Начало - Въздушна разходка
Сподели във Facebook

ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК -  ПОЛЕТ ПО ИЗБОР МЕЖДУ ПАРАПЛАНЕР, ПАРАТРАЙК И ДЕЛТАПЛАНЕР ! 


ЕДИН ПОДАРЪК * МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ * ЕДНА ГОДИНА ВАЛИДНОСТ 

Подарък полет по избор!

Екипът нa Скайвижън е с дългогодишен опит в сферата на ултралеката авиация.
С наша помощ вие можете да сбъднете мечта и да внесете вълнуващо разнообразие в живота на любим човек.
Направете подарък, който ще помнят дълго време, както и човека, който го е подарил.
Подарете ПОЛЕТ на любимите си хора под формата на луксозен ваучер за подарък.

Подарък за всеки ли е полетът с нас?

Екипировката, с която разполагаме, ни дава възможност да полетим с всеки желаещ независимо от пол, възраст, тегло и физическо състояние. Не е необходима никаква предварителна подготовка или специални умения, само желание. За всичко ще се погрижи вашият личен пилот. Полетите се осъществяват с двуместни летателни апарати - пилот ( човек от екипа ни ) + пасажер ( вие ).

Полетите, които предлагаме са:

-безмоторен полет с парапланер
-безмоторен полет с делтапланер
-моторен полет с паратрайк
-моторен полет с делтапланер


Защо да предпочетете подарък-полет?

Подарявате нe вещ, а емоция, адреналин и спомен за дълго.
Подарявате ИЗБОРЪТ на вида полет - Пасажерът сам избира с кой от летателните апарати предложени от нас да лети, тогава когато реши да ползва ваучера.
Подарявате ИЗБОРЪТ на място и време - Дългият срок на валидност дава възможност на пасажерът да избере удобни за него място и време.
Получавате БЕЗПЛАТЕН БОНУС - Само сега към всеки закупен подаръчен пакет за ПОЛЕТ ПО ИЗБОР вие ще получите напълно БЕЗПЛАТНО нашия БОНУС - Ветроходно приключение, което може да се ползва през лятото и да се превърне в чудесно допълнение към лятната ви почивка. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ :)
Видеоклип от полета - Можете да поръчате като допълнителна услуга и видеозаснемане на самия полет. Ще получите не просто суров материал, а професионално монтиран видеоклип с музикален фон и избрани най-добрите кадри от полета. Така ще можете да покажете на приятели как се забавлявате :)

Eдин подарък - много възможности.


КЪДЕ И КОГА ЛЕТИМ ?

Полетите са целогодишно на различни места в цялата страна. Дългият срок на валидност и луксозният вид на ваучера ви дават възможност да направите този чудесен подарък за Коледа, а да се ползва през лятото. Изборът е ваш! Подробна информация за местата ще намерите на бутон 
"КЪДЕ И КОГА".


КОЛКО СТРУВА, КАК ДА ПОРЪЧАТЕ и какво още предлагаме? -
можете да разберете на страницата "
ИЗБЕРИ ПОДАРЪК" .


Повече информация и описание на различните видове полети ще намерите по-долу на страницата.

 

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ ПОЛЕТИ

ПОДАРЪК Безмоторен полет с тандемен парапланер. От всички форми на летене, безмоторният полет с парапланер е най-близко до природата. Парапланерът представлява ушито от специален плат крило, което се пълни с въздух и така придобива летателен профил. Пилота и пасажера седят удобно в специално конструирани седалки. Има монтиран и запасен парашут, който при нужда осигурява безопасно кацане. Парапланерът лети като пропада много бавно надолу. За да се удължи времетраенето на полета, пилотите използват специални възходящи потоци наречени термики, с помощта на които бавно се издигат нагоре. Така могат да се прелетят стотици километри и да се достигнат големи височини, само благодарение на природните сили. За излитане се избират подходящи склонове. Най-удобните места в България са в районите на Сопот, Сливен и Шумен. Уникално място за летене е и морската градина на град Бургас, където с часове се рее над плажа с помощта на бриза. Този тип полети изисква минимални усилия при излитане и кацане, но все пак пасажера трябва да е в състояние да се затича няколко метра. Времетраенето на полета силно зависи от подходящите метеорологични условия, но обикновено е около 20 мин. Безмоторното реене в небесата е един от най-лесните начини да се усети удоволствието от летенето. Единственото, което се иска от вас е желание. Необходими са ви топли дрехи (според сезона) и удобни обувки, за да направите няколко крачки при излитането. За всичко останало ще се погрижим ние. Чудесна идея за подарък- не вещ, а емоция и спомен. Екстремен подарък.

ПОДАРЪК Моторен полет с паратрайк. Паратрайкът е двуместен летателен апарат, подобен на триколка задвижвана от малък двигател с перка, закачен под обикновен тандемен парапланер. Това е нова за България тенденция в летенето. Удоволствието от летенето с този апарат е невероятно. Надеждността и функционалността му ни позволи наскоро да прелетим България по дължината на Стара планина, от връх Ком до нос Емине. Паратрайкът е констуиран да лети моторно и безмоторно. Двигателят дава възможност да се излита от равни терени - летища, стадиони, полянки и няма нужда да се търсят високи склонове за излитане. От пасажера не се изисква нищо, освен да се настани в удобната седалка и да се наслади на полета. Това го прави изключително удобен за хора с увреждания или в не добра физическа форма. Ако се притеснявате от "високото", това е най-подходящият полет за вас. Паратрайкът може да лети на 2-3 метра от терена, следвайки речните корита или плъзгайки се на сантиметри от неожънати ниви. Можем да летим над мокрия пясък на границата с прибоя на вълните (вижте видео тук).  С по-смелите можем да се издигнем на високо, да изключим двигателя и да се реем спокойно към залеза. Малката скорост и височина, позволява да се отпуснете и да усетите контакта с природата. Единственото, което трябва да направите е да се настаните удобно на седалката пред вашия личен пилот и да се насладите на полета. Най- предпочитания подарък за мъж или жена - Подарък за всеки. Подарък емоция и приключение, което дълго ще се помни.

ПОДАРЪК Полет с моторен делтапланер. Моторният делтапленер представлява летателен апарат с твърда конструкция от алуминиеви тръби, облечени с плат. Така се получава летящо крило, под което са закачени двигателя и седалките. Движи се по-бързо от парапланера и това го прави подходящ при облитане на по-големи терени. При този вид полети има усещане за скорост и на по-голяма височина. Подходящ е ако целта е да се достигне по-бързо до отдалечена точка.

ПОДАРЪК Полет с безмоторен делтапланер. Тандемния делтапланер е произведен, за да могат двама души да летят заедно. Пасажера (Вие) се возите, а пилота има задачата да излети и приземи делтапланера. И двамата са облечени и закачени за делтапланера в специална подвесна система, която се нарича сбруя. Изборът на старт за тандемният полет се прави от пилота в зависимост от метеорологичните условия.

 

Очакваме ви !

Вашето мнение е важно за нас. Напишете го  тук.