КАТЕГОРИЯ: ВИНЕН ТУРИЗЪМ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ В КАТЕГОРИЯТА:
ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО

Виното е не просто напитка, то е изкуство, история и култура, които се преливат във всяка капка.

Виненият туризъм в България е идеален за любителите на виното, които искат да открият нови вкусови нюанси и да се насладят на вълшебството на винопроизводството. Пътешествие в света на виното не е само за ценители. То е за всички, които обичат да се наслаждават на уникални моменти и да споделят изживявания с приятели и близки. България е известна с дългата си винена традиция и качеството на вината си. Не пропускайте възможността да се насладите на винения път, който ще ви отведе на магично пътешествие из ароматите, вкусовете и красотата на българското вино.

Ако сте влюбени в аромата и вкуса на виното, виненият туризъм е подарък точно като за вас. Той ще ви даде възможността да се насладите на изключителни изживявания и да се запознаете със забележителните винени региони и производители. От туровете във винарните, до разходките из лозята и дегустациите на вина, това е пътешествие, което ще ви обогати с нови познания и впечатления. Виненият туризъм е подходящ за всички, които искат да открият нови аромати, да научат за различните сортове вино и производствените процеси и да преживеят културата на виното на място. Независимо дали сте начинаещ винен любител или опитен сомелиер, виненият туризъм е вълнуващо преживяване, което ще задоволи вашите сетива и желание за открития.

Посветете следващото си пътуване на виното и се впуснете в неповторимото изживяване, което само виненият туризъм може да ви предложи.

КАК РАБОТИ?
КУПУВАЧЪТ:
  1. Избира пожелана услуга, за която да бъде издаден Ваучер с характер на депозит.

    Преживяването, което е избрал, може да се промени при желание на ползвателя. Ползвателят може да използва сумата, за да избере всяко друго преживяване в SkyVision и, при нужда, само да доплати разлика в цената.
  2. Оформя подаръчен Ваучер с пожелание или го оставя за себе си.

    Ваучерът може да се ползва от друг човек, без да е необходимо да се преиздава или променя. Достатъчно е по време на резервация в поле „Име на ползвателя“ да се впишат имената на човека, който ще ползва услугата.
ПОЛЗВАТЕЛЯТ:
  1. Резервира пожеланата или друга услуга онлайн през бутон МОЯТ ВАУЧЕР.

    Ползвателят може да резервира пожеланата услуга без доплащане през целия 12-месечен период на валидност на Ваучера, дори ако цената й се е повишила, или да използва депозита, за да заплати напълно или частично друга услуга.
  2. Избира дата и час от календара на съответната услуга.

    Ваучерът може да бъде използван до срока на неговата валидност или да бъде удължен до един месец след изтичането му. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

5 Боряна Стоева

Публикувано на 03 Април 2024
4 Величка Бистришка

Публикувано на 19 Март 2024
4 Румен Синанов

Публикувано на 11 Март 2024
4 Виктор Тодоров

Хареса ни виненият тур. Момичето беше много любезно и много внимателно обясни технологията за производство на вината. Хотела е хубав. Чисто беше. Водата в басейна беше топла, но има нужда от ремонт на тавана му. Менюто в ресторанта е малко оскъдно.
Публикувано на 25 Февруари 2024
5 НЕЛИ ЗОТОВА-СТОЕВА

Страхотно преживяване,изпълнено с много емоция и релакс
Публикувано на 22 Февруари 2024
4 Владимир Бешков

Беше добре!
Публикувано на 14 Февруари 2024
4 Николай Димитров

Много сме доволни от мястото и хубавите емоции. Усмихнат и вежлив персонал, чисто, уютно и релаксиращо СПА, вкусна храна и хубаво вино. Да има живот и здраве ще ги посетим отново!
Публикувано на 06 Февруари 2024
5 Илонка Александрова

