Изгубени в дивото| Избор на оригинален подарък | SkyVision

ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО

 • избери подарък
 • оформи ваучер
 • плати
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО
 • ИЗГУБЕНИ В ДИВОТО

Вълнуващ начин да рестартирате! Чудесна комбинация от познание,  загадки и приключения на открито! Разпуснете по един различен начин!

 Безплатна доставка над 120 лв.

 Безплатна луксозна опаковка

 Връщане или Замяна до 30 дни

 На различни места в страната

  април – ноември

 Валидни за сезон 2018


Приключенска програма Изгубени в дивото


Освободете напрежението с една различна разходка сред природата…


Ако Ви е писнало от шумната градска среда и поне 8 часовия работен ден пред компютъра, отдайте се на истинско приключение в дивото! Вашият планински водач ще Ви отведе до неподозирани места.
Ще газим в реки (предимно по дължина), ще бивакуваме в скални ниши или на открито, ще изградим бивак от висящи във въздуха подслони, в които ще пренощуваме. Ще се любуваме на красотата на изчезващи диви места, ще се спускаме с въже над каньон или в мрачни процепи в скалите. Пригответе се за доста ходене, но също така и за лагерен огън, приготвена на него храна, сутрешно кафе в притихналата гора! Обещаваме истинско приключение, с което ще забравите за сивото ежедневие и градската среда! Ще се върнете отпочинали и презаредени като след 10 дневна почивка.

Изберете програма:

Изгубени в дивото – препоръчително за по-приключенски настроените
Двудневно `откъсване` от цивилизацията. Ход по нестандартен маршрут, далеч от туристически маркировки и пътеки. Газене през реки, преминаване на трудни участъци, бивакуване в скални ниши, лагерен огън и приготвена на него храна, изграждане на уникални `висящи подслони`.
- Вълчата долина /2 дни/ – 70.00 лв. - двудневно
- Скално приключение /2 дни/ – 70.00 лв. - двудневно
- Мътивир /2 дни/– 90.00 лв. - двудневно
- Скален лабиринт /1 ден/ - 60 лв. - еднодневно
Ловци на загадки – препоръчително за любители на историята
Комбинация от приключение, познание и загадки. Завръщане в Средновековието, търсейки късчета история и керамика, сред руините на неизвестни крепости. Пътешествия назад, към времето на динозаврите, където ще докоснете с ръце зъби от легендарните хищници и причудливи вкаменелости!
- Изгубената крепост – 40.00 лв. - еднодневно
- 200 милиона години назад – 40.00 лв. - еднодневно
- Загадъчният каньон - 70.00 лв. - двудневно

Услугата включва:
- професионален планински водач - инструктор по оцеляване или спалеолог (спрямо програмата)
- ползване на основна бивачна екипировка – спален чувал и шалте
- нужната алпийска екипировка (ако програмата го изисква)

Задължителни условия за ползване на услугата:
- минимална възраст на желаещите да се включат 18 г.
- от началната до крайната точка на маршрута е желателно ограниченото използване на мобилни телефони

Подробна информация за програмите ще откриете на бутон ПРОГРАМИ, а датите на провеждане на бутон КЪДЕ И КОГАПодробна информация за програмите:

Мътивир
- Двудневно приключение по една от последните диви долини в България. Два дни ще вървим в дивото, многократно пресичайки реката с газене! Ще пием вода от малките й притоци, ще бивакуваме под звездното небе на широка речна тераса. На следващия ден трябва да открием останките на таен път, който ще ни доведе до единственото място за пресичане на реката, преди тя да се всече с рев в сурова планинска клисура! Пътят ще ни отведе до руините на древната крепост Мория, от която трябва да се измъкнем с последни усилия към финала на нашето приключение!
Скално приключение - Пешеходен преход през карстово плато! Бивакуване в скална ниша, романтика на лагерен огън и посрещане на изгрева от ръба на каньона с чаша кафе в ръка са от онези безценни мигове, от които имаме нужда! Атракцията ще е спускане с въже от отвесна скала на панорамно място над каньон.... ЗАБЕЛЕЖКА: спускането с въже е напълно безопасно и за него не се изискват никакви специални умения!
Вълчата долина - Ще се насладим на красотата на едно от онези изчезващи диви места - гористи планински склонове в рядко посещаван район из дебрите на Средна гора! Ще достигнем загадъчен вир, край който ще изградим бивак от висящи във въздуха подслони, в които ще пренощуваме. Ще се любуваме на лагерен огън, приготвена на него храна, сутрешно кафе в притихналата гора и още една красива речна долина!
Изгубената крепост - Легендите за падането на София под османско робство са забулени в тайни и загадки... Едно от тях гласи, че по върховете над река Искър между Софийското и Самоковското поле е била изградена система от крепости и наблюдателни постове, които е трябвало да сигнализират при нападение на столицата. Имало ли е такава предупредителна система и изгубена ли е тя напълно? Ще потърсим отговора в странното име `Равуля`, с което е била наречена една от изгубените крепости и в преданията за несметни съкровища, чиито загадъчни факти достигат чак до първите дни на комунизма у нас! Ще се изкачим по останките древен път, за да влезем `парадно` през крепостните порти! Ще се промъкнем по тайните `слугински` пътеки, използвани за бягство. Сред руините ще докоснем керамика на стотици години и ще се насладим на зашеметяващата гледка, с която бранителите са посрещали и изпращали слънцето в залеза на Велика България...
200 милиона години назад - Изчезващи долини, вкаменелости отпреди милиони години, огромни пещерни системи, сред които е и откритата в началото на 2017 г. най-дълбока пещера в България – Колкина дупка (408 метра дълбочина). Ще се запознаете подробно с целия процес на формиране на седиментните скали и образуването на пещерите, заедно с цялото разнообразие от карстови форми, характерни за такива райони. Нашата загадка се намира на планински връх, където природните сили са оголили находище на зъби от хищници отпреди 200 милиона години! Ще можем да ги подържим в ръка и да усетим магията на този своеобразен `мост във времето`.
Загадъчният каньон - Как да обясним наличието на дълбоки десетки метри правилни, буквално като изрязани с нож пукнатини, които разсичат издигащите се над завоите на реката ридове? Ако са по-стари от реката – защо тя не е минала по тях? Ако са се образували по-късно – защо са разцепили само ридовете, а не са повлияли на самата река? Пригответе се да открием отговорите, пригответе се за доста ходене, газене на реката (предимно по дължина), спускане в мрачни процепи в скалите с ползване на алпийска екипировка и бивакуване в скални ниши. Ще се насладите на сутрешно кафе край огъня и спускане в Загадъчния каньон изследване на още интересни места в скалите и още пукнатини.
Скален лабиринт - Лабиринтът представлява район, където земните пластове са нацепени дълбоко от мрежа от гигантски пукнатини. Между нацепените скали остава скрит един изключително интересен свят, изпълнен с огромни, високи десетки метри скални блокове, някои от които мистериозно изчезнали! Между някои от блоковете има къси участъци тънещи в полумрак, където човек едва минава, а между други вървим през широки каменни коридори, облени в слънчева светлина! И до днес учените нямат отговор как е образуван геоложкият феномен. Ще видим вкаменени в скалите дървета, миди от времето, когато този район е бил море, тайнствени пещери и пропасти. Голямата атракция е спускането с въже от височината на 8-етажна сграда между скалните блокове! Това е напълно безопасно и не изисква от участниците никакви специални умения. Атрактивна приключенска програма, достъпна за всеки!

Приключенска програма Изгубени в дивото се провежда на различни места в страната и по програма.
Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум месец предварително, през бутон "МОЯТ ВАУЧЕР".

Програма за 2018 г.:
Изгубени в дивото - ВЪЛЧАТА ДОЛИНА: очаквайте дата през пролетта
Изгубени в дивото - МЪТИВИР: очаквайте дата през пролетта
Изгубени в дивото - СКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ: 14-15.04.2018 и 13-14.10.2018
Изгубени в дивото - СКАЛЕН ЛАБИРИНТ: очаквайте дата през пролетта
Ловци на загадки - 200 МИЛИОНА ГОДИНИ НАЗАД: очаквайте дата през пролетта
Ловци на загадки - ЗАГАДЪЧНИЯ КАНЬОН:очаквайте дата през пролетта
Ловци на загадки - ИЗГУБЕНАТА КРЕПОСТ: очаквайте дата през пролеттаМинали събития - 2017 г.:

Изгубени в дивото - ВЪЛЧАТА ДОЛИНА: 15 април; 23 септември
Изгубени в дивото - МЪТИВИР: 22 април; 2 септември
Изгубени в дивото - СКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ: 8 април; 7 октомври
Изгубени в дивото - СКАЛЕН ЛАБИРИНТ: 28 октомври
Ловци на загадки - 200 МИЛИОНА ГОДИНИ НАЗАД: 1 април; 16 септември
Ловци на загадки - ЗАГАДЪЧНИЯ КАНЬОН: 6 май; 30 септември
Ловци на загадки - ИЗГУБЕНАТА КРЕПОСТ: 11 март; 14 октомври
vaucher


Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над 120лв. с изпращане чрез куриерска фирма Интерлогистика или при поръчка на електронен ваучер на всякаква стойност.КУРИЕРСКА ДОСТАВКА - Готов за поднасяне ваучер в безплатна луксозна опаковка, подаръчен плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА - Електронен ваучер, изпратен автоматично по имейл. Изключително подходящ за подарък в последния момент или подарък от разстояние.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ - Научете повече

Translucent Business CardКарта “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” получавате съвсем безплатно с първата си поръчка.
Какво печелите?
1. Възможност да пазарувате на преференциални цени /цените в червено/.
2. Безплатен ваучер за Полет, при натрупване на сума от покупки - 1000лв,
който можете да ползвате лично или да подарите.

Научете повече

Няма Коментари

Остави коментар

ОПИСАНИЕ

Приключенска програма Изгубени в дивото


Освободете напрежението с една различна разходка сред природата…


Ако Ви е писнало от шумната градска среда и поне 8 часовия работен ден пред компютъра, отдайте се на истинско приключение в дивото! Вашият планински водач ще Ви отведе до неподозирани места.
Ще газим в реки (предимно по дължина), ще бивакуваме в скални ниши или на открито, ще изградим бивак от висящи във въздуха подслони, в които ще пренощуваме. Ще се любуваме на красотата на изчезващи диви места, ще се спускаме с въже над каньон или в мрачни процепи в скалите. Пригответе се за доста ходене, но също така и за лагерен огън, приготвена на него храна, сутрешно кафе в притихналата гора! Обещаваме истинско приключение, с което ще забравите за сивото ежедневие и градската среда! Ще се върнете отпочинали и презаредени като след 10 дневна почивка.

Изберете програма:

Изгубени в дивото – препоръчително за по-приключенски настроените
Двудневно `откъсване` от цивилизацията. Ход по нестандартен маршрут, далеч от туристически маркировки и пътеки. Газене през реки, преминаване на трудни участъци, бивакуване в скални ниши, лагерен огън и приготвена на него храна, изграждане на уникални `висящи подслони`.
- Вълчата долина /2 дни/ – 70.00 лв. - двудневно
- Скално приключение /2 дни/ – 70.00 лв. - двудневно
- Мътивир /2 дни/– 90.00 лв. - двудневно
- Скален лабиринт /1 ден/ - 60 лв. - еднодневно
Ловци на загадки – препоръчително за любители на историята
Комбинация от приключение, познание и загадки. Завръщане в Средновековието, търсейки късчета история и керамика, сред руините на неизвестни крепости. Пътешествия назад, към времето на динозаврите, където ще докоснете с ръце зъби от легендарните хищници и причудливи вкаменелости!
- Изгубената крепост – 40.00 лв. - еднодневно
- 200 милиона години назад – 40.00 лв. - еднодневно
- Загадъчният каньон - 70.00 лв. - двудневно

Услугата включва:
- професионален планински водач - инструктор по оцеляване или спалеолог (спрямо програмата)
- ползване на основна бивачна екипировка – спален чувал и шалте
- нужната алпийска екипировка (ако програмата го изисква)

Задължителни условия за ползване на услугата:
- минимална възраст на желаещите да се включат 18 г.
- от началната до крайната точка на маршрута е желателно ограниченото използване на мобилни телефони

Подробна информация за програмите ще откриете на бутон ПРОГРАМИ, а датите на провеждане на бутон КЪДЕ И КОГА

ПРОГРАМИ


Подробна информация за програмите:

Мътивир
- Двудневно приключение по една от последните диви долини в България. Два дни ще вървим в дивото, многократно пресичайки реката с газене! Ще пием вода от малките й притоци, ще бивакуваме под звездното небе на широка речна тераса. На следващия ден трябва да открием останките на таен път, който ще ни доведе до единственото място за пресичане на реката, преди тя да се всече с рев в сурова планинска клисура! Пътят ще ни отведе до руините на древната крепост Мория, от която трябва да се измъкнем с последни усилия към финала на нашето приключение!
Скално приключение - Пешеходен преход през карстово плато! Бивакуване в скална ниша, романтика на лагерен огън и посрещане на изгрева от ръба на каньона с чаша кафе в ръка са от онези безценни мигове, от които имаме нужда! Атракцията ще е спускане с въже от отвесна скала на панорамно място над каньон.... ЗАБЕЛЕЖКА: спускането с въже е напълно безопасно и за него не се изискват никакви специални умения!
Вълчата долина - Ще се насладим на красотата на едно от онези изчезващи диви места - гористи планински склонове в рядко посещаван район из дебрите на Средна гора! Ще достигнем загадъчен вир, край който ще изградим бивак от висящи във въздуха подслони, в които ще пренощуваме. Ще се любуваме на лагерен огън, приготвена на него храна, сутрешно кафе в притихналата гора и още една красива речна долина!
Изгубената крепост - Легендите за падането на София под османско робство са забулени в тайни и загадки... Едно от тях гласи, че по върховете над река Искър между Софийското и Самоковското поле е била изградена система от крепости и наблюдателни постове, които е трябвало да сигнализират при нападение на столицата. Имало ли е такава предупредителна система и изгубена ли е тя напълно? Ще потърсим отговора в странното име `Равуля`, с което е била наречена една от изгубените крепости и в преданията за несметни съкровища, чиито загадъчни факти достигат чак до първите дни на комунизма у нас! Ще се изкачим по останките древен път, за да влезем `парадно` през крепостните порти! Ще се промъкнем по тайните `слугински` пътеки, използвани за бягство. Сред руините ще докоснем керамика на стотици години и ще се насладим на зашеметяващата гледка, с която бранителите са посрещали и изпращали слънцето в залеза на Велика България...
200 милиона години назад - Изчезващи долини, вкаменелости отпреди милиони години, огромни пещерни системи, сред които е и откритата в началото на 2017 г. най-дълбока пещера в България – Колкина дупка (408 метра дълбочина). Ще се запознаете подробно с целия процес на формиране на седиментните скали и образуването на пещерите, заедно с цялото разнообразие от карстови форми, характерни за такива райони. Нашата загадка се намира на планински връх, където природните сили са оголили находище на зъби от хищници отпреди 200 милиона години! Ще можем да ги подържим в ръка и да усетим магията на този своеобразен `мост във времето`.
Загадъчният каньон - Как да обясним наличието на дълбоки десетки метри правилни, буквално като изрязани с нож пукнатини, които разсичат издигащите се над завоите на реката ридове? Ако са по-стари от реката – защо тя не е минала по тях? Ако са се образували по-късно – защо са разцепили само ридовете, а не са повлияли на самата река? Пригответе се да открием отговорите, пригответе се за доста ходене, газене на реката (предимно по дължина), спускане в мрачни процепи в скалите с ползване на алпийска екипировка и бивакуване в скални ниши. Ще се насладите на сутрешно кафе край огъня и спускане в Загадъчния каньон изследване на още интересни места в скалите и още пукнатини.
Скален лабиринт - Лабиринтът представлява район, където земните пластове са нацепени дълбоко от мрежа от гигантски пукнатини. Между нацепените скали остава скрит един изключително интересен свят, изпълнен с огромни, високи десетки метри скални блокове, някои от които мистериозно изчезнали! Между някои от блоковете има къси участъци тънещи в полумрак, където човек едва минава, а между други вървим през широки каменни коридори, облени в слънчева светлина! И до днес учените нямат отговор как е образуван геоложкият феномен. Ще видим вкаменени в скалите дървета, миди от времето, когато този район е бил море, тайнствени пещери и пропасти. Голямата атракция е спускането с въже от височината на 8-етажна сграда между скалните блокове! Това е напълно безопасно и не изисква от участниците никакви специални умения. Атрактивна приключенска програма, достъпна за всеки!

КЪДЕ И КОГА
Приключенска програма Изгубени в дивото се провежда на различни места в страната и по програма.
Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум месец предварително, през бутон "МОЯТ ВАУЧЕР".

Програма за 2018 г.:
Изгубени в дивото - ВЪЛЧАТА ДОЛИНА: очаквайте дата през пролетта
Изгубени в дивото - МЪТИВИР: очаквайте дата през пролетта
Изгубени в дивото - СКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ: 14-15.04.2018 и 13-14.10.2018
Изгубени в дивото - СКАЛЕН ЛАБИРИНТ: очаквайте дата през пролетта
Ловци на загадки - 200 МИЛИОНА ГОДИНИ НАЗАД: очаквайте дата през пролетта
Ловци на загадки - ЗАГАДЪЧНИЯ КАНЬОН:очаквайте дата през пролетта
Ловци на загадки - ИЗГУБЕНАТА КРЕПОСТ: очаквайте дата през пролеттаМинали събития - 2017 г.:

Изгубени в дивото - ВЪЛЧАТА ДОЛИНА: 15 април; 23 септември
Изгубени в дивото - МЪТИВИР: 22 април; 2 септември
Изгубени в дивото - СКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ: 8 април; 7 октомври
Изгубени в дивото - СКАЛЕН ЛАБИРИНТ: 28 октомври
Ловци на загадки - 200 МИЛИОНА ГОДИНИ НАЗАД: 1 април; 16 септември
Ловци на загадки - ЗАГАДЪЧНИЯ КАНЬОН: 6 май; 30 септември
Ловци на загадки - ИЗГУБЕНАТА КРЕПОСТ: 11 март; 14 октомври
ОПАКОВКА И ДОСТАВКА
vaucher


Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над 120лв. с изпращане чрез куриерска фирма Интерлогистика или при поръчка на електронен ваучер на всякаква стойност.КУРИЕРСКА ДОСТАВКА - Готов за поднасяне ваучер в безплатна луксозна опаковка, подаръчен плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание, красиво изписано в горната част на ваучера е първото нещо, което получателят на подаръка вижда след разпечатване.

ЕЛЕКТРОННА ДОСТАВКА - Електронен ваучер, изпратен автоматично по имейл. Изключително подходящ за подарък в последния момент или подарък от разстояние.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ - Научете повече

КОД "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ"

Translucent Business CardКарта “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” получавате съвсем безплатно с първата си поръчка.
Какво печелите?
1. Възможност да пазарувате на преференциални цени /цените в червено/.
2. Безплатен ваучер за Полет, при натрупване на сума от покупки - 1000лв,
който можете да ползвате лично или да подарите.

Научете повече

Коментари
Няма Коментари

Остави коментар