Терапия за тяло | Избор на оригинален подарък | SkyVision

МАСАЖ И ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО

 • избери подарък
 • оформи ваучер
 • плати
 • ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО
 • ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО
 • ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО
 • БЮТИ ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО ЛИЦЕ И КОСА

Поглезете себе си или приятел! Изненадайте приятно половинката си с Релаксиращ масаж, Тайландски масаж, Източни терапии или пакет Възстановяване!

 Безплатна доставка над 120лв.

 Безплатна луксозна опаковка

 Връщане или Замяна до 30 дни

 Пакети за един или двама

 Провежда се в гр.София

 Целогодишно всеки ден

 Валидност 3 месеца


ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО – Масажи и терапии


Подарете едно блажено бягство от ежедневието! А защо не и на себе си.
Най-хубавият подарък е здравето! Направете здравословен, балансиращ и релаксиращ подарък! Поглезете вашите любими хора и приятели, а защо не и вас самите. Да премахнем психическото напрежение, болките в гърба и стреса. Да презаредим организма с балансираща и оздравителна енергия, да върнем хармонията и настроението още днес.
Изберете между: 

Тайландски масаж - 55 лв. - 60 мин.
Традиционният тайландски масаж премахва болката и сковаността в тялото, увеличава гъвкавостта и подвижността и балансира потока на енергията.

Пакет Релаксиращ масаж - 80 лв. - 80 мин.
Релаксиращ масаж в комбинация с рефлексотерапия за освобождаване от напрежението и натрупания стрес.

Пакет Източни терапии - 175 лв.
Три различни вида източни масажи за баланс и хармония - Шиацу, Гуаша и Тай-масаж, всеки по 60 мин. - извършват се в различни дни.

Пакет Възстановяване - 160 лв.
Включва три различни възстановителни масажа по 60 мин. за здраве и баланс. 1. Класически – премахва умората и връща тонуса; 2. Оздравителен – премахва болката и неразположението и 3. Тай-масаж – подобрява гъвкавостта и балансира енергията. Масажите се изпълняват в различни дни.

Пакет за мъже - 120 лв.
Включва два масажа по 60 мин. всеки. 1. Спортен масаж - премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускулите и ставите. 2. Масаж на терапевта - комбиниран авторски масаж съобразен със специфичните нужди и проблеми на клиента.

Ароматерапия – DETOX, RELAX, VITALITY, SILLHOUETTE - 100 лв. 80 мин.
Неповторимо Арома изживяване за цялостна релаксация и възстановяване. Ароматерапия – масаж на цяло тяло с френски етерични масла плюс рефлексотерапия – масаж на стъпала + масаж на глава.

Холистична морска терапия – 100 лв. – 80 мин. Терапия за цялостно балансиране, релаксация и презареждане на тялото. Терапията включва масаж на цяло тяло със специален френски концентрат от морска пяна, масаж на глава, рефлексотерапия - масаж на стъпала.

Бюти терапия - Масаж на тяло и масаж на лице – 120 лв. – 80 мин.
Терапията включва масаж на цяло тяло с топли натурални масла, масаж на лице - избор от три терапии с оригинални френски продукти - стягане, хидратация или анти бръчки и масаж на стъпалата – рефлексотерапия. Процедурата хармонизира и успокоява тялото, като същевремнно хидратира възстановява регенерира клетките на кожата.

Масажите се изпълняват от терапевт мъж.
Масажите закупени за двама се изпълняват само един след друг, а не едновременно.
Подробна информация за всеки от пакетите вижте на бутон "МАСАЖИТЕ".
Ваучерът е с валидност 3 месеца. Можете да го подарите, а неговият ползвател сам ще избере удобен момент кога да го използва.


Тайландски масаж - 60 мин.
Традиционният тайландски масаж балансира жизнената енергия в тялото. Използват се различни похвати и техники в масажа, които включват разтягания и изтегляния, като по този начин освен блокажи във врата, гърба и кръста се облекчава също главоболието и напрежението.  Масажът балансира енергията, успокоява емоциите и ума, тялото става по-гъвкаво и се намалява усещането за скованост. Тай масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи.


Пакет Релаксиращ масаж - 80 мин.
Релаксиращ масаж в комбинация с рефлексотерапия (масаж на стъпала) за постигане състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация.  Отстранява натрупаните стрес, напрежение и умора. Стимулира кръвообращението, подпомага детоксикацията, отстранява блокажите. Рефлексотерапията възстановява енергийния поток в тялото и задейства самооздравителните процеси.

