ЙОГА | Избор на оригинален подарък | SkyVision

ЙОГА

  • избери подарък
  • оформи ваучер
  • плати

Йога практика – подарък за ума, тялото и душата! Подарете (си) здраве, минути спокойствие и вътрешен баланс!
Здраве за духа и тяло с практика по избор!

 Безплатна доставка над 120 лв.

 Безплатна луксозна опаковка

 Връщане или Замяна до 30 дни

  София град

 Продължителност – 90 мин.

  Целогодишно, всеки ден

  Валидност на ваучера 6 месеца


Йога практики по избор


Йога е пътят, който води човека към себеопознаване.


Йога е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и ума. Йога е пътят, който води човека към опознаване на себе си. И всичко това с правилни упражнения, дишане, релаксация, диета, позитивно мислене и медитация.

Винаги е трудно да се направи първата крачка към новото и непознатото, но Йога е нещо, което трябва да се преживее!

Можете да закупите ваучер за:
- Индивидуален урок с продължителност 90 минути - 60 лв. на човек
- Месечна карта за 8 практики в група (по 90 минути всяка практика) - 80 лв. на човек
- Месечна карта за 12 практики в група (по 90 минути всяка практика) - 108 лв. на човек
* Ползвателят на ваучера има право да ползва различни практики по личен избор, в рамките на месечната карта.

Ползвателят на ваучера ще може да избере сам от следните най-предпочитаните практики:
йога за начинаещи, айро фит, класическа йога, кундалини йога, контактна йога, Гимнастика за млад и здрав гръбнак и стави, Тай Чи и Ци Гун, Йога Латес, Прана Виняса Флоу йога, Хатха йога и Ащанга йога.

Практики има почти всеки ден и се изпълняват по график, който можете да видите, когато правите резервация.
Можете да закупите ваучер за себе си или да го вземете за подарък, а неговият ползвател сам ще избере кога да го ползва и коя практика да избере.
Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум три дни предварително, през бутон "МОЯТ ВАУЧЕР". Подробна информация за услугата се описва на гърба на ваучера, така че, в случай че го подарявате, ползвателят му лесно да разбере, кога и как да си направи резервация.Йога за начинаещи - Ако светът на йога ти е напълно непознат и всички термини и огромното разнообразие от стилове те обърква, това е твоята практика. Подходяща за тези, които никога не са стъпвали на постелката, която леко и лесно ще те въведе в света на йога. Този час е базиран на основните принципи на хатха йога (класическият йога стил) и цели да предостави на всички посетители достъпни асани, медитация и релаксация. Основната цел на практиката е да отпусне тялото и ума и да внесе хармония в забързаното ни ежедневие. Часовете са специално разработени, така че да отговарят на нуждите на техните посетители. Йога позите са подбрани и подредени по такъв начин, че да бъдат достатъчно натоварващи за физическото тяло, но да не го изтощават прекалено много. Практиката цели да демонстрира, че всеки може да практикува йога и в същото време да развие, засили и огъвкави тялото. Всяка поза се демонстрира и обяснява подробно, така че да може да бъде изпълнявана правилно без риск от претоварване или контузия. Часовете по йога за начинаещи ще ти помогнат да влезеш във форма и ще повишат имунитета ти.

Класическата Йога включва в себе си предмедитативни и медитативни практики, мудри – енергийни жестове, бандхи – енергийни заключвания; дълбока релаксация с визуализации и поднасяне на положителни утвърждения към подсъзнанието; пеене на звукове (мелодии), обикновено на санскрит, които имат положителна вибрация и благотворно въздействие и др. Основното за часовете по класическа йога е, че позите се изпълняват обикновено бавно и със задържане.

Хатха йога се базира на идеята за освобождение и постигане на пълно блаженство. Практиката предлага физически упражнения, дихателни техники и медитация. Важна част от хатха йога е нейната философска система, която предлага на практикуващите морална база и им помага по пътя към блаженството. Философията се състои от т.нар. ями и ниями – принципи, които подпомагат духовното израстване на практикуващия. Набляга се на физическите пози (асани), като тяхната цел е да премахнат блокажите от тялото, да го заздравят и огъвкавят. Практикуването на хатха йога спомага за по-спокоен и пълноценен сън, повишава имунитета и концентрацията.

АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика, изпълнявани с усмивка и лекота. С помощта на хамак от еластична коприна се работи върху издължаване на гръбначния стълб и изправяне на стойката, премахване на блокажи, подобряване на кръвообращението, повишаване енергията, имунитета и метаболизма. Някои от позите и упражненията дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс.

Гимнастика за млад и здрав гръбнак и стави - включва в себе си раздвижвания, упражнения и пози от различни системи. В програмата влизат:
йога асани, които нямат терапевтични противопоказания при проблеми с гърба и кръста; наместващите гръбначно-ставни изкривявания упражнения от гимнастиката DIINO BICS на проф. Масаиуки Сайонджи; упражнения и съвети от програмата Уортън; крокодилските упражнения и техни вариации; раздвижвания и упражнения, които да използвате в ежедневието си – докато лежите в леглото, докато седите продължително време на стол и други подобни; забавни и полезни начини как да използвате предметите в дома или офиса, за да протегнете и подарите на тялото така нужното му раздвижване; някои леки забавни игри за раздвижване на всички стави и мускулатурата на цялото тяло, както и такива за по-добра стойка и походка.

Кундалини йога - цели да събуди и раздвижи кундалини енергията, заспала в основата на гръбначния стълб. За постигане на тази цел в кундалини йога се практикуват физически упражнения, мантра, медитация, както и дихателни техники. Този стил е подходящ за всички практикуващи. Кундалини практиките носят спокойствие, намаляване на стреса, а след по-задълбочено практикуване водят до по-широко осъзнаване за собственото съзнание.

Контактна йога - изцяло групова практика, в която йога асаните се правят в кръг, държейки контакт в групата, а също и по двойки в зависимост от моментната ни конфигурация. Цялата практика има за цел да активира повече от нашите чакри, като включва упражнения за изграждане на доверие и други упражнения-игри. Движенията ни като едно цяло наподобяват жива мандала и така сливаме енергиите си и споделяме едно по голямо единение.

Тай Чи и Ци Гун - китайска система, която подобрява стойката, координацията и равновесието, отпуска напрежението в мускулите, ставите и костите. Практиката включва загрявка, леки упражнения за разтягане, възстановяващи здравето упражнения, разяснения на вътрешните енергийни практики, китайската философия и практическото ѝ приложение, работа с енергията Ци за балансиране на ума и сърцето. Ци Гун е древна китайска практика, практикувана от мъдреци, мистици, императори и майстори. Упражненията са леки, лесни за изпълнение, подходящи за всеки човек. Няма ограничение във възрастта.

Йога Латес - Огъвкавяване на тялото, правим го по-пластично, по-силно и красиво, намаляваме успешно килограмите и подобряваме стойката, придобиваме добро настроение и повишено самочувствие и самооценка. Практиката е подходяща както за гъвкави, силни и здрави хора, с цел повишаване на гъвкавостта, така и за по-възрастни хора и такива, които са загубили гъвкавостта на тялото си и търсят оптимално здраве.

Прана Виняса Флоу йога е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния (енергиен) поток в тялото и приложението му  в ежедневието ни. С практиката на флоу (поток, преливане)  йога  човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически адаптивен, така че да може да приема и да се синхронизира с все по-динамично променящата се външна среда.

Ащанга йога - по време на практиката се научавате как да дишате, как да сте по-спокойни и как да сте в хармония със себе си. При редовна практика ащанга йога допринася за подобряване на здравето. Едни от най-големите ползи са повишената концентрация, подобряване на функциите на хормоналната система, повишаване имунитета на организма, заздравяване и подобряване подвижността на ставите, подобрява кръвообращението и храносмилането, повишаване устойчивостта на организма към умора тревоги и депресии и много други. Най-общо казано, Ащанга йога води до подобряване на качеството на живот и Ви кара да се чувствате по-енергични и по-млади.

vaucher


Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над 120лв. с изпращане чрез куриерска фирма Интерлогистика или при поръчка на електронен ваучер на всякаква стойност.

КУРИЕРСКА ДОСТАВКА - Готов за поднасяне ваучер в безплатна луксозна опаковка, подаръчен плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА - Електронен ваучер, изпратен автоматично по имейл. Изключително подходящ за подарък в последния момент или подарък от разстояние.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ - Научете повечеTranslucent Business CardКарта “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” получавате съвсем безплатно с първата си поръчка.

Какво печелите?
1. Възможност да пазарувате на преференциални цени /цените в червено/.
2. Безплатен ваучер за Полет, при натрупване на сума от покупки - 1000лв,
който можете да ползвате лично или да подарите.

Научете повече

Няма Коментари

Остави коментар

ОПИСАНИЕ

Йога практики по избор


Йога е пътят, който води човека към себеопознаване.


Йога е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и ума. Йога е пътят, който води човека към опознаване на себе си. И всичко това с правилни упражнения, дишане, релаксация, диета, позитивно мислене и медитация.

Винаги е трудно да се направи първата крачка към новото и непознатото, но Йога е нещо, което трябва да се преживее!

Можете да закупите ваучер за:
- Индивидуален урок с продължителност 90 минути - 60 лв. на човек
- Месечна карта за 8 практики в група (по 90 минути всяка практика) - 80 лв. на човек
- Месечна карта за 12 практики в група (по 90 минути всяка практика) - 108 лв. на човек
* Ползвателят на ваучера има право да ползва различни практики по личен избор, в рамките на месечната карта.

Ползвателят на ваучера ще може да избере сам от следните най-предпочитаните практики:
йога за начинаещи, айро фит, класическа йога, кундалини йога, контактна йога, Гимнастика за млад и здрав гръбнак и стави, Тай Чи и Ци Гун, Йога Латес, Прана Виняса Флоу йога, Хатха йога и Ащанга йога.

Практики има почти всеки ден и се изпълняват по график, който можете да видите, когато правите резервация.
Можете да закупите ваучер за себе си или да го вземете за подарък, а неговият ползвател сам ще избере кога да го ползва и коя практика да избере.
Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум три дни предварително, през бутон "МОЯТ ВАУЧЕР". Подробна информация за услугата се описва на гърба на ваучера, така че, в случай че го подарявате, ползвателят му лесно да разбере, кога и как да си направи резервация.

ПРАКТИКИ


Йога за начинаещи - Ако светът на йога ти е напълно непознат и всички термини и огромното разнообразие от стилове те обърква, това е твоята практика. Подходяща за тези, които никога не са стъпвали на постелката, която леко и лесно ще те въведе в света на йога. Този час е базиран на основните принципи на хатха йога (класическият йога стил) и цели да предостави на всички посетители достъпни асани, медитация и релаксация. Основната цел на практиката е да отпусне тялото и ума и да внесе хармония в забързаното ни ежедневие. Часовете са специално разработени, така че да отговарят на нуждите на техните посетители. Йога позите са подбрани и подредени по такъв начин, че да бъдат достатъчно натоварващи за физическото тяло, но да не го изтощават прекалено много. Практиката цели да демонстрира, че всеки може да практикува йога и в същото време да развие, засили и огъвкави тялото. Всяка поза се демонстрира и обяснява подробно, така че да може да бъде изпълнявана правилно без риск от претоварване или контузия. Часовете по йога за начинаещи ще ти помогнат да влезеш във форма и ще повишат имунитета ти.

Класическата Йога включва в себе си предмедитативни и медитативни практики, мудри – енергийни жестове, бандхи – енергийни заключвания; дълбока релаксация с визуализации и поднасяне на положителни утвърждения към подсъзнанието; пеене на звукове (мелодии), обикновено на санскрит, които имат положителна вибрация и благотворно въздействие и др. Основното за часовете по класическа йога е, че позите се изпълняват обикновено бавно и със задържане.

Хатха йога се базира на идеята за освобождение и постигане на пълно блаженство. Практиката предлага физически упражнения, дихателни техники и медитация. Важна част от хатха йога е нейната философска система, която предлага на практикуващите морална база и им помага по пътя към блаженството. Философията се състои от т.нар. ями и ниями – принципи, които подпомагат духовното израстване на практикуващия. Набляга се на физическите пози (асани), като тяхната цел е да премахнат блокажите от тялото, да го заздравят и огъвкавят. Практикуването на хатха йога спомага за по-спокоен и пълноценен сън, повишава имунитета и концентрацията.

АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика, изпълнявани с усмивка и лекота. С помощта на хамак от еластична коприна се работи върху издължаване на гръбначния стълб и изправяне на стойката, премахване на блокажи, подобряване на кръвообращението, повишаване енергията, имунитета и метаболизма. Някои от позите и упражненията дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс.

