
10 Елеонора Запрянова
Страхотно изживяване! Бях посрещната изключително любезно от момичето на рецепция. В капсулата постигаш състояние на безтегловност и просто се носиш по водата. В един момент съвсем забравих къде се намирам и че изобщо съм във вода. Тръгнах си заредена и наистина отпочинала. Благодаря! Със сигурност ще посетя отново!
9 Диана Бонева
10 Цвета Велчева
Беше много интересно. Стрелях с четири различни оръжия. Момичето, което ми обяснява беше много готина. Останах доволона и бих препоръчала, за хората, които обичат да се предизвикват и да опитват нови неща.
10 Велислав Хрисчев
10 Borislav Terziyski
Изживяване то беше невероятно а учителите Ива Русинова и нейната колежка учител механик Силвия ТОП!!!! ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПРОБВА
10 Теодора Паскалева
Страхотно преживяване! Инструктура беше много позитивен и съобразителен човек. Успехи!
10 Моника Методиева
Страхотно преживяване! Пак ще го повторя! 🐎
10 Даниела Христова
Страхотно преживяване! Силно препоръчвам на всеки на полети, за да усети тръпката.
10 Алексия Узунова
10 Николинка Спасова
Невероятно преживяване и много добро обслужване. Задължително ще се възползвам отново от вашите услуги.
10 Marieta Slavova
10 Десислава Калайджиева
10 Йорданка Михалева
Нашият водач беше много приятелски настроен. Успя да ни вдъхне спокойствие, да ни помогне да се насладим на природата и преживяването, и да ни разкаже много интересни истории за района и конете. Силно препоръчваме!
10 Таня Трифонова
Беше супер! Преживяването беше много забавно!
10 Георги Геков
10 Ангел Митев
Страхотен полет с жирокоптер,пилотът е страхотен, преживяването си заслужава!!!
10 Лино Начев
Пилотът на делтапланера Румен от Перник е изключителен прпфесионалист и човек. Вече го препорчахме на наши приятели! Изживяването беше страхотно :)
10 Здравко Бацоев
10 Иван Борисов Борисов
Уникално изживяване , благодаря на момчетата от Extreme Със сигурност давам оценка 100% И ще повторя изживяването отново !!!
10 Димитър Найденов
Здравейте преживяването беше супер Инструктора беше много точен и обясняваше много добре Времето също беше прекрасно с удоволствие ще се възползвам от услугите ви отново и отново дори вече планираме следващия полет . Само искам да попитам какво се случва с видеото което заснехме по време на полета тъй като две седмици минаха отдавна а аз още си чакам клипа когото бях заплатил и беше включен...
9 Петя Иванова
Чудесно си изкарахме! Изключително интересно е летенето с балон! Препоръчвам силно!
10 Тодор Николов
10 Мария Делчева
10 АнтоанетаМилошева
Беше страхотно преживяване. Пилота беше страхотен, и разказваше изключително интересни неща за историята на района, наследил не малко исторически забележителности. Силно Ви препоръчвам.
10 Цветелина Христова
Страхотно лично изживяване за двама души :) Много ми допадна фактът, че полетът е само за двама души! Дори и да имате страх от височини си заслужава да пробвате, изживяването наистина е неповторимо! Благодарим на екипа на Антон за професионализма!
3 Васил Марков
Нямам идея, дали въобще ще успеем да го използваме... Постфактум разбирам, че за да се свари бира ще ми е нужна 25 л тенджера, която логично няма как да имам у дома. Редно е да се опише в офертата, ако това обстоятелство го имаше, няаше да се спра на този пакет. Доставчикът е любезен, но след дъжд качулка... Сега имам оферта да платя още 65 лв, за да я закупя, като платя и още 20 лв за куриери ще ...
10 Татяна Гоневска
Очарована съм!
7 Марта Братова
Организяцията не беше на ниво. Въпреки дългото чакане, изживяването беше страхотно!
10 Стоян Маджаров
Преживяването беше незабравимо. С приятелят ми останахме много доволни, развеселени и ентусиазирани за следващи подобни приключения. С удоволствие бихме пробвали и други ваучери за преживявания от сайта.
10 Петър Чакъров
Много професионално и мило поведение от инструкторът по каяк. Прекарахме си страхотно! Със сигурност бих го препоръчал на приятели.
10 Ася Зарева
Беше много яко!
10 Десислава Миткова
Доволна съм от професионалното отношение и от цялостното преживяване! Препоръчвам :)
8 Николай Иванов Цветков
Ползвах ваучер за "Урок по пилотиране 20 мин". На летището в Сливница. Всичко беше добре организирано. Пилотът е перфектен и видимо много опитен. Самолетът не бише достатъчно голям /като модел/ за мойте размери, но това не попречи на хубавото изживяване. Препоръчвам!
10 Мария Мандаджиева
10 Елена Благова
Вълнуващо преживяване с чудесен екип от професионалисти, които ни предразположиха да се чувстваме сигурно и прекрасно. Благодарим Ви за приятните емоции!
10 Мартин Симеонов
10 Люси Йонина
Уникално❤️
10 Теодора Иванова
Изключително съм доволна от преживяването - рафтинг по р. Струма. Екипът е страхотен, беше забавно и със сигурност бих повторила отново.
10 Невилин
Здравейте, преживяването беше уникално. Пилотът беше много внимателен, обясняваше много добре, даваше уникални инструкции докато пилотирах, просто човек който си обича професията. Само не разбрах как се казва.
10 Мигел Михайлов
Всичко беше страхотно! С изключение на това, че чакахме доста дълго време (3часа), но си струваше! Благодарим за прекрасното изживяване! Продължавайте в същия дух!
10 Петър Събев
Уникално преживяване! Екип от професионалисти с които да се забавляваш, изключително доволен съм от инструкторката Силвия, обяснява много добре, ясно и нагледно и е много готина!
10 Мая Тимова
Здравейте, много съм доволна. Инструктора беше страхотен. Изключително забавен и приятен. Прекрасно преживяване. Ще се възползвам и от другите ви предложения.
10 Виолета Чавдарова
10 Анна-Мария Василева
10 Симона Димитрова
Ще опитам пак!
10 Симона Скробанска
10 Слав Йосифов
10 Александър Славов
За пореден път се възползвам от услугите на Sky Vision и отново се изкефих на чудесно преживяване! На всеки бих препоръчал скок с бънджи от балон ;)
10 Лилия Георгиева
10 Орлин Димитров
По случайност се събрахме три поколения от нашето семейство. Всички се впечатлихме много от обстановката в стаите, от добре обмислените структура и загадки на играта, от различни тайнстени предмети, каквито до сега не сме виждали. Всяка една минута беше емоционална и удовлетворяваща. Момчето, което ни посрещна и напътстваше беше изключително любезно и предразполагащо, за да се чувстваме добре и на...
10 Адриана Миткова
10 Мария Николова
Не ми дадоха да заснемам скока си с парашут с собствено устройство. Това е доста глпаво и не виждам какъв е проблемът! Иначе инструкторите и всички хора бяха много любезни и цялото изживяване беше супер, но наистина не разбирам защо трябва да изнудвате хората за пари, след като очевидно няма проблем да се заснема поне с гоу про на нагръдник.
10 Здравко Благоев Минковски
10 Plamen Petrov
Прекрасно!
10 Радина Фиданова
Уникално
8 Павел Михов
Инструкторът ни Колето беше ТОП! Преживяването много ни хареса, но имаше голямо забавяне - затова и оценката не е 10.
10 Александра Иванова
Уникално изживяване, всеки трябва да опита! Страхотен екип, който ме накара да преодолея страха си. Благодаря много!
10 Лъчезар Атанасов
Много съм доволен. Лекцията беше много ползотвотна. Бих повторил с удоволствие. 🙂
9 Анелия Симеонова
Изживяването на скока с бънджи беше вълнуващо и запомнящо се приключение, пълно с адреналин. Екипа беше страхотен! Със сигурност ще се повтори! Препоръчвам!
10 Дейвид Димитров
Румен е страхотна личност. Сигурността която вдъхва ще ви позволи напълно да се насладите на преживяването. Имаите на предвид че ако планувате да летите в по-бурните / студени месеци, не всеки ден става за летене. Може да отнеме време докато намерите подходящо време.
9 ГАЛЯ МАРИНОВА
Прекрасно преживяване! Всичко до най-малкият детайл беше прецизирано, подаръкът ни изненада-страхотен! Домакините, много мили, но не натрапчиви, дискретни, а в същото време ни накараха да се чувстваме като у дома си-комфортно. Продължавайте по този начин да радвате хората! Благодарим! Препоръчвам!!!
10 Виктория Валериева
Поредният незабравим скок! Страхотен екип и преживяване. :)
10 Димитър Кръстев
Уникално
10 Юлиан Любомиров
Страхотно изживяване
10 Kaloyan Byalkov
1 Далия Евтимова
Услугата е вълнуваща и различна, но определено се нуждае от усъвършенстване. Добре е да се помисли върху локацията /скучно място, с миризма на животинска тор/, графика, заснемането на преживяването, а дори и жестовете към клиентите - нелепо е да се пие шампанско директно от бутилката. Някак не пасва на първоначалната идея за “VIP полет с балон”. Хубаво е и да се обърне внимание на допълнителната о...
8 Явор Кувенджиев
Добре организирано, позитивно приключение, компетентен инструктор. Бих дошъл отново!
10 Георги Маджаров
Супер беше изживавянето! Определено ще препоръчам на близки и познати и аз самия ще повторя!
10 Лиляна Йонкова
Изживяването беше много приятно! Определено не е страшно, но адреналин все пак има! В небето усещаш пълна свобода и перспективата е напълно различна от тази на земята. А пилотът и неговата колежка са страхотни и излъчват абсолютното спокойствие! Беше много интересно да чуя техни истории. Определено ще се върна точно при тях на летище Казанлък!
10 Кристиян Мечев
Много професионално изпълнение
10 Стойко Киричев
10 Богомила Димова
Отлична организация, прекрасно преживяване!
10 Марин Маринов
Беше прекрасно преживяване! Определено ще повторим ездата в конна база "Буч".
8 Диана Георгиева
10 Василий Бадански
Изключително изживяване с перфектен пилот
10 Здравко Стоянов
Полетът до Рилските езера беше подарък за мъжа ми, който е повече от очарован от преживяването! Сърдечно благодарим за професионализма и отношението на пилота!
9 Светослав Александров
10 Валентин Велков
Уникална възможност след като си покорил почти всички върхове в Рила да ги погледнеш отвисоко
10 Неда Красимирова
10 Анжела Рангелова
10 Борислав Дамянов
Прекрасно незабравимо преживяване поднесено любезно и професионално от пилота на летище Казанлък. Благодаря!
10 Калина Филипова
10 Константин Ангелов
Беше много яко! Благодаря!
10 Симона Димова
10 Стоян Димитров
Много съм доволен
8 Елин Качулски
Много интересно преживяване беше стрелянето с различни оръжия.
10 Дора Гегова
Чудесно организирано събитие и подбора на темата му!
10 Борислав Тодоров
10 Динко Петров
Уникално преживяване. Момчетата бяха големи пичове. Бих повторил със сигурност.
10 Йордан Петров
Беше чудесно!
10 Анна Костадинова
10 PETAR PETROV
10 Михаела Пеева
10 Георги Георгиев
Виденията тур,който направихме в с.Могилово на 9.10.2022г. беше като красива слънчева есенна магия.Разходката във винария " MIDALIDARE" и презентацията на сортовете грозде и производството на вина беше на високо ниво Учтива, усмихната и компетентна служителка ни разведе и показа всичко за виното.А за хотел "MIDALIDARE"SPA можем да кажем само суперлативи.Красив ,изискан интериор,безупречно обслу...
10 Веселина Власакиева
Изживяването е неповторимо само по себе си,но момчетата и момичетата ,които бяха част от екипа,го направиха още по-атрактивно!Внесоха настроение,така нужното спокойствие и нотки чувство за хумор!Благодаря!
5 Албена Атанасова
Много съм благодарна на колегите за направената ми изненада - релаксиращ масаж 80мин. Изключително впечатлена и доволна от професионалното отношение на масажиската, от чистотата и уюта на студиото в кв. Лозенец. С удоволствие бих използвала услугите и след това. Благодаря Ви Skyvision!!!
10 Мариела
10 Силвия Химирска
Доволни сме изключително много от това преживяване. Човекът, който изпълни услугата беше много любезен, обясняваше ни какво разглеждаме и се съобразяваше изцяло с нашите предпочитания за пътуването. Горещо препоръчвам това изживяване!
8 Нели Бояджиева
9 Евани Попдончева
10 Мила Келешева
Панорамният полет с парапланер е страхотно преживяване. Имах възможността да видя прекрасни гледки от птичи поглед.Чувството на свобода е невероятно и със сигурност ще опитам отново.Специални благодарности на инструктора Христо Пецанов,който е невероятен професионалист и се грижи за комфорта на пасажера през цялото време. Препоръчвам горещо!!!
5 Denis Todorov
Всичко беше нормално, но имам чувството, че издигането беше за по-малко от 10 минути. Направих клип,който се виждаше как балона не е готов в 07:34 (а издигането ни беше в 07:30). Следващата ми снимка е в 07:46 ,която са ни стоварили. ( Дефакто летенето е било за по-малко от десет минути)
10 Драгостин Василев
Страхотно преживяване! Инструкторът, който беше с мен ми помогна да се чувствам спокойно и да се насладя на полета! Бих повторил!
10 Милица Гечева
10 Борислава Ваилева
10 Виктория Тодорова
10 Меги Тодорова
10 Йоана Витанова
Прекрасно изживяване, организирано от невероятен професионалист - Христо Пецанов.
10 Албена карабашева
Невероятно и запомнящо се преживяване! Благодаря на Стефан за перфектното отношение и професионализъм!
10 Стоян Стоянов
10 Моника Ламбева
Много доволни останахме. Беше изключително преживяване, и жената която ни обучаваше беше мила и обясняваше много добре! Определено бих се върнала пак!
10 Гергана Николова
Беше вълнуващо и определено бих повторила.
10 Atanas Chilingirov
Уникално преживяване с прекрасен инструктор
10 Силвана Георгиева
Полет с балон. Приятно, не екстремно преживяване. Леко излитане и кацане, любезно обслужване.
10 Стефани Величкова
Страхотно изживяване! Пожелавам на всеки, който иска да опита, да го направи. Несравнимо усещане!
10 Мария Рангелова
Страхотно преживяване!
10 Ася Ананиева
Страхотно преживяване! Чудесна идея за подарък на любим човек!
10 Анна Ангелова
Уникално, бих повторила!😁
10 Ани Андреева
Марио беше много мил и търпелив! Много приятно плаване и за малки, и за големи! 😊
10 Ребека Максимова Клейтман - Балсамаджиева
Скок с парашут с инструктор от летище Ерден беше уникално преживяване, което мина супер гладко, весело и ще ми остави уникален спомен за цял живот!!! Благодаря!
10 Георги Стойков
10 Валентина
Супер!
10 simona ivanova
10 Явор Рашев и Памела Събчева
Много готино ! На най-якия екип попаднахме супер свежи хора и големи маняци !
10 Гергана Стойчева
Прекарахме си страхотно, инструкторът беше много мил и отзивчив, останахме с желание възможно най-скоро пак да отидем.
10 Светлозар Йорданов
Преживяването беше уникално, екипът е съставен от професионалисти, които напълно си разбират от работата и правят преживяването наистина запомнящо се. Благодаря за незабравимото изживяване, ще се срещнем отново!
10 Патрисия Митова
Невероятни професионалисти!
10 Елица Евтимова
10 Катрин Конова
10 Даниела Антова
:) Всичко беше мн хубаво и имах много хубаво преживяване.
8 Бисер Станоев
10 Габриела Генчева
Беше невероятно Страхотен професионалист е инструктора Беше уникално
10 Ева Ацалова
Преживяването беше прекрасно.
10 Андрей Карагяур
Беше супер!!!!!!!!
10 Елена Каптиева
Невероятно преживяване! Зареждащо с адреналин и много положителни емоции! Екипът също е страхотен, изключително приятни и позитивни хора, предразполагащи ентусиастите за скока да не се чувстват притеснени и максимално да се насладят на преживяването!
10 Иван
Супер преживяване
10 Георги Григоров
Благодаря на момчетата от клуб адреналин! Професионалисти както винаги! Страхотно изживяване!
10 Добри Божков
10 Джулия Цветанова
Страхотно преживяване! Доста интересна стая. Има трудни и интересни загадки, обща култура. Любопитни факти за миналото.
10 Мариела Попова
Всичко беше прекрасно.Невероятно преживяване.А двете дами от Конна база Ахил са изключително мили и приятни.
10 Веселина Meйс
Супер големи професионалисти и пичове! Беше жестоко изживяване!
10 Даниел Димитров
10 Кристина Мандова
6 Симеон Луканов
Полетът не беше 30 мин., както пишеше във ваучера, а около 15 мин. (с времето за престой и качване/слизане на земята стават и малко над 30 мин., но според мен не е коректно това да се води "полет"). Качването в балона не е лесно за възрастни (над 75г.) хора - това не ми беше казано, въпреки че преди покупката изрично питах дали полетът е подходящ за пенсионери. Видеото от полета, което получих, бе...
7 Александър Найденов
Идеята (уикенд за двама с яздене на кон) е добра, но изпълнението не беше на ниво: никой не ни посрещна и не ни обясни как ще бъдат организирани нещата - нощувка, яздене и т.н.; настаняването не беше в централната сграда, а в отделна добре реновирана къща, в която обаче липсваха някои неща като: перде на прозореца в банята (отвън всичко е видимо), перде на входната врата, нито един килим на под с ...
9 Мила Петкова
Страхотно преживяване и инструкторът е голям професионалист!
10 Ива Терзиева
Едно несравнимо преживяване!
8 Виктор Иванов Йорданов
10 Вихра Попхристова
7 Десислав Доков
10 Диян Василев
Полета беше страхотен определено ще повторя Отлична комуникация с инструктора и отношение.
10 Неда Алкалай
Много лесна регистрация и организация - бързо, лесно и точно. Инструктурът ми се държа много професионално. Полетът беше прекрасен. Чакам си видеото😃 Благодаря!
10 Александър Желев
браво! страхотна атмосфера и водене на курса. пак ще ги посетим. Благодаря!
10 Венцислав Стойчев Димитров
Всичко беше уникално, готини хора, и запомнящо се изживяване !! ❤️❤️
10 Мартин Енчев
Синът ми беше много щастлив от преживяното. Пилотът му създаде страхотна емоция. Благодаря!
10 Живко Цветков
Беше страхотно.Збъднахте една моя мечта
10 Момчил Йорданов
Страхотно изживяване, препоръчвам!
10 Гергана Гергова
10 Дениз Дизадж
8 Вероника Лозанова
Много ми хареса. Полетът, това е невероятно изживяване. Не успях да покарам аз, но разгледахме бузлуджа и паметника Шипка от доста близко.
10 Цветомира Златкова
10 Никол Кръстева
10 Пламена
10 Тихомир Христов
Изключително позитивно впечатление направи арфистката, както с професионалното си поведение, така и със уменията си с инструмента. Присъствието ѝ не усложни по никакъв начин организацията - тя си оправи с всичко сама. Бих я препоръчал на всеки.
10 Царимир Христов
10 Данаил Йорданов
Беше невероятно изживяване! Служителите и пилота бяха много мили и приятелски настроени. Препоръчвам на всички да сбъднат своята мечта за летене точно в Казанлък!
8 Milen Moskov
Страхотно преживяване!
10 Деница Борисова
Благодаря за полета със самолет. Беше вълнуващо!
10 Катерина Нитова
Беше страхотно изживяване! Силно препоръчвам!
8 Мартин Стоилков
10 Филип Михайлов
Уникално преживяване, определено ще повторя.
10 Мартин Минчевски
Трябва да се поставят указателни табели за посоката на бънджи скока на пещера Проходна!!! Ние лично се насочихме директно към пещерата , защото табелата с указанието е поставена неправилно след табела и двата паркинга за пещерата и остава неясно!! Това ни забави около 15 мин .въпрекие бяхме с половин час по-рано! А преживяването -страхотно!!😊
10 Вероника Стефанова
Страхотно приключение! Екипът беше изключително дружелюбен и отзивчив, прекрасни професионалисти и чудесна компания за полет! Със сигурност ще се възползваме отново и ще препоръчаме на приятели!
10 Любомир Цветков
10 Силвия Петкова и Светлин Гаврилов
Страхотно преживяване с конете и инструкторите от конна база "БУЧ" в Боровец. Благодаря!
10 Васил Димитров Димитров
7 Теодор Андонов
Всичко беше сравнително добре организирано, но чаках около час след записания ми такъв, докато ми дойде ред, което не е ок, особено на вятъра, който духа там. Видео заснемането категорично не си заслужава - дава ти се едно GoPro на поне 6 години без нагръдник или каска, така че трябва просто да си го държиш в ръката и да се надяваш да не забравиш да го насочиш все пак нанякъде, когато скочиш. Уда...
10 Мирослава Маршакова
Уникално преживяване, една сбъдната мечта да полетя 😊 Благодаря на целия екип от летище Казанлък!
10 Димитър Димитров
Невероятно преживяване и страхотно отношение❤️❤️❤️
10 Tsarena Tsolova
10 Ана Вълева
Беше супер! Срещнах професионално отношение и след това почувствах облекчение.
10 Филип Шалганов
10 Емилия Каменова
Страхотно изживяване при страхотен професионалист!
9 Виолета Петрова
9 Румен Цачев
10 Хрисимира Митова
Ако мога и повече звезди ще дам. Преживяването е страхотно! Момчетата организатори са повече от отзивчиви! Разказаха ни за летенето с балон обстойно и беше доста интересно. А самото преживяване изключително красиво и спокойно. Нямаше никакво забавяне, часовете се спазват абсолютно точно. Ако имате затруднения с качването и слизането от балона винаги имате на кого на разчитате за помощ и насоки. Ун...
10 Елица Миланова
10 Nikolay Valkov
Уникално беше! Адреналина беше на макс
10 Иван Найденов
10 Георги Георгиев
Беше изключително забавно, със сигурност ще повторя.
10 Росица Йолова
Господин Иванов е изключително внимателен и предразполагащ. Коректен в работата си с клиенти като обяснява внимателно за масажа и очакваните ползи от изпълнението. Дава насоки за подходящи упражнения за справяне с възникнали проблеми. В "Ателие Златните ръце" наистина имат ЗЛАТНИ РЪЦЕ.
9 Христо Йорданов
10 Никол Велинова
Страхотно преживяване, което всеки трябва да изпита!
10 Калоян Стефанов
10 Елица Бодурова
Всичко беше на ниво Много Ви благодаря! Прекрасно преживяване !
10 Николая Кабурова
10 Николай Маринов
9 Александър Иванов
Беше много вълнуващо и забавно.
10 Калин Костадинов
Беше чудесно. Благодарим.
10 Траяна Миронова
Беше чудесно. Благодарим.
10 Йохан Копоев
Останах изключително впечатлен от отношението на треньора! Невероятен професионализъм и внимание! Силно препоръчвам ваучера, защото преживяването е страхотно! Освен това научих много нови неща! Твърди 10 звезди от мен!
10 Станимир Костов
Преживяването беше страхотно. Екипът беше много любезен и вежлив.
10 Кристиян Александров
10 Martin Androv
Най-готиното изживяване в живота ми
10 Ангелина и Апостол
Беше вълнуващо и незабравимо. Следващия път - ще летим 😃!
10 Иванка Иванова
Супер беше! Изключителни професионалисти! Със сигурност ще повторя!
10 Виктория Мавродиева
10 Христо Мавродиев
10 Габриела Мирчева
10 Станислава Запрянова
Беше невероятна разходка с АТВ сред природата! Хората бяха много готини и позитивни. Гледките бяха страшни и като цяло изживяването беше изключително .
10 Кристина Ташева
Изключително приятно изживяване! Невероятни хора и страхотни гледки!
10 Никола Тодоров
10 Петър Станев
6 Венцислав Петров
10 НИКОЛЕТА ПЕТРОВА
10 Невена Димитрова
Всичко беше супер, уникално преживяване, много любезен и отзивчив пилот, всичко мина отлично, благодаря Ви за хубавите спомени!
10 Симона Ценкова
Изключително съм доволна от преживяването. Екипът, с когото скачах бяха невероятни. Предразположиха ме и направиха този ден незабравим за мен!
10 Мария Жулева
Преживяването беше страхотно, няма спор (скочих с бънджи от Клисура, екипът на място е топ), благодаря им от сърце! Искам да изкажа обаче още по-големи благодарности към екипа на СкайВижън - вие сте невероятнииии!!! Супер отзивчиви, мили, бързи, коректни - поклон!
10 Stefan Iliev
Много съм доволен от предоставената услуга.
9 Даниел Митов
Останахме доволни от отношението на служителката на стрелбището Самото преживяване също много се хареса на съпругът ми. При потвърждението на резервацията и уточняването на подробностите служителката беше много любезна . Пак бихме се възползвали от вашите услуги.
10 Ралица Цанова и Цветелин Цанов
10 Дамян Дамянов
Организирано и качествено. Респект!
10 Драгомир Драгомиров
10 Мария Станачкова
10 Петър Руевски
10 Таня Томова
9 Atanas Vasilev
Полета над южното Черноморие беше страхотен, уникални гледки се откриваха, да погледнеш цялата плажна ивица от всичоко е неверноятно. Пилота беше много разбран и любезен!
10 Мая Недялкова
Беше много приятно изживяване!
10 Мартин Симонски
Една сбъдната мечта! Емоция незабравима преживяна с моят син.
10 Георги Тошков
Морето беше бурно и преживяването беше още по-екстремно, от колкото очаквах. Много, много яко преживяване!
10 Даниела Маджарова
Здравейте, На 10- ти септември 2022 г. изпитах най- екстремното и вълнуващо преживяване в живота ми - скок с бънджи от Витиня. Беше невероятно - много адреналин , силно усещане и страхотни професионалисти от екипа! Това беше първото подобно изживяване за мен, но в никакъв случай последното! Благодаря от сърце! Дани Маджарова от Враца
10 Георги
Страхотен екип!Уникално изживяване!
10 Николай Панайотов
беше невероятно персонала много любезен
3 Диана Дончева
Беше интересно преживяване и наистина дава възможност за отпускане, но в капсулата и стаята става доста задушно. Няколко часа след процедурата имах мното силно главоболие и проблеми с кръвното.
9 Георги Петков
Екипа е много свеж! Изкарахме си страхотно
10 Цветослава Маринова
10 Kalin Kalchevski
Мили домакини, отлична организация, отзивчиви и привтни хора. Самото преживяване беше привтно, различно и срещна нашите очаквания. Бихме препоръчали мястото и изживяването.