Пакет Източни терапии
Включва три различни вида източни масажи - Шиацу, Гуаша и Тай-масаж, всеки по 60 мин.
1. Шиацу - Японски масаж. Балансира жизненоважната за тялото енергия „ЧИ” като подобрява енергийното състояние на меридианите. Освобождава напрежението, балансира разпределението на енергията и лекува вътрешните смущения, като активира оздравителните механизми на организма за самолечение.
2. Гуаша - Китайски масаж познат от древността. С помощта на пластина от камък ‚биан‘ успешно се повлияват болки и схващания в гърба, врата, раменете и краката. Гуаша подобрява кръвообръщението, укрепва имунната система, детоксикира тялото и отнема негативната енергия. В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.
3. Тай-масаж - Спомага правилното протичане на жизнената енергия в тялото. Премахва болките, сковаността, стреса и умората.

Пакет Възстановяване
Включва три различни вида масажи -  Класически, Оздравителен и Тай-масаж, всеки по 60 мин.
1. Класически масаж - Отпуска мускулите, подобрява кръвообръщението и лимфопотока. Подобрява здравословното състояние.
2. Оздравителен масаж - Подходящ при всякакви проблеми на опорно двигателния апарат, плексит, главоболие, болки в гърба, болки в кръста и крайниците.
3. Тай-масаж - Увеличава мобилността на ставите, повишава гъвкавостта на мускулите, заздравява сухожилията, подобрява кръвотока. Премахва стреса и балансира нервната система.

Пакет за мъже - включва 2 масажа по 60 мин. Всеки.
1. Спортен масаж - подходящ за всеки, не само за професионалните спортисти, а и за хора, които поддържат добра физическа форма, както и за тези, който желаят по-тонизиращ и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и да ги подготви за поредния активен ден.
2. Масаж на терапевта – авторски масаж специално подготвен за вас, съобразен с вашите специфични оплаквания и нужди. Терапията комбинира различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Ароматерапия - DETOX, RELAX, VITALITY, SILLHOUETTE
Терапията включва масаж на цяло тяло 80 минути с оригинални френски етерични масла, масаж на глава, рефлексотерапия. Четири аромата от които да избирате - неповторимо арома изживяване за естествено и неподправено щастие. Аромамасажът е естествен начин за поддържане на добро здраве, позитивно настроение и хармония. Той е комбинация от релаксиращи, терапевтични, дрениращи и тонизиращи масажни техники за балансиране на ума и тялото, насърчаване на пълна релаксация, възстановяване и презареждане.
1. Таитянска гардения и жасмин за хармония и пълна релаксация. Този антистрес масаж облекчава напрежението, успокоява и релаксира.
2. Аромамасаж Детокс с лавандула и безсмъртниче за изхвърляне на токсините, премахване на стреса и елиминиране на умората. Препоръчителен за спортисти и хора под напрежение.
3. Тонизиращ и балансиращ аромамасаж с мандарина и портокал за жизненост на духа, регенениране на емоциите и виталността. Премахва блокажите и натрупания стрес.
4. Аромамасаж с дъх на гора за перфектен силует - Бамбуков масаж с липолитичен ефект за стегната кожа, самочувствие, тонизиране.

Холистична морска терапия
за цялостно балансиране и презареждане на тялото със специален морски концентрат  на Phytomer -  80 мин.
Терапията включва масаж на цяло тяло, масаж на глава, рефлексотерапия. Насладете се на своето жадувано малко бягство от реалността, като се потопите в успокояващата синева на морската магия с този релаксиращ антистрес масаж за цялостно регенериране на тялото. Специално подбрани масажни техники за освобождаване на напрежението и натрупания стрес. Масажът със специалния морски продукт на Phytomer обгрижва тялото с благополучие и красота. Моската вода съдържа всички елементи (олигоелементи, минерали, витамини и др.), които са незаменими за релаксацията на тялото и жизнеността на кожата.