Публикувано на 03 Януари 2024
5 Мирослав Гечев

Публикувано на 21 Ноември 2023
5 Мирослав Гечев

Публикувано на 21 Ноември 2023
5 Desislava Chervenyakova & Diana Tsacheva

Бяхме във Вила Синтика, гр. Сандански. Останахме изключително доволни от топлото посрещане, вниманието, чистотата, уюта и вкусната кухня на ресторанта. Специални поздрави на готвачката! Ще се върнем отново!
Публикувано на 19 Ноември 2023
5 Анна Кунева

Това беше най-добрият подарък, който съм получавала някога. Изживях неповторими моменти на това вълшебно място. Препоръчвам Мидалидаре с две ръце. Изключително добра комбинация между стил, комфорт, природа и хубаво 🍷. Изключително добро обслужване и гостоприемство. Със сигурност ще повторя преживяването!
Публикувано на 16 Ноември 2023
4 Станислав Якимов

Публикувано на 06 Ноември 2023
5 Росен Костов

Всичко беше много интересно, приятно и поднесено с професионализъм. Благодарим. Бихме препоръчали и на наши приятели.
Публикувано на 17 Октомври 2023
5 Kristina Nacheva-Peyakovich

Прекрасно преживяване! Изключително любезни домакини, уникална локация, която те връща назад във времето, красива природа, прекрасен начин да избягаш от града за уикенда!
Публикувано на 10 Октомври 2023
4 Сеид Ибрям

Публикувано на 04 Октомври 2023
5 Николай Йонов

Посетих място от което имах нужда. Тишина, спокойствие, природа, хубаво вино и релакс в чудесно спа!
Публикувано на 27 Септември 2023
1 Boriana Beleva

Разочаровани сме от престоя. Имах голям интерес към винения тур, но за съжаление не успяхме да пристигнем за часа на провеждането му тъй като имаше блокади по пътя. Неучтивият персонал не ни предложи никаква алтернатива, въпреки че обстоятелствата не зависеха от нас. Закуската не беше впечатляваща, телевизорът не работеше. Не препоръчвам.
Публикувано на 21 Септември 2023
5 Селями Мехмед

Прекрасен хотел,вежлив персонал.всичко беше на ниво
Публикувано на 13 Септември 2023
5 Божидар Нушков

Публикувано на 27 Август 2023
5 Пламен Низорков

Изключително доволни останахме от посещението ни в хотел Мидалидаре и винения тур. Много любезен персонал - винаги усмихнат и на разположение. Самият хотел е на ниво - голяма стая с всички удобства. Ресторанта предлага вкусни ястия. Приятно изненадни останахме от наличието на детско меню. Спа центъра също беше на ниво, голям басейн с много топла вода и наличието на детски басейн за забавление на ...
Публикувано на 15 Юли 2023
4 Яница Стоева

Публикувано на 23 Май 2023
5 Венцеслав Бойчев

Много са доволни наши близки, които ползваха услугите. На мястото на изпълнение на услугата, персоналът е бил много мил и отзивчив. Базата и храната са също впечатляващи. Благодарим им!
Публикувано на 16 Май 2023
5 Десислава Иванова

Публикувано на 14 Май 2023
5 Люба Маламова

БЕШЕ ПРЕКРАСНО!
Публикувано на 01 Май 2023
5 Калина Владимирова

Много съм доволна от услугата, която ползвах от SkyVision.bg Беше ми подредена от любим човек. Искам да изкажа благодарности и на екипа от пладформа skyvision. Bg Много бързо ми съдействаха във връзка с възникнал казус. Препоръчвам ги горещо и аз лично съм много доволна от самата пладформа skyvision, от екипа им и от ползваната услуга. Имам им доверие, знам че услугата и преживяванията предла...
Публикувано на 16 Март 2023
5 Антония Василева

Много доволна останах!
Публикувано на 19 Февруари 2023
4 Христина Божидарова Палашева

Публикувано на 10 Януари 2023
5 Камен Андонов

Много уютно и спокойно място. Обстановката, хората и виното са чудни!
Публикувано на 15 Декември 2022
5 Иван Иванов

Заслужава си да се посети. Мястото и персоналът бяха на ниво. Винената дегустация и информацията от гида бяха много интересни. Препоръчвам.
Публикувано на 04 Декември 2022
5 явор александров караджов

