ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
Нови и уникални технологии за неоперативно оформяне на лице и тяло – Venus Legacy, Intarceuticals – Atoxelene, Процедури за лице и тяло
Индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – стягане на кожата; премахване на бръчки, петна, белези; почистване на кожата и блясък.
В естетичното студио се използват най-нови технологии и апаратура от кинезитерапевт с опит повече от 10 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
Важно: При първо посещение се прави консултация, за да се определи, от какво се нуждае кожата. При необходимост и по желание на ползвателя на ваучера е възможно на момента процедурата да бъде заменена с друга.
КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?
  • Консултация от кинезитерапевт за определяне точните нужди на лицето.
  • Процедура ( процедури) според избрания пакет, изпълнени с необходимата апаратура и медицински/козметични препарати.


* Забележка: Процедурите може да бъдат заменени изцяло по желание, или в случай че при консултацията Вие и терапевта Ви установите, че друга от предлаганите процедури би била по-подходяща за Вас. (с доплащане ако е необходимо такова)

 

КОГА СЕ ИЗПЪЛНЯВА?
  • Целогодишно, всеки ден без неделя
  • гр. София
ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕДУРИТЕ

ЛИЦЕ

Venus Legacy
Venus Legacy използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета, бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Термо реакцията в дермата стимулира естествен лечебен отговор на тялото, а именно – производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Видимо дори веднага след първата процедура!
– Видимо намаляване на бръчките;
– Изключително стягане на кожата, особено в зони, които се отпускат с времето – брадичка и шия.
– Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето.
– Изравняване тена на лицето – особено на хора пушачи.
– Свиване на разширените пори.
Тъй като Venus Legacy е неинвазивна процедура, която не изисква време за въстановяване, спокойно можете да отделите малко време в обедната почивка и след това да се върнете на работа. 

Intraceuticals
Intarceuticals – Atoxelene е мощен антиоксидант, процедура, известна и като „Терапията на Мадона“.
Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране дори върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.
Има подмладяващ, успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.
Резултатите с Intraceuticals са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и с избистрен и сияещ тен. Намалява видимостта на бръчките, заглажда мимическите бръчки, уплътнява кожата и стяга околоочния контур и прави устните по-сочни. Предимството е неизвазивният характер на процедурата, придружен с максимален ефект. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди.
Терапията ATOXELENE на Intraceuticals използва три важни стъпки за постигане на своите моментални и трайни резултати.
1. Кислород под ниско налягане, което цели доставката на антиоксиданти в кожата.
2. Уникален ATOXELENE Serum, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията, стяга кожата и намалява фините бръчки. Съдържа Argireline – алтернативата на ботолин.
3. Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максиламно синергично веществата, с цел по-дълготрайни резултати.

Почистване на лице
Без зачервявания, без възпаления и без пара – подходящо за хора с чувствителни очи и астма.
Включва екстракция на комедони, успокояващ серум и подходяща маска според типа кожа.
Използват се продуктите на професионалната козметика Phytomer и Delarom Paris.
Край на досадните пъпчици по лицето. Подарете си блясък и чистота на кожата.

 

ТЯЛО

Venus Legacy
Venus Legacy (Венус Легаси) е израелски медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло). Три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Загряване в дълбочина и разграждане на мастните клетки.
Резултатите са индивидуални, но това което можете да очаквате, е :
– Видимо намаляване на целулита, при по-леки случаи той изчезва напълно.
– Изключително стягане на кожата, особено в зони, които не се подават на диети и спорт – колена, ръце, корем.
– Намаляване на стриите – тъй като процедурата с Venus Legacy стимулира производството на колаген.
– Видимо остлабване и оформяне на контура (резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност).
Значителна разлика в състоянието може да се види след третата процедура, като ефектът от процедурите продължава повече от 18 месеца! Препоръчителни са 6-8  процедури на зона, веднъж седмично през 7 до 10 дни. Всяка зона представлява поле с големина на лист А4. Тази зона се обработва 30 минути.

Как работи? За избраното от Вас преживяване ще бъде издаден Ваучер, който има характер на депозит и може да бъде ползван за всяка една публикувана на сайта услуга. Виж повече
За да използвате услугата е необходимо да направите резервация през бутон МОЯТ ВАУЧЕР със серийния номер на ваучера. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
Venus Legacy за лице
199 лв.
  • Процедура за лице или за шия, брадичка и лице. Използва се многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета за бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта.Почистване + хидратация или подмладяване за лице
280 лв.
  • Пакетът включва почиствяне на лицето + една от следните процедури - хидратация Intarceuticals или подмладяване Venus Legacy - избира се на място след консултацията, коя от процедурите е по-подходяща за конкретния тип кожа.

Пакет Подмладяване за лице
320 лв.
  • Пакет Подмладяване за лице включва по една процедура Venus Legacy и Intarceuticals

Изненадайте с ОРИГИНАЛЕН ВАУЧЕР с красиво изписано пожелание и стилен восъчен печат.

Вижте нашата ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА
ПОЛУЧАВАТЕ ВЕДНАГА електронните ваучери, дори в почивен ден.

Научете повече за УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА
ПОДОБНИ ПОДАРЪЦИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

blank

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат.

Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

blank

blank

blank

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери