Програма Лоялен Клиент | Skyvision

Програма “Лоялен Клиент”

Мили приятели, програмата „Лоялен клиент“ създадохме за Вас, за да Ви благодарим и възнаградим за Вашата лоялност!

Старт на програмата 15.03.2014 г.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ с карта „Лоялен клиент“?

1. Възможност да пазарувате на преференциални цени и така по-лесно да сбъдвате мечти. За някои продукти на сайта ни ще откриете две цени. С програма „Лоялен Клиент“ за Вас е достъпна и по-ниската цена.
2. Имате възможността чрез натрупаните суми от покупки да спечелите безплатен ваучер за Полет, който можете да ползвате лично или да подарите на любим човек или приятел. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

КАК СТАВА?

Вашата Карта „Лоялен клиент“ ще получите съвсем безплатно още с първата покупка от www.skyvision.bg  В случай, че сте избрали електронен ваучер като първа покупка, ще получите Код „Лоялен клиент“ на e-mail посочен в поръчката.

Всеки притежател на Карта/Код „Лоялен клиент“ достигнал до натрупана от закупени подаръци сума от 1000 лв., получава съвсем  безплатно възможността да усети свободата и удоволствието от летенето с ваучер за полет с парапланер.

След достигане на таргет сумата и получаване на подаръка, Вашата карта „Лоялен Клиент“ автоматично ще се рестартира и можете да продължите да се възползвате от програмата ни „Лоялен Клиент“.

КАКВА СУМА СЕ Е НАТРУПАЛА в картата Ви до момента?

Можете да проверите лесно и по всяко време, като въведете в полето по-долу Вашия код и натиснете бутон „ПРОВЕРИ“

Моля при пробем с проверката на натрупаната до момента сума пишете на имейл info@skyvision.bg

Забравен код лоялен клиент?