Бюти терапия масаж на цяло тяло + рефлексотерапия + масаж на лице 80 мин.
Цялостният бюти масаж е нежно прераждане в красота и хармония за балансиране и успокояване на тялото, като същевремнно хидратира и регенерира клетките на кожата. Кадифен бленд от разкрасяващи масла, които възобновяват и освежават кожата в дълбочина и я правят по-млада, еластична, гладка и копринено мека.
+
Рефлексотерапията – масаж на стъпала за подобряване на здравето.
+ Масаж на лицето - Масажът на лице връща младостта и свежестта на кожата, тонизира мускулатурата, стяга и спомага за предотвратяване образуването на бръчки. Възможност за избор на място от :

Хидратиращата терапия за лице за перфектно хидратирана кожа (+30% повече хидратация). Омекотява и успокоява лицето и бързо възстановява естествения блясък. Терапията има успокояващо, ревитализиращо и антиоксидантно действие, подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст.

Терапия за лице за стягане и изглаждане - комбинира ефекта на 20 растителни екстракта със стягащо, регенериращо и хидратиращо действие. Кожата се изглажда и става по-нежна, контурът на лицето и шията се очертава ясно.

Анти ейдж терапия за лице - Кожата е пълноценно подхранена (89%), енергията се завръща в клетките (74%), тенът засиява. Лицето се озарява, възстановява се еластичността, тонуса и жизнеността на епидермиса.


Специалният активатор на младостта присъства във всички терапии за лице. Активаторът на младостта е иновативен продукт за красота и здраве на кожата.vaucher


Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над 120лв. с изпращане чрез куриерска фирма Интерлогистика или при поръчка на електронен ваучер на всякаква стойност.

КУРИЕРСКА ДОСТАВКА - Готов за поднасяне ваучер в безплатна луксозна опаковка, подаръчен плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА - Електронен ваучер, изпратен автоматично по имейл. Изключително подходящ за подарък в последния момент или подарък от разстояние.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ - Научете повечеTranslucent Business CardКарта “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” получавате съвсем безплатно с първата си поръчка.

Какво печелите?
1. Възможност да пазарувате на преференциални цени /цените в червено/.
2. Безплатен ваучер за Полет, при натрупване на сума от покупки - 1000лв,
който можете да ползвате лично или да подарите.

Научете повече

1Коментар
 • Виолета Андреева
  Публикувано на Reply

  Изключително съм благодарна за този прекрасен подарък. Много хубава идея, оригинален ваучер, а масажът надхвърли всичките ми очаквания – един от най-хубавите на които съм била. Рефлексологията също беше на много високо ниво. Терапевтът е изключителен професионалист, златни ръце. Горещо препоръчвам – такъв подарък би зарадвал всеки.

Остави коментар

ОПИСАНИЕ

ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО – Масажи и терапии


Подарете едно блажено бягство от ежедневието! А защо не и на себе си.
Най-хубавият подарък е здравето! Направете здравословен, балансиращ и релаксиращ подарък! Поглезете вашите любими хора и приятели, а защо не и вас самите. Да премахнем психическото напрежение, болките в гърба и стреса. Да презаредим организма с балансираща и оздравителна енергия, да върнем хармонията и настроението още днес.
Изберете между: 

Тайландски масаж - 55 лв. - 60 мин.
Традиционният тайландски масаж премахва болката и сковаността в тялото, увеличава гъвкавостта и подвижността и балансира потока на енергията.

Пакет Релаксиращ масаж - 80 лв. - 80 мин.
Релаксиращ масаж в комбинация с рефлексотерапия за освобождаване от напрежението и натрупания стрес.

Пакет Източни терапии - 175 лв.
Три различни вида източни масажи за баланс и хармония - Шиацу, Гуаша и Тай-масаж, всеки по 60 мин. - извършват се в различни дни.

Пакет Възстановяване - 160 лв.
Включва три различни възстановителни масажа по 60 мин. за здраве и баланс. 1. Класически – премахва умората и връща тонуса; 2. Оздравителен – премахва болката и неразположението и 3. Тай-масаж – подобрява гъвкавостта и балансира енергията. Масажите се изпълняват в различни дни.

Пакет за мъже - 120 лв.
Включва два масажа по 60 мин. всеки. 1. Спортен масаж - премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускулите и ставите. 2. Масаж на терапевта - комбиниран авторски масаж съобразен със специфичните нужди и проблеми на клиента.

Ароматерапия – DETOX, RELAX, VITALITY, SILLHOUETTE - 100 лв. 80 мин.
Неповторимо Арома изживяване за цялостна релаксация и възстановяване. Ароматерапия – масаж на цяло тяло с френски етерични масла плюс рефлексотерапия – масаж на стъпала + масаж на глава.

