ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
Гмурнете се надълбоко във вътрешния си свят и се освободете от ненужното чрез ароматите и рисуването!

Рисуване и етерични масла е вид арт терапия, в която чрез силата на ароматерапията и чистите етерични масла провокираме в себе си емоции и спомени, след което ги изливаме на листа чрез рисуване. И двата елемента - ароматерапията и рисуването, се случват под вещото ръководство на арома консултант и майстор-художник.

Не е необходимо да можете да рисувате - няма да прерисуваме дадена картина, а ще изразяваме себе си чрез изкуството. Темата на картината я определяте Вие според творческото си вдъхновение и моментната Ви настройка.

Можете да се включите в Рисуване и етерични масла в група с други участници или да организирате Частно парти - рисуване и етерични масла за Ваш повод. Партито може да се проведе в осигурена от организатора зала в района на пл. Славейков, или на друго място в гр. София по желание на клиентите, ангажирано предварително от тях.
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
Важно: Необходим минимален брой участници за провеждане на Рисуване и етерични масла в група - 6 човека. За Частно парти е препоръчително да резервирате минимум седмица по-рано.
КАКВО ВКЛЮЧВАТ ПАКЕТИТЕ?
 • Участие в арома-арт ателие за брой участници в група или частно парти според избрания пакет;
 • Запознаване с етерични масла под ръководството на арома консултант за провокиране на творческата енергия чрез вдишване на маслата;
 • Всички необходими материали за рисуване и напътствия от майстор-художник, докато рисувате;
 • Готовата картина.
 • За Частно парти: зала (ако събитието се провежда в зала, осигурена от организатора) – по предварителна заявка!
КОГА СЕ ИЗПЪЛНЯВА УСЛУГАТА?
 • Рисуване и етерични масла в група: провежда се в съботни дни на предварително определени дати по график, в група от минимум 6 и максимум 10 участници. Предстоящи дати: 16.03.2022 (четвъртък) от 18.30 ч.
 • Частно парти – рисуване и етерични масла: може да се проведе всеки ден, на предварително определени според Вашите предпочитания място и ден, в група от минимум 6 и максимум 10 участници. Мястото на провеждане се уточнява при резервацията.

 

Как работи? За избраното от Вас преживяване ще бъде издаден Ваучер, който има характер на депозит и може да бъде ползван за всяка една публикувана на сайта услуга. Виж повече
За да използвате услугата е необходимо да направите резервация през бутон МОЯТ ВАУЧЕР със серийния номер на ваучера. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
Рисуване и етерични масла в група
80 лв.
 • Участие в група Рисуване и етерични масла за един. 
 • За повече участници изберете от Допълнителни опции.Частно парти - Рисуване и етерични масла
480 лв.
 • Частно парти Рисуване и етерични масла за 6 души. За повече участници изберете от Допълнителни опции.
 • Индивидуално провеждане на събитието, без външни за групата участници.Изненадайте с ОРИГИНАЛЕН ВАУЧЕР с красиво изписано пожелание и стилен восъчен печат.

Вижте нашата ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА
ПОЛУЧАВАТЕ ВЕДНАГА електронните ваучери, дори в почивен ден.

Научете повече за УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА
ПОДОБНИ ПОДАРЪЦИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1482
Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1482
Няма отзиви

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

 

blank

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

blank

blank

blank

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
РИСУВАНЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери