Рафтинг | Избор на оригинален подарък | SkyVision

КУПИ ВАУЧЕР ЗА РАФТИНГ

до 14 май и ще участваш в томбола* за 300лв.

Избери дестинация за своето рафтинг приключение

Официални правила за провеждане на томболата

1. Организатор

Промоцията „Купи Ваучер за Рафтинг до 14 май и ще участваш в томбола за 300лв.“, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от „Скайвижън България” ООД, София, бул. „България“ № 81Б, наричано по-нататък Организатор.

2. Правила на промоцията

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Правила на промоцията.
2.2. Официалните правила на промоцията се публикуват на сайта www.skyvision.bg за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон +359 (0) 700 20 200.
2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.skyvision.bg.
2.4. С участието си в Промоцията, участниците се обвързват с долуописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

3. Продължителност на промоцията

Промоцията ще продължи до 14 май 2019 г.

4. Участващи продукти

В промоцията участват следните продукти:
4.1. Рафтинг по Струма
4.2. Рафтинг на Тара
4.3. Рафтинг на Соча – Словения

5. Описание на наградата

Наградата е ваучер на стойност 300лв, който може да бъде използван за услуга по избор, предлагана от Скайвижън България ООД.

6. Механизъм на промоцията

С всеки закупен ваучер за рафтинг до края на промоцията потребителят автоматично участва в томбола, която ще се състои в края на май 2019 г. Победителят ще бъде уведомен по email или с телефонно обаждане.

7. Право на участие

В промоцията имат право да участват всички граждани на Република България на възраст над 14 години с изключение на служителите на Скайвижън България ООД и партьорите, свързани с промоцията, както и роднини по права линия от първа степен (деца и родители) и съпрузи на изброените по-горе лица.

8. Получаване на наградата

Наградата се получава единствено от офиса на SkyVision в София.

Групови изживявания

Имате възможността да изберете забавно групово преживяване, като предизвикателство за малки екипи. Попитайте ни за условия и свободни дати.

ОРИГИНАЛЕН ВАУЧЕР В ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА

Изберете да подарите ваучер в луксозна опаковка, запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание – красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване. Подробната информация на гърба на ваучера ще запознае получателя му с необходимото. Електронният ваучер е безплатен и се изпраща по имейл – готов за разпечатване.

Разгледай и другите ни предложения

Затвори