Ново Начало за лице и тяло | Избор на оригинален подарък | SkyVision

НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

  • избери подарък
  • оформи ваучер
  • плати
  • Подарък за жена
  • НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО
  • НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО
  • НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Оригинален подарък за жена! Изненадайте приятно Вашата нежна половинка с терапия за тяло и/или лице! Поглезете я, нека се почувства красива, подмладена и сияйна!

 

 Връщане или Замяна до 30 дни

 Продължителност – различна

 Провежда се в гр. София

  Целогодишно всеки ден, без неделя

  Валидност 6 месеца


ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА - НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО


Нови и уникални технологии за неоперативно оформяне на лице и тяло – Venus Legacy, LPG масаж, Intarceuticals – Atoxelene, Процедури за лице и тяло


Индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – премахване на целулит; намаляване на обиколки; стягане на кожата; премахване на бръчки, петна, белези; почистване на кожата и блясък.
Споделете притесненията от външния Ви вид и какви са Вашите желани резултати. В естетичното студио се използват най-нови технологии и апаратура от кинезитерапевт с опит повече от 10 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.

Терапии за лице:
1. Intarceuticals Atoxelene - 180 лв. - 40 мин.
2. Пакет почистване + хидратация или подмладяване - 210 лв. - 80 мин.
- пакетът включва почистване на лицето + една от следните процедури - хидратация Intarceuticals или подмладяване Venus Legacy - избира се на място след консултацията, коя от процедурите е по-подходяща за Вашата кожа.
3. Мезотерапия - 150 лв. - 30 мин.
4. Клиничен микронидлинг - 350 лв. - 60 мин.
5. Venus Legacy:
- лице - 150 лв. - 30 мин.
- лице, шия, брадичка - 200 лв. - 45 мин.
6. Биоревитализация - 250 лв. - 30 мин.
7. Пакет Подмладяване - Venus Legacy (лице, шия, брадичка) + Intarceuticals - 320 лв. - 70 мин.
8. Пакет Анти Ейдж 40+ - Venus Legacy лице, шия и брадичка + биоревитализация - 420 лв. - 80 мин.

* Подробно описание на различните процедури вижте на бутон "ЛИЦЕ".
** При първо посещение се прави консултация за да се определи, от какво се нуждае кожата. При необходимост и по желание на ползвателя на ваучера е възможно на момента процедурата да бъде заменена с друга.

Пакет Лукс за лице - Intarceuticals – Rejuvеnate - 1200 лв.
Перфектният подарък за Вашата нежна половинка включва:
- 6 процедури Intraceuticals, използващи кислород под налягане, Уникален Rejuvenate Serum + Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максимално синергично веществата, с цел по-дълготрайни резултати.
- 4 продукта за домашна употреба - REJUVENATE ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ с високо съдържание на хиалуронова киселина. - 40 мл, REJUVENATE ОВЛАЖНВАЩ КРЕМ - 40мл., REJUVETATE ХИДРАТИРАЩ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ - 120 мл. и REJUVENATE околоочен гел - 15 мл.

* Подробно описание вижте на бутон "Пакет Лукс".

Процедури за тяло:
1. LPG Lipomassage - 450 лв./ 10 процедури х 45 мин.
2. Venus Legacy - 150 лв./ на зона - 30 мин.
3. Пакет 4LPG + 4 Venus Legacy - 600 лв. - 8 процедури х 45 мин.
4. Мезотерапия - 180 лв. - 30 мин./ 5 ml.

* Подробно описание на различните процедури вижте на бутон "ТЯЛО".
** При първо посещение се прави консултация, за да се определи, от какво се нуждае кожата. При необходимост и по желание на ползвателя на ваучера е възможно на момента процедурата да бъде заменена с друга.

Естетичното студио се намира в гр.София и работи от понеделник до събота, от 09:00 ч. до 20:00 ч.
Ваучерът е с валидност 6 месеца.
Можете да го подарите, а неговият ползвател сам ще избере удобен момент, за да го ползва.
Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум три дни предварително, през бутон "МОЯТ ВАУЧЕР".
 Venus Legacy
Venus Legacy използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета, бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Термо реакцията в дермата стимулира естествен лечебен отговор на тялото, а именно - производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Видимо дори веднага след първата процедура!
- Видимо намаляване на бръчките;
- Изключително стягане на кожата, особено в зони, които се отпускат с времето – брадичка и шия.
- Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето.
- Изравняване тена на лицето – особено на хора пушачи.
- Свиване на разширените пори.
Тъй като Venus Legacy е неинвазивна процедура, която не изисква време за въстановяване, спокойно можете да отделите малко време в обедната почивка и след това да се върнете на работа. Може дори и да подремнете.

Intraceuticals
Intarceuticals – Atoxelene е мощен антиоксидант, процедура, известна и като „Терапията на Мадона“.
Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране дори върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.
Има подмладяващ, успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.
Резултатите с Intraceuticals са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и с избистрен и сияещ тен. Намалява видимостта на бръчките, заглажда мимическите бръчки, уплътнява кожата и стяга околоочния контур и прави устните по-сочни. Предимството е неизвазивният характер на процедурата, придружен с максимален ефект. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди.
Терапията ATOXELENE на Intraceuticals използва три важни стъпки за постигане на своите моментални и трайни резултати.
1. Кислород под ниско налягане, което цели доставката на антиоксиданти в кожата.
2. Уникален ATOXELENE Serum, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията, стяга кожата и намалява фините бръчки. Съдържа Argireline – алтернативата на ботолин.
3. Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максиламно синергично веществата, с цел по-дълготрайни резултати.

Почистване на лице
Без зачервявания, без възпаления и без пара – подходящо за хора с чувствителни очи и астма.
Включва екстракция на комедони, успокояващ серум и подходяща маска според типа кожа.
Използват се продуктите на професионалната козметика Phytomer и Delarom Paris.
Край на досадните пъпчици по лицето. Подарете си блясък и чистота на кожата.

Биоревитализация
Възстановяване живота на кожата по биологичен път чрез инжектиране на малки дози чиста хиалуронова киселина от неживотински произход. Това е неоперативен метод, който широко се използва за борба със стареенето и при редица други естетични проблеми с кожата. Техниката е открита от италиански учени. Процедурата спомага за запазване младостта на кожата, при намалена еластичност на кожата, при суха, дехидратирана и стерсирана кожа; след диети, които са „изтощили“ кожата; за премахване на фини, гравитационни и мимически бръчки; промени на овала; сивкава кожа на пушачи; преди или след процедури за допълнителна стимулация на колаген, които биха довели до дехидратация;
след агресивни процедури; за подпомагане премахването на белези от акне – при съчетание с микронидлинг; преди и след слънчеви ваканции; за жени след раждане.

Клиничен микронидлинг
Медицинският микронидлинг (микронийдълинг) е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата, а именно:
белези, вкл. от акне, отпусната кожа, петна, за оформяне на овала на лицето, бръчки.
Този метод представлява система, използваща техниката на микроперфорация. Фини иглички образуват микроскопични каналчета в епидермиса. Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и активни молекули пигменти. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

Мезотерапия
Мезотерапията е метод за инжектране с много малки и тънки игли на малки дози активни съставки. Зоните, върху които може да се прилага, са лице, шия, деколте, ръце, тяло. Те целят цялостно подмладяване, блясък, хидратация и стягане на кожата. Подходяща за всички възрасти за лице, шия, деколте, ръце; за повяхнала кожа; за бръчки около очи, устни; за отпускане на овала на лицето; за кожа на пушачи; за дехидратирана кожа – на лице, деколте и ръце; за възстановяване структурата на кожата; за кожа с петна – на лице, деколте и ръце.Пакет Лукс Intarceuticals – Rejuvеnate е ТЕРАПИЯ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ
Подходяща е за:
Старееща кожа, Фини линии и бръчки, Мимически бръчки, Дехидратирана/суха кожа, Видими пори, Отпусната кожа, Тъмни кръгове около очите и подпухнали клепачи, Видимо стресирана кожа.

Терапията използва три важни стъпки за постигане на своите резултати:
1. Кислород под ниско налягане, което цели доставката на антиоксиданти в кожата, като същевременно има охлаждащ и успокояващ ефект.
2. Уникален Rejuvenate Serum, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията на кожата, като същевременно стяга и намалява видимостта на фините линии и бръчки, подобрява общия вид и контур на лицето.
3. Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максимално синергично веществата, за по-дълготрайни резултати.

Само в терапията с Intraceuticals има специфично поставяне на мултиолекотената формула на хиалуроновата киселина чрез продуктите Rejuvenate Serum, Rejuvenate Hydration Gel,
Rejuvenate Moisture Binding Cream. Редът на хиалуроновите слоеве осигурява синергично действие на съставките, което гарантира по-дълготрайни резултати в сравнение с други кислородни терапии.

КАКВИ ПРОДУКТИ СЕ ПОСТАВЯТ НА КОЖАТА с REJUVENATE НА INTRACEUTICALS?
Rejuvenate Serum – комбинация от мултиолекотена формула на хиалуроновата киселина, Витамин А, Ц, Е и зелен чай – по-стегнат и свеж вид на кожата, намалява видимостта на фини линии и бръчки, подобрява обема и уплътнява кожата. Кожата е по-дълбоко хидратирана, изглежда по-стегната и блестяща.
REJUVENATE HYDRATION GEL – мултиолекотена формула на Хиалуронова киселина за по-интензивно хидратиране и осигурява следващия слой на хиалуроновите слоеве. Прави невидима бариера срещу загубата на влага.
Rejuvenate Contour Eye Gel – мултиолекотена формула на Хиалуронова киселина в двойна доза за специфичната работа около очите
REJUVENATE MOISTURE BINDING CREAM – крайна фаза с мултиолекотена формула на Хиалуронова киселина и есенциални масла – жожоба, макадамия, бадем, пшеничен зародиш, витамини A, C и зелен чай предпазват от вредните въздействия на околната среда и от преждевременното стареене.

За терапията Rejuvenate използваме апарат на Intraceuticals. Апаратът осигурява непрекъснат поток от чист кислород с постоянно налягане. Чрез специален апликатор серумът се нанася равномерно върху кожата. След това през същия апликатор се подава кислород под високо налягане. Върхът на апликатора се движи над кожата, докато балончето от кислород създава налягане върху кожата и предизвиква осмотично поглъщане на активните съставки на серума.

Въпреки че резултат има веднага след първата процедура, ние препоръчваме:
За интензивна терапия – 6 процедури през 7-10 дни.
За поддържане – веднъж месечно.

ПРОДУКТИТЕ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА, които са включени в пакета:
REJUVENATE ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ  - Обогатява – Стяга- Подобрява кожата. Мигновено хидратира, предоставя запаси от хранителни вещества за противодействие на стареенето. Съдържа хиалуронова киселина. - 40 мл
REJUVENATE ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ - Овлажнява – хидратира – запечатва. Изглажда кожата и фините линии и бръчки. Защитава кожата от свободни радикали заради съдърщажите се в него антиоксиданти. - 40мл.
REJUVETATE ХИДРАТИРАЩ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ - Почиства – подготвя. Лек гел за почистване на лицето от замърсявания и грим, хидратира и възстановява естетвения баланс на кожата. Подготвя кожата за останалите продукти с хиалуронова киселина. - 120 мл
REJUVENATE околоочен гел - Ултра концентриран гел за околоочен контур с двойна концентрация на хиалуронова киселина, специално разработен за зоната около очите. Пълна хидратация и намаляване на фини линии и бръчки около очите, справя се добре с тъмните кръгове и подпухналостта. 15 млLPG lipomassage
LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Въпреки здравословния начин на живот,  процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. Затова дори и най-известните световни звезди използват LPG масаж за премахване на целулита и мазнините. Увеличава се разграждането на мазнини с 50%. Процедурата представлява механична стимулация чрез вакуум и ролки за разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизмът й, в следствие на което мазнините се освобождават по-лесно. LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане, като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ефективен е за премахване на корема и стягане на кожата след раждане; за по-оформена фигура; зони – корем, бедра, ръце; програми – дренаж, стягане, скулптуриране или оформяне. Препоръчителни са два пъти седмично за общо 12-20 бр. сесии. LPG масажите се правят върху специално изработено за процедурите трико, осигуряващо комфорт и хигиена. Трикото е индивидуално и се закупува на място в салона (50 лв.).