10 Антоанета Рондова
Супер приключение, много усмихнат персонал! Бих се върнала пак
10 Калина Радева
10 Валентин Христов Тонев
Много любезен и приветлив екип от професионалисти. Страхотно преживяване.
10 Мирослав Димитров
Огромно удоволствие! Всичко беше перфектно.
9 Димитър Хаджиев
10 Веселина Стоянова
Беше страхотно изживяване!?
10 Лилия Колева
Уникално! Дори в силен вятър е още по-вълнуващо! Препоръчвам!
10 Христо Цонев
10 Ганчо Ганчев
10 Валентина Динкова Бояджиева
Страхотно и много красиво преживяване!!!Много любезен екип!Препоръчвам!!!✌️
10 Петър Ганчев
Инструкторите бяха много отзивчиви, презентациите и съветите бяха много полезни!
6 Йоана Димитрова
Двойката, с която работихме по време на грънчарския курс беше страхотна! Изключително мили, забавни и отзивчиви! По отношение на услугата в къщата за гости има какво да се желае. Не бяхме посрещнати на рецепция, не получихме информация за мястото. Персонала, в зависимост от това кой е на смяна беше неотзивчив и до голяма степен неадекватен в поведението си при поискана информация. Не бих препоръча...
10 Десислава Иванова
Инструкторът беше много любезен и учтив, а изживяването беше страхотно! Препоръчвам го на всички.
10 Петър Анастасов
Страхотно преживяване! Дори за малко успях да се докосна до своята детска мечта. Препоръчвам
10 Иван Стоянов
Уникално преживяване! С професионален опит и отлично отношение
10 Захари Захариев
Страхотно преживяване. Екип професионалисти които се грижат за безпроблемно и запомнящо се преживяване. Много добро отношение. Силно препоръчвам, чудесна идея за подарък или просто за малко емоции.
10 Бранимир Загорски
Супер преживяване. Много готини хора и емоции :)
10 Марина Ранкова
Абсолютно невероятно преживяване. Пилота е страхотен!Ще повторя със сигурност. Всичко беше прекрасно! Благодаря Ви!
10 Гергана Димитрова
10 Елен
10 Виктория Овчарова
Беше уникално преживяване пълно с адреналин. Заслужава си!😃😃
10 Виктория Кирилова
10 Maxim
пилот-майстор... показах всичко, разказах. направи невероятен полет! много ми хареса, препоръчвам на всички
10 Анелия Дечева
9 Спас Костов
Организаторите като цяло бяха много точни и коректни. Капитана на платноходката (Симеон) беше също много внимателен, обясняваше и помагаше - отговаряше на всички наши въпроси и участваше в разговора, когато беше подходящо. Трябваше допълнително да платим за паркинг-а.
8 Толя Анастасова
Препоръчвам, професионални интрктури, отдадени към работата си, стремят се да те научат.
10 Неделина Симонска
10 Видин Андонов
Преживяването беше страхотно. Инструктора Румен е много опитен, симпатичен и приятен за разговор. Ще го препоръчам лично и на други приятели и познати.
9 Владимир Бочев
9 Елка Атаносова
10 Денис Исов
10 Стефан Данов
Изключително дружелюбен и приятен инструктор, много добра комуникация, полета беше невероятен, още на същия ден ми изпратиха клипчетата, много съм доволен и със сигурност ще повторя
10 Милена Андронова
10 Антоанета Станчева
10 Искра Петрова
10 Методи Хаджийски
10 Ваня Петкова
Супер!!!
9 Николай Гешев
10 Мария Стойчева
10 Христо Нишков
Фирмата предлага страхотни преживявания, но още по-важното е, че са безкрайно вежливи и организирани - нещо, което не се среща често за съжаление. Благодаря Ви и бъдете все така позитивни и готини!
10 Лора Борисова- Георгиева
Прекрасно изживяване!
10 Велина Жекова
10 Натали Арсовa
4 Момчил Максимов
В обявата за скока с парашут пишеше ,че получавам бонус полет с мото делтапланер който се оказа, че такъв на летището няма. Скока трябваше да е от 3000м но самолета не можа да ги достигне. Полета с парашут трябваше да е 5мин а той бе по малко от 3мин. Видеото бе кратко и само с някой моменти. Инструктора с който скачах бе голям професионалист с чувство за хумор и умение да те предразположи. Н...
9 Христо Рашев
10 Росица Гаврилова
10 Станимир Гаврилов
Приятна атмосфера, чистотата беше на високо ниво. Масажът беше много добър!
10 Валентина Тодорина
Топ инструктор! Супер подходящо място за начинаещи, красиво и леко за влизане. Заслужаваше си докрай!
10 Моника Секулова
10 Станислав Благоев
10 Руслан Желев
Преживяването беше уникално! Инструкторът беше много добър и готин, направи преживяването наистина незабравимо! Чувството да летиш в облаците и разстоянието от толкова далечни точки да е толкова близо е несравнимо! Адреналинът също беше голям, особено когато ти самият управляваш самолета! Препоръчвам!
10 Иван Йорданов
Днес имах едно доста екстремно преживяване , скок с парашут от 3000 метра на ретище Едрен , екипа бяха супер готини и любезни и големи професионалисти !!! Благодаря отново на целия екип на sko4i.bg за невероятното преживяване , скоро пак бих скочил
10 Алберто Александров
Инструкторът е супер готин, свеж, умее да разказва, да те накара да си заслужава цялото преживяване. Познанията му по история, география и като цяло общата му култура и знания правят преживяването още по-запомнящо се!
10 Георги Георгиев
10 Мирослав Аспарухов
Страхотни професионалисти, невероятна емоция 👌
10 Георги Иванов
10 Красимир Стоилов
Добър пилот, яко преживяване !
10 Николай Пиргозлиев
Имах невероятното удоволствие да бъда в компанията на страхотни професионалисти, любезни и чистосърдечни хора. Да, работата на тези хора с други хора и етикетът изисква от тях да бъдат учтиви, но смятам, че всички от екипа наистина бяха искрени. Адмирациите са ми за всички, благодарение на които сбъднах една от своите мечти. Бъдете здрави!
10 Габриел Руменов Петков
Уникално изживяване! Хората са професионалисти и много допринасят за неповторимото изживяване! Препоръчвам на 100%, който има възможност, да скочи поне веднъж с парашут!
10 Дора Бъчварова
Здравейте, много съм доволна от преживяването и от пилота. Една идейка само, ако може да вметна - да предлагате и полет с малко повече адреналин - да има лупинги и каскади за хора, които обичат по-екстремни приключения. Още веднъж благодаря за изживяното! Поздрави! Показване на цитирания
10 Мая Недялкова
Страхотно преживяване с много професионален и в същото време забавен пилот! Препоръчвам
10 Мартина Фидосиева
5 Невин Хасанова
10 Деян Дичев
Беше страхотно преживяване! Препоръчвам с две ръце!
10 Ирина Кураевп
Всичко беше перфектно
10 Венцислав Христов
Инструкторите на sko4i.bg са страхотни професионалисти, преживяването беше фантастично!! Благодаряя!
9 Николай Пейчев
Невероятно преживяване !!!! Горещо препоръчвам на всеки който обича морето Инструктора е на ниво.
10 Маргарита Йорданова
10 Здравко Желязков
Невероятно ;)
10 Любомир Попов
10 ЕРДУАН АХМЕД
10 Веселин Колев
Невероятно е !!!
10 Красимира Емануиловa
Благодаря за уникалното преживяване!
10 Hristo
Беше супер яко и невероятно. Много добър и айляк човек с който си бъбрите през целият полет. Определено си заслужава!
10 Данаил Колев
Скок с бънджи от Прохдона Всичко беше на ниво и благодаря на инструкторите
9 Вероника Шагова
10 Цанко Бонев
10 Iliyan iliev
Страхотни хора , ще го направим отново . Екскурзиянтите от Габрово. 🙂🙂😊
10 Преслава Косева
10 Марио Тенчев
Беше невероятно изживяване!
10 Димитър Димитров
Съветвам всеки, който желае да промени скучното ежедневие и да добави незабравими емоции към спомените си да не се замисля, а да опита.
10 Даниела Петакова
Всичко беше прекрасно! Пилотът и екипът бяха страхотни, наистина ми остана прекрасен спомен.
1 Георги Петров
Не останахме с добри впечатления от преживяването. Организацията беше слаба. Имахме записан час за 07:30, а се качихме с 40 мин закъснение. Самият полет на балона трябваше да продължи около 10 - 15 мин, а реално дали имаше и 5 мин. Имаше и видео заснемане включено в цената, но реално камерата, която трябваше да ни предоставят, бе дадена на момичето, което се качи заедно с нас, за да скача с бънджи...
10 Lozan Lozanov
Страхотно изживяване! Инструктора е професионалист и много готин човек. Плажа е красив и определено ще се върна!
10 Атанас Йовчев
Беше страхотно. Бих препоръчал, както и повторил преживяването.
10 Николай Беков
10 Радостин Станчев
10 кирил стамболиев
Преживяването наистина беше супер,много различно от полет с голям самолет.Пилота беше опитен и много любезен, и при чудесното време за полет успя да ми осигури и 5 мин, в които джойстика за управление беше в ръцете ми. Благодаря!!!
9 Венелин Григоров
10 Таня Димитрова
НЕВЕРОЯТНО ИЗЖИВЯВАНЕ!
10 Maksim Sharabov
Много интересно изживяване, бяхме за първи път на стрелба и инструкторката беше много спокойна и отзивчива. Спазиха си и часа и не сме чакали.
10 Джъстийн Божанова Божанова
10 Иван Туповичарски
Страхотно изживяване. Много коректно и професионално обслужване.
10 Надежда Бъчварова
Беше невероятно преживяване!
10 Костадин Даржанов
Беше вдъхновяващо - летях над морето като чайка. Заслужаваше си, определено!
9 Кристиян Ангелов
4 Николай Николов
Хората от ранчото са изключително добри и готини, конете са прекрасни и добре обучени, супер преживяване!
10 Димитър Алексов
Страхотни пилот и преживяване!
10 Кристина Александрова
Страхотен сватбен подарък получихме! Мило посрещане, добра организация и комуникация в екипа. Струва си да постоиш повече от 30 мин., ние бяхме 2 часа с вкусен кетъринг(направен лично от жената там) и времето отлетя в красиви гледки и сладки приказки като имахме и възможност за романтика за двама! Благодарим от сърце за спомена!!
3 Велислава Тодорова
Яхтата , която ни беше представена , нямаше общо с тези от снимките и клипчето в сайта . Беше изключително тясна и некомфортна , заради което и се отказахме от плаването .
10 Васил Каральов
Много мили и готини хора. С изключение на малко закъснение не по тяхна вина, всичко мина по план. Изживяването беше страхотно. Препоръчвам!
10 Владислава Мирчева
10 Борислава Атанасова-Илиева
Интересно и запомнящо се преживяване, подарък за РД! Благодаря!
10 Силвия Симонска
10 Gergana Gyumlieva
Благодарим за прекрасната ветроходна разходка! Имахме страхотен капитан и екипът на SailWithMe показаха много добро отношение! :)
10 бояна
10 Веси и Любо
10 Йоана Зашева
10 Stanislav Stoychev
Чудесно отношение на персонала към децата
10 Мариян Топалов
10 Мартин Петлешков
Уникално преживяване, препоръчвам на всеки който харесва такъв тип забавления , да не се колебае, ами да се впуска в приключението ;)
10 Ana Filcheva
Препоръчвам с две ръце на всеки! Гидовете са супер забавни, обстановката е приказна и преживяването е запомнящо се! Помнете дори времето в София да е лошо в Кресна слънце пече!
10 Любима Джизова
Невероятно преживяване! Благодаря на целия екип и специални благодарности на Мария и Стефан! Добра организация и отношение!
10 Калоян Парчев
Страхотно изживяване! Препоръчвам!
10 Пейо Костадинов
10 Живко Адамов
Страхотно изживяване. Определено ще повторя.
10 Симона Матева
10 Цветан Кателиев
Изключително любезни и отзивчиви! Страхотно преживяване!
10 Елена и Никола Гушкови
10 Асен Тотев Радев
Изключително преживяване с много добри и отзивчиви хора!
10 Борис Цветков Боромски
10 Теодора Симеонова
Много съм доволна от гмуркането. Беше ми за първи път и инструктажът беше много ясен, подробен и също така в него се проверяваше доколко разбирам нещата. По време на самото гмуркане се чувствах много сигурна и спокойна и въпреки не много добрите условия, се насладих на преживяването. Със сигурност ще го опитам пак. Благодаря на инструктора Борис за това, че създаде добро първо впечатление за гмурк...
10 Генади Ненков
Незабравимо преживяване!!! Благодарим на инструктира за предвидения маршрут !!!
10 Цонка Бабурова
1 Георги Узунов
Скокът с парашут беше страхотен, но служителката изтри по погрешка видеото от преживяването и се оказа, че не получих услугата за която заплатих. Разочарован съм.
10 Любен Гушков
10 Кирил Панев
10 Иван Димитров
10 Веляна Димова
10 Веселин Димитров
10 Християн Кръстев
За човек с фобия от височини скока определено си беше предизвикателство, но пък за него винаги се сещам с широка усмивка и капчица ужас! Страха не знам дали го преодолях, но пък много се запалих, да го боря, затова реших че ще скачам и на други локации. Силно препоръчвам!
10 Веселин Димитров
10 Валери Веселинов
10 Теодора Танева
Всичко беше супер.
10 Стоян Асенов
Страхотно преживяване! Чувството е уникално! Продължавайте да подарявате незабравими моменти на вашите клиенти! Екипа на Ах -спорт беше страхотен и допринесе за незабравимата емоция!
10 Йордан Иванов
За пореден път сме очаровани от вас!Благодарим ви,че ви има!
10 Марин Здравков Стоев
Страхотно изживяване!
10 Мартин Желязков
Със сина ми скочихме с бънджи от моста Витиня. Беше преживяване, което няма как да се забрави. Екипа беше страхотен. Благодарна съм им за окуражаването и затова, че ми помогнаха да изпълня една моя мечта.
10 Георги Боев
Беше уникално изживяване за изпитване на страховете . Добра организация и коректно отношение от екипа (онлайн и на място ) . Препоръчвам ги .
10 Мира Димитрова
Горещо препоръчвам за всички любители на конете и интерес към конната езда! Чудесна обстановка и отношение!
10 Ленко Белчев
Страхотно преживяване. Чудесен колектив, приятна и приветлива обстановка.
10 Иван Иванов
10 Иванка Мацанова
Невероятно преживяване! Благодаря на целият екип и най-вече на инструктара, с който летях. Страхотна организация и прафесионализъм!
10 Иван Дундаров
10 Валерия Апостолова
Полетът много ми хареса! Разкрива страхотни гледки над Казанлък, язовир Копринка и околността!
10 Пламен Дедев
10 Ивайло Иванов
Уникално изживяване! Пилота е изключителен човек! Без забележка!
10 Вероника Станчева
Беше страхотно преживяване. Много добре поддържано, спокойно, чисто ,забавно ! Благодарим.
10 Мария Иванова
Урокът по летене беше супер! Благодаря на пилота Румен и на Нина от екипа на Skyvision!
10 Магдалена Илиева
Професионално, приятелско отношение! Ще ви посетим отново!
10 Николай Ценков
Беше страхотно, а хората феноменални и отзивчиви
9 Наташа Свиленова
10 Калоян Добрев Гогуланов
10 Димитър Цонев
Уникално преживяване. Препоръчвам на всеки.
10 Йохан Петков
Уникално приключение. Благодаря ви. :)
10 Мартина Шебин
10 Леда Милева
УНИКАЛНИ!!!!!
10 Калоян Ангелов
Наистина бих препоръчал на всеки.
10 Стоян Божанов
10 Илиян Джоргов
Благодаря на пилота Антон Георгиев, както и на Марио от Extreme Sport. Много коректни, отзивчиви хора, които влезнаха в положение и с тяхна помощ спасихме предложението за брак, защото метереологичните условия бяха против нас. Има ли желание, има и решение! Благодаря им от сърце за преживяването!
10 Димислав Орханиев
10 Жасмина Пеева
10 Веселин Радулов
10 Константин Ненов
Страхотно
10 Иван Стефанов Моллов
Инструкторката беше много добра и с нейна помощ успях да направя неща които не съм си и представял, че ще мога! Благодаря!
10 Емануела Стоянова
10 Александра Рангелова
10 Калоян Рангелов
8 Теодора Ангелова
Много добра организация! Много любезен екип!
10 Ваня Ефтимова
Уникално преживяване! /скок с бънджи от Аспаруховия мост/ Скачането, подкрепата, инструкциите и професионализма на момчетата, всичко беше на ниво!
10 Георги Емануилов
НАИСТИНА ПРИКЛЮЧЕНИЕ !
10 Антонио Гергинов
Уникално. Благодарим.
10 Alex Georgiev
9 Християн Христов
9 Момчил Христов
9 Николай Василев
10 Тодор Данков
Страхотно! Ще повторя! И ще препоръчам!
9 Борис Попов
10 веселка савчева петкова
Уникално преживяване, красота, природа, емоции и страхотен адреналин...
10 Емил Дотин
Страхотно изживяване!Препоръчвам!
10 Христина
10 Valeri Simonov
Всичко беше много добре организирано,ще препоръчам задължително 🙏
10 Моника Минкова
10 Татяна Димитрова
10 Иван Димитров
10 Елизабет Атанасова
10 Григор Пламенов
Беше брутално
10 Марио Богданов
Страхотно изживяване, което несъмнено ще повторим, заради зареждането с адреналин и страхотният екип на sko4i.bg и Ava Flying Centere - Montana! П.с. : чакаме Балчик и Сапарева баня ;)
10 Цветана Проданова
Урока по пилотиране на самолет за мен беше уникално и незабравимо преживяване! Останах очарована и от професионализма на пилота!
10 Драгомир Сабрутев
Отлично преживяване
10 Станислав Стефанов
Направихте рожденият ми ден още по- специален - благодаря на всички !!!
10 Velislava
Невероятно преживяване! Инструкторът беше изключително внимателен и предразполагащ!
10 Полина Божанова
Наистина уникални професионалисти. Незабравимо.
10 Румяна Коджейкова
10 Мирена Монова
10 Криси Миркова
Всичко беше прекрасно. Очарована съм от професионализма на човека, с когото скочих. Прекрасно изживяване, което ще помня цял живот! 😊😊😊
10 Ивайло Алексиев
10 Александър Танасов
Уникално преживяване!
10 Северина Велкова
Незабравимо преживяване в небето. Страхотно организиран и мил екип.
10 Андреа Златанова
Невероятно преживяване. Екипът също е страхотен!
10 Петя Йорданова
Изживяването беше страхотно! Изключително доволни и благодарни сме за професионалното и приятелско отношение на капитана!
10 Доротея Николова
Преживяването беше незабравимо, екипът беше страхотен и успя да ни отпусне максимално по време на полета. Бих повторила отново!
10 Симона Пеловска
Беше чудесно!
10 Христо Узунов
10 Тончо Чавдаров
8 Димитър Анастасов
Инструкторите бях професионалисти, проявиха търпение и внимание, блгодарение на тях усвоих ме целия материал.
10 Илия Железаров
Страхотнооооо!!!!!
10 Юлия Петрова
Супер беше!
10 Doychin Stefanov
Страхотно гмуркане!
10 Иван Петров
Преживяването беше невероятно, нещо което истински си заслужава! Пилотът беше невероятен, инструкторите бяха невероятни, всичко премина повече от чудесно!!! Бих го препоръчал на всеки от сърце!!! И с нетърпение чакам следващата ни среща ! Знайте, че всяка една стотинка си заслужава и това е преживяването, което завинаги ще остане в сърцето ми !!!
10 Александра Георгиева
Страхотно преживяване!
9 Полина Пантелеева
10 Николай Димитров
Всичко беше невероятно. Единствено се притеснихме леко от прехвърчащите с над 160 мотористи по подбалканския. Може би пътната индикация трябва да се раздалечи, въпреки, че участъка е прав и видимостта добра.
10 Инна Ковчегарска
10 Валери Георгиев Ангелов
Беше страхотно преживяване. АХ-спорт са жестоки!
10 Николай Стаменков
9 Светослав Ефтимов
7 Димитър Вълчев
Добре е да се дава описание на маршрута- дали е подходящ за начинаещи или напреднали.
10 Енис Карани
10 Диян Кънев
Уникално!
10 Луиза Петкова
Специални благодарности на Христо,който изпълни прекрасно полета и накара дъщеря ми да се чувства безкрайно щастлива,а мен много сигурна!Ще се възползваме отново!
10 Димитър Свиленов
Страхотно изживяване! Благодарим на целият екип на Аь Спорт! Много сте яки! Ще дойдем пак обезателно! :)))
10 Моника и Орлин
10 Тодор Вълков
9 Георги Грудев
9 Даниел Личев
Положителна страна: Страхотна идея за подарък! Получих такъв за ховърборд в морето. Невероятно преживяване! Специални благодарности на инструктора Петър, който перфектно ми обясни как да го карам това чудо. За някой като мен, който кара сноуборд или подобно, половин час е напълно достатъчно да му свикнеш и да се измориш от кеф. Отрицателна страна: Бордът беше нагласен за ляв крак водещ. Не мо...
10 Асен Асенов
Инструкторите се много готини и обесняват всичко много добре. Цялостното преживяване беше много хубаво. Гмуркането беше много приятно и спокойно, без затруднения. Единствено не бях впечатлен от гледката, която предоставя Арапя.
10 Борис Лилов Лилов
Прекрасно изживяване,чудесен екип, невероятен професионализъм
10 Анна Христова
10 Атанас Георгиев
3 Georgi Filipov
Идеаята на Скай вижън е чудесна, но преживяване, което Ви пропоръчвт за бременна в 6тия месец и знаейки че пътя от 200 км е над 5 часа и че въобще за част от пътуването липсва път, някак не само е извън оценките а направо потресаващо. Сложих 3* понеже бяхме настанени на прекрасно място и пътуването беше изненада, но не е редно да препоръчвате това преживяване за бременни хора. Ние платихме 460 лв ...
1 Елица Арнаудова
Много съм разочарована! Не очаквах такова отношение от Ваша страна! Ваучерът беше закупен началото на годината и скокът струваше 60лв + 20лв заснемане, които също бяха платени. Накрая излезна така, че нямам заснемане... Изключително непрофесионално
10 Динко Бойчинов Цвятков
Беше страхотно :)
10 Ива Борисова
Беше невероятно изживяване! Инструкторите са страхотни! Препоръчвам🌊🌊🌊
10 Иван Колев
Полетът с жирокоптер е страхотен. Благодаря на екипа и пилота. Всичко беше безупречно! Препоръчвам го горещо. Беше един от най-готините подаръци, които съм получавал
10 Цветан Иванов
Беше супер! Благодарим на инструкторите! Всички имат индивидуален подход и помагат на всеки човек по отделно да се отпусне и да се наслади на преживяването! Препоръчваме ви с две ръце Due deep underwater education🧡
10 Ерика Александрова
Уникално преживяване, страхотен екип!
10 Никол Стойкова
9 Пламен Димитров
Страхотно изживяване и неповторими гледки
10 Жеко Желев
Сууупер, любезни и учтиви препоръчвам. Гледката беше невероятно красива.
10 Костадин Борисов
10 Илка Славова
Благодаря за прекрасното преживяване! Перфектна организация и чудесно отношение!
10 Теофана Харалампиева
Прекрасно място,прекрасни домакини. Истинско райско кътче,а храната е превъзходна. Бяхме разбрали,че имаме вечеря ,включена във ваучера,което се оказа,че не е така. Добре е да напишете в упътването,че мястото работи само с пари в брой,тъй като сметката за два дни не е изобщо малка и добре че имахме в нас. Наистина си заслужава да се отиде там,благодарим! Като препоръка е да се включи наистина вече...
5 Светослав Йотов
Преживяванито е уникално и много интересно. С удоволствие бих се възползвал отново! Имам забележка към функционирането на и начина на резервиране е много ангажиращ от към къс период за запазване и липсата на връзка с пилота за часовете.
9 Петя ПАСКОВА
Вила Сантика - красота и лукс.
10 Петър Попов
Организацията и пилотът бяха страхоти! Полетът беше удоволствие!
10 Емил Орлинов Василев
10 Людмила Христова
Полетът беше страхотен! ! Това беше моя малка мечта, която най-накрая успях да реализирам. Имаше адреналин, имаше емоция. Инструктура еголям професионалист. Всичко беше супер!
10 Карина Василева
Страхотно преживяване! Румен се старае на макс да остави един прекрасен спомен за полета.
6 Елена Йорданова
Преживяването беше супер, момчетата от екипа на sailwithme са чудесни и много се забавлявахме. Със сигурност ще ги посетим отново. Но процедурата по закупуването на ваучера и регистрацията са ужасни и излишно натоварващи. След многократни безсмислени разговори, най-после успяхме да направим адекватна резервация.
10 Методи Кунчев
Едно страхотно преживяване. Благодаря!
9 Ивайло Пърликов
Невероятно преживяване.Организацията и пилота бяха на много високо ниво.
10 Радка Георгиева
Изключително приятна емоция! Благодарим Ви!
9 Калин Райчев
Не спрях да се усмихвам, дори и няколко часа след това:)
10 Борис Димитров
Екстра беше! Много ни хареса. Взаимно с жена ми си подарихме ваучери за картинга. Изморихме се но бе приятна умора. Пак ще повторим. И учителя много добре ни обучи. Показа ни тънкостите и бързо направихме добри времена предвид факта че жена ми няма опит а аз бях последно карал преди 10 години.
10 Благой Найденов
Благодаря на Пилота за прекрасното преживяване.Беше невероятно смятам отново да посетя това място.
10 Ценка Кенанова
Страхотно преживяване. Екипа на конната база ми подариха вълнуваща разходка
10 Антон Джумаданов
Всичко беше супер, преживяването е уникално, джета буквално те телепортира, супер мощен е, препоръчвам!
1 Светослав Каменов
10 ВЕЛИЗАР ХРИСТОВ
10 МЕРИЛИН ХРИСТОВА
10 АЛЕКС ХРИСТОВ
10 КРИСТИАН ХРИСТОВ
10 Цветелина Георгиева
Страхотно изживяване, страхотен екип ❣️
10 Диян Недялков
10 Емилиян Синигеров
10 Моника Минчева
Супер изживяване
10 Александър Ташев
10 Диана Стефанова
Страхотно преживяване, заслужава си всяка една минута на лодката и във въздуха! Момчетата са много готини, бързи, отзивчив, обясниха всичко ясно и полетът беше чудесен!!
10 Дия Даракчиева
Готино изживяване, готини инструктори! Нищо страшно! :)
5 nicole arshinkova
Този път съм доста разочарована откъм организационна гледна точка. Няколко пъти съм ползвала услугите ви, но за парасейлингът между Равда и Несебър беше страхотно чакане. Бяхме се разбрали за определен час с хората с лодката, чакахме ги час и половина след уречения час, после докато дойде време да летим, качихме в лодката от поне 2-3 места по пътя още и още хора. Правихме си буквално обиколки на Ч...
10 Александър Грънчаров
8 Никола Минков
10 Мари Атанасова
6 Presian
Доволен съм, но съм преживявал и по-екстремни емоции.
9 Лучка Гьочева
Страхотно преживяване! Инструктора е професионалист! Препоръчвам го!
10 Никола Арсов
Супер е
10 Димитър Цонев
Този тип ваучери са чудесен вариант за подарък. Моят беше за офроуд с АТВ, но с малко доплащане го замених за офроуд с двуместно бъги, за да споделя емоцията със съпругата ми. Успях да го синхронизирам с едно екскурзионно пътуване до Арбанаси и всичко се нареди идеално. Самото преживяване беше изпълнено с много емоции и много адреналин, който ни държа цялата вечер. Момчетата от HillView бяха много...
10 Николета Георгиева
10 Пламен Шалапатов
10 Михаела Николова Коцева
Great service, thank you!
10 Юлиана Георгиева
Чудесно преживяване с предостатъчно адреналин! С удоволствие бих го направила отново!
10 Илона Иванова
9 Михаил Михайлов
От 1/10. 10/10 преживяването беше супер!!!
10 Цветина Петрова
10 Александра Георгиева
Беше супер яко! Метнах се на два пандюла и един рапел. Всички от "екипа" са свежарки и правят преживяването още по-весело! Със сигурност ще се върна, като ще пробвам и бънджито :)
10 Георги Ганев
10 Младен Петков
Много добре организирано, хоуста беше супер и се забавлявахме на макс )
10 Димана Офилова
10 Мартин Тодоров
Полета с Жирокоптер е страхотно преживяване! Ако не сте голям екстремист, но все пак искате да опитате нещо такова (и нямате страх от високо) - силно препоръчвам! Гледката е впечатляваща!
10 КОСТАДИНКА КЮЧУКОВА
Изключително интересно изживяване!Всичко беше перфектно организирано.Личи си ,че всичко беше професионално подготвено,чувствахме се сигурни.Благодаря на екипа!Определено ще се видим пак за следващо вълнуващо приключение.
10 Кристина Манчева
8 Тони Тенчев
10 Гергана Милчева
10 Haider Waleed
10 Станислав Младенов
Топ :)
10 Лорина Русева
Беше страхотно преживяване! Опредлено ще го повторя ❤️
10 Нели Неделкова
Уникално преживяване. Препоръчвам с две ръце.
10 Вероника Неделкова
Много готин екип и приятно изживяване.
10 Теодор и Мария Масови
9 Николай Петков
Страхотно място, чувстваме се отпочинали, много приятен, дружелюбен и професионален персонал.
10 Ивайло Коев
10 Таня Шапратилска
10 Ивана Стоянова
Стаята която избрахме беше супер интересна. ( Барът на Ал Капоне)
10 Николай Шишманов
10 Bjoern Wolters
Всичко беше екстра!
10 Марияна Георгиева
Здравейте. Невероятно приключение - исключително много съм доволна. Професионален инструктаж от страна на инструктора и страхотна разходна в гората с кончетата. Това приключение силно го препоръчвам на тези, които все още ги е страх да се качат на конче, но много биха искали да опитат.
10 Ирена Петрова
Страхотен подарък! Невероятно изживяване. Много приятно и мило отношение. Много точни хора. Отново бих използвала услугите Ви.
10 Георги Цветомиров Георгиев
10 Данко Марковски
Страхотно преживяване, инструкторите бяха излкючителни професионалисти със чудесно отношение!
10 Иво Колев
10 Николай Сотиров
Много приятно изживяване. Всичко е на 6! Супер беше!
10 Теодора Манолова
:)
10 Любомира Николова
Благодаря за прекрасното преживяване! Беше много красиво!
10 Таня Димова Димова
Страхотно преживяване🙂Благодаря на близките ми за този подарък🙂Благодаря на нашите инструктори Симеон и Веселин за търпението и приятелската атмосфера, която създадоха в групата ни🙂.
10 Даниела Николова
10 Kristina Yosifcheva
Чудесно, вълнуващо преживяване
10 Силвия Шаламанова
10 Амир Иса
10 Флоранс Кръстева
Много екстремно и красиво преживяване! Заслужава си да го направиш и изпиташ.
10 Радослав Данчев
10 Валдемар Иванов
10 Христина Илиева
10 Кристиан Петков
Супер, благодаря за изживяването!
10 Георги Хаджиламбрев
Невероятно изживяване! Изключително вдига адреналина! Голям професионализъм от страна на летеца-инструктор както и от екипа на Skyvision относно организацията!
10 Константин Петков Трухчев
10 Александър Гръчки
10 Мая Сейкова
Беше страхотно преживяване, екипа е уникален, супер отношение
10 Emil Borisov Jotev
Много благодаря! Моите родители останаха много доволни.
10 Елица Парапунова
Уникално изживяване,екипът е 11/10♥️
7 Симона Чукова
Моето преживяване беше наописуемо и запомнящо се. Скокът от Мост Витиня беше невероятен подарък от мой близък приятел. Но кординатите които ми бяха дадени като GPS бяха неточни и не водеха до мястото на което ме чакаше екипът. Хората от екипа бяха разбрани и отзивчиви, за да ме изчакат и да направим деня незабравим. Моля за по-коректно отнишение към клиентите чрез платформата и по-точно описание и...
10 Диана Вълчинова
Предлаганите преживявания са разнообразни и всичките са безкрайно завладяващи. Получих подарък скок с парашут, но, за съжаление, нямах възможност да се възползвам от това преживяване и го замених с друго. Екипът на Sky Vision ми оказа пълно съдействие и съм много доволна от услугата. Горещо препоръчвам Sky Vision.
10 Траяна Радева
10 Симона Илиева
10 Мирослав Трифонов
7 Магдалена Маркова
Голям адреналин, незабравимо преживяване, доста страшно, но пък си заслужава! Все още не съм получила видеото от скока, нямам търпение да го видя.
9 Мария Михова
Страхотно преживявание! Всеки, който има възможността би било хубаво да изпита това чувство. Екипът е страхотен.
10 Стивън Мутафов
10 ГОСПОДИН ГЕОРГИЕВ
Топ !!!
10 Виктор Тричков
Беше невероятно преживяване!
10 Генчо Станев
Страхотен екип на локация. Разсеяха всякакви притеснения и ми позволиха да изживея момента на 100%.
10 Памела Росенова Кръстева
Нямам думи, с които да опиша чувството от това прекрасно приключение и всичко това се случи благодарение на прекрасния екип. Благодаря Ви мили хора, Вие сте прекрасни. Ще се радвам скоро да се видим. Be happy ❤️
9 Галина Йоцева
Страхотно изживяване!
10 Александър Великов
Страхотно изживяване!!
10 Ана Иванова Вълева
Изключително професионално и в същото време ведро отношение. Урокът мина чудесно! Много сме доволни от Марк! Освен че се отнесе професионално, беше и много приятен събеседник - разказа ни за места в областта, говорихме си за историята на езерото, за състезанията по каякинг. Със сигурност бихме посетили отново! И още нещо - дамата, с която разговарях за преместването на часа също беше услужлива и м...
10 Светослав Котев
Топ професионалисти и едно уникално преживяване!
8 Боряна Илиева
Прекрасен подарък, като за първи път да карам АТВ ми хареса. Очаквах че ще е малко по екстремно от това което беше .
10 Цветелина Каймакчийска
Доста интересно преживяване, комуникативен и забавен персонал. Беше създаден комфорт, като персонала помогна с обянение през цялото приключение.
10 Павел Ангелов
10 Теодор Дечев
Уникално преживяване!
10 Божурка Владимирова
10 Цветелина Цанева
Преживяването разходка с моторна лодка много ни хареса. Изпълнителите на услугата са гъвкави, любезни и допринесоха да сме максимално доволни и в безопасност.
10 Дилян Стоилов
Страхотно преживяване. Организаторите са много инструктори и страхотни хора.
10 ЕМИЛ НИКОЛОВ ВОЙНОВ
Беше невероятно преживяване. Самолета и пилота бяха на нужното ниво. Със сигурност ще повторя.
10 Александра Харизанова
9 Виктория Генова
8 Ели Генова
8 АнИ Иванова
8 Николета Иванова
Прекрасно място, любезен персонал. Като недостатък отбелязвам само липсата на хладилник и климатик в стаите в основната сграда.
10 Iliyan Mihaylov
Страхотно преживяване!
10 Мина Генова
10 Александър Йорданов
Изключително съм доволен от екипа,страхотни професионалисти!
10 Моника Петрова
Беше много приятно изживяване. Капитанът беше супер, кетърингът също беше чудесен. Ще повторим определено. Благодарим!
10 Georgi stamatov
10 Краси Георгиев
10 Румен Андреев
10 Иван Тодоров Иванов
10 павел атанасов
10 Калоян Блажев
Страхотно преживяване ! Всички от Конната база БУЧ бяха много внимателни и мили с децата! Препоръчвам! И непременно ще го посетим пак!
10 Северина Велкова
10 Мила Декова
Организацията бе на ниво. Момчетата бяха оправни и всичко премина по план. Оценката ми е 10 от 10.
10 Георги Стойчев
Страхотни са! Много отзивчиви, възпитани и отдодени на работата си. Мястото е прекрасно.
10 Тамара Бендерова
Пилота е страхотен и преживяването е невероятно. Препоръчвам с две ръце!
10 Христо Трендафилов
Беше супер! Препоръчвам.
10 Антон Точев
10 Деян Николов
Невероятно изживяване, опитайте и няма да съжалявате😊😊😊
10 Илиан Георгиев
Отлично преживяване. Подходящо за търсачи на силни усещания .
10 Гергана Демирева-Балабанова
Благодаря, за невероятното преживяване! Инструктора беше професионалист и направи преживяването ми наистина запомнящо се. С радост ще се възползвам отново от услугите на Скай Вижън
10 Добромир Николов
10 Иван Перниклиев
10 Цветан Цветков
Много съм доволен! Препоръчвам Ах-Ден!
10 Юслем Юксел
10 Живко Илиев
Страхотен екип - страхотно изпълнение!
10 Мартин Христов
Страховно изживяване. Засулжава си да издигнеш високо в небето и да видиш красотата на софийското поле.
10 Теодора Кирякова
Страхотно изживяване. Горещо препоръчвам!
10 Станемира Велчева
Страхотно преживяване! Клубът в Созопол са истински професионалисти, с внимание към всеки един детайл от подготовката до потапянето в дълбините. Препоръчвам на всеки, който иска да изживее това невероятно усещане.
6 ИВАН ТОДОРОВ
Изпълнителят беше безупречен, отзивчив и любезен. Няма да ползвам и да препоръчам Скай Вижън. Трудно се свързах с оператор, оказа се, че има много скрити условия в ползването на ваучера, необосновано скъпо е доплащането за удължаване на срока на ваучера, остават едни дребни суми от 17-20лв., които няма как на практика да се използват / въпреки завоалираните обяснения, че може/. Съжалявам, че ми по...
10 Венцислава Веселинова
10 Десислава Боцева
Беше цялостно уникално изживяване. Със сигурност, ще повторим и ще препоръчаме.
10 Чавдар Гълъбов и Кристиян Гълъбов
Отлична организация
10 Димитър Славов
Всичко беше на ниво, виното, винения тур, запознаването с различните сортове грозде, които се отглеждат там.Почивката в самия хотел, СПА, храната в ресторанта на хотела са страхотни.Тишината и спокойствието също бяха много важни.Препоръчвам.
9 Рада Илчева
Коректни и вежливи инструктори. Професионалисти, които вдъхват сигурност дори при по-неуверените... Въпреки, че леко закъсняхме с пътуването и намирането на водопада, момчетата с настроение и усмивка направиха преживяването незабравимо! Благодарим!
8 Мадлен Йосифова
Екипът, който беше на терен са доста добри професионалисти. Подържат обстановката с добро чувство за хумор и много сериозно отношение към работата си. Вдъхват ти кураж, което за мен беше много важно. Желая им здраве от сърце.
10 Анна Стайкова
Когато подаръка е дълго мечтан,е много хубаво някой да ти го подари.Благодаря за възможността да изживея нещо различно.
10 Свилен Стоилов
Супер преживяване : )
10 Владимир Райчов
Беше чудесно!
10 Юрий Балджиев
Преживяваването бе уникално. От посрещането до изпращането екипът бе супер позитивен и със сигурност ще повторим. Благодарим Ви
10 Владимир Росенов Митров
10 Димитър Димитров
10 Цвети Тодорова
10 Людмила Николова Матеева-Пейчева
Имахме фантастично преживяване, благодарим!
10 Светослав Матеин
Уникално!
9 Георги Атанасов
10 Нина Стоянова
Чудесно изживяване. Екипът е от професионалисти.
10 Бойко Великов
Супер яко преживяване ! Струваше си човек да опита,а е и доста зарибяващо ! Непременно ще го направим пак !
10 Анжела Василева
Беше чудесно.
10 Камелия Здравкова
Страхотен екип! Преживяването много ни хареса!
10 Диана Стоянова
Здравейте. Благодарност за топлото посрещане и приятното изживяване с тази процедура. Препоръчвам на всеки. Благодаря на целия екип за коректното отношение! Поздрав : Диана Стоянова
10 Катя Бузник
Парасейлингът на "Смокиня" беше чудесно преживяване и добре организирано
10 Цветан Асенов
Полетът ми от Казанлък беше страхотен! Няма нищо общо с летенето с пътнически самолет. Пилотът беше много дружелюбен и се погрижи да остана доволен. Със сигурност ще препоръчам и на приятели да опитат подобно изживяване, тъй като гледките от причи поглед не могат да се сравнят с нищо друго.
9 Виолетка Георгиева
Прекрасно преживяване, препоръчвам с две ръце. Нещо за което взимам една звездичка е чистотата в самата яхта.
10 Емил Доцев
10 Пламен Матев
10 Евтим Димитров
Страхотно преживяване, заслужаваше си пътуването до Монтана. Екипа е чудесен и най-важното съставен от професионалисти.
10 Вержиния Аведисян
Беше мега якоооо 😊😊😊
10 Борис Георгиев
10 Цветелина Ценова
Дъщеря ми се забавлява изключително много. Сега пита за още🙂 Благодаря Ви!
10 Димо Иванов
Страхотно приключение с много приятен и професионален екип.
10 Анастас Хрисимов
10 Александра Петрова
10 Николай Кутинчев
Незабравимо преживяване! Отлична работа на инструкторите от due.bg Силно ги препоръчвам!
10 Веселин Малковски
10 Евгения Начева
10 Явор Калчинов
10 Деница Димитрова
Уникално преживяване. Заслужава си всеки да скочи с парашут. Незабравим момент е.
10 Борислав Тодоров
10 Николинка Паскова
Усещането е невероятно! Благодаря на Малина! Определено пак ще опитам .Благодаря на екипа на Sky Vizion.bg.!
10 Йонка Анастасова
Чудесно преживяване. Много добра комуникация с фирмата, която осигурява услугата.
10 Христо Тенев
10 Лъчезар Стоянов
10 Богдан Василев
10 Пеньо Пенев
Беше страхотно със сигурност ще опитам пак
10 Георги Соколов
9 Сава Казаков
Цялостно съм много много доволен. Главно поради екскурзовода. Беше много отзивчив, добронамерен и с радост и ентусиазъм споделяше опит и мнение за всичко свързано с алпинизма. Единствено може да бъде още по-екстремно преживяването, не мисля, че някой ще възрази :)
10 Дияна Илиева
Невероятно изживяване! Ще повторя със сигурност. И целият екип са супер готини и забавни хора 💛 Благодаря ви!
10 Лъчезар Грозданов
Беше невероятно преживяване. Благодарим на целия екип!
10 Стоян Ганчев
Скока с парашут беше страхотен, неповторимо изживяване! Силно препоръчвам изживяването на всички, заслужава си! Искрени благодарности към инструктора със който направихме скока, Радо супер си, продължавай все така да радваш хората и бъди жив и здрав!
10 Светозар Жеков
Уникално преживяване.
10 Таня Петкова
Беше много приятно и професионално организирано, благодарим на екипа!
10 Борислав Райков
Топ преживяване!
10 Екатерина Цинцова
Изключително преживяване, като емоция и адреналин! Благодаря за професионалното отношение и възможността да го изживея!
10 Денислав Димитров
Изключително преживяване! Много готин и компетентен инструктор, който помага да се справите с борда още от първия път. Препоръчвам на всеки да опита!
10 Диляна Цанова
10 Стефан Стоянов
Много яко 😎
10 Димитър Личев
10 Георги Цветомиров Георгиев
Беше страхотно преживяване ще го препоръчам !
10 Станислав Попдончев
Незабравимо! Пилотът е много ведър и приятен човек, екипът е приятелски настроен, а гледките са смайващи! Преживяването си заслужава!
9 Янна Димитрова
Доволни!
10 Петя Благоева
Изживяването на това приключение беше невероятно!
10 Dgjkltfc ffhjjkb
5 Zvezdomir Milanov
Летенето е супер, но кратко. по-кратко от 10 мин. Доплащане в последната минута защото не си ползвал ваучера навреме и то доплащане 1/2 от цената която вече си платил. На телефона за резервация уж ще звъннат, а се налага да ги търся на място.
10 Добромира Щерева
10 Сибила Митова
Всичко беше чудесно- добра организация и комуникация с екипа, всички са много мили, а разходката беше незабравима! Препоръчвам и ще повторим! :)
10 Bojidara Dyulgerova
10 Emil Dinchev
Супер преживяване с още по-супер инструктор! Определено препоръчвам :)
10 Emil Dinchev
Супер преживяване с още по-супер инструктор! Определено препоръчвам :)
10 Miroslav Georgiev
Страхотно преживяване! Не беше страшно и гледката над половината краибрежие беше уникална. Инструктора беше опитен и отзивчив и ми разказа не само технически подробности за машината, но и за географията наоколо което направи преживяването още по-приятно. Препоръчвам на всеки който няма панически страх от височини :)
9 Елена Митева
Много приятна и лежерна разходка, подходяща и за хора, които не търсят много адреналин. Хубаво е да се обадите предварително, тъй като часовете не се спазват. Аз бях записана за 13:50, а летях чак в 5:30.
10 Красимир Керезов
Удоволствието от полета с жирокоптера, ще остане незабравимо. Височината и скоростта, на която се лети, позволяват максимална наслада на всичко, което се вижда от въздуха, а то е наистина от птичи поглед. Хем летиш като птица /не много бързо/, хем виждаш всичко, което се намира на земята. Вниманието и напътствията от страна на пилота-инструктор направиха полета уникален. Поздравявам ви за предлага...
10 Цветан Иванов
Страхотно изживяване, заслужава си на 100% . Времето беше прекрасно, а инструкторите- невероятни. Цялата ни група им благодари. До нови срещи!!!🤩
10 Титяна Крумова
Невероятно изживяване! Пилотът е изключителен професионалист!
10 Павлина Генчева
10 Теодор Тодоров
Инструктора е супер любезен, обяснява подробно за екипировката кое как е и за какво е. Направи ми доста снимки и клипчета, (качи ми ги на телефона след като излязохме от водата) имах късмет морето да е спокойно, получи се добро изживяване! Благодаря!
10 Svilen Ivanov
10 Мартин Илиев
Неописуемо изживяване !
9 Таня Димова
Благодаря на моите близки, че са решили да ми подаря преживяване.... Подариха ми полет с мотоделтапланер а летях с малък самолет LZ-DEM. Не бях информирана от организатора за промяната... Всеки е летял със самолет е аз летях и с малък самолет🙂Пилота беше мил човек-благодаря.
10 Славчо Узунов
10 Антоний Неделчев
Преживяването е уникална, а Петър Минчев (Гущера), просто номер 1!
10 Денис Василев
Изключително доволни сме от полета с Румен, както и положителното отношение от целия персонал! До нови срещи!
10 Йорданка Караджова
Страхотен екип. Благодарим Ви за прекрасното изживяване! Емоцията беше страхотна!
10 Илиан Георгиев
Готино преживяване с невероятни гледки.
10 Петко Щерев
10 Десислава Колева
Пилотите бяха номер 1, направиха преживяването ни незабравимо и оставиха в нас желание да се върнем отново! Благодарим сърдечно!
10 Blagovest Dimitrov
10 Илиян Павлов
Разбира се,че е страшничко!Разбира се,че е високо и ти се разтупква здраво сърцето,но е толкова вълнуващо,че във въздуха имах желание никога да не спира този полет надолу!
10 Василена Хоклер
Наистина много хубаво преживяване! Заслужава си! Гледката е уникална!
10 Жельо Желев
10 Георги Желязков
10 Десислава Мирчева
10 Свилен Донев, Виктория и Николай
Невероятно красиво и готино преживяване!
10 Георги Петров
1 Цветина Иванова
Изпълнителят на полета Extreme Sports Team бяха груби, непрофесионални и се пазаряха за всяко нещо. Намръщени по време на полета и гледащи на клиентите като банкноти само. Услугата издигане с балон е орисана да е 15 Мин ч, а беше 7 всичко общо с изкачването и слизането. По време на ролета аз и моят приятел бяхме разделени през цялото време,, за да може момиче да скочи Услугата не е описана да е та...
10 Нели Станева
9 Васил Куцарски
Уникално усещане! Благодарение на Румен , изживяването беше разкошно!
10 Александър Александров
Страхотно изживяване,страхотен екип!!!Пак ще Ви посетя! Благодаря отново!!!
10 Кристина Ралева
Страхотно!
10 Кирил Василев
Супер преживяваме и много опитни инструктори!
10 Инна
Едно от най-страхотните неща, които съм правила, а най-хубавото е, че успях да зарадвам и приятелите си. Препоръчвам го на всеки. И скоро мисля да посетя пак някоя от стаите. Благодаря ВИ Skyvision! 💚
10 Александър Александров
10 Полина Петкова
Уникално преживяване! Много любезен персонал, отзивчиви. Всичко беше на страхотно ниво, а самото преживяване неописуемо!
10 Борис Дедухов
Преживяването беше невероятно и незабравимо. С удоволствие бих отишла отново. Страхотна красота, вежливи, приятни и усложливи хора и чудесно приключение.
9 Иван Караборунски
10 Денис Марков
Много яко преживяване, изпълнено с адреналин. Много добро отношение от организаторите.
4 Пламен Шатаров
10 Маргарита Дженкова
9 Валентин Томов
10 Мария Иванова
Всичко беше перфектно организирано, а капитанът със сръбски корени много добър и разказващ интересни истории. Изкарахме си много хубаво. Препоръчвам както за двама, така и за група. Невероятна красота.
10 Александра Иванова
10 Даниела Славчева
На всички много ни хареса стрелбата с лък. С радост бихме повторили това преживяване!
10 Християн Гълъбов
Беше прекрасно, изключително доволен съм от екипа на изпълнителя (extreme sport). Ще се възползвам отново и отново!
9 Николай Добрев
10 Марио Трифонов
Уникално преживяване, готин екип, вече препоръчах на доста хора.
10 Деница Божинова
10 Калин Крумов
Беше много интересно и приятно преживяване, за което благодаря на екипа на Сафари Адвенчър-Велинград!
10 Николай Тодоров
Благодарим на екипа за професионализма и за удоволствието от това прекрасно изживяване.
8 Николай Тодоров
8 Николай Тодоров
8 Николай Тодоров
2 Елена Шопова
Аз съм от групата, при която един баща с две деца паднаха във водата. Ако това се беше случило на мен нямаше да зная как да реагирам, че трябва да се освободя от парашута и т.н. Съветвам Ви да започнете да правите инструктаж.
10 Христина Заекова
9 Александър Кирков
Като изключим трудната комуникация за резервирането на час, която отне 3-4 дни, останалото беше добре.
10 Slavi Tsvetkov
Страхотно преживяване ! Определено бих повторил ,момчетата които ни пуслкат са пичове ! Топ сте
10 Ивета Кунчева Коналиева
10 Ралица Чанкова
Супер приключение!
10 Petko Petkov
Топ топ!!
10 Атанас Кожухаров
Страхотно изживяване, за което думите не стигат. Задължително трябва да се изпита от всеки.
9 Георги, Димитров Георгиев
10 Костадин Ключков
Прекрасно и спокойно място, с любезен и отзивчив персонал.
7 Борис Борисов
Беше страхотно изживяване! Малко кратко като време, но гледката отгоре беше прекрасна!
10 Борислав Георгиев
10 Християна Стоименова
Това сафари бе преживяване не само за емоциите, но и за духовното израстване на всеки един от екипа ни! Със сигурност ще се върнем и за следващите маршрути :). Прпоръчваме на всеки да опита, да се увери в красотата и силата на българските Родопи.
10 Даниел Карадалиев
10 Milena Zaharieva Maslenkova
Страхотно преживяване.
10 Константин Киров
Беше невероятно преживяване, ще се върнем отново.
10 Людмил Илиев
Прекрасно изживяване! Конете са невероятни, а хората - много любезни! Горещо препоръчвам и с удоволствие ще посетя конната база отново!
10 Денис Джингаров
Страхотно преживяване, изключително интересно. Екипът са невероятни професионалисти.
10 Kristian Bolyukov
Уникално преживяване, екип от професионалисти. Всичко беше невероятно, ще се видим пак!
10 Николай Илиев
Силно препоръчвам полетът с мотоделтапланер, особено за хора, които не са се отделяли от земята никога ! :D Печен персонал, готина локация, яко преживяване.
10 Николай Илиев
Лесно откриваема и достъпна локация, супер яко изживяване, препоръчвам за подарък, определено!
10 Петър Йовчев
Уникално преживяване! Опитен пилот с абсолютно внимание към работата си. Благодаря
10 Дея Йорданова
Невероятно преживяване!
10 Росица Илиева
Супер преживяване!
10 Ангел Милев
Изключителни професионалисти, страхотно изживяване!
10 Йоана Събева
Ще се повтори със сигурност!
10 Дебора Гачевска и Преслав Гачевски
10 Теодора Василева
Професионално отношение и прекрасно преживяване!
10 Даниел Тенев
8 Axel Krienke
Беше супер! Екипа е страхотен , много мили и добре организирани. Заслужава си!
10 Стоян Транчев
10 Христина Карапавлова
10 Иван Найденов
10 Йоанна Благоева
Много готино и приятно преживяване. Хората от Ах!-sports бяха големи свежари, бих скочила отново при тях!
10 Минчо Хаджиев
Страхотни преживявания само
10 Диана Карагуйска
10 Томислава Матова
Невероятно преживяване! Инструктора беше отзивчив и любезен.