Гимнастика за млад и здрав гръбнак и стави - включва в себе си раздвижвания, упражнения и пози от различни системи. В програмата влизат:
йога асани, които нямат терапевтични противопоказания при проблеми с гърба и кръста; наместващите гръбначно-ставни изкривявания упражнения от гимнастиката DIINO BICS на проф. Масаиуки Сайонджи; упражнения и съвети от програмата Уортън; крокодилските упражнения и техни вариации; раздвижвания и упражнения, които да използвате в ежедневието си – докато лежите в леглото, докато седите продължително време на стол и други подобни; забавни и полезни начини как да използвате предметите в дома или офиса, за да протегнете и подарите на тялото така нужното му раздвижване; някои леки забавни игри за раздвижване на всички стави и мускулатурата на цялото тяло, както и такива за по-добра стойка и походка.

Кундалини йога - цели да събуди и раздвижи кундалини енергията, заспала в основата на гръбначния стълб. За постигане на тази цел в кундалини йога се практикуват физически упражнения, мантра, медитация, както и дихателни техники. Този стил е подходящ за всички практикуващи. Кундалини практиките носят спокойствие, намаляване на стреса, а след по-задълбочено практикуване водят до по-широко осъзнаване за собственото съзнание.

Контактна йога - изцяло групова практика, в която йога асаните се правят в кръг, държейки контакт в групата, а също и по двойки в зависимост от моментната ни конфигурация. Цялата практика има за цел да активира повече от нашите чакри, като включва упражнения за изграждане на доверие и други упражнения-игри. Движенията ни като едно цяло наподобяват жива мандала и така сливаме енергиите си и споделяме едно по голямо единение.

Тай Чи и Ци Гун - китайска система, която подобрява стойката, координацията и равновесието, отпуска напрежението в мускулите, ставите и костите. Практиката включва загрявка, леки упражнения за разтягане, възстановяващи здравето упражнения, разяснения на вътрешните енергийни практики, китайската философия и практическото ѝ приложение, работа с енергията Ци за балансиране на ума и сърцето. Ци Гун е древна китайска практика, практикувана от мъдреци, мистици, императори и майстори. Упражненията са леки, лесни за изпълнение, подходящи за всеки човек. Няма ограничение във възрастта.

Йога Латес - Огъвкавяване на тялото, правим го по-пластично, по-силно и красиво, намаляваме успешно килограмите и подобряваме стойката, придобиваме добро настроение и повишено самочувствие и самооценка. Практиката е подходяща както за гъвкави, силни и здрави хора, с цел повишаване на гъвкавостта, така и за по-възрастни хора и такива, които са загубили гъвкавостта на тялото си и търсят оптимално здраве.

Прана Виняса Флоу йога е стил, който е фокусиран върху пробуждане на праничния (енергиен) поток в тялото и приложението му  в ежедневието ни. С практиката на флоу (поток, преливане)  йога  човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически адаптивен, така че да може да приема и да се синхронизира с все по-динамично променящата се външна среда.

Ащанга йога - по време на практиката се научавате как да дишате, как да сте по-спокойни и как да сте в хармония със себе си. При редовна практика ащанга йога допринася за подобряване на здравето. Едни от най-големите ползи са повишената концентрация, подобряване на функциите на хормоналната система, повишаване имунитета на организма, заздравяване и подобряване подвижността на ставите, подобрява кръвообращението и храносмилането, повишаване устойчивостта на организма към умора тревоги и депресии и много други. Най-общо казано, Ащанга йога води до подобряване на качеството на живот и Ви кара да се чувствате по-енергични и по-млади.

ОПАКОВКА И ДОСТАВКА
vaucher


Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над 120лв. с изпращане чрез куриерска фирма Интерлогистика или при поръчка на електронен ваучер на всякаква стойност.

КУРИЕРСКА ДОСТАВКА - Готов за поднасяне ваучер в безплатна луксозна опаковка, подаръчен плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА - Електронен ваучер, изпратен автоматично по имейл. Изключително подходящ за подарък в последния момент или подарък от разстояние.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ - Научете повече

КОД "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ"


Translucent Business CardКарта “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” получавате съвсем безплатно с първата си поръчка.

Какво печелите?
1. Възможност да пазарувате на преференциални цени /цените в червено/.
2. Безплатен ваучер за Полет, при натрупване на сума от покупки - 1000лв,
който можете да ползвате лично или да подарите.

Научете повече

Коментари
Няма Коментари

Остави коментар