Venus Legacy
Venus Legacy (Венус Легаси) е израелски медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло). Три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Загряване в дълбочина и разграждане на мастните клетки.
Резултатите са индивидуални, но това което можете да очаквате, е :
- Видимо намаляване на целулита, при по-леки случаи той изчезва напълно.
- Изключително стягане на кожата, особено в зони, които не се подават на диети и спорт – колена, ръце, корем.
- Намаляване на стриите – тъй като процедурата с Venus Legacy стимулира производството на колаген.
- Видимо остлабване и оформяне на контура (резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност).
Значителна разлика в състоянието може да се види след третата процедура, като ефектът от процедурите продължава повече от 18 месеца! Препоръчителни са 6-8  процедури на зона, веднъж седмично през 7 до 10 дни. Всяка зона представлява поле с големина на лист А4. Тази зона се обработва 30 минути.

Мезотерапия
Метод за вкарване на активни съставки с липолитичен и стягащ ефект при лечение на целулит, отпусната кожа и стрии. Извършва се с пистолет за мезотерапия – по-прецизно дозира веществото, по-малко болезнена процедура, по-точно определяне на дълбочината, по-бърза мезотерапия. Използва се за стягане на кожата; намаляване на мазнини; хидратация и ревитализация на отпусната и повяхнала кожа (ръце и длани); дренаж при венозна недостатъчност. Мезотерапията не е подходяща за еднократни процедури.
 

Няма Коментари

Остави коментар

ОПИСАНИЕ

ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА - НОВО НАЧАЛО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО


Нови и уникални технологии за неоперативно оформяне на лице и тяло – Venus Legacy, LPG масаж, Intarceuticals – Atoxelene, Процедури за лице и тяло


Индивидуална програма за терапиите за лице или тяло след консултация, според нуждите и след стриктно определяне на задачите – премахване на целулит; намаляване на обиколки; стягане на кожата; премахване на бръчки, петна, белези; почистване на кожата и блясък.
Споделете притесненията от външния Ви вид и какви са Вашите желани резултати. В естетичното студио се използват най-нови технологии и апаратура от кинезитерапевт с опит повече от 10 години в областта на естетиката и боди-шейпинг машините.

Терапии за лице:
1. Intarceuticals Atoxelene - 180 лв. - 40 мин.
2. Пакет почистване + хидратация или подмладяване - 210 лв. - 80 мин.
- пакетът включва почистване на лицето + една от следните процедури - хидратация Intarceuticals или подмладяване Venus Legacy - избира се на място след консултацията, коя от процедурите е по-подходяща за Вашата кожа.
3. Мезотерапия - 150 лв. - 30 мин.
4. Клиничен микронидлинг - 350 лв. - 60 мин.
5. Venus Legacy:
- лице - 150 лв. - 30 мин.
- лице, шия, брадичка - 200 лв. - 45 мин.
6. Биоревитализация - 250 лв. - 30 мин.
7. Пакет Подмладяване - Venus Legacy (лице, шия, брадичка) + Intarceuticals - 320 лв. - 70 мин.
8. Пакет Анти Ейдж 40+ - Venus Legacy лице, шия и брадичка + биоревитализация - 420 лв. - 80 мин.

* Подробно описание на различните процедури вижте на бутон "ЛИЦЕ".
** При първо посещение се прави консултация за да се определи, от какво се нуждае кожата. При необходимост и по желание на ползвателя на ваучера е възможно на момента процедурата да бъде заменена с друга.

Пакет Лукс за лице - Intarceuticals – Rejuvеnate - 1200 лв.
Перфектният подарък за Вашата нежна половинка включва:
- 6 процедури Intraceuticals, използващи кислород под налягане, Уникален Rejuvenate Serum + Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максимално синергично веществата, с цел по-дълготрайни резултати.
- 4 продукта за домашна употреба - REJUVENATE ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ с високо съдържание на хиалуронова киселина. - 40 мл, REJUVENATE ОВЛАЖНВАЩ КРЕМ - 40мл., REJUVETATE ХИДРАТИРАЩ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ - 120 мл. и REJUVENATE околоочен гел - 15 мл.

* Подробно описание вижте на бутон "Пакет Лукс".

Процедури за тяло:
1. LPG Lipomassage - 450 лв./ 10 процедури х 45 мин.
2. Venus Legacy - 150 лв./ на зона - 30 мин.
3. Пакет 4LPG + 4 Venus Legacy - 600 лв. - 8 процедури х 45 мин.
4. Мезотерапия - 180 лв. - 30 мин./ 5 ml.

* Подробно описание на различните процедури вижте на бутон "ТЯЛО".
** При първо посещение се прави консултация, за да се определи, от какво се нуждае кожата. При необходимост и по желание на ползвателя на ваучера е възможно на момента процедурата да бъде заменена с друга.

Естетичното студио се намира в гр.София и работи от понеделник до събота, от 09:00 ч. до 20:00 ч.
Ваучерът е с валидност 6 месеца.
Можете да го подарите, а неговият ползвател сам ще избере удобен момент, за да го ползва.
Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум три дни предварително, през бутон "МОЯТ ВАУЧЕР".
 

ЛИЦЕ


Venus Legacy
Venus Legacy използва многополюсна радиочестота и импулсни магнитни полета, бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Термо реакцията в дермата стимулира естествен лечебен отговор на тялото, а именно - производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Видимо дори веднага след първата процедура!
- Видимо намаляване на бръчките;
- Изключително стягане на кожата, особено в зони, които се отпускат с времето – брадичка и шия.
- Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето.
- Изравняване тена на лицето – особено на хора пушачи.
- Свиване на разширените пори.
Тъй като Venus Legacy е неинвазивна процедура, която не изисква време за въстановяване, спокойно можете да отделите малко време в обедната почивка и след това да се върнете на работа. Може дори и да подремнете.

Intraceuticals
Intarceuticals – Atoxelene е мощен антиоксидант, процедура, известна и като „Терапията на Мадона“.
Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране дори върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.
Има подмладяващ, успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа.
Резултатите с Intraceuticals са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и с избистрен и сияещ тен. Намалява видимостта на бръчките, заглажда мимическите бръчки, уплътнява кожата и стяга околоочния контур и прави устните по-сочни. Предимството е неизвазивният характер на процедурата, придружен с максимален ефект. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди.
Терапията ATOXELENE на Intraceuticals използва три важни стъпки за постигане на своите моментални и трайни резултати.
1. Кислород под ниско налягане, което цели доставката на антиоксиданти в кожата.
2. Уникален ATOXELENE Serum, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията, стяга кожата и намалява фините бръчки. Съдържа Argireline – алтернативата на ботолин.
3. Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максиламно синергично веществата, с цел по-дълготрайни резултати.

Почистване на лице
Без зачервявания, без възпаления и без пара – подходящо за хора с чувствителни очи и астма.
Включва екстракция на комедони, успокояващ серум и подходяща маска според типа кожа.
Използват се продуктите на професионалната козметика Phytomer и Delarom Paris.
Край на досадните пъпчици по лицето. Подарете си блясък и чистота на кожата.

Биоревитализация
Възстановяване живота на кожата по биологичен път чрез инжектиране на малки дози чиста хиалуронова киселина от неживотински произход. Това е неоперативен метод, който широко се използва за борба със стареенето и при редица други естетични проблеми с кожата. Техниката е открита от италиански учени. Процедурата спомага за запазване младостта на кожата, при намалена еластичност на кожата, при суха, дехидратирана и стерсирана кожа; след диети, които са „изтощили“ кожата; за премахване на фини, гравитационни и мимически бръчки; промени на овала; сивкава кожа на пушачи; преди или след процедури за допълнителна стимулация на колаген, които биха довели до дехидратация;
след агресивни процедури; за подпомагане премахването на белези от акне – при съчетание с микронидлинг; преди и след слънчеви ваканции; за жени след раждане.

Клиничен микронидлинг
Медицинският микронидлинг (микронийдълинг) е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата, а именно:
белези, вкл. от акне, отпусната кожа, петна, за оформяне на овала на лицето, бръчки.
Този метод представлява система, използваща техниката на микроперфорация. Фини иглички образуват микроскопични каналчета в епидермиса. Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и активни молекули пигменти. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

Мезотерапия
Мезотерапията е метод за инжектране с много малки и тънки игли на малки дози активни съставки. Зоните, върху които може да се прилага, са лице, шия, деколте, ръце, тяло. Те целят цялостно подмладяване, блясък, хидратация и стягане на кожата. Подходяща за всички възрасти за лице, шия, деколте, ръце; за повяхнала кожа; за бръчки около очи, устни; за отпускане на овала на лицето; за кожа на пушачи; за дехидратирана кожа – на лице, деколте и ръце; за възстановяване структурата на кожата; за кожа с петна – на лице, деколте и ръце.

ПАКЕТ ЛУКС


Пакет Лукс Intarceuticals – Rejuvеnate е ТЕРАПИЯ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ
Подходяща е за:
Старееща кожа, Фини линии и бръчки, Мимически бръчки, Дехидратирана/суха кожа, Видими пори, Отпусната кожа, Тъмни кръгове около очите и подпухнали клепачи, Видимо стресирана кожа.

Терапията използва три важни стъпки за постигане на своите резултати:
1. Кислород под ниско налягане, което цели доставката на антиоксиданти в кожата, като същевременно има охлаждащ и успокояващ ефект.
2. Уникален Rejuvenate Serum, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Хиалуроновата киселина подпомага хидратацията на кожата, като същевременно стяга и намалява видимостта на фините линии и бръчки, подобрява общия вид и контур на лицето.
3. Специално разработени продукти, които се поставят на слоеве, за да доставят максимално синергично веществата, за по-дълготрайни резултати.

Само в терапията с Intraceuticals има специфично поставяне на мултиолекотената формула на хиалуроновата киселина чрез продуктите Rejuvenate Serum, Rejuvenate Hydration Gel,
Rejuvenate Moisture Binding Cream. Редът на хиалуроновите слоеве осигурява синергично действие на съставките, което гарантира по-дълготрайни резултати в сравнение с други кислородни терапии.

КАКВИ ПРОДУКТИ СЕ ПОСТАВЯТ НА КОЖАТА с REJUVENATE НА INTRACEUTICALS?
Rejuvenate Serum – комбинация от мултиолекотена формула на хиалуроновата киселина, Витамин А, Ц, Е и зелен чай – по-стегнат и свеж вид на кожата, намалява видимостта на фини линии и бръчки, подобрява обема и уплътнява кожата. Кожата е по-дълбоко хидратирана, изглежда по-стегната и блестяща.
REJUVENATE HYDRATION GEL – мултиолекотена формула на Хиалуронова киселина за по-интензивно хидратиране и осигурява следващия слой на хиалуроновите слоеве. Прави невидима бариера срещу загубата на влага.
Rejuvenate Contour Eye Gel – мултиолекотена формула на Хиалуронова киселина в двойна доза за специфичната работа около очите
REJUVENATE MOISTURE BINDING CREAM – крайна фаза с мултиолекотена формула на Хиалуронова киселина и есенциални масла – жожоба, макадамия, бадем, пшеничен зародиш, витамини A, C и зелен чай предпазват от вредните въздействия на околната среда и от преждевременното стареене.