Холистична морска терапия – 100 лв. – 80 мин. Терапия за цялостно балансиране, релаксация и презареждане на тялото. Терапията включва масаж на цяло тяло със специален френски концентрат от морска пяна, масаж на глава, рефлексотерапия - масаж на стъпала.

Бюти терапия - Масаж на тяло и масаж на лице – 120 лв. – 80 мин.
Терапията включва масаж на цяло тяло с топли натурални масла, масаж на лице - избор от три терапии с оригинални френски продукти - стягане, хидратация или анти бръчки и масаж на стъпалата – рефлексотерапия. Процедурата хармонизира и успокоява тялото, като същевремнно хидратира възстановява регенерира клетките на кожата.

Масажите се изпълняват от терапевт мъж.
Масажите закупени за двама се изпълняват само един след друг, а не едновременно.
Подробна информация за всеки от пакетите вижте на бутон "МАСАЖИТЕ".
Ваучерът е с валидност 3 месеца. Можете да го подарите, а неговият ползвател сам ще избере удобен момент кога да го използва.

МАСАЖИТЕ

Тайландски масаж - 60 мин.
Традиционният тайландски масаж балансира жизнената енергия в тялото. Използват се различни похвати и техники в масажа, които включват разтягания и изтегляния, като по този начин освен блокажи във врата, гърба и кръста се облекчава също главоболието и напрежението.  Масажът балансира енергията, успокоява емоциите и ума, тялото става по-гъвкаво и се намалява усещането за скованост. Тай масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи.


Пакет Релаксиращ масаж - 80 мин.
Релаксиращ масаж в комбинация с рефлексотерапия (масаж на стъпала) за постигане състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация.  Отстранява натрупаните стрес, напрежение и умора. Стимулира кръвообращението, подпомага детоксикацията, отстранява блокажите. Рефлексотерапията възстановява енергийния поток в тялото и задейства самооздравителните процеси.

Пакет Източни терапии
Включва три различни вида източни масажи - Шиацу, Гуаша и Тай-масаж, всеки по 60 мин.
1. Шиацу - Японски масаж. Балансира жизненоважната за тялото енергия „ЧИ” като подобрява енергийното състояние на меридианите. Освобождава напрежението, балансира разпределението на енергията и лекува вътрешните смущения, като активира оздравителните механизми на организма за самолечение.
2. Гуаша - Китайски масаж познат от древността. С помощта на пластина от камък ‚биан‘ успешно се повлияват болки и схващания в гърба, врата, раменете и краката. Гуаша подобрява кръвообръщението, укрепва имунната система, детоксикира тялото и отнема негативната енергия. В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.
3. Тай-масаж - Спомага правилното протичане на жизнената енергия в тялото. Премахва болките, сковаността, стреса и умората.

Пакет Възстановяване
Включва три различни вида масажи -  Класически, Оздравителен и Тай-масаж, всеки по 60 мин.
1. Класически масаж - Отпуска мускулите, подобрява кръвообръщението и лимфопотока. Подобрява здравословното състояние.
2. Оздравителен масаж - Подходящ при всякакви проблеми на опорно двигателния апарат, плексит, главоболие, болки в гърба, болки в кръста и крайниците.
3. Тай-масаж - Увеличава мобилността на ставите, повишава гъвкавостта на мускулите, заздравява сухожилията, подобрява кръвотока. Премахва стреса и балансира нервната система.

Пакет за мъже - включва 2 масажа по 60 мин. Всеки.
1. Спортен масаж - подходящ за всеки, не само за професионалните спортисти, а и за хора, които поддържат добра физическа форма, както и за тези, който желаят по-тонизиращ и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и да ги подготви за поредния активен ден.
2. Масаж на терапевта – авторски масаж специално подготвен за вас, съобразен с вашите специфични оплаквания и нужди. Терапията комбинира различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Ароматерапия - DETOX, RELAX, VITALITY, SILLHOUETTE
Терапията включва масаж на цяло тяло 80 минути с оригинални френски етерични масла, масаж на глава, рефлексотерапия. Четири аромата от които да избирате - неповторимо арома изживяване за естествено и неподправено щастие. Аромамасажът е естествен начин за поддържане на добро здраве, позитивно настроение и хармония. Той е комбинация от релаксиращи, терапевтични, дрениращи и тонизиращи масажни техники за балансиране на ума и тялото, насърчаване на пълна релаксация, възстановяване и презареждане.
1. Таитянска гардения и жасмин за хармония и пълна релаксация. Този антистрес масаж облекчава напрежението, успокоява и релаксира.
2. Аромамасаж Детокс с лавандула и безсмъртниче за изхвърляне на токсините, премахване на стреса и елиминиране на умората. Препоръчителен за спортисти и хора под напрежение.
3. Тонизиращ и балансиращ аромамасаж с мандарина и портокал за жизненост на духа, регенениране на емоциите и виталността. Премахва блокажите и натрупания стрес.
4. Аромамасаж с дъх на гора за перфектен силует - Бамбуков масаж с липолитичен ефект за стегната кожа, самочувствие, тонизиране.

Холистична морска терапия
за цялостно балансиране и презареждане на тялото със специален морски концентрат  на Phytomer -  80 мин.
Терапията включва масаж на цяло тяло, масаж на глава, рефлексотерапия. Насладете се на своето жадувано малко бягство от реалността, като се потопите в успокояващата синева на морската магия с този релаксиращ антистрес масаж за цялостно регенериране на тялото. Специално подбрани масажни техники за освобождаване на напрежението и натрупания стрес. Масажът със специалния морски продукт на Phytomer обгрижва тялото с благополучие и красота. Моската вода съдържа всички елементи (олигоелементи, минерали, витамини и др.), които са незаменими за релаксацията на тялото и жизнеността на кожата.

Бюти терапия масаж на цяло тяло + рефлексотерапия + масаж на лице 80 мин.
Цялостният бюти масаж е нежно прераждане в красота и хармония за балансиране и успокояване на тялото, като същевремнно хидратира и регенерира клетките на кожата. Кадифен бленд от разкрасяващи масла, които възобновяват и освежават кожата в дълбочина и я правят по-млада, еластична, гладка и копринено мека.
+
Рефлексотерапията – масаж на стъпала за подобряване на здравето.
+ Масаж на лицето - Масажът на лице връща младостта и свежестта на кожата, тонизира мускулатурата, стяга и спомага за предотвратяване образуването на бръчки. Възможност за избор на място от :

Хидратиращата терапия за лице за перфектно хидратирана кожа (+30% повече хидратация). Омекотява и успокоява лицето и бързо възстановява естествения блясък. Терапията има успокояващо, ревитализиращо и антиоксидантно действие, подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст.

Терапия за лице за стягане и изглаждане - комбинира ефекта на 20 растителни екстракта със стягащо, регенериращо и хидратиращо действие. Кожата се изглажда и става по-нежна, контурът на лицето и шията се очертава ясно.

Анти ейдж терапия за лице - Кожата е пълноценно подхранена (89%), енергията се завръща в клетките (74%), тенът засиява. Лицето се озарява, възстановява се еластичността, тонуса и жизнеността на епидермиса.


Специалният активатор на младостта присъства във всички терапии за лице. Активаторът на младостта е иновативен продукт за красота и здраве на кожата.ОПАКОВКА И ДОСТАВКА
vaucher


Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над 120лв. с изпращане чрез куриерска фирма Интерлогистика или при поръчка на електронен ваучер на всякаква стойност.

КУРИЕРСКА ДОСТАВКА - Готов за поднасяне ваучер в безплатна луксозна опаковка, подаръчен плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА - Електронен ваучер, изпратен автоматично по имейл. Изключително подходящ за подарък в последния момент или подарък от разстояние.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ - Научете повече

КОД "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ"


Translucent Business CardКарта “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” получавате съвсем безплатно с първата си поръчка.

Какво печелите?
1. Възможност да пазарувате на преференциални цени /цените в червено/.
2. Безплатен ваучер за Полет, при натрупване на сума от покупки - 1000лв,
който можете да ползвате лично или да подарите.

Научете повече

Коментари
1Коментар
 • Виолета Андреева
  Публикувано на Reply

  Изключително съм благодарна за този прекрасен подарък. Много хубава идея, оригинален ваучер, а масажът надхвърли всичките ми очаквания – един от най-хубавите на които съм била. Рефлексологията също беше на много високо ниво. Терапевтът е изключителен професионалист, златни ръце. Горещо препоръчвам – такъв подарък би зарадвал всеки.

Остави коментар