ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО
Йога на смеха е провокираща и забавна практика, връщаща щастието от живота. Тя е сравнително нова методика, която се изгражда на базата на научни наблюдения и доказателства. Представлява вид динамична медитация и изисква активното Ви участие. Основната идея на метода се базира на това, че в тялото има два типа хормони: на стреса и на щастието. Всяка една от тези групи е нужна и има своето значение. Проблемът е в това, че съвременият човек живее под влиянието на голям стрес и това отнема щастието от живота му. За да се получи магията, е нужно спазването на три правила: Задължително участие! Абсолютно доверие! Позволено е да се смеете на глас!

Танцовата медитация не е танц, а следване. Не са стъпки и движения, а усещане и опознаване. Не е влизане в рамките на хореографията, а излизане от границите на комфорта. Танцовата медитация е чиста среща със себе си. Чуване и следване на душата. Опознаване и следване на вътрешния подтик. Среща с емоциите, които ни изграждат и претворяват. Процес на освобождаване от всичко излишно и болезнено, както и възможност за зареждане с нещо ново, свежо и вдъхновяващо. Сесията се провежда в група, но всеки участник има лично преживяване в контролирана, безопасна среда. Не са необходими предварителни танцувални умения. Нужно е просто да следвате себе си, за да изпитате насладата от движението!

Опознай себе си - Хипнозата е естествен метод за контролиране на живота ни. Ценностите на семейството, възпитанието, образованието, културните особености, религиозните вярвания, определенията, с които израстваме - всичко това са внушения, с които се съгласяваме по един или друг начин. Хипнозата използва естественото състояние на транс, в което умът влиза до 20 - 25 пъти на ден, и го насочва в определена посока. По време на транс съзнанието спонтанно или умишлено се свързва с подсъзнанието, откъдето черпи отговори и вдъхновение. Услугата включва пет сесии по хипнотерапия + предварителен разговор, по време на който клиентът с помощта на терапевта избира посоката и темата на сесиите; обсъждат се и притесненията и опасенията на клиента, за да може да е спокоен по време на сеансите. За да се получи преживяването, е нужно доверие в себе си и терапевта!
Подаръчен ваучер в луксозна опаковка
Безплатна доставка над...
Карта Лоялен клиент
Важно: Непълнолетни лица е необходимо да бъдат придружени от родител, който може да изчака в студиото.
КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?
Йога на смеха включва:
 • 90 минути смях през сълзи в група, за брой участници според избрания пакет (от 5 до 10 души).
Танцова медитация включва:
 • Участие в 90-минутна танцова медитация в група, за брой участници според избрания пакет (от 5 до 10 души)..
Пакет “Опознай себе си” включва:
 • 5 сесии по хипнотерапия за един човек, всяка с продължителност 60 минути;
 • Предварителен разговор с терапевта.
КОГА СЕ ИЗПЪЛНЯВА?
Йога на смеха и Танцова медитация:
 • Изпълняват се в група при минимум 5 и максимум 10 записани участници.
 • Услугите се изпълняват целогодишно всеки ден от вторник до неделя, без понеделник.
Пакет “Опознай себе си”:
 • Изпълнява се индивидуално, като сесиите се провеждат в различни дни.
 • Услугата се изпълнява целогодишно всеки ден от вторник до неделя, без понеделник.
Как работи? За избраното от Вас преживяване ще бъде издаден Ваучер, който има характер на депозит и може да бъде ползван за всяка една публикувана на сайта услуга. Виж повече
За да използвате услугата е необходимо да направите резервация през бутон МОЯТ ВАУЧЕР със серийния номер на ваучера. Възможно е да има минимален срок преди събитието за резервация, който се определя от конкретния Изпълнител.
Йога на смеха
50 лв.
 • 90 минути смях през сълзи в група за 5 души. За повече участници (до 10), моля, изберете от допълнителни опции.Танцова медитация
50 лв.
 • Участие в 90-минутна танцова медитация в група за 5 души. За повече участници (до 10), моля, изберете от допълнителни опции.Пакет Опознай себе си
300 лв.
 • 5 сесии по хипнотерапия, всяка с продължителност 60 минути;
 • Предварителен разговор с терапевта.

Изненадайте с ОРИГИНАЛЕН ВАУЧЕР с красиво изписано пожелание и стилен восъчен печат.

Вижте нашата ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА
ПОЛУЧАВАТЕ ВЕДНАГА електронните ваучери, дори в почивен ден.

Научете повече за УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА
ПОДОБНИ ПОДАРЪЦИ

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ

Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 405 Method Not Allowed in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1334
Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 405 Method Not Allowed in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1334
Няма отзиви

ПОСЛЕДНИ ОТЗИВИ


Warning: file_get_contents(https://api.skyvision.bg/reviews/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 405 Method Not Allowed in /home/skyvisio/public_html/wp-content/themes/bridge/productova-template.php on line 1334
Няма отзиви

Кошница

КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери

Как изглежда ваучерът?

 

 

blank

Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер в луксозна опаковка - подаръчен плик, запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на Ваучера, е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

blank

blank

blank

Код "Лоялен Клиент"

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с код „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С код „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена /цените в жълто/.
2. Имате възможност чрез натрупани суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ КОД?

Вашия Код „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка на e-mail посочен в поръчката.

КАК ДА ПРИЛОЖА КОДА?

На последната стъпка от покупката ви можете да въведете Вашия код в полоето Код за отстъпка/лоялност и натиснете бутон "ИЗПОЛЗВАЙ". Сумата по покупката ще се намали /важи само за продукти с втора цена/.

Въвеждайте Вашия код Лоялен клиент при всяка поръчка, за да се натрупват сумите от покупките Ви към него. При достигне до натрупана сума от 1000 лв., ние ще Ви възнаградим, като Ви подарим ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашият Код „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и ще можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

Пълните условия за ползване на програмата са поместени в общите "Условия за ползване" на сайта.

Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Как става доставката?
SkyVision предлага два варианта за доставка:
- Луксозен ваучер с доставка по куриер
- Електронен ваучер по имейл

1. Доставка по куриер

Всички поръчки, направени в делничен ден до 15:00ч., се изпращат на същия ден по куриер и се доставят на следващия работен ден спрямо графика на куриера. За доставки в събота, моля, задължително запишете това си желание в поле ЗАБЕЛЕЖКИ при оформяне на поръчката.

2. Електронен ваучер

При успешно направена поръчка на "електронен ваучер" ще получите възможност да го свалите веднага.
Електронният ваучер ще можете да изтеглите също и от линк, който ще намерите в автоматичния имейл, изпратен Ви веднага след приключване на поръчката.
Остава само да разпечатате и подарите. Внимание! Разпечатайте двустранно - информацията на гърба на ваучера е изключително важна.

Електронният ваучер е подходящ за подарък в последния момент.

Как става плащането?

SkyVision предлага следните варианти за плащане:

1. Наложен платеж (плаща се на куриера при получаване на пратката).
2. Онлайн плащане с дебитна или кредитна карта в момента на поръчване.
3. Банков превод (ще получите информация с банкова сметка и подробности в потвърждаващия имейл).
4. EasyPay (ще получите подробности в потвърждаващия имейл).

Ако имате затруднение, можете да се свържете с нас на 0700 20 200, за да Ви помогнем.

ОФОРМИ ВАУЧЕР

Все още няма добавен ваучер!

Тук можете да проверите как би изглеждал Вашият персонализиран ваучер:

Име на ползвател
Поздрав
Ваучер
Йога и медитация
Top Right
КЪМ ПЛАЩАНЕ Добави още ваучери