За терапията Rejuvenate използваме апарат на Intraceuticals. Апаратът осигурява непрекъснат поток от чист кислород с постоянно налягане. Чрез специален апликатор серумът се нанася равномерно върху кожата. След това през същия апликатор се подава кислород под високо налягане. Върхът на апликатора се движи над кожата, докато балончето от кислород създава налягане върху кожата и предизвиква осмотично поглъщане на активните съставки на серума.

Въпреки че резултат има веднага след първата процедура, ние препоръчваме:
За интензивна терапия – 6 процедури през 7-10 дни.
За поддържане – веднъж месечно.

ПРОДУКТИТЕ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА, които са включени в пакета:
REJUVENATE ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ  - Обогатява – Стяга- Подобрява кожата. Мигновено хидратира, предоставя запаси от хранителни вещества за противодействие на стареенето. Съдържа хиалуронова киселина. - 40 мл
REJUVENATE ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ - Овлажнява – хидратира – запечатва. Изглажда кожата и фините линии и бръчки. Защитава кожата от свободни радикали заради съдърщажите се в него антиоксиданти. - 40мл.
REJUVETATE ХИДРАТИРАЩ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ - Почиства – подготвя. Лек гел за почистване на лицето от замърсявания и грим, хидратира и възстановява естетвения баланс на кожата. Подготвя кожата за останалите продукти с хиалуронова киселина. - 120 мл
REJUVENATE околоочен гел - Ултра концентриран гел за околоочен контур с двойна концентрация на хиалуронова киселина, специално разработен за зоната около очите. Пълна хидратация и намаляване на фини линии и бръчки около очите, справя се добре с тъмните кръгове и подпухналостта. 15 мл

ТЯЛО


LPG lipomassage
LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Въпреки здравословния начин на живот,  процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. Затова дори и най-известните световни звезди използват LPG масаж за премахване на целулита и мазнините. Увеличава се разграждането на мазнини с 50%. Процедурата представлява механична стимулация чрез вакуум и ролки за разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизмът й, в следствие на което мазнините се освобождават по-лесно. LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане, като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ефективен е за премахване на корема и стягане на кожата след раждане; за по-оформена фигура; зони – корем, бедра, ръце; програми – дренаж, стягане, скулптуриране или оформяне. Препоръчителни са два пъти седмично за общо 12-20 бр. сесии. LPG масажите се правят върху специално изработено за процедурите трико, осигуряващо комфорт и хигиена. Трикото е индивидуално и се закупува на място в салона (50 лв.).

Venus Legacy
Venus Legacy (Венус Легаси) е израелски медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло). Три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Загряване в дълбочина и разграждане на мастните клетки.
Резултатите са индивидуални, но това което можете да очаквате, е :
- Видимо намаляване на целулита, при по-леки случаи той изчезва напълно.
- Изключително стягане на кожата, особено в зони, които не се подават на диети и спорт – колена, ръце, корем.
- Намаляване на стриите – тъй като процедурата с Venus Legacy стимулира производството на колаген.
- Видимо остлабване и оформяне на контура (резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност).
Значителна разлика в състоянието може да се види след третата процедура, като ефектът от процедурите продължава повече от 18 месеца! Препоръчителни са 6-8  процедури на зона, веднъж седмично през 7 до 10 дни. Всяка зона представлява поле с големина на лист А4. Тази зона се обработва 30 минути.

Мезотерапия
Метод за вкарване на активни съставки с липолитичен и стягащ ефект при лечение на целулит, отпусната кожа и стрии. Извършва се с пистолет за мезотерапия – по-прецизно дозира веществото, по-малко болезнена процедура, по-точно определяне на дълбочината, по-бърза мезотерапия. Използва се за стягане на кожата; намаляване на мазнини; хидратация и ревитализация на отпусната и повяхнала кожа (ръце и длани); дренаж при венозна недостатъчност. Мезотерапията не е подходяща за еднократни процедури.
 

Коментари
Няма Коментари

Остави коментар