Посещението ни в Мидалидаре естейт и прекараното време беше прекрасно. Хубава храна, спокойна атмосфера, любезен персонал, всичко беше чудесно. Със сигурност бихме се върнали отново!
Публикувано на 29 Ноември 2022
5 Димитър Тодоров

Здравейте, преживяването във Вила Синтика беше неповторимо. Много приятна обстановка, вкусна храна, изключително любезен персонал, много добра организация. На много малко места в България можеш да се насладиш така на почивката си, благодарение на професионализма и желанието на целият персонал, клиентите да се чувстват добре. Със сигурност ще ги посетим отново! За съжаление не мога да кажа същото з...
Публикувано на 21 Ноември 2022
4 Диана Георгиева

Публикувано на 17 Октомври 2022
5 PETAR PETROV

Публикувано на 12 Октомври 2022
5 Георги Георгиев

Виденията тур,който направихме в с.Могилово на 9.10.2022г. беше като красива слънчева есенна магия.Разходката във винария " MIDALIDARE" и презентацията на сортовете грозде и производството на вина беше на високо ниво Учтива, усмихната и компетентна служителка ни разведе и показа всичко за виното.А за хотел "MIDALIDARE"SPA можем да кажем само суперлативи.Красив ,изискан интериор,безупречно обслужва...
Публикувано на 12 Октомври 2022
5 Цветан Кателиев

Изключително любезни и отзивчиви! Страхотно преживяване!
Публикувано на 04 Септември 2022
4 Петя ПАСКОВА

Вила Сантика - красота и лукс.
Публикувано на 21 Август 2022
4 Николай Петков

Страхотно място, чувстваме се отпочинали, много приятен, дружелюбен и професионален персонал.
Публикувано на 14 Август 2022
5 Emil Borisov Jotev

Много благодаря! Моите родители останаха много доволни.
Публикувано на 12 Август 2022
5 Диана Вълчинова

Предлаганите преживявания са разнообразни и всичките са безкрайно завладяващи. Получих подарък скок с парашут, но, за съжаление, нямах възможност да се възползвам от това преживяване и го замених с друго. Екипът на Sky Vision ми оказа пълно съдействие и съм много доволна от услугата. Горещо препоръчвам Sky Vision.
Публикувано на 11 Август 2022
5 Димитър Славов

Всичко беше на ниво, виното, винения тур, запознаването с различните сортове грозде, които се отглеждат там.Почивката в самия хотел, СПА, храната в ресторанта на хотела са страхотни.Тишината и спокойствието също бяха много важни.Препоръчвам.
Публикувано на 03 Август 2022
5 Владимир Росенов Митров

Публикувано на 02 Август 2022
5 Александър Христов

Приятно място с много добро обслужване.
Публикувано на 23 Юни 2022
5 Кристин Богданова

Публикувано на 22 Юни 2022
5 Tihomir Todorov

Много приятно изкарване в уютна обстановка и перфектно обслужване!
Публикувано на 09 Май 2022
5 Tihomir Todorov

Много приятно изкарване в уютна обстановка и перфектно обслужване!
Публикувано на 09 Май 2022
5 Валя Костадинова

Страхотни предложения и преживявания
Публикувано на 13 Април 2022
5 Десислава Господинова

Цялостното ни преживяване беше страхотно! Виненият тур беше много интересен, а момичетата, които го водеха много любезни. Храната и виното в ресторанта бяха на отлично ниво. Спа центърът също беше много добре оборудван. Отлична оценка по всички критерии!
Публикувано на 01 Април 2022
4 Росен Стойков

Публикувано на 31 Март 2022
5 Диана Георгиева Велчева

Уютно,чисто,прекрасен сървиз и храна.Много добро СПА.Препоръчвам!
Публикувано на 21 Март 2022

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

 

voucher

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат.

Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

voucher

voucher

voucher

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?


Изненадайте с Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат.

voucher

Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

voucher

voucher

voucher

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
ВИНЕН ТУРИЗЪМ
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери