Един различен Свети Валентин | Избор на оригинален подарък | SkyVision

Един различен Свети Валентин

blank

31 Jan Един различен Свети Валентин

Ето че наближава един от любимите ни празници – празникът на любовта (и виното)!
14-ти февруари е ден, който днес е синоним на любов, обединение и размяна на валентинки и подаръци.

Независимо дали сте необвързани, във връзка с някого или сте все още на етап въздишане, дали с нетърпение чакате празника или го намирате за досаден, този ден може да Ви провокира да се впуснете в луди забавления и да се осмелите да бъдете безкрайно романтични!

За произхода на празника има различни предположения, но всички те се причисляват към легендите, в които, както знаем, винаги има доза истина.

Подобно на много от ранните истории за светиите и тази за Свети Валентин съдържа истории за мъченичество. Легендата гласи, че Свети Валентин от Рим е бил затворен и екзекутиран заради нарушаване на заповедите на император Клавдий II. Той наложил забрана за женитба на римски войници, а свети Валентин тайно уреждал бракосъчетанията. 💑 Звучи романтично, нали? 

Днес денят на Свети Валентин се възприема от мнозина като повод за размяна на картички, шоколад, бижута и цветя. Всъщност, традицията за размяна на подаръци произхожда от Англия като символ на романтичната любов и датира от началото на 18-ти век. 🎁

E, толкова за историята на празника, който очакваме с трепет.

За да разчупим общоприетите норми, Ви предизвикваме да помислите каква щуротия бихте направили с любимия човек за деня на влюбените.

Ние имаме много идеи, но ще оставим на Вашето въображение да се развихри. Едно е сигурно – радостта от емоцията няма да бъде забравена или рециклирана, за разлика от многото предмети, които отчаяно чакат да бъдат купени и поднесени в знак на любов. 😜

Ето и няколко съвета от нас, как да постигнете ефекта “УАУ” в реакцията на любимия човек:

❤︎ Уверете се, че ще го изненадате с нещо неочаквано и забавно.

❤︎ Направете го анонимно – оставете подаръка на специално място и се правете, че не знаете какво е това 💌

❤︎ Споделете емоцията заедно и я запечатайте с видео!

Гарантираме, че няма да сбъркате, ако изберете преживяване, защото то ще остане в сърцето и на двама Ви години наред!

blank

В цялата еуфория около денят на влюбените, тези от Вас, които нямат обект на обожание биха могли съвсем заслужено да зарадват себе си с неповторимо изживяване или да опитат нещо съвсем ново. Все пак, не е нужно да сте във връзка, за да празнувате Свети Валентин. Има безброй житейски ситуации, които се простират далеч отвъд статусите “in a relationship” във Facebook.

За финал ни се иска да Ви оставим едно послание – Показвайте любовта си към близките хора, грижете се за тях и ги подкрепяйте, бъдете заедно във всичко и споделяйте повече. 

 

Бъдете влюбени в живота! ❤ Всеки ден! 

Няма Коментари

Остави коментар