КОЛЕДЕН ПОДАРЪК | Skyvision

Тази Коледа бъдете оригинални!

ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ ОТ SKYVISION!

ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА

Зарадвайте любимия човек с подарък ВАУЧЕР ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ!

Изберете коледен подарък за някое от нашите Приключения, Адреналин-ови изживявания, Забавления в града или Алтернативен туризъм.
В чувала на Дядо Коледа има подарък за всеки вкус и настроение.
Разгледайте всичките ни предложения в категориите по-долу.

Разгледайте нашите предложения!

Приключения

Приключенски подарък за пътешествениците изследователи. Направете Коледа специална с ваучер за Офроуд Родопи приключение за двама, Гмуркане с акваланг, Рафтинг или друго вълнуващо приключение.

Адреналин

Адреналинов подарък за любителите на силни емоции.
Подарете Коледна емоция с Урок по пилотиране с жирокопотер, Скок с парашут, Екстремен ден или други адреналинови изживявания.

Забавления в града

Градски подарък за всички приятели на София. Зарадвайте любимия човек за Коледа с ваучер за Дегустация на шоколад, чай или кафе, Стаи със загадки, Виртуална реалност или други забавления в градска среда.

Алтернативен туризъм

Вълнуващ подарък за всички, които обичат да откриват нови кътчета в България. Създайте Коледна магия с подарък за Луксозен ездови уикенд за двама, Винен туризъм, Голф ваканция или друго от нашите алернативни предложения.

Кликни тук за още приключения!


КРАСИВ ВАУЧЕР
В БЕЗПЛАТНА ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА

Луксозният ваучер ще бъде опакован в красив плик запечатан с червен восъчен печат. Вашето пожелание ще бъде красиво изписано в горната част на ваучера, предвидена специално за това. Поздравът ще е първото нещо, което получателят на подаръка ще види след разпечатване. Подробната информация на гърба на ваучера ще запознае получателя му с необходимото. Електронният ваучер ще бъде подготвен и изпратен в PDF формат по имейл, готов за разпечатване. Вие ще трябва да се погрижите за опаковката.

ИЗБЕРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ

ИЗБЕРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Богат избор от подбрани приключения за всеки вкус, желание и джоб. Екстремни, релаксиращи, забавни и приключенски. Забавления из цялата страна.
ПОДАРИ ГО С ВАУЧЕР

ПОДАРИ ГО С ВАУЧЕР

Готов за подаряване – Безплатна луксозна опаковка при доставка с куриер. ИЛИ Денонощно електронен ваучер по имейл – разпечатвате и подарявате.
РЕШИ КЪДЕ И КАК

РЕШИ КЪДЕ И КАК

Получателите на подаръци сами избират кога, къде и как да ги ползват. Елате с тях, за да споделите мига и да създадете общи спомени!
СБЪДНИ МЕЧТА

СБЪДНИ МЕЧТА

Екип от опитни професионалисти в своята област ще Ви чака на място, за да се погрижи за изпълнението. Носете само ваучерът и доброто си настроение 🙂