Любими сериали | Избор на оригинален подарък | SkyVision

Любими сериали

blank

22 Oct Любими сериали

Любими сериали


Ето че дойде и онзи неприятен момент през годината, в който виждаме слънцето все по-рядко, денят е на път да се смали с цял час и времето като цяло не е твърде подходящо за излизане навън. И сега какво? Какво да правим през свободното си време, без да се показваме на студа?

В една от предишните ни блог статии, пълна с градски предложения, Ви дадохме няколко идеи, които не изискват да стоите навън. Но осъзнаваме, че има и друга опция, от която много от Вас ще се възползват. Говорим именно за опцията да се завиете до носа с любимото си одеало и да си пуснете да гледате нещо.

Но какво точно ще си пуснете? Е, по телевизията все ще дават нещо. Да, това нещо най-вероятно ще е филм от 90-те години на миналия век, който сте гледали около 14 пъти, но все пак. А може да е и някой турски сериал, но като сте изпуснали първите 264 епизода, какво да му гледате… Сетих се, ще си пуснете някой мач от 2015, който повтарят. Абе, с две думи, има доста варианти, и все добри.

Но да си представим за момент, че не Ви харесват. В такъв случай ще трябва да измислите някой филм или сериал, който да гледате на компютъра си. Но като изгледам един филм и пак се връщам на проблема “какво да правя”. Май най-добре да е сериал. Чудесно, радваме се, че стигнахте сами до този извод!

Ние сме извадили няколко от нашите любими сериали, без конкретен ред, които смятаме се вписват идеално в идеята да прекараме деня завити до уши, на топло, докато зяпаме монитора.

 

Westworld

blankWestworld е сериал, който се фокусира върху идея, която е често срещана в научнофантастичните филми – кога изкуственият интелект се превръща в реален и кое ни прави хора. Въпреки че сме виждали тази идея и преди, Westworld успява да я развие по нов и интересен начин. Прехвърля ни в един свят, който на пръв поглед изглежда страхотно, но през цялото време дълбоко в себе си усещаме, че нещо не е наред. Ако изберете Westworld трябва да се подготвите за един куест, в който малко по малко ще получавате отговори на мистерии, които Ви озадачават. Ще събирате части от пъзел и само когато имате всички тях ще може да видите цялата картина.

 

Black Mirror

blankДа разкажеш какво точно представлява Black Mirror и защо ще допадне на всеки е доста трудна задача. Накратко казано, в Black Mirror има по нещо за всеки от нас. Шоуто се фокусира до голяма степен върху човешката същност, като основно изследва по-негативните ни страни. Всеки епизод поставя специфични хора в ситуации, които ги тестват и показват истинското им лице. Най-интересното в този сериал е, колко реалистично е всичко. За жалост, колкото и да не ни се иска, светът не е розов и хората имат голяма вина за това. Това по никакъв начин не значи, че доброто понякога не побеждава, но дали добрите дела остават безнаказани?

 

Brooklyn 99

blankДокато първите две опции ще Ви накарат да се замислите и ще Ви държат в напрежение, то това е класическа комедия, която ще Ви накара единствено и само да се смеете. Brooklyn 99 е сериал със свой специфичен хумор, който не се среща твърде често. Актьорите не се притесняват от това да изглеждат глупаво и наивно. За разлика от много други комедии, тук няма политически хумор и шегите са просто шеги. Зад тях няма скрито послание или агитация в определена посока. Идеята е хората да се забавляват искрено без да задълбават твърде много.

 

Stranger Things

blankТук се връщаме към мистериозното и свръхестественото. Ще се запознаете с група дечурлига, които се сблъскват с един непознат свят и съществата в него и се справят с всяка ситуация повече от геройски. В голяма част от времето всичко е представено наивно и по детски и това прави сериала още по-интересен и забавен. Stranger Things ще Ви върне към годините, в които сте вярвали в Торбалан и баба Яга и сте били ужасени от възможността да ги срещнете. Ще Ви напомни какво е да те е страх от тъмното, но да пристъпваш смело напред въпреки това, защото приятелите ти го правят и не можеш да ги изоставиш.

 

Rick and Morty

blankЛистът от любими сериали няма да е пълен без една анимация, която ще Ви остави без дъх. Ще Ви трябва около половин епизод да свикнете с динамиката и, след което няма да можете да спрете да гледате с часове. Историята Ви запознава с Рик и Морти, които ще Ви преведат през множество приключения в разнообразни светове. Всичко това ще се случи благодарение на гениалния Рик и неговото изобретение, което отваря портали към други реалности и галактики. Както самият той се изразява често, има безкраен брой светове и съответно безкраен брой възможности. Е, авторите се стараят максимално да изследват възможно най-голям брой от тях.

 

Е, сега вече имате материал, с който да запълните десетки часове. Възможно е дори да се окаже, че докато завършите, навън отново е лято. Захващайте се.

 

Няма Коментари

Остави коментар