10 Александрина Лазарова
10 Юлияна Праскова
10 Георги Тикварев
10 Анна Тикварева
10 Алексей Диваров
Беше супер, а и организаторите бяха много отзивчиви и направиха преживяането със Субарото още по приятно.
10 Георги Кирилов
Изключително сме благодарни на Иван за всичко което стори за изпълнението на разходката с катамаран. Силно препоръчвам това приключение.
10 Костадин Терзиев
Силно съм впечатлен, препоръчвам на всеки любител да пробва. Екипа е страхотен!!
10 Цветан Цветанов
10 Лора Таскова
10 Пламен Ковачев
10 Борислав Иванов
Страхотно преживяване. При полета се откриват прекрасни гледки, напълно си заслужава. Персонала са учтиви и точни, комуникацията и организацията бяха на добро ниво.
10 Симона Чочева
Прекрасно и невероятно преживяване, страхотен и позитивен пилот,беше невероятно,бих избрала пак същото място и пилот, Благодаря на всички за невероятното изживяване, продължавайте да радвате все така хората😇❤️
10 Пламена Николаева
Много съм доволна! Преживяването беше страхотно, а екипът - супер мил и любезен. Препоръчвам :)
10 Dimitar Ivanov
Беше супер, жената, която ме обслужи беше много вежлива и забавна, обясни ми много добре как се случват нещата и какво се очаква и изисква от мен. Самата стрелба също беше много приятна и интересна. Определено бих препоръчал на приятел!
10 Виктория Паунова
9 Георги Зайчев
9 Васил Иванов
беше уникално
9 Борис Патарински
10 СИЛВИЯ ПОСТОЛОВА
Върховно изживяване! Благодаря!
10 Станислава Долапчиева
10 Станислав Иванов
10 Йорданка Христова
Незабравимо
10 Лилиана Александрова
10 Гергана Инджебазова
Страхотно преживяване! Страхотни хора! Страхотни хживотни! Пак бих посетила с удоволствие Конна база “Ахил”!:)
10 Владимир Гичев
Екипът от град Шумен е просто уникален, страхотни професионалисти, определено ще се върнем там цялата компания.
10 Стоян Желязков
За частта от екипа който познаваме - Страхотни ! ! ! Професионалисти във всяко отношение, измерение и надморска височина ! Много отзивчиви, добронамерени, премерени, усмихнати, готови да те обучават, да те заинтрегуват, да се почустваш специален без да те притесняват ! При възможност ще бъда пак Ваш гост ! Имате моето пожелание за здраве и стоицизъм въпреки всичко ! При всяка възможност щ...
5 Красимира Попчева
Беше интересно преживяване. Стори ми се кратко за цената си обаче.
10 Валентино Пасков
Много приятно изживяване. Силно препоръчвам за всеки. Подходящо за начинаещи!
10 СИЛВИЯ ПОСТОЛОВА
Истински професионалисти! Благодаря Ви за невероятната емоция!
10 ЦВЕТОМИР ВЪРБАНОВ
10 СИЛВИЯ ПОСТОЛОВА
Благодаря Ви за професионалното обслужване! Изключително учтиви и внимателни хора, които ни предоставиха възможността да се потопим в тази емоция. Изживяването беше уникално!
10 Елена Драгомирова
Беше невероятно преживяване! Всички се забавлявахме страшно много, екипът е страхотен и не ни се искаше да приключва!
10 Антонио Петков
10 Полина Дончева
10 Евгения Ненчева
Пилотът Христо Пецанов е супер професионалист :)
10 Георги Иванов
Яката работа. Невероятно преживяване препоръчвам горещо.
10 Павел Маринов
6 точки. Всичко е точно
10 Валерия Георгиева
10 Никола Аргиров
Супер преживяване. Екипът е страхотен големи професионалисти. Много съм доволен!
10 Димитър Къндев
10 Мария Якова
Чудесно преживяване.
10 Мирена Павлова
Рафтинг с Рефлип се оказа страхотно изживяване. Благодаря на Скай вижън и, разбира се, на прекрасния екип на Рефлип. Искам да го направя пак през пролетта, на висока вода :)
10 Силвия Николова
Професионализъм придружаван с добро настроение и подробно обяснение.
10 Ивайло Динев
10 Ина Тотева
Моето преживяване беше един час полет със самолет от Казанлък. Беше повече от прекрасно!!! Определено препоръчвам за любителите на въздушните преживявания. Пилотът беше избрал чудесен маршрут, на който успях да се полюбувам както на Стара планина, така и на котловината и части от Средна гора. Въобще не се усети този едни час.....с приятна компания и спиращи дъха гледки. :)
10 Лазар Георгиев
9 Величка Бистришка
Мястото е фантастично-красиво, прекрасна природа, отлично поддържан комплекс.
10 Цветелин Ганчев
Страхотно преживяване и отлично отношение от пилота, определено си заслужава!
8 Петя Танева
Полетът с парапланер беше изключително преживяване, но за жалост твърде кратко не повече от 10-15 мин, а трябваше по договора да е 20.
10 Петър Александров
Всичко беше супер
10 Мартин Иванов
Беше едно страхотно изживяване
10 Диана Запрянова
10 Милен Кожухаров
Прижнивянето и организацията на скачане с парашут бяха на отлично ниво. Комуникацията със Sky Vision също.
9 Милена Кардашева
10 Иван Николов Златев
Преживяването беше страхотно! Пилотът е изключително добър и е много приятен като събеседник. Комуникацията с него е лека и интригуваща, тъй като има невероятни познания не само за летенето, но и като история. Много увлекателно разказва и обяснява за гледките над които прелитаме, както и добавя детайли, които ги няма в повечето популярни учебници. Горещо препоръчвам това приключение!
10 Emilia Vasileva
Чудесно преживяване, добра организация
10 Borislav Paunovski
10 Александър Петров
Супер красиво и спокойно летене. Пилота се справи отлично. Много хубави гледки се разкриват на 500м надморска височина. Препоръчвам и Благодаря!
10 Станимир Сърмов
Супер мили хора, страхотно изживяване
9 Калин Райчев
10 Владимир Колев
Беше страхотно изживяване,инструктора беше топ!!!
10 Ивайло Велев
Приятно преживяване. Разкошни гледки. Много добър и опитен инструктор. Няма как да се усети преживяването, когато някой друг Ви го разказва.
10 Елена Запрянова Иванова
Много сме доволни
10 Боян Иванов
10 Петър Велев
Много съм доволен от преживяното.Организацията беше много добра,а инструкторъте много голям професионалист.С удоволствие бих повторил полета при първа възможност.
10 Vladimir Saev
10 Рая Дошева
10 Рангел Проданов
Перфектен пилот!
10 Николай
Чудесно преживяване
10 Калина Пеовска
10 Антонио Петков
10 Силвия Митова и Валерия Гаврюшенко
Незабравимо преживяване, благодарим на целия екип!
10 Димитър Димитров
10 Мария Енчева
Най страхотното преживяване ! Благодая Ви!!
10 Гергана Цекова
Страхотен екип, невероятно и незабравимо преживяване!
10 Димитър Генов
Всичко беше супер. Преживяването беше незабравимо. Изпълнителите от AX Sport бяха много дружелюбни и позитивни. Ще се видим пак. :)
10 Георги Маринов
10 Динко Методиев
Чудесно отношение, което допринася за чудесното преживяване. Благодаря!
10 Никола Мутафов
Беше уникално! Заслужава си да бъде опитано!❤️
10 Ванеса Иванова
10 Митко Маринов
Да скоча с любимото си момиче от влаков мост беше като сън, от незабравимите! Препоръчвам това преживяване на всеки!
10 Илиян Мазълов
10 Ани Печева
Уникално преживяване! Сбъдва е. А една мечта!!!
10 Ваня Станимирова
Беше невероятно преживяване! През цялото време се забабавлявах изключително!
10 Васил Стойнов
10 Стефан Василев
9 Теодор Николов
10 Мариела Стоянова
Велико
10 Даниела Иванова
Масажа в Падмалая беше уникален, възстановяващ и лечебен. Много съм доволна от терапевтката Пепи. Ще отида отново.
7 Грациела Стоянова
Място е приятно! Спокойна селска идилия. 🙂 Персонала е любезен. Има възможност за различни дейности извън пакета. Ние ходихме и на конна езда - беше уникално! 30 минутна разходка с конете, а инструкторите са страхотни! Научих много неща! А относно магията на глината - да, потапяш се в нея, твориш с ръцете си и се вълнуваш какво да си направиш ( стремиш се да стане добре и вече си мисл...
8 Стоян Черкезов
Преживяването беше страхотно!Препоръчвам всеки да го изпита!
10 Аделина Андреева
10 Ивелина Семова
10 Ирина радиева
За подарък беше закупен полета,много е доволно момичето, бях с нея до качването- само има няколко метра път в полето,за който трябва да си приготвите висока кола или да го минете пеш.Пилота беше много мил и съобразителен беше взел яке и за нея да не и е студено горе.Благодарим!
10 Даниел Славев
Невероятно изживяване.
10 Елена Кокалчева
10 Ива Зехирева
10 Иван Стоилов
10 Красимир Кирилов
Супер преживяване!
10 Ивелина и Димитър
8 Тихомир Димитров
10 Катерина Палашева
Изживяването беше страхотно! За първи път бях на рафтинг, адреналинът е неописуем. Агенция Adventure rafting допринесоха много за цялостното изживяне и запечатаха момента.
10 Лалка Вакрилова
10 Павел Минков
Преживяването определено си заслужава, научих много интересни факти за самородното злато и неговия добив, Практическата част беше изключително забавна и приятна, успях да добия и извество количество злато. Имаше и много забавни истории около лагерния огън. Организаторът беше изключително любезен и кооперативен. Определено препоръчвам това приключение и бих го повторил.
9 Михаил Михайлов
Прекрасно място и чудесни хора. Препоръчвам!
10 Виржиния Томова/Недева
Изключително много благодаря на Рафтинг и каяк клуб Рефлип за професионализма, за незабравимия ден и прекрасното изживяване, за гидовете, които успяха да пречупят страховете ни и бяха изключително забавни по време на двучасовото ни приключение по река Струма. Страхотни сте! Багодаря и на Skyvision.bg, без които нямаше да можем да открием този страхотен клуб и да се насладим на цялото това изжив...
10 Мария Киркова
Полетът с балон беше прекрасно преживяване. Хората бяха много любезни и всичко беше перфектно.
10 Иван Йотов
Страхотен екип - отзивчиви и лъчезарни! Препоръчвам скачане с батут от балона!
10 Надя Йотова
Много любезен персонал, интересно преживяване. Препоръчвам!
10 Йоана Юлиянова
10 Ивелина Велчева
Треньорите в Конна база "Ахил" са изключителни професионалисти, личи си любовта им към конете и желанието да дадат най-доброто на тях и клиентите. Беше невероятно преживяване и със сигурност ще повторя урока.
10 Мария Гелова
10 Боян Паскалев
Изключително ЯКО
10 Мартин Михайлов
Супер яко преживяване! Големи професионалисти, препоръчвам !!!
10 Деница Гогова
Невероятна емоция! За мен беше голям адреналин, тъй като имам страх от високо, но с това приключение и опитния пилот, който ме предразположи да огледам красотата наоколо го превъзмогнах!
10 Стефан Дринчев
10 Михаил Симов
Имам известен опит с подобни услуги и мога спокойно да кажа, че тук нивото е отчетливо по-високо от това което съм виждал. Това си пролича още когато дойдоха да ни вземат с чист и много добре запазен УАЗ, а колоритния бай Цанко се оказа освен опитен водач и приятен събеседник, от когото можеш да научиш много интересни неща за местните забележителности. А за капак ни почерпиха с чудесен билков чай....
10 Симона Найденова
Беше уникално преживяване! Имахме 1 час с джета и успяхме да обиколим почти целия язовир. Уникално красиво е навсякъде около него. Сравнено с джет в морето, определено това е по-жиеописното преживяване!
10 Елена Петрова
Беше изключително преживяване. Препоръчвам на всеки, който иска да усети адреналин и положителни емоции.
7 Янита Пашова
Преживяването беше забавно. Дамата беше много любезна и учтива и много ни помогна за да станат рисунките ни перфектни. Но откъм организация има още какво да се желае - напр.: нямахме предпазни престилки, трябваше да си делим боичките и четките.
10 Георги Юруков
Невероятно
10 Александър Христов
Приятно място с много добро обслужване.
10 Кристин Богданова
10 Паулина Тодорова
Треньорът беше много мил и научих доста неща. Заслужава си преживяването!
10 Добромира Иванова
Скокът с бънджи беше супер. Екипът, който бяха на мястото също бяха супер. Бяха излючително любезни. Бих скочила пак.
10 Boyana Boyanova
Страхотен екип и невероятно изживяване! Препоръчвам!
10 Васил Трифонов
10 Димитрина Борозова
Беше страхотно преживяване! Благодарим! 🙂
10 Пламена Господинова
10 Веселина Костадинова Милева
Това бе оригинален подарък от страна на съпруга ми, с който ми достави незабравими емоции!
9 Павел Павлов
Беше красиво, инструктирите бяха добри професионалисти, разговориливи и жизнени. Препоръчвам.
10 Петьо Цветанов
Невероятно преживяване! Не намирам думите, с които да опиша това приключение. Запознахме се със страхотни хора, а екипа беше просто уникален! Научихме много интересни и полезни неща. Получихме страхотно отношение, много усмивки и положителни емоции. Силно препоръчвам и със сигурност бихме повторили, дори потретили това изживяване!
10 Васил Василев
Силно препоръчвам! Инструкторките са много адекватни, добре разясняват детайлите около карането и създават приятно настроение :)
10 Диана Стоянова
Огромно благодаря за незабравимата емоция. Горещо ви препоръчвам на приятели и познати, а може би и ще се видим отново. Невероятен екип, прекрасна организация, отлични професионалисти и готини хора. Преодолях страха си от високото, скачайки от скалата. :)) Щастлива съм , че споделих това преживяване точно с вас. Бъдете здрави и все така отдадени. Успехи и все повече фенове на адреналина. :)
10 Aneta Tusheva
За мен това беше изключително преживяване, което надхвърли очакванията ми. Отлична организация и внимателно отношение към клиентите. Попаднах в общност от чудесни, много добри хора. Ще го препоръчам на своите приятели.
10 Мария Петрова
Чудесно преживяване! Препоръчвам!
10 Кристиан Крумов
10 Ерик румянов
10 Емануел Василев
10 Иван Тарлев
Невероятно преживяване, изключителен професионализъм.
10 Николай Ножаров
Изключително добро впечатление от инструктора и професионализма му, което допринесе за уникалното преживяване.
10 Боряна Иванова Нинова
Страхотно изживяване , бихме направили още едно рафтинг спускакне с ReFlip.Гидовете са изключително любезни и направиха преживяването щуро и много забавно.
10 Йоана Янчева
10 Людмил Христов
Прекрасно изживяване
10 Ирина Стоянова
10 Христина Симеонова
Прекрасно изживяване
10 Антония Ганчева Брусева-Михова
10 Мария Боршукова
10 Веселина Петрова
Перфектен екип, препоръчваме с 2 ръце 😊
10 Венета Андреева
Невероятно изживяване! Препоръчваме го на всички! ❤️ ❤️ ❤️
6 Димка Джиева
Беше чудесно преживяване. Пауло умело ни водеше по реката. Само сме разочаровани, че нямаше как да запаметим със снимки събитието.
10 Марин Иванов Иванов
Беше супер!
10 Ивелин Кръстев
10 Димитър Миков
Страхотно прежевивяване. благодаря на професионалния ви екип.
10 Диян Андонов
Страхотно изживяване и много големи благодарности към целият екип. Силно препоръчвам на всеки да опита тази емоция.
10 Димитър Първанов
Преживяването беше много забавно и зареждащо!
10 Васил Карастоянов
Най-страхотното изживяване напоследък. Уникален пилот и инструктор, с невероятни познания. Страхотно препоръчвам на всички! 😊😊😊
10 Ivaylo Metodiev Metodiev
Супер преживяване и пилота е много точен, горещо препоръчвам!
10 ТЕДИ ГАНЧЕВ
10 Георги Ненков
10 Любомир Дянков
10 Mihail Stefanov Raykov
Добра организация!
10 Магдалена Петкова
Възползвах се от услугата за рафтинг по р.Струма с екипа на Адвенчър, определено бих повторила, имаха точна организация и бяха забавни, на лодката беше яко, с една дума препоръчвам!
10 Диана Василева Иванова
Уникално!
10 Мартин Ненов
Страхотно преживяване водено от страхотни хора!
10 Владимир Люцканов
10 Марсела Накова
Скокът с парашут от самолет е едно от най-уникалните и незабравими преживявания, които човек може да изпита! Благодаря от сърце за невероятните емоции!
10 Валентина Милчева
1 Любомир Николов Китов
Неадекватна услуга за тази цена, 140 лв. за 2 часов престой на едно място в езерото, защото лодката е само ветроходна е лудост. За кетъринга, такива цени няма никъде, 80 лв. за 12 бр. хапки и 1-2 малки купички с плодове е меко казано обидно.
10 Розина Джамярова
10 Александър Янакиев
10 Диана Иванова
10 Даниела Петрова
Всичко беше прекрасно, ще дойдем задължително пак
10 Катерина Димитрова
Много готино преживявание и страхотен екип :)
10 Яни Колев
10 Кирил Колев
Беше вълнуващо, екипът и хората бяха весели и позитивни. Препоръчвам!
8 Емил
10 Иван Георгиев
Изключетелно приятно преживяване. Комплекса е с много красиво местоположение. Много доре поддържан и подреден. Препоръчвамл
1 Мартин Марков
Здравейте! Полетът не се състоя, поради неблагоприятни метеорологични условия.
8 Красимир Марков
Като цяло съм доста доволен от преживяването. В началото, преди "полета" със симулатора, имаше кратка дискусия, в която обсъдихме основни неща от устройството на самолета, както и базова теория за полета. Това, което бих посочил като недостатък, е че след излитането, човек е оставен да лети свободно, без никаква конкретна цел. Смятам, че би било по-пълноценно преживяване ако са поставени някакви, ...
10 Десислава Деянова
10 Ирена Петрова
10 Мария Караниколова
10 Йордан Дурев
Здавейте и благодаря за дадената ни възможност да споделим впечатленията си. Преживяването, което имахме беше прекрасно, вълнуващо и меко казано незабравимо. Уникално! Инструктурите бяха много добре подготвени, безкрайно мили и отзивчиви и с лекота ни отнесоха в друго измерение - в света на предизвикателствата! Още веднъж благодарим на вас като организатори и на професионализма на екипа, с който ...
10 Станислав Станев
Неочаквано добро преживяване !!! Супер безопасно и изключително професионален пилот !
10 Стоян Тавлинов
Отлично преживяване!
10 Plamen Hristanov
10 Петко Иванов
10 Радина Филипова
10 Пламен Иванов
10 Симеон Ненов
Много приятни хора. Страхотно изживяване и откъсване от ежедневието
10 Елена Вълкова
Пак ще го направим 😏
10 Павел Цонев
Страхотно преживяване. Професионално и лично отношение! Заслужава си да се изживее пак.
10 Павел Генков
Благодаря ви,за страхотното преживяване! Пилота беше страхотен. Подарих ваучер за полет над Рилските езера. Най-хубавият за мен подарък с незабравимо изживяване!
10 Ивайло Васев
10 Максим Петров
10 Павел Илиев
Невероятно изживяване.
10 Николай Гиздавски
Отлично !!!
10 Красимир Ванков
9 Марияна Гелова
Беше много забавно, а и научих доста. Благодаря!
10 Кристиан Борисов
9 Пламен Иванов
10 Михаела
Страхотно преживяване, мило отношение от страна на Румен и въпреки адреналина, се чувствах в сигурни ръце!
10 Иво Сотиров
Преживяването беше невероятно, не може да се опише с няколко думи. Всеки трябва да опита сам. Водача Сашо беше изключително компетентен и любезен.
10 Инна Василева
Беше уникално изживяване. Емоцията е неспавнима с нищо друго . Силно препоръчвам дроб зоната в Ерден ! Изключително приятни и отдадени домакини.
10 Георги Георгиев
Изключително забавление, силно препоръчвам!!!
10 Inna Stefanova
Беше страхотно изживяване и момчетата на място бяха много усмихнати и мили! Препоръчвам :))
10 Габриела Гергова
10 ИВАЙЛО СОКАЧЕВ
10 Константин Стоянчев
Доволен съм!
10 Енчо Белезирев
Страхотно!!! Бих повторил отново!
8 Деси Нейчева
Много приятна разходка, отношението също беше идеално
10 Стефан Бижев
Изключително сме доволни от разходката, всичко беше перфектно, бяхме предразположени от екипа и си прекарахме страхотно! Препоръчвам!
10 Гергана Търпова
Много яко преживяване! Всичко беше много яко АТВ-тата бяха в много добро състояние и инструктора беше много отзивчив, обясни ни всичко и беше с нас през цялото време. Определено си заслужава!
10 Константин Савов
10 Диана Петрова Савова
10 Ивелина Георгиева
Супер яко изживяване, добра организация, слънчеви хора, красива местност, няма какво повече да искаме :)
7 Михаил Иванов
10 Георги Савов
Уникално!
9 Марина Петрова
10 Kalin Svetoslavov
Прекрасно изживяване и незабравим спомен.Благодарим на Антон!
9 Емил Ганчев Кьосев
10 Янита Пашова
“Вечеря на тъмно” беше едно много различно, изненадващо и приятно изживяване за мен и съпруга ми. Поздравяваме ви за оригиналната и интересна идея и препоръчваме горещо! Всичко беше организирано перфектно.
10 Снежана Крумова
1 Filip Naumovski
Без шампанско по време на полета, а бутилка на ръка след полета, като от магазина. Поискани допълнително 20лева за видео заснемане въпреки че трябваше да е подарък. Ужасна организация, лошо отношение на екипа, няма да повторим услугите Ви.
10 Николина Здравкова
10 Траян Христов
Рафтинг преживяването беше страхотно от клуб Рефлип!
10 Валентина Милчева
10 Ангел Йорданов
Уникално
10 Мартин Василев
Невероятно преживяване и страхотна организация!
10 Мая Виденова
10 Мартин Михайлов
10 Violeta Vasileva
Много съм доволна, че имах възможността да науча някои основни правила при язденето. Инструктурката беше много внимателна и обясняваше всичко. Сузи - кончето, беше търпелива с начинаещ като мен. Бих пробвала пак.
10 Десислава Таскова
Беше уникално!
4 Стефан Стефанов
Не съм напълно удовлетворен от полета над Седемте Рилски езера тъй като не можах да стигна дотам поради забрана в последният до хижа Седемте Рилски езера , което някакси се компенсира с промяна на маршрута до скалните пирамиди на с. Стоб. Все пак съгласете се ,че двете преживявания не са еднозначни?! Очаквам все пак да получа запис от полета!
10 Ивана Попова
Всичко беше супер. Вальо е страхотен. Преживяването е 10/10
10 Павлета Рачева
10 Божидар Найденов
Беше много яко екипа бяха чудесни всичко беше бомба
5 Славиян Славчев
Не съм доволен. Платих за видеозаснемане на тандемен скок, на място ми вързаха едно GoPro за ръката, но ме позиционираха лошо и никой не ми обясни какво да правя, че да стане читаво видео. На балона преди скока уж ми пуснаха камерата, но реално не беше пусната и добре че видях и казах. 11 дни по-късно още нямам получено видео, за което съм доплатил, въпреки че едва ли ще се вижда нещо защото с рък...
10 Крум Хайдушки
10 Дейзи-Надежда Александър Еркамп
Уникално преживяване! Всеки човек трвбва поне веднъж в живота си да усети адреналина от скок с бънджи! Много съм доволна, че реших да се доверя точно на вас за първият ми скок, със сигурност ще повторя.
10 Tihomir Todorov
Много приятно изкарване в уютна обстановка и перфектно обслужване!
10 Атанас Пъчков
10 Радостин Горанов
10 Георги Димов
Страхотно преживяване изпълнено с много хубави емоции. Хората са професионалисти и всичко беше както трябва.
10 Мариета Ончева
10 Жасмина Петракиева
Уникално изживяване, а споделено с професионалист и човек с голяма душа прави преживяването безценно. Искрени Благодарности на Гущера 😉
10 Любомир Паунов
Всичко беше супер!
10 Светослава Кръстева
10 Весела Керемидчиева
2 Борислав Червеняков
Карането в София, Нови Искър локация, беше просто между нивите, равен терен, и без нищо забележително или сложно по маршрута. Теренът би могъл да се мине спокойно и с кола.
10 Ангелина Георгиева
10 Петър Несторов
Беше страхотно. Отношението на иструктора ме накара да искам да посетя отново.
10 Елена Пиличева
Класът беше много интересен и с много полезни съвети.
10 Ивелина Иванова
Беше чудесно и много добре обяснено, препоръчвам!
2 Петър Дянков
Относно услугата луксозен ездови отдих за двама - да, избрахме опцията 'стандарт', а не 'лукс', но дори и 'стандартни' условия липсваха. За тази цена и уж трите звезди очакваш малко повече. Някои от проблемите - буквално имахме обща стена с обор, с конче пред вратата ни - прекрасно, но там е и тоалетната на кончето. Стаята беше пълна с всевъзможни насекоми, а не знам кой гениален архитект е решил,...
9 Димитър Димитров
Като изключим дребен проблем с резервацията през Скай вижън. Преживяването беше доста добро. Можеби ако някак групите са по малки и би било по добре за да няма голямо изчакване. И на жълтото бъги да му изместят педалите по напред :D
6 Томислав Величков
Опаковката, съдържанието и доставката отговориха напълно на очакванията ми. Имам забележка относно инструкцията за приготвяне на домашната бира. Не са съвсем ясни и по-конкретно: - т. 2 Озахаряване: В нея се казва че торбата се поставя на ръба на тенджерата, но не е конкретно описано че в нея се слага малцът. Това по пътя на логиката се рабира, но би могло да се коригира за по-голяма яснота. -...
10 Марияна Венкова
10 Величка Чаракчиева
Adventure рафтинг са велики!
10 Йълдъз Али
10 Слав Славов
10 Теодор Димокенчев
Прекрасно преживяване!
9 Димитър Пехливанов
Всичко ОК, без забележки!
10 Пламен Балкански
10 Йосиф Рукавина
Има безценни моменти в живота ни. Това бе един от тях. Благодаря Ви! Няма нищо по хубаво от това да се усмихваш и да се чувстваш щастлив.
10 Емилия Иванова
10 георги янев
10 Борислава Георгиева
Отново ,страхотни
10 Денис Асенов
Скокът ни беше незабравимо изживяване!
10 Иван Вълчев
9 Veselin Kolarov
Невероятно изживяване, което ще помня дълго време. Страхотни гледки и много дпбре организирано. Благодарности отново на нашия пилот Антон, който беше изключително процесионален.
9 Neviana Kolarova
Страхотно изживяване с професионален персонал, който направи цялото приключение още по-незабравимо! Препоръчвам определено и отново много благодарности на Антон, който беше страхотен пилот на балона!
10 Илиян Цветанов
Беше незабравимо!
10 Димана Дервишева
Велико изживяване! Очаквах да те доста по-екстремно като усещания, отколкото се оказа. Инструкторът беше чудесен - отзивчив, професионалист и отговори на всичките ми въпроси. Горещо препоръчвам!
10 Лили Захариева
10 Теньо Гайдаров
10 Ivan Tsonev
8 Rumen Stoichkov
Беше хубаво, но имах очаквания, че ще бъде по-екстремно. Всичко беше добре организирано.
10 IRENA
Останахме много доволни, изключително любезни . Полета с балон беше уникален
10 Цветелин Минчев
1 Цветомира Йотова
Останахме изключително разочаровани. За съжаление, мястото няма нищо общо с очакванията, които имахме. 1. Имахме инструкции да посетим интересни места по пътя - абсолютно нищо не работеше в Старо Стефаново, оказа се че всички обекти работят само събота и неделя. Трябваше да проверите преди да ни препоръчвате да се отбиваме тук и там. 2. Къщата не се намира в живописна местност, а на самият път...
10 Кристиан Крумов
10 Здравко Сулев
Страхотно преживяване! Пилотът беше много опитвн а гледките неповторими! Силно препоръчвам!
7 Девора Манойлова
10 Венцислав Димитров Васин
Заслужава си! Инструкторите са внимателни и съобразителни, организацията е на високо ниво. Супер изживяване!!!
10 Грета Костова
Страхотно място, уникални хора, вкусна храна!
10 Лилия Симеонова
Прекрасно и незабравимо преживяване! Благодарим на Антон за сигурността и високо професионалното отношение! Всичко беше на високо ниво, в пряк и преносен смисъл :)
10 Мария Маврова
Уникално преживяване! Страхотен екип от професионалисти. С две ръце препоръчвам на всеки да пробва скок в тандем! Със сигурност ще повторим.
10 Любомир Дренски
10 Васил Иванов
Преживяването отговори на очакванията ни! Беше прекрасно! Координатите до местоположението и организацията бяха без проблем. Благодарим за точността и коректността!
10 Мая Гелова
Здравейте, беше чудесно преживяване!Благодаря сърдечно на инструктора , който ме успокои и успя да ми покаже цялото удоволствие да се рееш в небето като птица. Благодаря ти, Румене за добрите думи, увереността и спокойствието , което ми вдъхна! Благодаря на целият екип , прекрасно изживяване, горещо препоръчвам! Летище Кондофрей - полет с мотоделтапланер!!!!
10 Валя Костадинова
Страхотни предложения и преживявания
10 Калин Ганков
Отношението на екипа беше страхотно, а самият скок ме остави без дъх, в пряк и преносен смисъл. 😆 Определено бих повторил и потретил подобни преживявания с Антон и екип!
10 Муса Орцев
🤩🤩🤩
10 Боряна Миленова
Страхотно преживяване! Със сигурност бих повторила!
10 Делян Николов
Уникално! Благодарности на Змея! Невероятен човек с много познания.
10 Седеф Симитчиев
Всичко беше на ниво.Благодаря!
10 Анна Попова
Инструкторката от стрелбището в The Red Gym беше много добра, търпелива, обесняваше отлично и беше със страхотно чувство за хумор. Освен това говореше английски език перфектно и обесняваше отлично на чужденеца с който бях. Препоръчвам посещението на точно това стрелбище чрез ваучерите на Скай Вижън.
6 Александра Пеева
8 Иван Колев
10 Пламена
Красива природа, пролетно слънце и зеленина, тишина и спокойствие, усмихнати грижовни домакини, вкусна храна – това е място, на което всеки желаещ да се откъсне от динамиката на своето ежедневие, може да го направи и да потърси вътрешна хармония със сетивата си. Районът е богат на природни забележителности, наблизо са Крушунските водопади и Деветашката пещера. С много усет и внимание инструкторите...
10 Грациела Йорданова
Благодаря Ви, че удължихте ваучера ми! Беше неописуемо изживяване!
10 TONI
Уникално , пак бих използвал услугите им
10 Калин Тончев
Инструкторката беше много готина и свежа. Прекрасно преживяване.
10 Йоана Лозанова
Искам да похваля екипа на sailwhitme, бяха изключително дружелюбни и приветливи. Преживяването беше незабравимо. Силно препоръчвам.
8 Боян Влахов
Беше супер! Добър пилот.., представи история..,хубава природа.., прекрасно време..! Пак ще ходим..!
10 Георги Йорданов
10 Цветан Панов
9 Стоянка Димитрова
Прекрасно преживяване! Хората от екипа са изключително компетентни, любезни и точни!
8 Николай Мирчев
Благодаря Ви! Очаквам клипчето!
10 Васил Хайкин
8 Vassil Christov
10 Иван Иванов
Супер беше.
10 Кремена Григорова
Прекрасно място за релакс, отлични условия в комплекса, чисто, приятно, хубава храна, лъчезарни стопани.
10 Десислава Господинова
Цялостното ни преживяване беше страхотно! Виненият тур беше много интересен, а момичетата, които го водеха много любезни. Храната и виното в ресторанта бяха на отлично ниво. Спа центърът също беше много добре оборудван. Отлична оценка по всички критерии!
10 Стефина Петкова
8 Росен Стойков
10 Деян Танов
Срахотно екстремно преживяване, браво на екипа !!!
10 Кристиян Пиличев
Едно страхотно преживяване, което отново ще повторим! Екипът беше страхотен, инструктора беше много добър, отлично отношение, качествено обслужване, неповторимо преживяване! Най-добрите!
10 Петя Кеменаджиева
Едно страхотно преживяване, което отново ще повторим! Екипът беше страхотен, инструктора беше много добър, отлично отношение, качествено обслужване, неповторимо преживяване! Най-добрите!
10 Денислав Въчински
10 Христа Павлова
10 Adriana Haytova
Беше страхотно, благодарим!
10 Борислава Иванова
9 Ана Коприварова
10 Мартин Генов
Прекрасно преживяване, лудо и готино.Итструктора професионалист
10 светла иванова
Беше прекрасно приключение. Красив и много добър и послушен кон. Опитен инструнтор.Със сигурност ще отида отново да яздя!
8 Николай Василев
Полета над Рила беше завладяващ. Благодаря на пилота на жирокоптера за внимателното отношение.
10 Диян Чавдаров
10 Борислав Малагански
Преживяването не може да се опише с думи! Трябва да се усети! Мега, мега яко!
10 Васил Цолев
Чудесно преживяване с едни страхотни професионалисти евала!
10 Едуард Петров
Страхотно изживяване. Благодаря на пилота- Румен за професионализма и страхотното отношение.
10 Стефани Цветкова
10 Тодор Кавръков
Отличен масаж. Благодарен съм и бих повторил.
10 Emil Kirilov
Всичко беше перфектно,както организацията от Ваша страна,така и от страна на домакина.Поздравления!
10 Иван Веселинов Иванов
Ива Русинова е много пекана и те предразполага да се отпуснеш максимално, и да се забавляваш. Изживяването си струва да се повтаря многократно!
9 Борислав Недев
Страхотно преживяване. Препоръчвам го на всеки.
10 Диана Георгиева Велчева
Уютно,чисто,прекрасен сървиз и храна.Много добро СПА.Препоръчвам!
10 Веселина Здравкова
10 Владимир Димитров Димитров
Определено препоръчвам!
5 Мартин Узунов
Карането на шейната беше забавно, но цялата организация не беше на ниво: (1) в петък се обадих по телефона, но се оказа, че мога да направя резервация само през сайта, (2) като отидох да си запазя час на сайта се оказа, че има доста ограничен избор от места, където мога да използвам ваучера (напр. на Боровец, където планирах да съм през уикенда нямаше варианти, а там определено се предлагат такива...
10 Дея Вълешкова
Благодарим за прекрасните два часа изпълнени с радост и творческа красота, както и за отношението и отделеното индивидуално внимание. Пожелаваме ви много успехи!
10 Благовест Медаров
Прекрасно и необичайно изживяване, което препоръчвам на всеки! Ястията бяха превъзходни и надминаха очакванията ни! Добра идея за подарък за половинката или за двойка, който със сигурност няма да забравят :)
8 Анна Бойчева
Много беше приятно. Отношението на инструкторката беше супер.
10 Надежда Павлова
Невероятно изживяване ❤️ Със сигурност бих повторила!
10 Antoniya Bliznakova
4 Петя Пенковска
Не е това което очаквах
10 Стефан Генов
Беше изключително приятно. Дамата,Която ни посрещна беше изключително мила и любезна с нас. Благодарим за топлото посрещане и страхотното преживяване. Ще се видим отново!! ❤️
10 Мария Дорохина
Прекрасно и незабравимо преживяване! Отношението и професионализмът на служителите в парк хотел "Фея", Чифлик са на изключително високо ниво! Специални благодарности за изненадата, която ми поднесоха за рождения ми ден! Благодаря Ви от сърце! Докосването ни до работата с грънчарското колело и глината също ще останат завинаги като прекрасен спомен за нас. Благодарим Ви за всичко, очаквайте н...
10 Кристина Маламова
Масажът беше страхотен. Заслужава си да си подарете усещане за свежест и хармония.
10 Русина Бакалова
Страхотно организиран ден с шейните. Изживяването беше по-страхотно от очакваното.
10 Стефан Свиленов
Много забавно, струва си!
10 Радослав Лазаров
Трудно влязохме, но с излизането се справихме успешно. Беше много приятно и имахме изключително любезни домакини. Определено ще повторим.
10 Петър Иванов
9 Петя Лалова
Масажът беше хубав и отпускащ. Единствено помещението беше малко по-студено, отколкото трябваше.
10 Милен Петров
Чудесна емоция, отлична организация, много симпатични водачи!
10 Георги и Диана Бояджиеви
10 Калоян Радков
Беше страхотно !!!
10 Николай Станимиров
Страхотно преживяване!
10 Мартин Гърнев
Уникално преживяване. Любо е абсолютен професионалист. Беше много интересно и научих много нови неща.
10 Таня Маркова
10 Милица Петрова
7 Атанас Пантов
3 Александра Георгиева
10 Веселина и Галин Гъдеви
Здравейте, С настоящото изразявам благодарността си от радушното и топло внимание, с което бяхме посрещнати в къща за гости "Онгъл" - с. Кърпачево. Изключително внимателен и любезен персонал, уютна обстановка и вкусно приготвена храна. Тихо, приятно и спокойно място за релакс. При възможност отново бихме ви посетили. Ще ви препоръчаме на приятели!
10 Анна Сапунджиева
Супер яко преживяване, особено в снежни условия! Само не идвайте с бели дрехи 😅
10 Нойко Нойков
10 Милена Челенкова
Уникално и незабравимо преживяване!Задължително ще повторим!🔝🔝🔝
10 Соня Кръстанова
10 Стефани Даскалова
10 Недялка Бонева
Здравейте, Безкрайно доволна съм от релаксиращия масаж в центъра за масажи Падмалая. Чудесна обстановка, изрядна чистота. Професионализмът на Петър от една страна ме отпусна, от друга ме тонизира. Специални благодарности. Щ е препоръчвам с удоволствие този център. И накрая - бъдете здрави!
10 Васил Славов
Страхотно преживяване, изпълнено с изненади и страхотни емоции, подсилени от невероятно вкусна храна и чудесна компания.
10 Мартин Танев
Вечерята на тъмно беше подарък за мой близък човек. Беше освежаващо, различно, забавно, интересно, уникално, неповторимо преживяване. Всичко е много добре организирано, за всичко е помислено. Атмосферата те пренася в друг свят. Да, не виждаш, но пък всички останали сетива се изострят и поне за кратко време човек може да се издигне над злободневните теми, да забрави проблемите и да се фокусира над ...
10 Маринела и Петър Петрови
Вечерята на тъмно при шеф Тони е едно прекрасно изживяване, което надскочи нашите очаквания и което горещо препоръчваме на всички, които желаят да прекарат една вълшебна вечер в компанията на гостоприемния домакин, подготвил специално за нас неповторимо съчетание от вкусове в многостепенното меню. Майсторските ястия бяха поднесени на фона на приятна и отпускаща музика, а атмосферата и уютът в сало...
3 Райко Цветанов
Очакванията не съвпаднаха с преживяното във зукозаписното студио. Вече 15-и ден нямам предоставен запис.
10 Драгомира Терзийска
10 Даниел Тенев
Екипът беше дружелюбен, обстановката беше приятна, а преживяването незабравимо! Със сигурност ще повторим!
10 Надежда Долашкова
10 Димана Божилова
10 Атанас Русев
Курсът на Sailing.bg е определено страхотен! Преподавателите имат много голям международен опит, и с желание го споделят. Освен задължителните неща ни обучават и за радиокомуникация, сигурност, изисквания за плаване в международни води и много други. Препоръчвам с 2 ръце, а също и имам желание да се запиша на някои от допълнителните им курсове в областта на плаването. Страхотни са :) !
10 Славена Траянова
Невероятна наслада за всички сетива!
10 Атанас Гетов
10 Николай Петров
10 Светлозар Йорданов
Много беше приятно, бяхме двама, напълно начинаещи, но кончетата бяха добри, а водача изключително мил и любезен. Благодаря за страхотните емоции, със сигурност ще повторим.
10 Николай Славов
Страхотно!!!
10 Мура Бозаджиева
Много приятно и зареждащо с емоции приключение. Организацията е на ниво. Приятни и отзивчиви са момчетата. Благодарим за доставеното удоволствие!
10 Траян Азаров
10 Калоян Руев
Супер беше! Силно препоръчвам!
10 Петър Хайдутов
Получих подарък от семейството ми за 50 годишнината ми - полет над рилските езера . Преживяването е супер.
10 Тодор Тодоров
10 Соня Гетова
10 Svetoslav Georgiev
10
1 Николай Стоянов
Опитвам се да запазя полета с балон от 7-8 месеца и всеки път, когато запазвам цената е с 20 лева отгоре и трябва да се доплаща, доплащам и като звъннем в деня на полета- той е отменен.. така ваучерът от 200 лв стана 300.. вчера отново го отмениха и понеже изтичаше дадоха днешна дата.. отидохме- самият екип беше мил, но не се виждаше абсолютно нищо в Костинброд, само полетата… приземихме се, казах...
10 Стефан Георгиев
Изключително съм доволен! Бързо и лесно се осъществи комуникацията както със сайта, така и с доставчика на услугата чрез сайта. Много съм доволен и със сигурност ще използвам техните услуги отново
10 Христо Христов
Супер преживяване :)
10 Бояна Боянова
10 Елена Колева
Чакам с нетърпение пак да отида.
9 Елтимира Димчева
Беше много приятно изживяване ^_^
10 Evtim Bitrakov
Беше страхотно! Жената която се грижеше да не се застреляме беше страшно търпелива и професионална. А помпата... Помпата беше едно от най-забавните неща които съм правил някога!
10 Anani Ananiev
Мега як персонал, приятно изживяване, надмина очакванията ми :)
10 Христо Дончев
Хубаво преживяване. Добре организирано с много добър и опитен инструктор. Препоръчвам!
7 Светослава Соарева
10 Боряна Анчева
Доволни сме и ще препоръчаме с удоволствие. юединствено локацията е малко трудна за намиране.
10 Георги Христов
Страхотно преживяване, което препоръчвам на всеки, особено на такива с опит преди това. Уговорката по телефона беше лесна и бърза, срещнахме Владимир до лифта и след кратко чакане, потеглихме по маршрута. А маршрутът е страхотен и ни достави много адреналин. Предвид, че бях карал няколко пъти преди това успяхме да поддържаме по-високи скорости и изживяването беше вълнуващо. Бяхме качени на Yamaha ...
8 Силвия Костадинова
10 Atanas Yanev
10 Радостефа Узунова
10 Василена Василева
Масажът беше страхотен. Мястото е прекрасно, релаксиращо. Препоръчвам!
10 Вероника Цветкова
10 Галя Иванова
Възхитително преживяване! Чувствахме емоция през цялото време. Доверихме се за 21 годишнината ни и сме повече от доволни! Беше интересно, интригуващо, любопитно, красиво, вкусно, приятно, хюга :) Личи си, че шефа се е постарал и е вложил сърцето си в услугата. Препоръчваме с 4 ръце! Храната е вълшебна и съобразена точно с нашия вкус. Виното също беше превъзходно. Благодарим ❤️
10 Йорданка Стоичкова
Страхотно преживяване!
10 Соня Влахова
Прексно изживяване! Благодаря!
9 Диана Георгиева
Комплексът е чудесен! Има СПА, с парна баня, сауна и малък басейн, както и суха релакс зона с гледка към природата. Има къде да се разходиш, езерца, природа. Кухнята на ресторанта е също много добра! Бихме се върнали!
10 Елеонора Павлова
10 Цветан Върбанов
9 Иван Коджабашев
Приключението бе вълнуващо и запомнящо се. Благодаря
7 Дилян Колев
10 Тодор Стоянов
Много вкусно приготвени ястия. Цялото събитие е организирано до най-малкия детайл. Специално и индивидуално отношение. Това не е просто вечеря, която да забравиш след 1-2 години, а истинско преживяване. Благодаря ти, Тони!
10 Вероника Валентинова
10 Николай Дерменджиев
10 Александър Братанов
10 Мария Иванова
Прекрасно място! Препоръчвам го с две ръце :)
10 Ивелина Цочева
Интригуващо, вълнуващо и много вкусно изживяване! Благодарим Ви шеф Дойчинов!
10 Анна Атанасова-Димитрова
Много ни хареса мястото и персонала.Изключително любезни,търпеливи и с много добър подход към клиентите.Препоръчвам ги с две ръце!!
5 Деница Куртажов
SkyVision предлагате ваучер за услуга срещу 115лв., която е на реална стойност в обекта 50лв.!!!
10 Eltimira Dimcheva
Много приятено преживяване. Водачън пред моя кон се грижеше постоянно за мен дали всичко е наред. Минахме през много красиви гледки
10 Rosen Georgiev
10 Катерина Георгиева
Много приятно място, добре поддържано с любезен персонал, почистването на стаите не е на ниво
10 Ивелина Цочева
Прекрасно място с прекрасни домакини! Благодарим Ви!
7 Семейство Димитрови
Интересно и вкусно преживяване! Менюто беше изискано. Отношението на Шеф Дойчинов беше много предразполагащо. Благодарим за приятната емоция!
1 Петя Славкова
Ужасно. Бяха изключително любезни и некадърни. Лицето ми все още е в рани след почистването. Скъпо и не качествено
10 Христина
10 Каролина Петракиева
Услугата изцяло отговаря на описанието. Изключително коректен инструктор. Дъщеря ми е много доволна.
10 Борислав Маров
10 Саво Маринов
10 Красимир Бабечки
Страхотно
10 Антон Манолов
Преживяването беше великолепно, а отношението, гъвкавостта и отзивчивостта на всички в екипа, беше на превъзходно ниво! Благодарности и весели празници!:)
10 Стефани Даскалова
10 Цветомира Даскалова
10 Ивелина Колева
10 Милко Емануилов
Много добре! Беше интересно и момичето беше много любезно и отзивчиво.
9 Tanya Litovska
Посещението в комплекс "Белите скали" беше наистина приятно и релаксиращо. Със сигурност едно от малкото местенца, които сме посещавали и нямаме никаква забележка по отношение на цена-качество-обслужване. Изключително уютен, чист, топъл и подреден комплекс, оборудван с всичко необходимо. Гарантирано спокойствие и добро настроение. Спа центърът е много чист и топъл, а зоната за релакс (сухата част)...
10 Kiril Grozdanov
Беше супер!
10 Ивелина Колева
10 Евтим Груев
10 Русалка Кирилова
Много приятно преживяване в комбинация с изключително полезна информация. Благодаря Ви за споделеното време заедно. Успех!
10 kalinann123@gmail.com
10 Галина Джамбазова
През целия период до използването на ваучера получавах съпорт, както от вас, така и от мястото. Нямам никакви забележки
10 Димитър Трендафилов
10 София , ук. Клокотница 2а , Бизнес център Ивел , ет. 5 , офис 18
10 Венка Николова-Миронова
10 Мая Гатева
10 Димитър Димитров
10 Мартин Симеонов
Технологията беше супер - виждане, звук, усещане. Асистентът беше супер. Сюжетът на Космос можеше да е и малко по-интересен и раздвижен, с по-малко "пипкави" неща.
10 Златина Андреева
МНООГО ГОТИНО
10 Делян Великов
Страхотно преживяване. Пак бихме отишли! Предвид метеорологичните условия, не успяхме да караме бъгита, но любезно предложиха да караме джип за офроуд, което беше много яко. Следващия път с бъги и задължително ще пробваме и АТВ. Благодарим много!
10 Силвена Драганова
Беше изключително интересно и приятно преживяване!
9 Stavri Stavrov
Страхотно изживяване, прекрасни хора от екипа, Всички си заслужаваше!
7 Владимир Кънев
10 Мануела Недкова
Чудесно изживяване за мен и дъщеря ми - неусетно минаха 2та часа в изработка на глинена украса за керамична чаша. Благодаря Ви!
10 Pepa Drandeva
Незабравимо усещане! Усетих необходимата доза адреналин, която ми беше необходима! Със сигурност ще опитам пак!
10 Грета Милкова4
Здравей, Последният ваучер, който ползвах беше за Полет над Рилските езера. Беше уникално изживяване!Всичко беше повече от идеално както за този така и за предишните подръчни ваучер, които съм ползвала или закупувала за подарък. Страхотни сте!
9 Мария Папанчева
Изключително съм доволна от екипа на Падмалая. Студиото е с уникална и автентична обстановка, която допринася още повече за едно приятно преживяване.
9 ВИНИЦИЙ ПЕТРОВ
Беше много ново и въодушевяващо преживяване - две млади жени да те учат да дрифтираш и да сменят гумите! Страхотно преживяване! Хубаво е да можеш да се довериш основателно! Браво, момичета! 😉👍
10 Рангел Иванов
Прекрасно изживяване. Изключителни професионалисти от sko4i.bg
10 Ралица Бонджева
10 Александра Маринова
Специално искам да благодаря на Румен Жеков за страхотното изживяване и невероятния му професионализъм. Изключително точен човек, весел и позитивен, полетите с него са истинско удоволствие!
10 Александър Воронов
10 Христо николаев
Страхотно Изживяване, Страхотни Професионалсти , всичко беше Отлично :)
10 Мирослав Паскалев
10 Любомира Карапанчева
Да се издигнеш с балон в небето, е нещо много вълнуващо, а и много красиво. Забавлявах се и се заредих с позитивизъм за целия ден =D Благодаря и на готиния екип, ще ви тагна н клипчето! ;)
10 Лъчезар Димитров
Всичко беше чудесно, но искам да изразя особено голяма благодаря, към екипа, който го организира. Те са върха!
10 Zara Kiziryan
Беше изключително забавно и полезно. Истински професионалист беше инструкторът.
1 Деян Тепавичаров
никой не се свърза с мен и не ми доставиха пратката
10 Симеон Семов
Преживяването беше страхотно, напълно си заслужава! Освен самата емоция, екипът също е много позитивен и приятелски настроен, което остави още по-добро усещане у мен!
10 Gabriela Gigova
Инструкторите са невероятни!! Преживяването също, ако някой не го е пробвал задължително трябва поне един път в живота си!!❤❤❤
10 Теодор Димитров
Преживяването е страхотно!!! Гледката от балона е невероятна!
6 Стефан Свиленов
Разходка по черен път. Не е нещо специално и екстремно.
10 Пазвантов
10 Наско Гетов
10 Павел Костов
10 Angel Iliev
Страхотна вечеря и атмосфера от Шеф Антон. Пълна с изненада на вкусовете, приятни емоции и страхотно изживияване. Силно препоръчвам както за ценителите на храната, така и за тези които търсят различна вечеря.
9 Марин Марангозов
10 Ева-Мария Райкова
10 Антония Спасова
Страхотно изживяване е летенето с жирокоптер.
10 Вероника Арабаджиева
Страхотно!
10 Виктор Радев
10 Александра Петрова
Страхотна емоция и предизвикателство! Препоръчвам на всеки любител на адреналиновите преживявания.
10 Антон Николов
Супер преживяване
10 Мартин Микова
8 Павел Цонев
10 Tsvetoslava Marinova
Аз скачах с бънджи от Клисура, беше си много страшно и в същото време многоооо яко. Това е една емоция, която остава за цял живот. Ти не само скачаш, а и надскачаш себе си, своя страх и чувство за самосъхранение. Много е яко и зареждащо!!!!
10 Пламен Бакалов
Уникално
10 Теодора Цветкова
Уникално преживяване!
8 Лилия Иванова
Беше приятно, полезно и много вкусно 😉
5 Ивайло Добрев
Цената на този ваучер според мен е завишена, особено ако има и включена вечеря.
10 Волен Домозинов
10 Жанета Паракосова
Много ми хареса полета! Всичко беше супер! :)
10 Иво Гълчанов
БЕШЕ ПРЕКРАСНО ДА ПОЛЕТИШ С БАЛОН И СЪС СТРАХОТЕН ЕКИП КАТО ВАШИЯТ. ЗА МЕН БЕШЕ ГОЛЯМА МЕЧТА ДА ПОЛЕТЯ И ТЯ СЕ СБЪДНА !!!
10 Нора Курдова
Чудесно преживяване което остави един прекрасен спомен!
10 Златина Благоева
Супер беше скока.
10 Arlina Eftimova
Gyrocopter.bg бяха супер!
10 Лачезар Николов
Супер преживяване, добра организация, всичко беше на ниво. Пилота е супер готин човек, не е от сърдитите хора дето трябва просто да те повозят защото си платил и това им е работата. Говорихме си през целия полет, чувах какво говори с другите хора от екипа, страхотно беше, със сигурност ще се възползвам пак.
10 Боян Пенев
Всичко беше супер. Не знам защо последния отзив е негативен, но координацията и информацията бяха на топ ниво. Говорихме преди да отидем по телефона, обясни ни се защо атмосферните условия трябва да са подходящи за безопасен полет, разбрахме се да се чуем допълнително, и всичко на деня беше наред. Отидохме до летището, където Румен ни чакаше, напълно подготвен, и може би 10-15мин след като пристиг...
10 Мария Иванова
Вечерята на тъмно с Шеф Дойчинов беше прекрасна и много вкусна! Благодарим !
9 Християн Тонев
6 Мирослав Кузев
10 Никол Колева
10 Ивайло хранов
Страхотно преживяване! Препоръчвам
10 Васил Грозданов
Страхотно преживяване. Благодаря!
10 Martin Kolev
🛫
10 Катерина Лазарова
10 Десислава Костова
10 РАДОСЛАВ МАДЖИРОВ
8 Димана Ранкова
Благодаря за преживяването във вила Синтика, Сандански. Добро съчетание за небцето, душата, историята.
10 Екатерина Велкова Ангелова
10 Йордан Йорданов
Уникално!!!!!
10 Игнат Пиндиков
Много сме доволни от вниманието и професионалното отношение на персонала. Конете бяха послушни и кратки, точно за слаби ездачи като нас. Лекия маршрут идеално пасна на нашите възможности. Прекараме си чудесно.
10 Цветан Найденов
Невероятно усещане и прекрасно изживяване, благодарение на професионалистите от Sko4i.bg Надявам се това беше само първият скок от много в бъдеще! :)
10 Стефан Войводов
10 Milen Stefanov
Трудно е с думи да се опише това преживяване.Спомен за цял живот и незабравимо приключение.Бих го направил отново.
10 Сашка Иванова
Искам да изкажа удовлетворението си от организацията на Скай Вижън - всичко е точно, ясно и добре структурирано. На човек му остава само да се наслади на преживяванията! Специални благодарности на пилота Румен Жеков, с който летяхме в тандем над Сопот. Имахме добро време, графика беше прецизен. Румен Жеков е човек, на който може да се има 100 % доверие, че ще осигури най- доброто! Бях внимателно и...
10 Христо Стоянов Стоянов
10 Калин Коларов
10 Михаела Благоева
10 Кристиана Сотирова
9 Гинка Райчева
10 Янко Янков
Супер преживяване - всеки човек трябва да пробва. По всяка вероятност няма да повторя, но има неща, които са за по 1 път ;)
10 Стефка Генова
10 Васил Неделчев
Беше уникално,едно преживяване,което ще те държи дълго време ! ! !
10 Кристина Димова
10 Венчан Вълков
10 Никола Христов
9 Ясен Стоев
Страхотно изживяване е полета с прарапланер и изключително приятно съм изненадан по отношение на организацията на цялото мероприятие.
10 Вероника Джикова
Много готино преживяване! От всичко по много, страх, адреналин, красота, гледка, кеф! Пилотът, Христо беше страшен пич, евала на такива хора, супер зареждащи!
8 Мария Георгиева
Изживяването беше уникално, струва си всяка минута горе! Инструктора предразполага и се съобразява с клиента.:)
10 Благоевста Димитрова
Много хубаво беше, разкрива гледки, които и да искаш не можеш да видиш ако не полетиш. Един прекрасен час беше това с незаменимо изживяване. И е страхотно, че ми дадоха и аз да пилотирам. Наистина вълнуващо и различно.
10 Милена Тенева
Бяхме с моята приятелка и си прекарахме супер, пилота беше много разговорлив и приятен. Уникална обиколка, ще ви препоръчаме определено!
10 МИЛЕН ВЕСЕЛИНОВ ГЕНЧЕВ
10 Десислава Фролошка
Беше много хубаво. Отношението на хората беше прекрасно, много вежливи и обясняваха всичко подробно. Преживяването беше интересно и вдигащо адреналина.
10 Борислав Ралчев
Едно страхотно изживяване! Много благодарим за приятния полет и за прекрасните гледки!
10 Антонио Даниелов
Преживяването е уникално, просто незабравимо и неописуемо чувство! Който не го изживее, няма да разбере наистина! Препоръчвам с две ръце! Хората от екипа им бяха много, отзивчиви и забавни, получихме много добро отношение! Очаквайте ни отновоо!🍀🍀
3 Илиана Трайкова
Като цяло емоцията е наистина голяма,но момчетата не бяха подготвени.Бяхме група от 10 човека ,пътувахме от Русе.Половината бъгита изобщо не тръгнаха,други се счупиха по пътя.Преди това чакахме 1 час да тръгнем ,въпреки уговорения час .В крайна сметка не карахме повече от 15 мин и ни извозиха обартно,тъй като закъсахме в калта.Като препоръка бих казала да си подготвят предварително машините!
10 Миглена Григорова
Много съм доволна! От самото начало, закупуване на ваучера, вежливото отношение на екипа до подробните инструкции и самия скок, всичко беше отлично. Благодаря на екипа на SkyVision за прекрасното приключение.
3 Ивелина Георгиева
Полетът беше хубав, но по-кратък от 30 минути. Доста трудно стана резервацията, след три опита без никакъв отговор и телефонен разговор.
10 Радослав Тонев
Много добро изживяване, силно препоръчвам!
10 Ренета Лозанова
Невероятен екипи и уникално преживяване!
10 Росица Атанасова
10 Веселка Андреева
10 Светослав Наумов
Много съм доволна. Всичко беше повече от чудесно - от избора на приключение до изпълнението. С удоволствие ще опитам и с други варианти.
10 Виолета Луканова Зяпкова
Беше страхотно!
5 Деница Добринова
10 Мирослава
10 Цветан Венев
10 Ивайло Кирков
2 Николай Тодоров
Съотношението цена/удоволствие изобщо не си заслужава, според мен. За 30-40 мин се въртиш в кръг. Гумите се късат на 5 мин, след като свикнеш. Предполагам опцията с допълнителна теоретична част и неограничени гуми си заслужава повече. Тя е 3 часа (5-6 пъти по-дълго), а цената й е 580 лв. Сравенено със 480 за Аз Шофирам. Но като цяло, тази цена изобщо не си заслужава.
10 Александрос Йонков
Изключително съм доволен от преживяното! Браво за професионалното отношение и най-вече искам да благодаря на Крис инструктора, с който споделих мечтата ми.
10 Данислав Спасов
Уникално изживяване, майсторско изпълнение. Благодаря на пилота за уникалния полет!!!
10 Tzvetan Iordanov Tzolov
Страхотно преживяване!Невероятен екип и страхотно летище.Силно го препоръчвам!
10 Kalina Krasteva
Беше страхотно! Колективът и извисяването е неставнимо!
10 Илиян Стоянов
10 Полин Симеонова
Беше идеално, 😀
10 Николай Стефанов
Много приятно изживяване. Благодаря на организаторите за позитивизма и емоциите :)
10 Натали Костадинова
1 Атанас Папазов
Беше невероятно преживяване! Гледката от жирокоптера беше прекрасна. Пилотът беше много внимателен и учтив. Благодаря !
10 Атанас Папазов
Беше невероятно преживяване! Гледката от жирокоптера беше прекрасна. Пилотът беше много внимателен и учтив. Благодаря !
10 Василена Маринова
Уникално!
10 Стефани Борисова
10 Мартин Емилов Вучев
Уникално преживяване! Едно от най-готините неща които човек може да направи ако е фен на автомобилизма
10 Христо Майсторов
Страхотна организация, представяне и отношение. Браво на целия екип. Препоръчвам
10 Васил Захариев
Беше страхотно изживяване!
10 Виктор Петров
Супер забавно преживяване , пилотът беше супер готин човек .
10 Теодор Бусерски
8 Boris Linchev
Страхотно преживяване. Със сигурност ще повторя
9 Марин Костов
10 Бистра и Янко Карамитеви
Добре организирано! Всички бяха много отзивчиви. Преживяването да се носиш във въздуха е невероятно запомнящо и зареждащо. Препоръчвам!
10 Ана Димитрова
10 Борислава Димитрова
10 Георги Иванов Ненчев
Както винаги коректни и акуратни. Професионализъм на ниво.
10 Теодор Илиев
Салона работи много професионално, свързаха се с мен почти веднага след направеното запитрване за резервация. Масажистката беше много любезна и свърши своята работа по много добър начин.
10 Янита Желева
Страхотно преживяване! Препоръчваме го с 2 ръце. :)
10 Иван Арнаудов
10 Нели Николова
10 Ралица Великова
10 Анна Томова
Много ни хареса рисуване и вино в арт студио Monet. Страхотна инструкторка, изключително мила и внимателна! Благодарение на нея се получиха едни прекрасни картини. Много приятно преживяване! Препоръчвам на всеки, който има нужда от глътка свеж въздух!
10 Велислав Желев
10 Александър Христов
10 Емилия Сиракова
10 Лилия Любенова
10 Кристиян Кръстев
Инструкторът подходи много професионално. Обясняваше спокойно и достъпно. Съветите му бяха много полезни. С удоволствие бих повторил!
3 Тодор Димож
Уж беше урок по пилотиране, а пилотът ми даде да управлявам по-малко и от минута. Не носеше маска и най-вероятно той ме е заразил. Видео заснемането също беше абсурдно: камерата сочеше към кабината и почти нищо не се вижда от пейзажа.
10 teodora adamova
Уникално преживяване!!!
10 Виктория Сотирова
9 Михаил Куюмджиев
10 Владимир Василев
Беше страхотно преживяване. Инструкторът беше изключително забавен и в същото време внимателен и прецизен, както при провеждането на инструктажа, така и по време на самото гмуркане. Екипировката е добре поддържана и всичко е осигурено на място. Бих повторил определено :)
10 Габриела Гарванова
Беше едно незабравимо преживяване. Благодаря на целия екип за лъчезарния ден. Страхотни сте!
10 Даниел Спасов
10 Десислава Йорданова
Нямам думи да опиша тази емоция, която благодарение на вас преживях! Хем страховито, хем разтърсващо, хем и забавно (като ме дигнаха😁). Продължавайте да "хвърляте" хората от къде ли не...това много ги зарежда да знаете😁 Страхотни сте!
10 Мануела Донева
Невероятно преживяване!
1 Nikolay Petrov
Подвеждащи условия, платформата ви за резервация е под всякаква критика. Не препоръчвам!
10 Полина Петрова
10 Митко Маринов
Уникално преживяване! Думите не стигат, за да се опише. Специални благодарности на Румен за подробните обяснения и любезното отношение. М. Маринов
10 Мартин Михайлов
10 Петър Дончев
Уникално място /Клисура/ и уникално преживяване. Емоцията е на макс.
10 Роси Петрова
Несравнимо чувство е скокът с бънджи! Препоръчвам, ако искате да изпитате нови усещания и да повишите адреналина си! Екипът е страхотен!
10 Митко Георгиев
Прекрасно и незабравимо !!!
8 Мария Стоянова
Прекарахме чудесно - организаторите бяха любезни и услужливи, а локацията беше добре подбрана, с приятни гледки.
10 Мартин Цвятков
10 Елена Личева
10 Александър Вълчев
Това е най якото преживяване което може човек да изживее нещо много яко и нещо с който може да получи много адреналин просто препоръчам на всеки този скок с бънджи ax sport и skyvision за мен са едни много големи професионалисти и съм и много благодарен за това изживяване
10 Генчо
10 ЕЛЕНА КАЦАРКА
Благодарим на момчетата за преживяването!
8 Дима Ангелова
Прекрасно и много вълнуващо преживяване, с любезен и усмихнат пилот!
10 Кристиян Попвърбанов
Благодаря за преживяването . Желая успех на вас и Конна база Арбанаси!
10 Станислав Кирилов Кертиков
Беше страхотно преживяване. Заслужаваше си всяка минута!!!
10 Милен Данков
9 Николай Ташев
Интересно, различно преживяване
10 Мирослава Атанасова
10 Богомил Ангелов
Изживяването бе невероятно и неповторимо! Екипът бе много дружелюбен, приятен и професионален. Успяха да ми помогнат да се концентрирам само върху тръпката и предстоящият адреналин, без грам страх. Препоръчвам и някой ден ще повторя.
10 Иван Попов
Цялостно съм много доволен от преживяването, организацията, отношението и професионализмът на целия екип! :)
10 Недялко Йорданов
10 Ивелина Нумерова
Уникално преживяване. Едно едно приключение в листа, което успях да осъществя и съм много щастлива, че избрах точно тази опция. Препоръчвам с две ръце!
10 Владислав
Много топли и приветливи домакини. Двамата водачи бяха добри учители, спокойни и уверени. Въпреки че за първи път се качвам на кон, с водачите около мен се чувствах сигурен. Със сигурност бих препоръчал на приятели.
10 Радина Станева
10 Елена Трайчева
10 Кристиян Анастасов и Теодора Марова
Много приятно изживяване, изключителни професионалисти, определено ще идем пак.
10 Дони Георгиев
Много вълнуващо и романтично преживяване подарено ни от нашите деца
10 Mario Ivanov
10 Десислава Костова
10 Виктория Недялкова
10 Мирена Каймаканова
Уникално! Екипът на Ерден е повече от страхотен! Изживяването - неповторимо!
10 Юлия Каназирева
Страхотно преживяване и перфектно обслужване. И трите семейства останахме доволни :)
10 Симона Стоянова
Една прекрасна и разнообразна събота сутрин! Определено ще пробвам и другите преживявания!
7 Roza Beraha
Сбъднах с вас една дългогодишна мечта! Настроението и споделената емоция бяха "един път"!
10 Христина Попова
Беше страхотно! Най-якото преживяване! Страхотен подарък за рождения ден ми ден! Момчетата от екипа са топ! Благодаря за сбъднатата мечта! :)
10 Светослав Симеонов
Добра организация и точност. Прекрасно преживяване.
10 Тодор Атанасов
1 Радослав
Изключителна липса на координация и дезинформация. Със сигурност не бшх препоръчал на никого покупка на ваучер от сайта ви. На първо място е редно да бъдат описани условията на всеки вид активност на сайта, какви метеорологични условия са необходими. На второ място смятам, че е редно вие да координирате резервациите, а не да проведа часове наред разговори за нещо, което отнема 30мин. На последно м...
10 Виктория Станиславова Божилова
10 Мартин Иванов
Страхотно преживяване с опитни и изключителени любезни хора!
10 Райна Стойчева
Отличната организация и прекрасните инструктори направиха изживяването невероятно. Скоро ще се видим пак😘
10 Александър Анастасов
УНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ
10 Десислава Кирова
Всичко, което зависеше от вас, беше прекрасно .Пак бихме дошли,но определено ще е през лятото. Успех!
10 Елена Георгиева
10 Виолета Сотирова
Неповторимо изживяване. Благодаря на екипа и на Румен за спокойствието което ми вдъхна. Невероятни :)
10 Виктор Вътев
10 Гален Георгиев
10 Николета Атанасова
10 Трифон Атанасов
1 Мария Джангозова
Продължителността на полета с парапланер нямаше и 10мин ...както е написано. Много съм разочарована и от отношението на пилота/ инструктор - Христо Пецанов.
10 Станислав
Изживяването беше страхотно. Пилота Христо беше много внимателен и любезен. Помогна ми да се отпусна и максимално да се насладя на приключението.
10 Борислав Вълков
10 Денис Борисов
Невероятно изживяване с изключителен професионалист зад борда!
10 Радослав Младенов
Невероятни професионалисти, скочих за първи път ма Витиния и беше брутално!
10 Данаил Славов
Да търсиш злато е не просто приключение, но просветление. Дава много повече от намереното в бурканчето. И това е истински ценното. В допълнение с таланта, отдадеността и скромността на водача, става безценно. Благодаря за вдъхновението!
10 Борис Вангелов
10 Стилян Стойков
10 Венци Конжагюлов
Страхотно приключение! Много мили и любезни хостове.
10 Петя Русинова
Беше най-хубавото преживяване
10 Павел Михайлов
10 Георги Осенски
:)
10 Дарина Григорова
Беше чудесно! Благодаря :)
9 Станислав Атанасов
10 Росина Жечева
Прекрасно настроение, чудесен екип, много приятна атмосфера
10 Иглика Игнатова
9 Мария Милева
8 Valentin Milov
Страхотно изживяване беше свободната езда на кон. Препоръчвам на всички които иска да изпитат нови неподозирани емоции.
1 Вяра Тинкова
Страхотно изживяване . Беше уникално и ще повторя със сигурност . Поздравления за пилота беше много внимателен и голям професионалист
10 Gergana Vladimirova
Poveche ot strahotno useshtane, nezabravimi migove sus strahoten ekip.:) :) :)
9 Ралица Нинова
Интересно изживяване с приятна атмосфера и вкусна храна.
10 Светослав Любомиров
4 Александър Жеков
Невероятно изживяване !!!
10 Тодор Генков
10 Велена Писарева
Страхотно преживяване! Самата идея е доста уникална. Човека зад идеята е един забавен и много мил шеф готвач,който ни впечатли с експлозията от вкусове. Ястията бяха наистина вълшебни и най-важното много вкусни. Накара ни да се замислим, че трябва да повече да оценим храната, която хапваме през нашето ежедневие и да и се насладим.
7 Михаил Стоилов
10 Николай Георгиев
Невероятно!!!
10 Даниела Дончева
Уникална емоция! :)
10 Елизабет Иванова
Думи нямам! Уникални хора, които ти предоставят незабравимо преживяване ❤️
10 Дафинка Хаджийски
Уникално преживяване
10 Атанас Хаджийски
Уникално преживяване
10 Таня Хаджийски
Уникално преживяване
10 Илиян
10 Никола Калайджиев
Скока беше страхотен. Изключително професионално и супер позитивно отношение от инструктурите! С удоволствие ще повторя!
10 Димитър Николов
10 Маргарита Русева
10 Десислава Найденова
Беше страхотно! Ваня е много мила и отзивчива жена и за мен беше удоволствие да се запозная с нея. При 1ва възможност бих отишла пак!
10 Цветелин Цветков
10 Пламена Матеева
10 Ангел Чонин
10 Габриела Чонина
10 Явор Парлапански
Това не може да разкаже, трябва да се усети
10 Тони Макмъри
Организацията на услугата беше безупречна, ателието е много стилно и приятно, художничката беше много внимателна и даваше страхотни напътствия, рисуването започна и приключи съгласно предварителния график и картините ни се получиха много красиви, виното беше чудесно и с приятелите ми наистина се насладихме на цялостното преживяване!
10 Паша Стойчева
Невероятно преживяване . Прекрасен екип от професионалисти.
10 Христина Маричкова
10 Атанас Николов
1 Биляна Борисова
Много лошо изпълнение. Нямаше никакво вълнение, оцелихме мъгла, повозиха ни 15 минути и летяхме може би около на 20 метра, можехме да пипнем върха на дървото. Цялото ми бледо розово палто беше в капки, най-вероятно от масло, никой не ни предупреди, да се облечен в домашни или работни дрехи! За 300 лева, това трябваше са получим? Бих желала някой от ръководството да се свърже с мен на номер-0877208...
10 Георги Василев
10 Румяна
Беше прекрасно ❤️! Ще повторя!
10 Росен Петров
Изключително приятно прекарано време , добри спомени и много емоции , определено ще повторим !
10 Виолина Калфова
10 Кристиана Гецова
Страхотно преживяване, страхотен пилот!
10 Драгомира Капитанова-Кънева
Страхотно преживяване! Изключително разтоварващо и пълнещо сърцето и очите! Инструкторите бяха чудесни!
10 СВЕТЛАНА БОЖИНОВА
Преживяването беше страхотно, препоръчвам. Инструктурът беше топ - много квалифициран, внимателен, търпелив и отговорен във всеки един момент за безопасността.
10 Незиха Хутева
Уникално !
10 Олеся Гьонова
10 Едуард Диков
Беше уникално преживяване, със сигурност бихме повторили! Организацията беше чудесна и не срещнахме никакви проблеми!
1 Николай Денев Денев
Разочаровани сме. Прехвалена история.. 500лв на вятъра. А освен тези 500 и другите изхарчени за пътни, хотели и прочие. Да пътуваме от другия край на България за една права писта и въртене в кръг… . Инструкторката не знаеше как се пали колата. Мъжът ми се отказа да кара, след като видя, колко раздрънкана е колата, а за пистата да не говорим. Не бих препоръчала на никого, а лично аз повече няма д...
10 мариана минчева
Всичко беше прекрасно.Препоръчвам на всеки да посети хотел Мидалидаре, да опита вълшебното им вино, както и да се разходи из китното село Могилово
10 Ангел Иванов
Уникално преживяване! Страхотна емоция! Прекрасен екип !
10 Милко Тренчев
Много хареса ще пробвам пак някой път
8 Валентин Пенчев
Много добра организация на Полет с балон , 09:00 ; 17.09.2021 ! Обаче Насоката на Sky Vision -...в райна на с. Мрамор .... , е погрешна . Базовия пункт е в райна на с. Драговищица , според GPS координатите . Там започва приключението . Учтив младеж ( например Марио ) Ви откарва с пикап някъде по хълмовете , където е кацнал за последно Балона . Ниви , чукари и черни пътчета - добра профилактика на...
10 Анелия Нанова
Невероятно! Помогнахте да сбъдна една мечта. Благодаря от сърце!
10 Мариела Стайкова
Прекрасно място и отношение!
10 Петя Георгиева
Уникално преживяване!Професионално отношение от момчетата!
10 Владимир Петров
Невероятно изживяване. Бих го препоръчал на всеки. Адреналинът беше на максимум!
10 Angel Mizinov
Едно от най-хубавите преживявания в живота ми! Благодаря на целия екип за всичко, бяха много готини и любезни!
10 Пламена Димова
Много сме доволни от преживяването и от инструктора!
10 Ивалина Илиева - Стоилкова
Страхотни професионалисти. Много Ви благодаря за страхотното изживяване. Беше страхотно
10 Боян Тухладжиев
Много сме доволно, определно ще изполваме пак вашите услуги.
10 Добромир Добрев
Полета в Казанлък беше едно уникално преживяване, което остава спомен за цял живот и първа стъпка за тези, които желаят да летят или да станат пилоти на подобен тип самолети ! Обслужването и вниманието на пилота както и неговата прекрасна земна стюардеса беше изключително любезно и внимателно ! Благодаря Ви за това преживяване, горещо препоръчвам и на други хора да изпитат същото незабравимо удов...
8 Надя Ивановска
Полетът беше страхотен! Бих повторила!
10 Биляна Митева
10 Георги Дамянов
10 Ралица Божинова
10 Даниела Стефанова Димитрова
Добре обучени професионалисти ,внимателно отношение,благодаря от сърце.Беше забавно и незабравимо.
10 Даниел Иванов
10 Илияна Борисова
Невероятно преживяване, Румен е страхотен професионалист!!!
10 Станислав Георгиев
полет с балон- една сбъдната мечта
10 Станко Танев
Уникално преживяване!
10 Sofiya Manafova
10 Мина Цветанова
Много приятно преживяване за детето ми! Благодаря за внимателното отношение и гостоприемството на хората, които се грижат за животните в конна база "Ахил"!
10 Гергана Манова
Очаровани от незабравимото преживяване!Нашият гид - бай Цанко беше невероятен, гостоприемен, приказлив и допринесе много за нашият комфорт. Благодарим искрено на екипа!!
10 Иван Младенов
Уникално!!!
10 Симеон Ненов
Много ми допада вашата система от която мога да разгледам за свободни часове и да запазя. Изключително съм доволен, че получих точните инструци къде, как, кога по имейл. След това потвърдихме по телефона с пилота уговорения час. От там нататък всичко беше едно прекрасно изживяване. Нямам забележки за организацията и изпълнението :)
10 Руслан Велчов
Много съм доволен от дрифт преживяването. Препоръчвам с две ръце!
10 Мирослав Иванов
Едно вероятно приключение за хора търсещи сериозна доза адреналин. Препоръчвам с две ръце!! Надявам да имам възможност да опитам отново :) Ето и резултата от преживяването: https://youtu.be/Bn_Sibs9rIk
10 Елена Станева
Екстремен ден на пещера проходна, беше едно от най екстремните неща които съм правил. AX team,бяха невероятни.
10 Vasilen Tzanev
Заменихме ваучера за вечеря на тъмно за двама. Изключително сме доволни и много ни хареса. Готвача се беше погрижил и за най-малката подробност и отношението му беше отлично.
10 Валентина Малечканова
Супер преживяване. Препоръчвам на 100%.
10 Георги Тодоров Тодоров
10 Биляна Кантарджиева
Изкарахме много приятно, момчетата от Sail with me бяха симпатични и внимателни! Постараха се да се насладим на водното си пътешествие на спокойствие, като същевременно ни разказаха интересни неща за язовира и лодката. Мерси и до скоро!
2 Десислава Чочева
Курсовете в Amuse Bouche са подходящи за хора с нулев опит в кухнята и за мен бяха по-скоро разочарование. Специално в курса за пица не разбрах кое покриваше цената от 90 лева, нито използваните съставки, нито сложността на рецептите ги оправдаваха. Възможността сам да правиш нещо също е много ограничена, реално имаш възможност да се включиш в много малка част от рецептите. Лошо впечатление прави,...
10 Мариела Василева
Едно уникално преживяване. Със сигурност бих повторила . Екипът е страхотен , млад , високо ниво на професионализъм . И останах много доволна . Препоръчвам с две ръце за хората , които обичат адреналина. Това е нещо уникално , което не може да се опише с думи , а трябва да се изживее . Благодаря ви страшно много .❤️✈️
10 Надежда Иванова
Страхотно ! Заслужава си !
9 Toni Stefanov
10 Полина Методиева Методиева
Страхотно преживяване и бих повторила. Екипът беше супер професионален.
10 Стоян Дончев Тодоринов
Вълнуващо преживяване, хората от екипа бяха добри професионалисти!
7 Мирослава
Хубава атмосфера. Приятно изживяване. Лесни и добри инструкции. Разнообразие от възможни теми.
10 Елена Полинчева
Amazing много съм доволна и от пилота и от преживяването. Всичко беше на ниво.Прекрасно е.
10 Иван Върбанов
10 Емануил Палански
Невероятно
10 Марин Янев
Уникално преживяване пожелавам на всички. Невероятно отношение на персонала. Ако не сте скачали те ще ви предразположат.
10 Мартина Алексиева
10 Иван Владимиров
Уникално!!!
10 Детелина Петрова Маринова
10 Силвия Радева
10 Диана Василева
10 Елена Богданова
10 Гергана Денева
8 Веселина Стойчева
10 Александър Веселинов
Супер !
8 Милена Монева
10 Камелия Павлова
Наистина невероятно преживяване, което със сигурност бих повторила!
4 Таня Христова
Липса на каквато и да е организация. Имахме полет с балон за 9:00 часа, който включва шампанско и заснемане. Е, летяхме чак в 11:15, защото skyvision бяха пуснали места без да ги съгласуват с изпълнителите - extreme sport. Съответно ние не фигурирахме в програмата за деня! Също загубихме шанса и за шампанско и заснемане, защото шампанското вече беше свършило от предходните полети, а SD картата на ...
10 Сотир Петров
10 Теменуга Димова
10 Ивана Димова
10 Емил Милев
10 Ивайло Козарев
Беше уникално преживяване и като за първи път беше невероятно,ще пробвам пак и на по-високо☺☺
7 Даниел Димитров
Почивката в Белите скали беше много добра - мястото наистина е Късче от Рая! Като недостатък мога да отбележа, че цените в Sky Vision са доста по-високи от тези в сайта на хотела. За две нощувки платих 325 лв. и ни настаниха в обикновена стая без легло за детето. Ако бях резервирал с сайта за шях да платя 310 лв. за Стая Делукс с легло за детето.
9 Дияна Атанасова
Това бе първи полет за мен и не знаех какво точно да очаквам, но определено не чувствах страх. Всичко беше прекрасно, пилотът бе внимателен, а усещането да се рееш като птица - уникално! Със сигурност бих повторила с друго предложение! Бъдете здрави!
10 Анета Савова
Жестоко
10 Диана Ковачева
Изключително преживяване беше. Бих препръчал на всички да се възползват от услугите Ви. Вие хора създавате не само емоция а преживявания за цял живот. Невероятно възпитано и позитивно общество сте. Дано заразите повече хора с тези си качества и енергията, която излъчвате.
10 Trifon Ivanov
10 Елеонора Илиева
Благодаря за прекрасното преживяване. В допълнение наземния екип ни вози в каросерията на джипа на връщане и това беше супер недпредвидано и допълнително забавление.
10 Антоанета Николова
Препоръчвам. Различно преживяване, много адреналин.
10 Антония Илиева
Страхотно преживяване. Времето беше чудесно, пилотът Тони също. Благодаря.
10 Илиан Борисов
10 Изабела Клисарска
10 Anton Stoynev
skok.bg са истински професионалисти, много съм доволен от скока и отношението. Това беше най-якото преживяване в живота ми.
10 Васил Благоев
Страхотно изживяване! Пилотът предразполага с интересни факти за терена и така помага дори на хора със страх от височини да се отпуснат. Препоръчвам!
10 Борислав Григоров
Много любезен инструктор. Всичко мина гладко и без никакви проблеми.
10 Петър Йоневски
Невероятно преживяване,трябва да се опита!!!
10 Илияна Банкова
9 Александра Бачийдса
10 Radoslav Asenov
Супер! 👌
10 Анета Симеонова
Прекрасно изживяване, препоръчвам на всички, зареждащо и вълнуващо. Поздравления и за екипа, който отговаряше за полета.
10 Валерия Ильова
Преживяването беше кратко, но страхотно!
10 Елена Шикинова
9 Гергана Нешева
10 Милен Тодоров
Невероятно преживяване!!! Страхотен екип!!! Ще повторя,потретя и тн 😁
10 Дмитрий
Невероятен екип, уникално и не забравящо преживяване, твьрдо препорьчвам на всеки който желае да ищпитае подобен екстрим.
10 Мартин Сариев
10 Емил Петров
10 Татяна Начева
Прекрасно
10 Георги Асенов
Беше изключително изживяване
10 Мирела Тончева Стоянова
10 Янина Великова
Топ, топ, топ! Супер доволни сме от Adventure net! Определено ще отидем пак!
10 Mario Topalov
Беше лудо преживяване!
10 Натали Димитрова
Невероятен екип, невероятни хора, невероятно приключение!
10 Hristo Ivanov
10 Паолина Радева
10 Петко Василев
10 Адилина Велева
10 Илияна Тодорова
10 Михаил Иванов
Чудесна емоция и страхотен екип, супер подход и изживяването беше доста забавно!
10 Евелина Васева
Беше незабравимо. Благодаря на Колето и колегите му за професионализма.
10 Габриела Тупанкова
Панорамния полет над яз. Искър беше страхотно преживяване. Гледките са много красиви, а обслужването беше на високо ниво.
10 Борислав Славов
За втори път изпитвам насладата от адреналил и прекрасни емоции с екипа на скайвижън, вече планирам и следващото преживяване. Уникални сте!
9 Gela Trifonova
10 Ивайло Донов
10 Дорис Дилова
супер яко изживяване!
10 Мартин Чоков
Страхотно изживяване, момчетата са супер!!!
10 Радостина Стефанова
Страхотно изживяване, за което си заслужава много! Персоналът там е страшно забавен, по всякакъв начин се опитват да те отпуснат и да ти създадат един прекрасен спомен.
10 Ivo Popov
ivo test
10 Ivo Popov
test
10 Младен Юруков
Беше страхотно, екипа е уникален. Определено ще повторя. Много съм доволна от всичкоо. Точни, изпълнителни, всичко е топ!!!
10 Лъчезар Стойков
Супер яко! Прекрасно! Невероятно изживяване! Тряабва да се повтори!!!
10 ПЕТЯ ГРИГОРОВА
Супер яко! Прекрасно! Несравнимо! Не може да се опшише, трябва да се изживее. Задължително ще повторя!!!!
10 Кристиан Паргов
10 Димитър Димитров
Страхотна организация и прекрасен полет!
10 Момчил Момчилов
Велико преживяване!
10 Влади Алексиев
10 Борислав Георгиев
Въпреки първоначалното объркване с дублиране на резервацията за един и същи час, което направи невъзможно да летя с избрания от мен пилот, изживяването беше невероятно. Препоръчвам на всеки! Невероятно красиво, незабравими гледки и емоции от целия полет. Продължителността е около 20-25 мин. Като общо с качването на лифта отива към час и малко.
10 Силвия Чалъкова
Страхотно преживяване, обмислям скоро да повторя полета с парапланер над Сопот. :)
10 Чавдар Атанасов
Благодарим за незабравимия спомен! Много приятна компания от капитана на лодката Владимир. Отличен кетъринг.
10 Васил Попов
10 Венцислав Йотов
Страхотно преживяване, Теория и практика
10 Йордан Йорданов
И представителите на SkyVision.bg, с които имах удоволствието да комуникирам, и групата от Sko4i.bg на летището в Ихтиман, с които имах честа да се запозная и да изживея емоцията от скока с парашут, бяха перфектни в работата и отношението си към мен! А за краткото време на летището понаучих доста интересни неща за скачането с парашут като начин на живот. С три думи: всичко беше прекрасно. Благода...
10 Милко Иванов
Благодаря за страхотното преживяване!Много адреналин и пушеци,а екипа страхотни!
10 Лорета Асенова
Страхотно преживяване. Много добра организация и ведри хора!
1 Hristo Hristov
Разминаване на представи за ОФРОУД С АТВ.Нищо Общо с ОФРОУДА!
10 Руси Русев
Изключително преживяване, което бих препоръчал на всеки. Екипът беше изключително добре подготвен и гостоприемен. Инструктажът и допълнителната информация бяха добре поднесени и получих отговор на всякакви въпроси които имах. Със сигурност бих се върнал отново.
10 Николай Янков
Беше незабравимо и много вълнуващо преживяване!
10 Васил Илиев
Едно уникално преживяване 😊 Благодарим Ви
10 Ивайло Павлов
Уникално преживяване.
10 Мирослав Кузманов
Едно изживяване, което ще остави спомен за цял живот. Но нямаше да бъде възможно без любезното съдействие и на Силвия - благодаря ти! Успех и продължавайте да радвате хората! :)
10 Димитър Иванов
10 Силвия Найденова
Страхотно отношение и невероятно приключение! Ще се върнем отново! :)
10 Христо Станчев
10 Соня Лесенска
Беше страхотно! Изживяване, което си струва! Екипът беше много любезен. Прекасен подарък!
10 Антонина Котова
10 Нели Кубатева
10 Росица Михайлова
Страхотни хора и професионалисти,предразположиха ме за невероятното изживяване което изпитах,посмяхме се на воля.Бих повторила скока единствено и само при тях.Поздрави на всички и бъдете здрави.
10 Станислав Стойчев
Нещо, което е трудно да се опише с думи. Ако трябва да е с една... БЕЗВРЕМИЕ Благодаря:))
10 Теди Савов
Сбъдната мечта!
10 Данчо Кьосев
Много яко предизвикателство, много готин екип професионалисти, уникално преживяване благодаря!
10 Десислава Богданова
10 Христо Христов
Беше прекрасно,сдостатъчно внимание и любезност към клиента! Бъдете здрави! Беше прекрасно. С изключително внимание към клиента.Благодаря ви и бъдете здрави.
10 Stefani Ilieva
10 Мариета Ковачева
Инструкторът беше любезен, обясняваше добре, приятелски настроен. Като за начинаещи и никога не пробвали гмуркане, теренът и програмата са чудесни. Бях с подаръчен ваучер и запазването и връзката беше максимално улеснено.
10 Таня Аргирова
Супер сте! Благодаря!
10 Васил Иванов
10 Владимир Ганев
Много приятно преживяване. Екипът беше отзивчив и усмихнат. :)
10 Камелия Младенова
Имахме страхотно преживяване с vip полет с балон над гр. София. Екипа е от наистина приятни и компетентни хора. Останахме много доволни и с хубави и приятни спомени! Благодарим
10 Жасмина Атанасова
Беше страхотно изживяване!
10 Тодор Ивов Чомаков
Супер преживяване с изключително усмихнат и дружелюбен пилот :)
10 Ivo Ivanov
10 Ивета Куцарова
8 Райчо Балабанов
Всичко беше чудесно. Инструктора беше много компетентен и помогна още повече за прекрасното изживяване! Това е може би 5 използван ваучер от Вас и нямам нито една забележка! Благодаря, че Ви има страхотни сте!
10 Георги Ангелов
10 Виктория Георгиева
Направихме изненада за моминско парти на булката, като подаръка беше летене с мотоделтапланер. Получихме отлично отношение и професионализъм и определено ше ползваме отново услугите.
10 Десислава Василева
10 Цветина Емилова
10 Ивайло Русинов
10 Тодор Казаков
Чудесно преживяване и страхотни инструктори! По-здрави!
10 Калоян Казаков
Страхотно беше! Приятно летене, много готини хора :)
10 Davide Gribaudo
10 Ангел Кънов
Страхотно изживяване ❣️
9 Мирослав Радков
10 Надежда Секалова
10 Росен Ранков
10 Цветана Вълчева
Страхотен екип и организация
10 Никола Момаков
7 Денис Иванов
На имейла за потвърждение на резервацията ми бяха изпратени старите Ви координати за излитане(близо до Доброславци), а не актуалните - до Драговищица. Като изключим това, беше много приятно, но моля до обърнете внимание на това, за да не бъдат разкарване и други клиенти до грешно място.
10 Румен Сашев Данчев
Едно запомнящо се изживяване! Използвах възможността, предоставена ми от приятели посредством ваучер, да полетя над Сопот с парапланер. Спомен за цял живот - да се почувсваш за няколко минути като птиците! Благодаря на пилот-инструктура Румен за прекрасния полет! Благодаря на Дени, Лета и Дидо за сбъдната мечта!
10 Мирослав Козаров
Супер е,препоръчвам.
10 Николай Греков
Страхотно преживяване и усещане. Добре организирано от първия до последния детайл. Горещо препоръчвам! Със сигурност спечелихте семейството ни за нови приключения!
10 Елена Янулова
Незабравимо! Разбрах какво всъщност е да преодолееш страха си!
10 Виктория Вескова
10 Христос Смагранис
10 Виолета Калъпова
10 Цветелина Маринова
Релаксиращият масаж в студио Падмалая беше страхотен! Масажистката беше изключителен професионалист с отношение към клиентите! Препоръчвам!
10 Галина Андонова
Супер яко!Благодаея
10 Надежда Димитрова
Създадох един ценен и скъп спомен, който ще помня дълго време. Усетих тръпката и адреналина, които човек търси при едно приключение, а това наистина си беше изживяване!
10 Калина Жекова
10 Тодор Солдатски
10 Янка Чуртова
Супер беше. Благодаря
10 Теменужка Лозанова
Много благодаря за прекрасното изживяване! Професионализма и страхотното настроение на екипа на Sko4ibg направиха скока незабравим момент от моя живот! Благодаря ви и силно препоръчвам!
10 Николай Кънмев
Беше прекрасно, благодарим ви!
9 ФЕРДИ ТАХИР
7 Владимир Тодоров
Самият скок с бънджи и екипа бяха супер, но за видеото ми казаха, че ще ми го изпратят по имейл до 1 седмица, а мина вече седмица и половина и все още не съм получил нищо.
10 Моника Ончева
Полетът с жирокоптер беше едно уникално и незабравимо изживяване, изпълнено с много адреналин и емоции. Екипът беше страхотен, професионализъм на ниво и много любезно отношение.
10 Мартин Хаджиев
10 Йордан Донев
10 Магдалена Христова
10 Силвена Димитрова
Беше страхотно преживяване! Очаквах да ме е страх, но пилота беше безкрайно спокоен и ме зарази със същото! Препоръчвам горещо и очаквам линк за видеото :)
10 Иван Парцунев
8 Людмил Стайков
Иключително преживяване с парапланер на Сопот.Пилота Румен Жеков е с голям опит и полета мина без проблем! Благодаря
10 Николай Ценков
Прекрасно беше, както изживяването, така и момчетата, които го направиха възможно!
10 Симеон Минчев
Страхотно преживяване, препоръчвам го силно на всеки!
10 Елеонора Запрянова
Страхотно изживяване. Инструкторът е страхотен- много професионално отношение. Определено бих посетила отново.
10 Пламен Павлов
Непременно ще ви посетя отново!
10 Ionut Catana
Really cool guys! Would definitely recommend 👍
10 Ivan Rakarov
Уникално преживяване, реализирано от един чудесен екип! Препоръчвам на всички, който искат да изпитат себе си...летище Ихтиман...sko4i.bg !!!
10 Atanas Yanev
10 Габриела Костадинова
Много забавно преживяване,радвам се ,че посетихме мястото!
9 София Манафова
10 Александър Калудов
Страхотно усещане, любезен и усмихнат инструктор. С удоволствие бих повторил и потретил. Благодаря за прекрасните спомени!
10 Цветанка Грозданова
Изключително приятно и вдъхновяващо, благодарение на емоцията и отношението на Иван и подрастващия му екип!
6 Виолета Маркова
Чудесно преживяване! Специални благодарности на инструктора Румен Жеков за сбъдването на една мечта! И за специалното отношение - подарък видео заснемане на полета.
10 Моника Цветанова
Осъществих една моя мечта (като подарък за рождения ми ден миналата година). Беше си празник за мен! Гмуркането е уникално преживяване. Хубаво ни е морето и има какво да се види :) Организацията беше перфектна, а инструктажът изключително изчерпателен със забавни насоки за справяне с всяка ситуация.
10 Мария Сашева Янкова
8 Димитър Димитров
10 Савко Велинов
Много сме доволни! Всичко беше прекрасно организирано, обяснено и успях да подаря на съпруга си незабравим спомен, каквато беше и целта! Благодарим!
10 Yordan Kuzev
Останах много доволен!
8 Ален Петров
10 Деница Петева
Силно преживяване.Препоръчвам с две ръце!
10 Павел Михов
Уникално!
10 Anna Mari Sotiris Pitta
Страхотен е полета. Пилота е много добър професионалист. Препоръчвам
10 Димитър Генчев
10 Цветелина Цветкова
Беше страхотно изживяване. Чакам видеото и снимките, за да го преживея отново :-) ;-)
10 Александър Павлов
Казвам се Александър Павлов и на 22.08.21 г. скочих с парашут от летище Градище в компанията на Миро и Дидо Павлови. Останах очарован от организацията и готиното отношение на целия екип на SkyShumen. Дидо и Миро са огромни професионалисти, времето прекарано с тях на земята преди скока, по време на изкачването,скока и земята след скока направи моя празник неповторим. Със сигорност ще се срещнем ...
10 Владислав Мильовски
Страхотно изживяване! Препоръчвам!
10 Даниел Андонов
Страхотно преживяване !
10 Кристиян Костадинов
2 Йордан Димитров
Освен ездата, нищо друго не съответства на съотношението цена-услуга...
10 Владимир Петров
Всичко беше много добре организирано. Полетът беше страхотен! Благодаря за преживяването!
10 Дарина Добринска
10 Стефани Райкова
Аз направих скок с бънджи. Това беше едно от най-ужасяващите преживявания в живота ми и съм много благодарна, че беше съпътствано с големия професионализъм и топлото приятелско отношение на целия екип!
10 Kristina Prokopova
Беше Страхотно!!! Силно препоръчвам
10 Марио Ангелов Спасов
10 Петя Боюклиева
10 Антония Йорданова
10 Петьо Кючуков
10 Петьо Кючуков
10 Петранка Абаджиева
Преживяването е уникално! Неописуемо е, трябва да се изживее. За мен беше голям празник, тъй като скок с парашут ми е мечта от много отдавна. Изпитвах невъобразима радост. За миг дори не се страхувах. Разбира се за това много голям принос имат и екипът на Sky Shumen. Това са сърдечни и гостоприемни хора. Професионалисти във всяко едно отношение. Позитивизма и положителната енергия се усеща още о...
3 Цветелина Маринова
Бяхме резервирали два ваучера за две преживявания в един и същи ден - групово издигане с балон (07:00ч.) и ВИП полет за двама с балон (08:30). Бяхте ни изпратили грешна локация за първото (моля, поправете го, защото бяхме на косъм да изпуснем издигането!), а вторият полет не се състоя, защото в последния момент отмениха ВИП полета (към 09:00). Така и не разбрах как от третия записан час за ВИП пол...
10 Делян Симеонов
Истински професионалисти!
10 Десислав Пенчев
Невероятно преживавяне за возещият се в Дрифт такси и изключително шоу за гледащите.
10 Кристияна Гюрова
7 Десислава Пенева
С помощта на Skyvision и приятелите ми, които ми подариха ваучер за приключение, успях да сбъдна една моя мечта - да полетя, да видя от високо Морската градина и морето край Бургас с полет с парапланер!
10 Алекс Дероо
Невероятно. Пилота е страхотен както винаги.Много голям професионалист.Дъщеря му която му помага също е страхотен човек.Двамата правят така, че хората все повече и повече да се радват на преживяванията във въздуха.Нека да бъдат много здрави, много щастливи и много, много, много безавариини полети. Оценката със звездите е малко и бих желал това да им бъде предадено на хартиен носител. Скайвижън...
10 Валя Богословова
10 ПРЕСЛАВА ИЛИЕВА
10 Анатоли Йотов
10 Георги Илиев / Milestone Systems
Благодарим на целия екип на Sail With Me за прекрасната разходка и компетентното отношение на борда!
10 Детелин Йончев
Беше изключително приятно изживяване. Менторът на курса положи много усилия и показа доста интересни неща.
10 svilen stefanov
super
10 Моника Иванова-Томова
Страхотно преживяване! Препоръчваме! Екипът е много любезен и приятен!
10 Десислава Георгиева
Беше чудесно преживяване! Благодаря Ви!
10 Десислава Томова
Страхотно изживяване!
10 Георги Христов
Страхотно отношение и професионализъм ! Ще повторя със сигурност . Благодаря Ви !
9 Радостина Асенова
7 Калоян Петров Атанасов
Всичко беше супер , само дето мина почти месец и още не съм си получил видеото .
10 Никола Гиздов
10 Цветан Стоянов
10 Симеон Андонов
Пилота е изключителен професионалист!
10 Ива Мицева
10 Ива Живкова Борисова
Много ми хареса полетът с парапланер, имаше голяма доза адреналин. Бих повторила преживяването отново.
10 Тодор Георгиев
Това беше едно невероятно преживяване, емоцията е неописуема. Адреналинът беше на макс. Пилотът беше изключително любезен и коректен. С нетърпение очаквам видеото.
10 Димитър Колчаков
10 Мила Скаранкос
Много приятно място, изпълнено с лека, успокояваща музика. Персоналът е внимателен, интересува се от здравословното състояние на клиента и евентуалните травми, върху които да работи. Масажът беше професионален, останах много доволна. Препоръчвам са всеки.
10 Валери Николов
Страхотно преживяване! Много позитивно отношение от страна на пилота, вдъхва сигурност и настроение. Със сигурност ще повторя и ще препоръчам на приятели.
10 Габриела Костадинова
10 Петя Павлова
Чудесно преживяване, препоръчвам го на всеки! Васко беше супер гид и се съобрази с нашето настроение и предпочитание! С удоволствие бихме повторили :)
10 Красимир Казаков
10 Ралица Маркова
10 Георги Коруков
10 Димитрина Изворска
Страхотно изживяване, невероятен адреналин, инструкторите и хората там са много внимателни и позитивни! Димитрина Изворска
10 Весел Изворски
Изживяването беше невероятно, екипът още повече, бих го направил отново! Весел Изворски
10 Десислава Захариева
Страхотно преживяване и професионално отношение. Бих повторила с удоволствие.
10 Ива Гогова
Великолепно изживяване! Благодарности и на нашият капитан Влади, че допринесе за това! Накара ни да се влюбим в яхтинга! Ще се видим отново!
10 Асен Наков
Уникално изживяване!
10 Емил Филипов
10 Яна Спасова
Много благодарим за цялото изживяване. Екипът се отнесе страхотно с нас, а ние бяхме с две малки деца. Скоро ще се видим пак.
10 Валентин Недялков
Останах изключително доволен. Професионален подход и съобразен с моите изисквания.
10 Христина Христова
Отлично!
10 Лорена Дякова
8 Йоана Георгиева
Страхотен полет, магично преживяване! Благодаря!
10 Ния Шикова
10 Виктория Мандрикина
10 Деница Балабанова
10 Стефи и Ивайло
10 Вероника Вълкова
Преживяването беше страхотно. Отношението на персонала беше добро. В имейла, който получихме от вас пишеше, че може да сме с къси гащи, но от персонала ни казаха, че не е препоръчително, защото има търкане с кожата на животното. Можете да го премахнете като опция от имейла.
7 Виктория Арабаджиева
10 Драгомир Станчев
страхотно изживяване, уникална кухня и готвач, допълнено със страхотен характер! Горещо препоръчвам!
10 Ина Максимова
Благодаря за вложения труд и емоция! Шеф Дойчинов успя да захрани позакърнели сетива :) Имаше много детайл, внимание и отношение и определно бих препоръчала на приятел.
10 Анета Манова
Препоръчваме! Беше страхотно и наистина едно незабравимо преживяване. Много добре организирано, интересно и вълнуващо, а Дядовите къщи са невероятно място за оставане. Хората най-вече направих престоя ни незабравим.
10 Nadejda Dilkina
Ваучерът "Урок по пилотиране" беше подарък за дъщеря ми, която навърши 18 год. Тя беше много въодушевена и доволна от полета. Организацията беше на ниво. Голямо Благодаря на пилота Георги Георгиев и всички участници в изпълнението! Надявам се отново да се видим!
10 Жанет Стоилова
10 Галина Йоцева
Здравейте, изкл'чително сме доволни от услугата. Искам да отбележа, че хората от SKY Шумен са истински профисионалисти и отношението и търпението им беше на ниво. Препоръчвам услугата видеозаснемане, тъй като е с по-добро качество, отколкото с телефон. Благодаря на целия екип за преживяването! Бъдете здрави!
10 Боян Илиев
10 Yordanka Tsvetanova
10 Димитър Минчев
Супер преживяване, препоръчвам го на всички, които са любознателни и искат да се потопят в света на морето!
10 Благовеста Методиева
9 Янина Великова
Преживяването на Смокиня беше супер, но резервацията на час в SkyVision не се отбелязва при тях и ако не бяхме отишли на място по-рано, можеше да не могат да ни вместят в графика. Задължително се свържете директно с мястото като запишете час, защото явно платформата на SkyVision не е свързана с техните.
10 Светослава Драгомирова
Уникално преживяване!
10 Зорница Бойчева
10 Таркан Хасан
10 Стойчо Стоев
10 Stanislav Terziev
Супер беше!!!
10 Лъчезар Витанов
Супер
10 Мартин Тодоров
Благодаря ви за всичко!Страхотни сте!
10 Симона Петкова
10 Йорданка Въчкова
Страхотно благодаря на целия екип! Първо за направения компромис с промяна на датата.. и второ, но не последно място - за търпението и професионализма! Изживяването е върха! ❤️❤️❤️
10 Ромил Попов
Супер беше !
10 Иво Синапов
Невероятно преживяване! Благодарности към екипа!
10 Надежда Ненова
Чувството е невероятно. Уникално преживяване!
10 ИВАН ИВАНОВ
10 Петар Иванов
Шкорпиловци! Невероятно преживяване! Неоценим спомен! Инструктора е много спокоен и обяснява всичко на разбираем език! Бихме повторили с удоволствие!
10 Радея Петровска
Уникално преживяване, страхотни емоции ,които ще помня цял живот! Sky vision направиха сбъдването на мечтата ми да посетя Рилските езера още по-вълнуващо!
10 Георги Караиванов
10 Коле
Човекът обяснява чудесно, останах с много добри впечатления!
5 Димитър Манков
прекалено кратно за парите си
9 Петко Мънчев
Страхотно изживяване!
10 Полин Койчева
10 Габриела Иванова Костадинова
10 Мартина Друмева
10 Божанка Рангелова
Виртуалната реалност беше много забавно преживяване. Хареса ни :))
10 Радослав Стайков
10 Стефани Тонева
Красив спомен! Ще се видим пак!
10 Павел Павлов
Красив спомен! Ще се видим пак!
6 Ивайло Николов
Мястото е много яко, изживяването е супер. Организаторите са мудни , чакахме над час .
6 Georgi Vasilev
Мястото е много яко, изживяването е супер. Организаторите са мудни , чакахме над час .
10 Петър Младенов
уникално посрещане и страхотно прекарване изпълнено с много адреналин и професионализъм от страна на организаторите и треньорите на мястото.
10 Мария Лазарова
Прекрасно, запомнящо се изживяване. Отново ще се възползвам от услугите ви! Благодаря от сърце!
10 Татяна Иванова
Беше невероятно преживяване! А гледките от високо към плажовете по южното Черноморие са уникални! Препоръчвам на всеки,който обича приключенията!
9 Svetlan
Изключително преживяване, лесна и безпроблемна комуникация. Добра организация.
10 Tsvetelina Mladenova
6 Александър Иванов
Като цяло много приятно преживяване беше карането на джета. Това, което не ми хареса е, че лъжат с времето и дори накрая трябваше да плащам за overtime.
10 Kremena Kuceva
Благодаря на Румен Жеков -Сопот За Невероятно приключение и силни емоции . Късметлийка съм ,че попаднах на най -добрия в бранша .
10 Пламена Демерджиева
Беше страхотно.Особено отношението на гида
10 Памела Георгиева
9 Yoanna Shishinyova
Останахме с доста положителни емоции! Маршрутът беше доста стръмен и беше адски страшно и забавно. Адреналинът беше на макс! Имахме време и за почивка, в която да направим снимки. Единствено не ми хареса, че маршрутът на места се преповтаряше.
10 Марисела Коева
10 Светломир Милославов
10 Тереза Милославова
8 Емилия Андреева
10 Кирил Илиев
Беше невероятно преживяване! Уникален полет и отношение!
10 Georgi Georgiev
Препоръчвам Румен с две ръце и два крака, страхотен полет беше!
10 Георги Дончев
Много добро отношение на персонала и изключително яко изживяване!
5 Elena Toteva
10 Моника Алексиева
Получихме страхотно отношение и незабравими емоции! Горещо препоръчвам за хора, които обичат природата, спокойствието и интересни приключения!
2 Виктория Георгиева
Крайно разочарован! Без никаква организация! Услугата беше полет с балон в района на гр. Костинброд. След като 3 пъти ни беше отменена резервацията за полета, който се извършва единствено сутринта, най-накрая стигнахме до някакво споразумение да летим на дадена дата. Естествено, предишните 3 пъти съм ставал в 5 сутринта само за да видя email, че резервацията ми е анулирана. Винаги причината беше...
9 Цветана Йорданова
9 Дария Колешова
10 Кристина Тодорова
Останах много доволна от полета и преживявянето! Пилотът, Румен, е страхотен професионалист : )
10 Чавдар Иванов
10 Инна Добрева
Красиво и незабравимо! Много мил екип!
10 Габриела Димитрова
Екипът е много коректен! Всичко с ваучерите беше точно. Пуснахме се на Арапия. Инструктура е супер свеж и не се удавихме. Препоръчвам да се пуснете!
10 Ива Иванова
10 Ася Атанасова
Беше страхотно преживяване, а екипа бяха много любезни и внимателно. Определено ще повторя 🙂Под водата е такава тишина и спокойствие
10 Стефан Цонев
8 ЖИВКО КОЛЕВ
9 Ивайло Пенев
Беше много хубаво преживяване, особено за човек, който никога не се е гмуркал. Имаше малко вълнение, което усложни леко нещата, но, със сигурност, ще повторя!
10 Деян Халачлийски
10 Добромир Андонов
10 Лиляна Юрукова
Прекрасно преживяване! Изключителен екип и организация!
9 Любомир Руменов Миленов
10 Ivayla Koleva
Страхотно изживяване и със сигурност ще повторя! Уникален пилот ;)
10 Adriana Kamenova
Страхотно изживяване 😊
10 Петър Каишев
8 Стилян Иванов
10 Денис Айдарски
Беше супер
10 Лилия Здравчева
10 Енвер Атип
8 Лена Георгиева
10 Мирослав Маджаров
Къща за гости Онгъл е превъзходно място за почивка. Много стилно направени стаи, тихо място, хубава храна и много наблизо до Крушунските водопади. Силно е да кажа, че инструкторите по езда си знаят работата, те я живеят и с радост приемат предизвикателството да качат на кон човек с поне 2 фобии. Успешно превръщат еьдата в едно от най-хубавите изживявания.
10 Димитър Барбутов
Беше прекрасно преживяване. Топ 10 за подарък.
8 Петър Атанасов
Гмуркането беше страхотно! С приятелката ми се насладихме напълно на изживяването! Инструктрът беше усмихнат и учтив и изключително любезен. Проблемът беше, че е крайно незапознат с пакета и услугата, която сме заплатили. Негативите обаче бяха, че цялото гмуркане бе не повече от 25 минути като бяхме заплатили за доста повече. Видео заснемането също не е и близо до очакваното ниво. Ако ваучера е...
10 Ралица Доганджийска
8 Иван Стефанов
10 Георги Георгиев
Много готини служители , с настроение въпреки многото работа!
9 Силвия Дачева
Страхотно.
10 Живко Георгиев
Страхотно преживяване! Професионално отношение от страна на DUE Созопол, които ми показаха красотата и удоволствието от гмуркането. Определено ме запалиха по това занимание и ще се виждам с тях и занапред!
10 Elis Mehmed
10 Албена Георгиева
Полетът беше страхотен - зареждащ и отпускащ едновременно, а инструкторът - забавен и мил! Благодаря за професионалното отношение! Изживяването беше незабравимо!
10 Кристина Иджилова
9 Alexandra Chariyska
страхотно преживяване
10 Petya Kaneva
Много яко преживяване - адреналин, прекрасна гледка и усещане за сигурност и професионализъм. Сърдечно благодарим!
7 Константин Николов
Ми хареса ми много беше забаяно и готино!Бих отишул пак😁
10 Иван Милев
10 Румяна Спасова
Беше невероятно! Благодаря!
10 Илияна и Михаил
Уникално преживяване! Благодарим ви от сърце!
10 Виктор Дечев
Много съм доволен от преживяното.
10 Бисер Георгиев
Всичко беше много добре. Комуникация, обучение, изживяване на топ ниво! Благодаря много на екипа за приятното преживяване!
10 Калинка Кирилова
Беше прекрасно преживяване. Благодаря на целия екип за всико!
10 Анжелина Алазех
7 Ivan Yanev
Гмурнахме се на 7.6м дълбочина и само изживяване беше супер, макар че в нашето море не може да се види нищо друго освен скали и водорасли. За съжаление това, което не ми хареса е организацията на самото събитие. Казаха ни да отидем в 9 сутринта и че цялото нещо ще трае 2 часа. За съжаление обаче организаторите бяха извикали 2 групи, за да не се разкарват излишно и се наложи да чакаме почти 2 часа ...
9 Матей Илиев
Топ. Трябва да се прави често!
10 Валентин Иванов Костов
Професионализъм, приятелско отношение от страна на пилоти и прекрасно изживяване и гледка . !!! 10 от 10 :)))
10 МИЛЕНА ИВАНОВА
Вие сте уникални!!!
10 Александър Стоянов
Скачахке с бънджи тандем от моста в местност Ковач до Бургас. Страхотно преживяване и професионално отношение от екипа.
8 Живко Колев
10 Илона Карсайнс
Уникално преживяване!!!
10 Кристина Ставракева
10 Катя Найденова
Преживяването е супер!!! Определено си заслужава!!! Благодаря на целия ви прекрасен екип!
10 Аня Ивянова
10 ГЛОРИЯ ГЕОРГИЕВА
10 Неделчо Киров
Полетът беше страхотно удоволствие! Усещането - невероятно! Може да се разбере само когато се преживее лично. Благодаря на пилота - Румен Жеков! Всичко беше перфектно.
9 Калин Хаджиев
10 Християн Митрев
10 Невяна
Полетът с балон беше незабравимо преживяване. :) Издигнахме се на височина, от която се разкриваше страхотен пейзаж. Служителите бяха много отзивчиви и се държаха приятелски с нас.
10 Емилия Байданова
Невероятно преживяване! Благодаря ви за емоцията!
10 Петър Тодоров
Невероятно приключение! Бладоря на нашия пилот за любезността и приятните емоции.
10 Милко Бояджиев
10 Димитрина Карпузова
Благодаря на Румен Жеков за приятната емоция и професионализма.
7 Благовеста Шопова
Хубаво беше
10 Lidia Milenkova
Страхотни инструктури и невероятно прекарване!!
10 Слав Йосифов
Беше супер, ако се хване и време след дъжд би било невероятно. Любезни хора, готино преживяване.
10 Диана Гоголева
Страхотно изживяване!! Всеки трябва да посети това място и да се наслади на спокойната обстановка, чудесните хора и страхотните коне!
10 Радостина Димитрова
Човекът беше мил, спокоен и доста подробен в обясненията и инструкциите. Теренът е много живописен. Има и по-стръмни писти, има и такива с по-малко опасности. Заслужава си и със сигурност ще опитаме отново!
10 Цветан Симеонов
10 Мюмюн Мюмюнов
Беше изключително хубаво
10 Цветан Цветанов
10 Мариян Стойчев и Зорница Бойчева
9 Лиляна Тодорова
Преживяването беше изключително вълнуващо с неповторими гледки! В дена на резервацията времето не позволяваше полет и Христо веднага намери свободен час за следващия ден. Полета беше неповторим, а Христо много внимателен и търпелив в обясненията си както преди, така и по време на полета. Като препоръка - би било добре цената на лифта да е включена във ваучера, за да не се занимава човек с купува...
10 ВАНЯ АНДОНОВА
10 светла иванова
ФАНТАСТИЧЕН РОЖДЕН ДЕН Днес навърших 72 години! Но се завърнах в детството… Отидох на гости на Морския дявол (човекът-амфибия“). Посетих света на Ихтиандър. Е, имаше много водорасли, но така е в морето. Пък и те бяха част от преживяването! Невероятна авантюра! Бях в приказка! Попаднах в толкова различен, толкова вълнуващ свят! Но не бях сама в него. До мен бяха Аманда, Иван и Миро. Те...
1 Спартак Василев
10 Мерт Нохут
10 Aleksandar Postolov
Страхотно препоръчвам!
10 Николай Панчев
Супер беше флайборда е много забавен 😀
10 Мартин Димитров
10 Иван Георгиев Степов
10 иван иванов
10 Валентин Петков
Skyvision.bg са супер, препоръчвам!
10 Владимир Сюйлемезян
Преживяването беше уникално и напълно ново за мен. Имаше леки притеснения дали ще се справя с дишането през устата но бързо се справих с това препядствие с помоща на инструкторите. Те бяха на изключително високо ниво. Супер усмихнати и позитивни млади хора. Обясняваха ни всичко по няколко пъти. Горещо препоръчвам!!!! 🔝🔝🔝
10 Светлин Василев
Усещането беше невероятно!
10 Александър Тотев
10 Райко Иванов
10 Константин Атанасов Терзов
Уникално
10 Николай Борисов
Изключително доволни сме от преживяването. Много любезни и отзивчиви хора. Благодарим за хубавите моменти.
10 Полина Грудева
10 Rayna Glavusanova
10 Митко Маринов
За пръв път се гмурках и беше страхотно. За жалост ми се стори твърде кратко. Около 20 минути беше плуването, по-дълго продължи инструктажът и подготовката.
10 Angelina Ivanova
10 Тихомир Велков
10 Габриела Томова
Чудесно изживяване!
10 Маргарита Михайлова
Ваучерът, който бях получила беше за поход на кон в района на Боровец за 2 часа. Фирмата, която осъществи това незабравимо преживяване беше "БУЧ"- школа за езда и конен туризъм. Моят инструктор беше Васил Стойчев- невероятен професионалист и човек. От сърце съм благодарна за вниманието, за прекрасното изживяване и за незабравимия спомен, които получих. Благодаря и на Вас- SKy Vision, че създават...
10 Мария-Магдалена Веселинова Млячкова
10 Виктория Пенева
Невероятно преживяване, което бихме препоръчали на всеки. Шеф Антон Дойчинов се погрижи за страхотната атмосфера, държа се с нас приятелски, помагаше ни и ни насочваше непрекъснато, храната беше много много ама много вкусна, някои от нещата не ги бяхме опитвали преди. Очаровани сме и бихме опитали отново.
10 Веселин Кирилов
10 Радослав Методиев
Супер преживяване
10 Анета Цветкова
Като подарък за рождения ми ден получих полет с мотоделтапланер от летище Кондофрей. Като цяло нямах търпение за това преживяване и възможно най-скоро се обадих за запазване на час. Пилотът ми - Румен, се оказа бая забавен и шеговит човек. Пространството, над което летях, беше живописно и изключително спокойно. Не се бях облякла подходящо, но екипът беше подготвен за случаи като мен и ми предостав...
10 Диляна Пенчева
Беше невероятно !!!
10 Емре Кълънчарслан
Имам ужасяващ страх от височини и никога до сега не бях летяла, но координаторът който ми позвъни за уточнение на резервацията беше толкова сладкодумен и любезен, че ме нави. Беше уникално и вълнуващо и много красиво. Всички които срещнахме на летището от персонала бяха много любезни и спокойни.
10 Христо Христов
Невероятно преживяване, изпълнено с много вълнение и положителни емоции. Минутите под водата минават сякаш секунди. Всичко това не било възможно без готовността и отдадеността на професионалистите от центъра. Горещо препоръчвам.
9 Златко Караманлиев
Полетът беше страхотен. Комуникацията с инструктура (Христо) беше супер. Всичко се случи навреме. Единствено ми направи лошо впечатление, че при него нямаше информация, че полетът е с видеозаснемане - предполагам грешката е във вашата система. Сега за да си получа видеото, трябва малко да се занимаваме с него да му изпращам снимки на ваучъра, а той да ги праща на вас .....
10 Антония Ангелова
Уникално преживяване! Инструктора предразполага и обяснява всичко подробно. През цялото време във водата следи и показва красотите в морето. Препоръчвам със сигурност и самата аз ще гледам да посетя отново. Много благодаря за приключението!
6 Стойчо Иванов
6 Симона Караниколова
Хотелът е приятен, персоналът - любезен. Цените не отговарят на качеството, особено в ресторанта и бара. Допълнителните екстри бяха това, което направи престоят ни по-приятен. Не успяхме да запазим час за историческия тур в подходящ диапазон, тъй като местата вече бяха свършили. Никой не ни предупреди, че явно се запазват предварително и има капацитет. Това съответно разпокъса деня ни и скъси драс...
10 Лазар Лютаков
10 Мария Маринова
Страхотно преживяване! Всичко беше организирано до най-малката подробност, а от Антон Георгиев научихме интересни факти за летенето.
9 Евелина
10 Диян Станковски
Беше супер! Доволен съм!
10 Християн Костов
Супер преживяване! Пилотът - голям професионалист! Благодаря на целия екип! ПС: Съвет - включете цената на лифта във ваучерите.
10 Виктор Рашков
Страхотно! След толкова часове flight simulator най-сетне полетях за малко наистина. Страхотен инструктор и много готин самолет. Искам пак.
10 Васил Василев
Изключително добро впечатление от екипа на летището в Казанлък! Благодаря на пилота на LZ-DEM - истински авиатор!!! Имам малък опит с полети на Ан-2, Вилга, Ка-26 и МИ-24. Икарус 42 допълни колекцията ми от незабравими усещания. Благодаря!
10 Стоян Бобев
Останахме силно впечатлени от цялостното преживяване. Обслужването в хотела беше на вино, изключително любезен и учтив персонал. Храната беше превъзходна - Нашите адмирации, за което. Дегустацията на 5 вида вина много ни хареса и беше много полезно за нас. Със сигурност ще посетим отново това място.
9 Велислав Филипов
Беше много хубаво и съм много доволен. Единственото нещо беше, че имаше човек пред нас, който караше малко по-бавно и бавеше цялата колона и не беше толкова екстремно, колкото очаквахме. Но беше хубаво изживяване.
10 Йоана Брусарска
Беше много яко!!! Екипът също е супер! Много е готино, когато правиш нещо такова да има такива яки хора с теб 💜💜💜 Евала! Супер сте и само така и винаги се стремете към повече и по-добор! Много благодаря за изживяването!
9 Danail Pilev
Много приятно преживяване и професионално обслужване.
10 Емилия Пенева
10 Никълъс
Страхотно преживяване! Благодарности към инструктора!
10 Иво Яков
Беше страхотно, прекрасно преживяване и невероятни гледки. Пилотът е много опитен и готин човек!
10 Tsvetelina Genchova
Уникално преживяване, препоръчвам с две ръце. Пилотът беше супер отзивчив и любезен.
10 Антон Николаев
Всичко беше супер.
10 Бохос Филип Чакърян
Страхотно изживяване със страхотни хора
10 Радослав Йорданов
Изключително професионално и приятелско отношение от страна на инструктора! Много съм доволен от цялото изживяване!
10 Калояна Спасова
10 Йоана Семова
10 Благовеста Първанова
Преживяването беше страхотно, инструкторът изключително мил, предразполага да му се довериш и да се насладиш на емоцията от това невероятно приключение! Определено бих повторила!
10 Иван Митев
Преживяването беше невероятно. Препоръчвам.
10 Невен Колев
Пичовете са топ,професионалисти на ниво ит.н ...Газ
10 Pavel Petrov
Супер!
10 Васил Тетрадов
Изживяването е неповторимо,благодаря на целия екип за страхотното преживяване
10 Илиян Иванов
Страхотно преживяване! Определено бихме повторили!
10 Михаил Тарльовски
Благодаря на пилота Румен, за професионализма и ентусиазма, с които те предразполага да се отпуснеш и да се насладиш на полета. Страхотно приключение, което ще помня дълго и ще ме кара да искам да летя още повече и по-дълго за напред.
10 Веселина Спасова
Преживяването беше страхотно! Ще ни остане спомен за цял живот! Въпреки невъзможността да се възползваме от подарената ни услуга - полет с Балон, поради метерологичните условия, ни подарихте страхотното летене с хеликоптер. Благодарим на Марио, който беше нашия пилот, за емоцията и чудесното настроение! Продължавайте да радвате така и да подарявате усмивки!
9 Деница Джамбазова
9 Иван Петков
Преживяването беше страхотно! Масажът беше невероятен! Не съм доволен от сайта на Sky Vision, по-конкретно от частта със запитването за час за даденото преживяване. Възможните часове на сайта въобще не съвпадат с реалната програма на фирмата, организираща събитието...
10 Йоана Георгиева
Супер преживяване със страхотен екип!
10 Десислав Михайлов
Страхотно водно приключение! Препоръчвам го на всеки , който обича водата.
10 Таня Драгиева
Жалко, че няма повече звезди който да дам. Нмам думи с който да опиша какво невероятно изживявене беше. Със сигурност ще се видим отново с екипа ☺️
10 Росен Тодоров Вълчев
Уникално !!!
10 Таня Миленова
10 Анета Попова
Чудесно изживяване, благодаря за отношението и вниманието :)
10 Илиян Илиев
Уникално преживяване!
10 Мария Стоянова
10 Борислав Стефанов
10 Александра Паскова
Имах подаръчен ваучер Скок Пандюл на Проходна. Екипа беше страхотен, преживяването беше уникално!
10 Златина Мутафчиева
10 Ралица Шекерджиева
Невероятно изживяване. Нямам търпение да видя видеото и снимките
10 Михаел манушев
Преживяването е уникално. Няма такъв адреналин и такъв кеф никъде другаде. Момчетата са повече от топ!!! Страхотни сте! Благодарим ви, че имахме честта и удоволствието да изживеем това уникално преживяване!
10 Тереза Милославова
Страхотно изживяване!
10 Александър Александров
10 Радомир Горанов
Уникално!
10 Диян Атанасов
10 Виктория Аладжем
Организацията беше много добра, а и изцяло преживяването беше много приятно.
10 Атанас Димитров
10 Полина Георгиева
Преживяването беше страхотно! Красиво и незабравимо! Екипът беше на ниво, адреналинът на макс , чудесен спомен!
10 Георги Миленов
10 Миглена Минчева Балабанова
Неповторимо изживяване!
10 Мария Четрафилова
9 Лети Николова
10 Ради Радев
Екипът на Скочи.бг е уникален! Благодаря им за всяка секунда преживяна заедно! Продължавайте да сбъдвате мечтите на хората!
10 Николай Николов
10 Jakub Kristl
Вълнуващо и с адреналин
8 Александър Червенков
10 Григор Серафимов
10 Кристиан Стоянов
8 Габи и Влади
Емоцията беше неописуема! Организацията - без забележки! Помогнахте ни да създадем незабравими спомени!
10 Драгомир Димитров
Страхотно изживяване. Перфектна организация. Препоръчвам
10 Иван Георгиев
10 Явор Миланов
Страхотно преживяване. Във възторг сме от инструктора!
10 Моника
Страхотен екип! Беше велико! Благодарим ви!
10 Мина Василева
10 Жельо Желев
10 Ивайло Черкезов
Страхотна емоция, за която дълго ще си спомняме с усмивка! Инструкторът ни беше изключително любезен, добър и отзивчив, което направи преживяването ни още по-приятно. Маршрутът, по който преминахме, беше интересен и разнообразен и освен това имахме възможност да спрем на няколко места за почивка и снимки. Нямахме опит с управлението на АТВ, но това не беше никакъв проблем, свиква се лесно. Всичко ...
9 Деян Василев
10 Velko Georgiev
Беше супер! Много съм доволен!
10 Васил Николов
10 Доника Златкова Желева
Беше невероятно приключение! Много съм доволна! Благодаря ви!
10 Йордан Иванов
Много любезни.Обръщат внимание на свойте клиенти.Точни и ,като цяло много съм доволен от тях.
9 Христо Христов
Приятно и отпочиващо изживяване - макар за кратко, може да се насладиш на вълнуваща гледка от високо. Организацията е добра, хората дружелюбни и професионално подхождат към всеки.
10 Матилда Николова
Разходката с яхта по язовир Искър беше наистина хубаво преживяване, доста отпускащо след работен ден. Единствено смятам, че парите за кетъринга могат да оползотворени по-добре, ако сами си подготвите храна и напитки.
10 Симеон Цочев
10 Иван Чернев
10 Виолета Джиева
Страхотни млади хора! Изкарахме си супер:)
10 Калоян Стефанов
Много любезни и старателни към децата
10 Димитър Тодоров Петров
Супер приключение. За хора, които обичат адреналина просто се възползвайте и ще останете доволни
10 Хрисиана Ангарова
Страхотни професионалисти , изживяването е незабравимо !!!! Препоръчвам !
10 Калинка Иванова
Благодаря на екипа на Скай Вижън и най-вече на пилота, с когото осъществихме полета с парапланер. Невероятна емоция и незабравимо преживяване. Беше първия ми полет с парапланер - убедена съм, че няма да е последния. Благодаря ви!
10 Станислав Траилов
10 Полина Василева
10 Ива Александрова
10 Светослав Веселинов
10 ВАСКА СТЕФАНОВА
Страхотно изживяване и страхотни професионалисти!Благодаря ви!
10 Николета Атанасова
6 Kameliya Shellabear
Здравейте, в неделя -18/06 имахме Тиймбилдинг на голямата ви яхта. Бяхме 16 души, преживяването беше много добро. Всички момчета, които са заети с обслужването на хората и яхтата бяха на ниво и на разположение през цялото време. И тъй като такова организирано преживяване не е никак евтино, би било редно според всички, които бяхме на яхтата за 6 часа да има ползваема тоалетна и трюма да изглежда ...
10 Йончо Минков
Невероятни професионалисти!!! Преживяването си заслужаваше и адреналина е на макс :) Пепоръчвам с две ръце!!!
10 Boyka Boeva
Преживяването е неописуемо страхотно. Екипа е невероятен и професионален. Препоръчвам с две ръце ! Благодаря!
10 Таня Арабаджиева
10 Роман Методиев
Конната езда с другарите от Буч в Боровец беше страхотна :) Те са супер професионалисти!!!
10 Александра Караджова
Моя скок са парашут беше от Dropzone Erden, до Монтана. Това са най-милите хора! Олег е най-добрия инструктор, благодарение на него, нямаше време и за секунда притеснение. Страхотни професионалисти, ще се виждаме още много много пъти с тях.
10 Йонко Колев
Прекрасно изживяване, много съм доволен и ще препоръчам!
10 Милка Ковачева
Страхотно отношение от момчетата на място и лесен процес по запазване. Преживяването беше неописуемо ! :)
10 Дияна Бориславова
10 Ванеса Кирилова
10 Снежина Николова
10 Марияна Великова
Прекрасно отношение,прекрасно преживяване.Благодарим ви и до нови срещи. сем.Великови
10 Петя Павлова
Много яко преживяване! Препоръчвам!
10 Анджелика Ангарова
Беше уникално , препоръчвам!
10 Елора Йовева
Супер е !
10 Димитър Манолов
Супер беше !
10 Преслава Николова
Прекрасно изживяване! Много емоции и прекрасни гледки! Благодарим ви!
10 Станислав Табутов
Страхотно изживяване и прекрасна пилот-ка 😄
10 Габриела Ботева
10 Иво Немцов
Страхотно изживяване,момчетата с лодките са прекрасни!
8 Дияна Кръстева
Преживяването беше незабравимо, гледката невероятна. А пилотът ми вдъхна доверие и спокойствие, още щом се появи :) Определено ще пробвам и нещо сходно в бъдеще.
10 Силвия-Мария
От видео или снимки не може да се добие точна представа колко хубаво е преживяването, но качите ли се веднъж, със сигурност ще пожелаете да го направите отново. Изключително е! Благодаря, Малина и Емил! :)
10 Весела Велинова
Супер преживяване! Препоръчвам на всеки да опита и да предизвика сетивата си. Шеф Антон е страхотен професионалист, който не само ни приготви петзвездно меню, но и ни напътстваше през цялото време, макар и всичко да беше загадка до последно.
10 Лъчезар Димитров
10 Suzana Yordanova
Изключително преживяване! Препоръчвам на всички да опитат. Отново бих повторила.
10 Tsveta Raycheva
Прекрасно организирано и капитани любезни и супер преживяване
10 Кристиян Караджов
10 Людмила Резашка
Здравейте, от вечерята на тъмно, най-голямо впечатление ми направи добрата организация от страна на изпълнителя, хубавата и различна обстановка, в която попаднахме, прекрасното и персонализирано меню, положително отношение, зареждане с настроение. Изключително сме доволни че ви избрахме, препоръчахме ви и ще повторим! Дори имаше коментар от приятелят ми “не може ли да отидеш при Шеф Дойчинов на ку...
10 Десислава Димитрова
Благодаря, че помогнахте една мечта да се превърне в реалност! Страхотни сте!😊🛩
10 Луиза Христова
10 Златан Денчев
Страхотно изживяване
10 Димана Ранкова
Професионално отношение и страхотно преживяване, имах нужда от подобно екстремно преживяване, за да преборя вътрешни страхове - постигнах го, благодаря сърдечно, Димана
10 Николай Михайлов
Всичко беше уникално. Благодаря прекрасното отношение
10 Виктор Стефанов
Повече от страхотно изживяване, прекрасно отношение на Васко и баща му! Препоръчваме с две ръце!
10 Tsvetan Lyubenov Lyubenov
Беше супер, с удоволствие бих повторил.
1 Кристина Миткова Дралчева
Много несериозно отношение от Антон Георгиев който организира самия скок. След първото ми запазване се случи ден в който вали и беше разбираемо анулирана и получих емейл че е анулирана. Втория път след запазването на нова дата отидох на място и бях там, след като звъннах и го събудих той ми каза че няма да има скок да съм си запазвала през седмицата не дата която е събота и неделя?! Не знайно защо...
10 Павлина Тосева
Страхотно преживяване, учтив екип и професионално отношение.
10 Галин Николов
10 Илияна Найденова
Страхотно преживяване! Прекрасен екип и отношение!
10 Боряна Маринова
Полетът е страхотна емоция. Препоръчвам.
10 Красимира Василева
Беше страхотно, не мисля че ще си го причиня някога отново, но БЕШЕ СУПЕР!!!! Благодаря :)
10 Полина
10 Христо Петров
10 Камелия Стоева
Невероятно преживяване! Благодаря на екипа Ви и на екипа осъществил полета.Невероятни професионалисти и хора.Препоръчвам го на всеки, които обича силните усещания!
10 Любка Борисова
10 ДАНИЕЛА ВАСИЛЕВА
Благодаря за незабравимото преживяване!!!
5 Росита Кюлева
Прекрасен балон с учтив "екипаж". Бях неприятно изненадана от големите забавяния и чакане, както и от липсата на видео- нещо,което е включено в пакетната цена !